Mei 2007 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door simalex, 18 apr 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. jingels

    jingels VIP lid

    8 jul 2006
    7.742
    1
    0
    Hai ladies,

    Ik heb net ook dat stukje in de Lounge gelezen, (zat ik net op te wachten na een drukke werkdag, als je denkt even lekker te kunnen ontspannen..... :x )
    Ik vind het echt walgelijk. Verhuisberichtje volgt,neem ik aan?
    Een gesloten forum lijkt mij echt een prima idee, ook ivm de foto's.

    Ik reageer morgen weer even uitgebreid.

    @Bibiche: ik vind het voor jou rot meid, net tijdens de herdenkingsdienst van je oma..... echt NIET leuk.
     
  2. Niet meer actief

    knuffie voor je mannetje....
     
  3. Niet meer actief

    Zooo ladies.. niet naar de tijd kijken, maar was zo enthousiast ;) dus ging nog effe door.... sorry hahahahha ben al aardig opgeschoten moet ikz eggen en het verhuis berichtje volgt nog van mij of tassie...

    Ik ga nu echt slapie doen, anders trek ik het morgen niet p mijn werk hahahahha... ahhhhhhhhhhh ja... nog effies volhouden brigitte ;)

    Maar ik merk wel op dat de mei baby's een paar eigenwijze kindjes zijn :) de een wilt niet slapen de ander niet eten etc etc. etc


    ik spreek jullie gauw weer!

    knuff
     
  4. Assepoester

    Assepoester Bekend lid

    24 jul 2006
    927
    0
    0
    Leeuwarden
    Dag dames!
    Hier ook een lekker tijdstip, maar heb toch de 33 pagina's over Lieselotje doorgeworsteld. Weer een nepverhaal, bah. Ik vind het ook vooral voor de vrouwen die er zo door geraakt worden heel erg. Ik ben dan zelf meer nuchter, bij de volgende ga ik ook gewoon weer medeleven tonen, ik heb meer 'wat als dit echt is' ipv 'wat als dit nep is'. Nu ja, geen aandacht meer aan besteden.

    Over dat aparte forum: helemaal voor! Ik weet dat er dames zijn die helemaal geen foto's enzo tonen na het Benthe-gebeuren, maar ik ben dan altijd zo benieuwd naar het snoetje bij de naam :oops: En inderdaad, de gegevens op een vast plekje. Voor de april-mamma's werkt het in ieder geval erg goed, dus waarom dan niet voor de mei-mamma's.

    Vandaag (31 okt) was ook de uitgerekende dag van mijn vriendin/overbuuf. Het kan nu echt niet meer lang duren, ben helemaal nieuwsgierig naar dat kleine hummeltje! Ik hoop voor haar dat ze niet te lang overtijd gaat lopen, lijkt me geen pretje.

    Nog een nootje: morgen de eerste werkdag van vriendlief, ben ook benieuwd hoe die gaat verlopen. Hopelijk beter dan hoe sommige instanties/bedrijven met mensen denken te moeten omgaan (sorry, even persoonlijke frustratie om loze beloftes van bedrijven).

    Over vast voedsel: hier is de ontlasting wel wat vaster geworden, maar wij geven dan ook al een mooi tijdje andere voeding naast bv. Vanochtend bijv. een hele peer en een hele kiwi. Vanmiddag een hele Liga en wat diksap. En vanavond een grote aardappel met 3 eetlepels bloemkool en een stukje kip, met als toetje magere kwark. Ze eet zo'n beetje het dubbele van de aanbevolen hoeveelheden. Maar ze vind schijnbaar mijn kookkunst heerlijk, want ze eet alles met smaak en blijft het mondje maar openhouden, zelfs als het op is. Ook kauwt ze nu echt, dus we geven haar het eten zo dat ze ook wat te kauwen heeft. Alleen gistermiddag was ze zelf te snel door drie stukjes brood te willen hebben, maar niets door te slikken. Toen ze dus alle 3 stukjes tegelijk wilde doorslikken, stikte ze erin. Ik met het angstzweet overal meteen kind naar voren laten leunen en op de rug kloppen (geen idee of dat goed is, maar gebeurde instinctief). Toen was het gelukkig meteen ook weg. Zal ook nog wel vaker gaan gebeuren, maar leuk is anders.
    Favoriet is hier trouwens aardappel-stoofpeer-kip en pasta-tomaat-champignons.

    Jee, wordt steeds later! Moet echt mijn bedje in. Jullie zullen allemaal al wel heerlijk in dromenland zijn. Zet de thee maar vast klaar, ik kom er zo bij ;)

    Oja ps: hier nog geen tandjes en ook niet in aantocht (niet dat ik voel of zie in ieder geval)
     
  5. Niet meer actief

    Hey Assepoester... leuk dat jer er weer was... en dat zo laat ;)

    Fijn om te horen dat het met je prinsesje zo goed gaat... maar dat moet ook he.... want ze moet er later mooi en gezond uitzien voor mijn bink hahahahahaha....

    Knufff Brigitte

    Ps good luck voor je mannetje vandaag!

    En is ze al bevallen inmiddels.. je weet maar nooit wat er in 5 uur tijd is gebeurd he hahaha
     
  6. Rachel1984

    Rachel1984 Fanatiek lid

    22 feb 2006
    4.341
    0
    36
    Pedagogisch medewerkster
    Cuijk
    Als het nieuwe forum er is, vertrek ik (voorlopig) hier ook. Heb de foto's ook uit mijn album verwijdert en de banner aangepast. Ben er net als de meeste helemaal klaar mee.
     
  7. MarieLize

    MarieLize Actief lid

    16 jul 2006
    431
    0
    0
    Eek! :confused:

    Ik post dan wel niet meer in dit topic, maar ik wil jullie niet missen! Ik hoop dan ook heel erg dat ik, ondanks mijn zwijgzaamheid, wel met jullie mee mag naar een prive forum... :oops:

    Misschien kan ik er af en toe ook wat bij helpen, mochten jullie op een moment hulp nodig hebben, want ik heb zelf jarenlang een forum gehost en gerunned. Ik weet het een en ander van webservers, fora en webdesign. (ben freelance webdesigner/grafisch vormgever)

    Wie weet kan ik me nog eens nuttig maken, om mijn schaarse reacties te compenseren...? :)
     
  8. Rachel1984

    Rachel1984 Fanatiek lid

    22 feb 2006
    4.341
    0
    36
    Pedagogisch medewerkster
    Cuijk
    Tuurlijk mag jij ook mee meid! Je hoort er net zo goed bij hoor :D
     
  9. Isis75

    Isis75 Fanatiek lid

    7 jun 2006
    1.768
    0
    0
    @Bibiche ik moet nu ook echt niet meer zulke dingen kijken, kan ik totaal overstuur van raken. Kan die kleine echt niet meer missen! Verschrikkelijk voor die ouders.
    @Bianca hoe is de nacht gegaan na de worteltjes?
    @Assepoester succes voor de buuf (coco toch?). Leuk dat je zo gevarieerd kookt. Ik ben zelf aan het koken en wil het ook langzaam uitbreiden. Mijn neefje is 4 en eet nog alleen maar uit potjes, gaat mij te ver. Succes ook voor je man.
    @Ml nou ja als je er dan wat werk in steekt mag je mischien wel mee, we zullen erover vergaderen ;) :) :) :) TUURLIJK HOOR JE ERBIJ!


    Hier alles een stuk beter. Tessa is gisteravond om 20.00 naar bed gegaan en werd voor het eerst in tijdne 's avonds niet wakker. We hebben haar gewoon laten liggen en geen nachtvoeding gegeven (we gaven om 23.00 nog altijd). Ze kwam netjes vanmorgen om 8.00. Ze heeft meteen een goede papfles gedronken en zelfs weer even alleen in de box gespreeld. Ik krijg weer wat adem :)
     
  10. Oek oek

    Oek oek Fanatiek lid

    16 aug 2006
    1.461
    0
    0
    Groningen
    Ben ook voor een apart forum. Zou zo zonde zijn als we niet meer gezellig kunnen kletsen en foto's showen van onze prachtige kindjes door een paar van die gekken.
     
  11. biancanr1

    biancanr1 Bekend lid

    29 nov 2006
    824
    0
    0
    leidster kdv
    Nou de krampjes waren gelukkig kort maar hevig. Na het badje heeft Elia lekker doorgeslapen tot vanmorgen 7.15 (op de 2300 fles na dan). Vanmorgen gilt hij ons ook de oren van het hoofd maar dan van enthousiasme :) hihi. Wat kan zo'n kleintje hard gillen zeg! :confused: We hebben schuiframen van een soort plastic in dit appartement, en daar moeten we geloof ik maar erg blij mee zijn momenteel. Alle ramen waren anders gesprongen. :D

    We gaan zo weer een middagje crechen, dus ga meneer nog snel even een flesje geven, heeft ie die vast binnen. ;)

    Zoooo lief, zit hij in de wipstoel naast me.... kijkt ie steeds even op zij om te glimlachen *smelt*
     
  12. Bibiche

    Bibiche Fanatiek lid

    21 okt 2006
    2.509
    0
    0
    Goedemorgen deze morgen :)

    Vannacht was mijn prinsesje om 1 uur wakker, speen erin en gelijk doorslapen. Maar ze kwam om 5.30 uur voor haar fles want ze had gisteren maar 4 flesjes op en haar laatste om 18.30 uur.

    Nou ik ben dus om 8.15 uur opgestaan en gelijk het hele huis gestofzuigd, gedweild, gestofd enz kan ik mooi gaan internetten.

    Oh nee Elenora heeft maar 45 minuten geslapen :(

    @erica: volgens mij heeft Elenora wat Tessa heeft nu, ze wilt het liefst zoveel mogelijk opgetild worden. Overdag niet maar in de late middag/avond weer wel.
    @assepoester: hhi wat eet ze lekker veel zeg :) , ik ga volgende week beginnen met bijvoeding. Ik begin met worteltjes wel gepureerd nog. Ik kijk het eerst aan hoe ze dat doorslikt.
    @bianca: wij noemen haar ook kip kerry (nou ja grapje van mijn man Mariah Carrey) want Elenora kan ook zo hard schreeuwen. Pff misschien dat ik daarom last van mijn oren heb :)
    @ow: ik heb daarom eigenlijk nooit foto's willen posten of mijn eigen naam zeggen enz ivm privacy maar ook voor gekke die op internet rondlopen. Nou ja rondsurfen :)


    OH ja Elenora heeft iets nieuws ontdekt hijgen als een hondje. Ik hoor door de babyfoon een hijgertje :)
     
  13. chantalk

    chantalk Fanatiek lid

    AAARG nee toch alles weg :(

    even nog uit mijn hoofd.

    Ik wil gezellig mee verhuizen. ;)

    Wat een &*%&(*%)(^dat dat hele verhaal weer verzonnen is :evil:
    Krijg echt de neiging hier niet meer te reageren op topics.

    Rachel leuke foto's!

    Bianca, hihi die Elia weet ook wel wat hij lekker vindt ;)

    Bibiche, ik ga vanmiddag ook de ha bellen. ben me toch ook zo duizelig. G

    GT, wat lief! :D

    Simone, doe maar lekker rustig aan.

    Ow, ik heb het ook helemaal gehad met die %^%(*&. Vind het zo jammer, je leeft met die 'mensen' mee en dan blijkt het allemaal verzonnen te zijn.

    Erica, fijn dat het wat beter gaat. Leuk zulke collega's :thumup:

    Bibiche, ja ik was laatst ook al aan Alidah aan het denken.

    pfff nog 1 pagina :)

    Bianca. aaaaah wat lief :D

    Bibiche, hihi zie euh hoor het al helemaal voor me :) ;)

    Vannacht ging het ietsje beter. Om half 4 en toen om half 5. Toen was hij klaar wakker en heeft hij bij ons in bed nog even geslapen tot 7 uur.
    Vanmorgen al bij de kapper geweest om 8.30 u :) Mijn haren waren alweer zo lang.
     
  14. simalex

    simalex Bekend lid

    Als we dat priveforum nu gewoon 2 weken geleden begonnen waren... Was mijn geheimpje een stuk geheimer geweest ;)

    -meisje wakker-

    Voel me btw weer stukken beter... lekker uitgeslapen vanmorgen.
     
  15. Oek oek

    Oek oek Fanatiek lid

    16 aug 2006
    1.461
    0
    0
    Groningen
    :confused: ik heb even een hele domme vraag.
    Ik ben alvast wat groentehapjes in het voren aan het maken uit opperdepop.
    Maar nu ben ik bij de wortelpuree. En dan moet je tijdens het pureeren opvolgmelk toevoegen.. Maar kan het dan wel net zo lang ingevroren worden? Of moet je dan pas die opvolgmelk erdoor doen op het moment dat je het weer ontdooit? nee toch? :-s
     
  16. Rachel1984

    Rachel1984 Fanatiek lid

    22 feb 2006
    4.341
    0
    36
    Pedagogisch medewerkster
    Cuijk
    Volgens mij kan je dat gewoon invriezen. Je mag het 1x opwarmen dus als je het nu erin doet met koud water kan dat gewoon.

    Leuk boek he ben er ook aan begonnen :)
     
  17. Oek oek

    Oek oek Fanatiek lid

    16 aug 2006
    1.461
    0
    0
    Groningen
    ah, dankje!

    ja idd leuk boek, heb nu al zin in de uitgebreidere gerechtjes :D
     
  18. Assepoester

    Assepoester Bekend lid

    24 jul 2006
    927
    0
    0
    Leeuwarden
    Hoor zoveel goede verhalen over dat boek, moet ik denk ik ook maar even halen. Het is echt zo leuk om voor je kleintje te koken (leuker dan voor onszelf in ieder geval, haha).

    Choco is (voor zover ik weet) nog niet bevallen. Hun geboortekaartje staat bij mij op de comp, dus zodra de kleine er is krijg ik het vrij snel te horen. Ze heeft mij ook gevraagd of ik het eventueel bij de oktober-mamma's wil melden, dus dan meld ik het hier uiteraard ook ;)

    OW- Ze ziet er nu ook al mooi en gezond uit, hihi! Zorg jij er dan maar voor dat Joaquin groot en sterk wordt om haar te beschermen :D

    MarieLize: tuurlijk mag jij ook mee. Heb je trouwens ook een site met je werk of iets dergelijks? Ben wel benieuwd :oops: Heb zelf ook een grafische opleiding gedaan en ben mezelf nu webdesign aan het leren.

    Wat lekker Erica dat Tessa nu zo lekker geslapen heeft. Wordt je zelf ook weer helemaal mens van. Hopelijk zet ze deze lijn voort. En een kindje van 4 dat nog steeds uit potjes eet?! Er zit van alles in behalve smaak :)

    Elia heeft ook lekker geslapen! En dan ook nog die lieve glimlachjes. Jouw dag is dus ook goed begonnen.

    En Elenora aan het hijgen geslagen. De eerste keer dat Sabrina dat deed vroeg ik me echt af wat ze dan gedaan had waardoor ze zo hijgde. Ze vond het dus gewoon leuk. Hijg voor de grap maar eens terug. Na de eerste verbaasde blik krijg je geheid een grijns van oor tot oor :)

    Simone: lezen hier dan ook bekenden van je mee? Dat zou dan wel heel jammer zijn als die dan nu achter je geheimpje zijn gekomen. Oh, dat doet me denken -> voor de nieuwe forum-makers: kunnen er dan ook 2 banners onder de naam?

    Rachel: vandaag 1 november *spannend* Al een tweede test gedaan?
     
  19. Isis75

    Isis75 Fanatiek lid

    7 jun 2006
    1.768
    0
    0
    8 april 07 ~ Yildou Reanne ~ Simalex (24) ~ 35,2 w ~ 2635 gr, 47 cm ~ (22 okt) 6920 gr ~ 64 cm
    12 april 07 ~ Sabrina Alyssa ~ Assepoester (27) ~ 38,3 w ~ 2840 gr, 47 cm ~ (25 okt) 6690 gr ~ 65,5 cm
    24 april 07 ~ Lindsey Eline ~ Rachel (22) ~ 38 w ~ 3320 gr, 51 cm ~ (29 okt) 8315gr ~ 71,5 cm
    30 april 07 ~ Josh David Dash ~ Goddess (18 ) ~ 38.3 w ~ 2880 gr, 50 cm ~ (23 mei) 6320 gr ~ 62cm
    2 mei 07 ~ Dylan ~ Tassie (32) ~ 38,5 w ~ 2996 gr, 45 cm ~ (9 okt) 7120 gr ~ 65 cm
    2 mei 07 ~ Tessa Elise ~ Erica (32) ~ 39.5 w ~ 2990 gr, 49 cm ~ (1 nov) 6960 gr ~ 65 cm
    3 mei 07 ~ Emma Johanna Elisabeth ~ Tigger (26) ~ 38.2 w ~ 3525 gr, 51 cm ~ (10 okt) 7500 gr ~ 64,5 cm
    8 mei 07 ~ Sven ~ Nemo (24) ~ 39,6 w ~ 4120 gr, 54 cm ~ (3 sept) 7390 gr ~ 68 cm
    8 mei 07 ~ Fedor-Jelte Laurens Sietze ~ Jingles (30) ~ 39,5 w ~ 3442 gr, 53 cm ~ (4 sept) 8220 gr ~ 69 cm
    8 mei 07 ~ Ameera Yakubu ~ Amilah (25) ~ 38 w ~ 3000 gr, 48 cm ~ (1 juni) 3840 gr ~ ... cm
    11 mei 07 ~ Steven Nicolaas Jan ~ Liefzonnetje (30) ~ 38,4 w ~ 3605 gr, 54 cm ~ (18 sept) 8230gr ~ 69cm
    13 mei 07 ~ Elia Ruben Matteo ~ Bianca (32) ~ na 38,3 w ~ 3160 gr, 47 cm ~ (28 sep.) 6420 gr ~ 62 cm
    14 mei 07 ~ Jørre ~ Silvie (34) ~ 40,6 w ~ 4620 gr, 54 cm ~ (11 okt) 10.1 kilo ~ 69 cm
    14 mei 07 ~ Belle ~ Chantal (34) ~ 41,4 w ~ 3960 gr, 50 cm ~ (27 sept) 7795gr ~ 67 cm
    16 mei 07 ~ Elenora ~ Bibiche (27) ~ 39,6 w ~ 3115 gr, 50 cm ~ (8 oktober) 7500 gram ~ 64 cm
    16 mei 07 ~ Lars ~ Alida (24) ~ 38,3 w ~ 3010 gr, 48 cm ~ (23 okt) 7575 gr ~ 66cm
    19 mei 07 ~ Lars ~ Oek Oek (25) ~ 40 w ~ 3960 gr, 51 cm ~ (24 sept) 7190 gr ~ 62 cm
    23 mei 07 ~ Emma Elisabeth ~ Emmetje(32) ~ 39,2 w ~ 3290 gr, ... cm ~ (8 okt) 7260 gr ~ 63 cm
    25 mei 07 ~ Luca Albertus Johannes ~ Chantalk (25) ~ 39,3 w ~ 3332 gr, 50 cm ~ (27 sept.) 8020 gr ~ ? cm
    31 mei 07 ~ Toon ~ Harmless (28 ) ~ 40,2 w ~ 3335 gr, 52 cm ~ (27 sept.) 6815 gr ~ 63 cm
    9 juni 2007 ~ Joaquin ~ Onze wonder (24) ~ 41,3w ~ 3780 gr, 53 cm ~ (18 sept) 6950 gr ~ 63 cm

    Zo weer terug van het cb, allews was weer goed. Het gaat gelukkig vandaag nog steeds stukken beter met Tessa. Ze ligt lekker in de box te spelen :)

    @Oekoek ik vries het ook gewoon in hoor.
    @Simone fijn dat je je beter voelt!
    @Assepoester goed idee van die twee banners, dat zal er bij een aantal wel van komen he ;)
    @Chantalk gelukkig iets beter maar nog vroeg uit de veren zie ik.
    @Bibiche leuk dat gehijg, mischien moet je iemand bellen :) :)
    @Bianca hopelijk gaat het vanmiddag weer top op de creche.
     
  20. simalex

    simalex Bekend lid

    oja,

    IK HEB VANMORGEN YILDOU HAAR EERSTE TANDJE ONTDEKT!

    Yes, hij is eindelijk door! Tis zo'n blij meisje vandaag! Heerlijk! Ze is helemaal druk, blij enthausiast en aan het trappelen, klappen als ze me ziet of als we aan het spelen zijn. En ze is heel lief aan het knuffelen met me... *zwijmel*
    :oops: sorry hoor, maar ik ben momenteel even stapelverliefd op mijn kleine meisje :oops:
     

Deel Deze Pagina