Februari mama's 2008

Discussie in 'De mama's' gestart door Luckymom, 3 sep 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. debie

    debie VIP lid

    5 jun 2007
    8.533
    0
    0
    o jee, balen mom

    sm MOET op vakantie, wat ROT ;)

    vivi super knap hoor al A diploma, denk dat we hier nog even bezig zijn.

    ichtus dat zou wel helemaal fantastisch zijn, new york......
     
  2. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Nog meer updates? Zou gezellig zijn:)

    Dat zwemdiploma laat hier ook nog wel een poos op zich wachten..
    Lune is niet zo'n held en ook lichamelijk niet zo sterk dus die combi maakt dat ze net is teruggezet naar het eerste klasje:D Gelukkig vindt ze het zelf niet erg en ik hoop dat ze wat meer watervrij wordt en ze dan gewoon mee kan met de rest.
    We zien wel. Zo lang zij niet huilend en hysterisch naar zwemles gaat ploeteren we gewoon door.

    Lune is gisteren op schoolreisje geweest en is vandaag vrij.
    Ze zitten nog met een boterham voor de tv. Zal ons zo eens klaarmaken en dan eerst even het centrum in om wat dingetjes te kopen. Daarna even voer voor de hond halen en vanmiddag gaan we naar een proefles van ouder-en-kind gym. Voor Timme. Lune heeft normaal zwemles vanmiddag maar dat gaat vandaag niet door dus kunnen we dit doen. Als het een groot succes is ga ik denk ik de zwemles van Lune proberen te verzetten want anders kan Timme dus niet naar gym, is ook jammer.
     
  3. sm1

    sm1 Fanatiek lid

    17 dec 2011
    1.858
    106
    63
    Hallo dames!
    Eindelijke weer wat rustiger hier op het werk na een heftige zomer.

    Kids zijn gisteren weer op school begonnen na een vakantie van ruim 12 weken. Door reorganisatie hebben ze beide een nieuwe juf, wel jammer, maar deze zijn hopelijk weer net zo leuk.

    Maja, gaat Lune dan ook naar Gym of is dat voor kleine kinderen?
    Hier ook weer druk aan het kijken wat de meiden kunnen doen.
    Ze gaan als buitenschoolse activiteit 1 uur per week zwemmen en daarnaast geef ik ze op voor Inline skate hockey of voor Basketbal is 2 x per week ook een uurtje. Wij gaan volgende week kijken.
     
  4. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Jeeej SM, je kids Zijn weer naar school!:D Sjonge, ik vind 12 weken ook wel een beetje overdreven hoor.
    Leuk, skaten en basketballen.

    Lune wil graag op paardrijden, maar dat mag pas vanaf 7jr geloof ik en ik wil dat ze eerst haar zwemdiploma haalt. Ze is snel moe en ik vind nu zwemmen toch wel het belangrijkste.
    Lune mocht van mij trouwens wel gymmen maar dat wou ze zelf niet. Jammer want ik denk dat ze dat erg leuk had gevonden.
    Ze mag denk ik wel 'meehelpen' met de peutertjes, dat vindt ze ook leuk.
     
  5. debie

    debie VIP lid

    5 jun 2007
    8.533
    0
    0
    zo leuk al dat sporten, voor de kids. hier meiden op zwemles, turnen en judo. niels zwemmen misschien gym
     
  6. ichtus

    ichtus VIP lid

    5 mrt 2007
    14.841
    1
    38
    gelderland(noord)
    Sporten is inderdaad erg leuk voor de kinderen. Jurian vindt het maar niks dat verplichte gedoe zoals hij dat zelf noemt, maar hij gaat geregeld vrijzwemmen en fietst veel met vriendjes enzo. beweging genoeg.

    Marijn vindt zwemles geweldig leuk. Hij kan het ook goed moet ik zeggen. Dat verbaasd me wel een beetje, maar hij vind het helemaal niet eng.. hopelijk gaat het rap!.

    MAJA: Lisa was ook altijd snel moe en kon het maar moeilijk redden. Ze heeft geregeld kotsend aan de kant gezeten en helemaal overstuur omdat ze zo moe was. Het heeft ruim 1,5 jaar geduurd voor ze A had. B was dus ook meteen NOT DONE.. ze zwemt erg goed.. dat scheelt. Met Anna wacht ik tot ze bijna 6 is. Zij is erg klein dus de kracht zal wel een issue zijn net als bij Lies.. Gelukkig is ze niet bang!

    Lies turnt als een malle en het wedstrijd seizoen begint weer.. trainen tot ze er bij neervalt.. ik vind het best veel hoor.. 5 uur trainen per week als je 8 bent, maar als ik hoor dat deze vereniging ten opzichte van andere verenigingen relatief weinig traint (anderen trainen op haar niveau gemiddeld 8 tot 10 uur per week) dan doet ze het toch verdraaid goed.

    Marijn wil op voetbal.. al ben ik druk bezig om m Judo ofzo aan te praten.. dat geklep naar het voetbalveld 2 a 3 x per week zie ik echt niet zitten, maar als hij het echt wil mag hij van ons.

    Morgen gaat Anna voor het laatst naar PSZ.. na de herfst vakantie gaat ze naar de basisschool.. dan zitten ze er alle 4. Ik hang de vlag uit!!!!!...
     
  7. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Ichtus, Lisa heeft dus geen B diploma? Vind je dat wel vertrouwd? Ik ben steeds zo bang dat als Lune niet doorgaat met zwemdiploma's, ze gewoon niet goed leert zwemmen..
    Het is bij haar een deel angst maar idd ook uithoudingsvermogen. Ze is (net als Lisa denk ik?) een priegeltje en zo fijn en klein..
    Moet zeggen dat ze vorige week wel een groep hoger is gegaan, dus er zit vooruitgang in, jeej:)
    Ook is ze van dag gewisseld dus nu kan Timme op vrijdagmiddag gymmen, leuk!
     
  8. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Zijn jullie kleuters op het moment trouwens ook zo brutaal en 'lastig'? Het ging prima met Lune, tuurlijk wel eens een bui of discussie of bozig maar zoals het de laatste tijd gaat.. Sjonge, we weten soms niet hoe we met haar om moeten gaan.
    Grote mond ook joh.
     
  9. ichtus

    ichtus VIP lid

    5 mrt 2007
    14.841
    1
    38
    gelderland(noord)
    @maja.. Lies heeft erg lang gedaan over haar A diploma. Ze zat geregeld kotsend aan de kant omdat ze te moe was. Dus nog verder voor B wilde ik haar niet aan doen. Wel moet ik zeggen dat ze hier in Hattem erg streng zijn. Als je je A diploma hebt dan kun je ook echt wel zwemmen. Wel gaan wij echt geregeld zwemmen met de kinderen. Het zwembad zit letterlijk om de hoek en Lies en Jur gaan iedere week wel zelf ook vrijzwemmen. Nu zwemt ze als de beste en haalt Jurian met gemak in.

    Wanneer je voldoende herhaalt is A prima. Zeker hier in Hattem.

    Jur had in 9 maanden tijd hier A en B. Omdat het zo makkelijk en snel ging vond ik dat ook prima. Als Marijn zo doorgaat dan zal ook hij wel doorgaan voor B denk ik. Hij gaat als een speer..

    Lies was ook erg jong toen ze startte.. ze was net 5. Jur was bijna 6 en sowieso veel sterker. Marijn was ruim 5,5.. en ook veel sterker. ben benieuwd hoe het verder gaat...
     
  10. ichtus

    ichtus VIP lid

    5 mrt 2007
    14.841
    1
    38
    gelderland(noord)
    En dan is het bijna maandag en dan mag Anna naar school. Ik mag weer even blijven.. ben benieuwd hoe ze het gaat vinden... Volgens mij wel leuk.

    Ik ook....hahahaha.. ;)

    Ik ga enorm genieten van de stilte en heerlijk aan de poets zonder gestoord te worden.. kan ik smiddags lekker met Anna keuvelen als de rest naar school is. Tot aan haar verjaardag (16 nov) gaat ze alleen de ochtenden (woensdags zijn de kleuters hier vrij)

    Update verder?:

    Sja.. niet zoveel te melden eigenlijk... ik zit er over te denken om meer te gaan werken.. niet omdat ik dat zo leuk vind, maar de extra centen zijn wel fijn. Alleen ben ik bang dat ik het niet aan kan. Ik wil niet weer terugvallen dus dat blijft een lastige keuze... Ik ga het ook eerst maar even uit proberen.. Op contractbasis meer uren is nu toch niet mogelijk.

    Tussen Ed en mij gaat het prima en toch ook niet zo... kan het niet zo goed uitleggen.. we praten geregeld langs elkaar heen en ik lijk niet door te dringen en kennelijk andersom ook niet.
    nou ja.. het is een dingetje dat altijd al zo nu en dan speelt maar ook niet groot genoeg is om er echt een punt van te maken..

    euh.........

    Oh ja.. natuurlijk

    Marijn heeft een bril.. en hij is er zooooooo blij mee.. hij ziet echt veel meer.. keek met grote ogen de wereld in en was er letterlijk stil van.
    Nu speelt hij veel meer buiten en tekent zich een slag in de rondte zoals we dat hier zeggen... hij heeft amper hoeven wennen.

    Het is duidelijk dat hij al tijden weinig zag.. Hij geeft regelmatig aan dat hij nu ineens dingen wel ziet. bijzonder is dat. We zijn er uiteraard erg blij mee... Dingen zoals lezen en schrijven waar hij al mee bezig was, gaan nu ineens als een speer vooruit. Hij wil iedere avond woordjes lezen en vroeg of er een app was om beter letters te lezen. Erg leuk om samen met hem te doen zo vlak voor het slapen gaan.

    Nou dat was het even weer....
     
  11. vivi

    vivi VIP lid

    3 mrt 2007
    10.569
    0
    0
    Update
    Volgende week zaterdag mag bryan op voor zijn b diploma, maar idd wat ichtus zegtmklopt hier ook als je a hebt kun je echt zwemmen dat heb ik bij bryan op vakantie wel gemerkt.
    Verder blijven we bezig met bryan, nog steeds logopedie, donderdag esprek op school met logopedist ergotherapeute en school. Vrijdag naar de fysiotherapeut aangezien bryan nog stededs ngelukjes heeft en snachts nog steeds nat is zij gaat kijken of fys helpt of dat we naar poeppoli moeten dus druk druk

    En op dit moment zijn we met zijn allen ziek hahaha
     
  12. Luckymom

    Luckymom Fanatiek lid

    21 apr 2007
    3.869
    0
    0
    Groepleidster Jeugdhulpverlening
    Zwolle
    Ha dames, ik kom gauw updaten hoor! Net weekend weg geweest en komende dgn ff druk, maar denk dat dinsdag moet lukken!!
     
  13. Luckymom

    Luckymom Fanatiek lid

    21 apr 2007
    3.869
    0
    0
    Groepleidster Jeugdhulpverlening
    Zwolle
  14. sm1

    sm1 Fanatiek lid

    17 dec 2011
    1.858
    106
    63
    hahahah Luckymom gefeliciteerd!!!
     
  15. sm1

    sm1 Fanatiek lid

    17 dec 2011
    1.858
    106
    63
  16. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Jeeejj mom!! Gefeliciteerd meid! Blij voor je:)
    Hoe voel je je?
     
  17. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Wat????? SM ook???
    Whaaaah! Dit is te gek:))
    Jij ook van harte! En hoe voel jij je? :D
     
  18. sm1

    sm1 Fanatiek lid

    17 dec 2011
    1.858
    106
    63
    Ik wil eigenlijk nog helemaal niks zeggen want het is nog zo pril :)
    Veel meer klachten als bij mijn andere zwangerschappen, of ben ik gewoon alles vergeten??? Beetje misselijk, been krampen, stuitje pijn, pijnlijke borsten etc.
     
  19. vivi

    vivi VIP lid

    3 mrt 2007
    10.569
    0
    0
    Jeeee lucky mom en sm beiden gefeliciteerd!!!!!!
     
  20. Luckymom

    Luckymom Fanatiek lid

    21 apr 2007
    3.869
    0
    0
    Groepleidster Jeugdhulpverlening
    Zwolle
    Aaah SM wat cool! Gefeliciteerd!!!!

    Tof zeg kunnen we met elkaar meeleven. Ik weet het sinds gisteren, wou het zo graag delen met iemand! Hier gaat t prima gespannen boobies vaak plassen beetje wispelturig.

    Echt leuk sm!
     

Deel Deze Pagina