ongeduldig

Discussie in 'De bevalling' gestart door misty75, 23 okt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Thauma

    Thauma Fanatiek lid

    14 sep 2011
    2.127
    1
    36
    NULL
    NULL
    Wat zijn jullie allemaal lief. Dank je wel!
    Fijn te horen dat jullie lekker geslapen hebben. Hier ook wel redelijk goed. Wel aantal keren wakker. Maar gaan plassen (ontsluiting komt beter als je blaas leeg is) en op de andere zij verder slapen.
    Manlief heeft vrij genomen vandaag, dat is wel fijn.

    Vanmorgen naar de VK geweest voor nog een controle. Het gaat toch wat anders dan we aanvankelijk zouden doen. Na overleg met het ziekenhuis ga ik vanmiddag daar nog langs voor controle. Als alles goed is krijgt de VK wellicht toestemming om de vliezen te breken, maar ipv 18 uur wachten, wachten we dan maar 6 uur. Als het dus doorgaat. Dus hoe laat ze dat dan gaat doen weet ik ook niet. Geeft in ieder geval een korter tijdsbestek om zelf op gang te komen. Ik snap dat het vast verstandig is op deze manier, maar ik baal er wel een beetje van. Hoopte mijn vliezen aan t begin van de middag gebroken te krijgen en dan tot morgenochtend te hebben en dan eventueel alsnog naar het ziekenhuis te gaan.

    De controle in het ziekenhuis zal ongetwijfeld goed zijn. Maar ja, wat dan? Mag het dan uberhaupt om de vliezen te breken? Spreken we anders maar voor morgen af om in te leiden of wachten we wat langer?
    Ben net nog wel gestript bij de VK. Had nog niet echt meer ontsluiting. Hoofdje ligt wel weer wat dieper, dus die zakt vrolijk verder. Hij heeft in ieder geval wel door welke kant ie eruit moet, maar door een gaatje van 1 of 2 cm gaat m dat natuurlijk nog niet echt worden.

    Heb nu wel sinds het strippen zo nu en dan een zeurderig gevoel in mn buik. Niet continue. Maar goed, ik neem maar aan dat dat van het strippen komt, en dat het geen weeen zijn. Zou wel heel mooi zijn he?
     
  2. misty75

    misty75 Bekend lid

    16 jan 2013
    798
    1
    18
    Vrouw
    verpleegkundige
    West-Brabant
    Oh spannend allemaal zeg! En dan weer wijzigingen zo op laatste moment. Kan me je vragen wel voorstellen. Hopelijk krijg je er sllemaal antwoord op vandaag of morgen. Zal voor je duimen in ieder geval! Heel veel succes en sterkte!
     
  3. Friesland90

    Friesland90 Fanatiek lid

    21 jun 2010
    2.661
    5
    38

    Pff men!! Ik heb echt met je te doen meid..!! Je hebt nu al zo verschrikkelijk lang moeten wachten en nu moet je nog wachten.. Het duurt nu niet meer lang en dan heb je je kindje bij je op de buik liggen. Het is je zoooo gegund. Hopelijk zet het nu heel snel door en hoef je niet ingeleid te worden. De controle in het ziekenhuis zal wel zijn om te zien hoe groot het kindje is, of de placenta nog goed doorbloed is, hoeveeel vruchtwater er nog is etc. Ben benieuwd hoe het je zal vergaan en ik hoop dat je lekker thuis kunt bevallen meid!!
     
  4. Mamamama

    Mamamama Actief lid

    28 mrt 2011
    430
    0
    0
    NULL
    NULL
    Vraagje.

    Wat betekent het als je roze afscheiding hebt met 39-40 weken zwangerschap? Één voorteken misschien?
     
  5. justxme

    justxme Bekend lid

    27 mrt 2013
    671
    0
    0
    Jeetje Thauma! Wat een gedoe, die verandering van plannen allemaal. Gelukkig zal je toch echt binnenkort bevallen! Hopen dat dat zeurderige gevoel een beetje doorzet en je eindelijk echte weeen zal krijgen! ;)

    Probeer mezelf hier een beetje af te leiden en niet zoveel bezig te zijn met alle kwaaltjes en dingen die ik echt zat begin te raken! Gister de lakentjes die mn schoonmoeder heeft gemaakt nog gewassen. Zat een lintje met roze voetjes op gestikt alleen zijn nu alle voetjes verdwaald geraakt in de wasmachine en is het lintje leeg ;(
     
  6. justxme

    justxme Bekend lid

    27 mrt 2013
    671
    0
    0
    Tegen mij zeiden ze als ik ook maar enigzins wat bloed tegenkwam in mn afscheiding dat ik meteen moest bellen. Mja, ik ben nog niet zover als jou. Maartoch, zou even bellen?
     
  7. Tralalala

    Tralalala Fanatiek lid

    29 dec 2012
    1.968
    1
    36
    Zuiden van NL
    Ik heb een weekje geleden ook een héél klein beetje bloed gehad bij het afvegen na het plassen. Maar omdat dat echt maar een heel klein veegje was en ik daarna helemaal niks meer heb gezien, heb ik er niks mee gedaan. Het ligt denk ik echt aan hoeveel het is enzo. Maar je vk bellen kan natuurlijk nooit kwaad!
     
  8. Tralalala

    Tralalala Fanatiek lid

    29 dec 2012
    1.968
    1
    36
    Zuiden van NL
    Hier hetzelfde, ik heb gister gehoord van de vk dat ze met 40 weken inwendig onderzoek gaan doen, en als het mogelijk is ook direct strippen. Ze weten hoe graag ik thuis wil bevallen dus willen ze daar graag mee helpen. Geeft wel wat rust dat ik dat nu weet, ik dacht echt dat ik gewoon tot 42 weken moest doorlopen en dan hup naar het ziekenhuis om ingeleid te worden :)
     
  9. xxYasmina

    xxYasmina Actief lid

    4 mrt 2013
    383
    0
    0
    NULL
    NULL
    Veel succes Thauma!!!

    Ben vanmorgen gestript, ben benieuwd..
     
  10. Thauma

    Thauma Fanatiek lid

    14 sep 2011
    2.127
    1
    36
    NULL
    NULL
    He yasmina, wat fijn dat ze konden strippen. Hopelijk doet het wat!

    Roze of bruinig bloed was hier niet zo'n punt, want weinig of oud. Rood bloed en zeker meer dan een maandverbandje was niet ok.
    Nooit gehad trouwens.
    Tis beter doorbloed daarbinnen he... een drupje bloed heb je zo een keer
     
  11. Friesland90

    Friesland90 Fanatiek lid

    21 jun 2010
    2.661
    5
    38
    Bij de belinstructies van mijn verloskundige werd gezegd dat licht bloedverlies een teken kan zijn dat de bevalling gaat beginnen en ik moest bellen als het heel veel was. Maar een beetje is normaal bij een beginnende bevalling.
    Het kan ook wat bloed zijn van de slijm prop die heeft los gelaten / gaat los laten.
     
  12. misty75

    misty75 Bekend lid

    16 jan 2013
    798
    1
    18
    Vrouw
    verpleegkundige
    West-Brabant
    weet niet of je je slijmprop al bent verloren? anders kan het dat nog zijn.
    Hier van het weekend ook wat bloed bij afvegen, heb het gisteren bij de vk gemeld en die zei er niets van. maar als je twijfelt zeker even bellen met je eigen vk....dan weet je het zeker....
     
  13. misty75

    misty75 Bekend lid

    16 jan 2013
    798
    1
    18
    Vrouw
    verpleegkundige
    West-Brabant
    spannend zeg! hopelijk doet het wat :D
     
  14. Mamamama

    Mamamama Actief lid

    28 mrt 2011
    430
    0
    0
    NULL
    NULL
    Bedankt.

    Heb geen slijmprop verloren maar wel al een poos gele afscheiding wat nu voor het eerst lichtroze was. :)
     
  15. Ka85

    Ka85 Fanatiek lid

    14 jan 2009
    2.587
    0
    36
    Inge hier ook zo'n scheve harde buik. Waar hij met zijn rug ligt daar is het veel hoger dan waar de beentjes liggen.

    Bolkje fijn dat ze willen kijken of je stripbaar bent! Mijn vk was er niet erg enthousiast over. Die zei dat strippen voor de 41 weken maar 1% meer kans geeft op bevallen. Na de 41 weken is dat 20% kans. Volgens haar moest je vooral veel vrijen ;) Daar zit prostaglandine in, een hormoon wat de bevalling op kan wekken en waar ze ook mee inleiden.

    Friesland hopelijk beval je inderdaad niet als hij in Duitsland zit! Moet hij na vandaag nog vaker zo ver weg?

    Thauma wat balen dat het plan nu weer wijzigt! Wel verwarrend zo. Hoe gaat het nu? Hoe waren de controles in het zh? Ik duim heel hard voor je dat het na het breken van de vliezen door gaat zetten! Ik ben bij de oudste ingeleid met 1 tabletje en daarna wat harde buiken. Verder niks. Vervolgens hebben ze de vliezen gebroken en kwamen de weeën op gang. Ik hoop voor je dat ze bij jou ook op gang komen na het breken van de vliezen!

    Justxme balen van je lakentje!

    Mamamama bij een beetje bloed/roze afscheiding hoef je bij onze vk niet te bellen met dit termijn. Kan een teken zijn dat de bevalling gaat beginnen. Als het meer is dan een maandverbandje vol dan moet je wel bellen. Maar bij een paar druppels niet.

    XxYasmina hoe gaat het? Heeft het strippen nog effect gehad?

    Hier een rustig dagje gehad. Meiden vanmorgen naar de speelzaal en vanmiddag bij de gastouder. Net lekker gedoucht en nu af en toe pijnlijke harde buiken. Zit tussen de 5 en 9 minuten tussen, maar wel echt pijnlijk. Had ik vrijdagavond ook (toen steeds om de 4 of 5 minuten), maar dat zette niet door. We zullen wel weer zien. Ik ga er maar niet vanuit.
     
  16. Siertje2981

    Siertje2981 Fanatiek lid

    8 apr 2013
    3.456
    2
    0
    Werkzaam in een kledingwinkel als assistentbedrijf
    Leidschendam
    Spannend hoor, al dat gerommel, strippen en vliezen breken!
    Ga voor iedereen duimen dat het doorzet!

    Hier een lichamelijk en emotioneel slechte dag. Onderstel doet pijn en hormonen zijn eigenlijk hormonsters vandaag... Kan echt om alles janken... Dus maar lekker rustig aan gedaan vandaag :)

    Succes dames!!!
     
  17. Veel vrijen was eigenlijk ook mijn plan, Ka85. Maar elke keer na de seks krijg ik zo'n bekkenpijn, dat het gewoon niet echt meer te doen is. Mijn man weigert nu ook om nog te vrijen, hij kan het echt niet aanzien dat ik zoveel pijn heb na afloop. :(

    Opzich hoeft dat strippen van mij ook niet persé, maar ik wil gewoon ook even weten of ik al ontsluiting heb, of er uberhaupt wl iets gebeurt.

    Ik heb best wel veel angst vor een inleiding; mijn moeder heeft namelijk twee keer een ingeleide bevalling gehad en twee keer liep dat uit op een keizersnede. Beide keren reageerde haar lichaam totaal niet op de weeënopwekkers....
     
  18. misty75

    misty75 Bekend lid

    16 jan 2013
    798
    1
    18
    Vrouw
    verpleegkundige
    West-Brabant
    Hier ook zo'n emo ochtend gehad....werd er niet goed van....ben maar onder de dekens gedoken tot 12:30 toen ging het weer een beetje hihi....erg irritant vind ik het zelf bij mezelf haha....
     
  19. Siertje2981

    Siertje2981 Fanatiek lid

    8 apr 2013
    3.456
    2
    0
    Werkzaam in een kledingwinkel als assistentbedrijf
    Leidschendam
    Ben idd ook weer onder de dekens gekropen en rond 2 uur wakker geworden. Voel me wel iets beter, maar is gewoon geen top dag. Probeer het maar te accepteren en te laten lopen :). Maar is idd irri dat je er totaal geen controle over hebt en weet dat het nergens op slaat!

    Heb vandaag zo een druk daar beneden... Elke keer als ik op sta, heb ik het gevoel alsof er een touwtje aan m'n kind zit en het naar beneden trekt... Ligt al vast en is nog meer ingedaald van de week... Voelt ook alsof ie met de handjes een gat naar buiten aan het graven is :D.... auw!!!
     
  20. Mienemuisje

    Mienemuisje Fanatiek lid

    17 feb 2013
    1.161
    0
    0
    Lieve meiden!

    Heb alles gelezen wat jullie hebben geschreven, maar alleen even niet gereageerd omdat ik al 2 dagen last heb van rugpijn, buikpijn en continue harde buiken. Vannacht dacht ik echt even dat het begonnen was, maar het is inmiddels afgezakt en is het nu zeurderig aanwezig...
    Alles doet me pijn, lopen gaat zo moeilijk dus kan me hondje niet zelf uitlaten waardoor ik me weer schuldig voel gevolgd door een huilbui pffff..
    Ben enorm in mezelf gekeerd en kan bijna geen mensen om me heen verdragen, hoe goed bedoeld ook..
    Wou dat het maar doorzette! Of in iedergeval weg bleef tot zaterdag.

    Thauma, doe het je allemaal niet na meis! Moest wel lachen dat je schreef dat de baby wist waar de uitgang is maar niet door een opening van 1 a 2 cm past.

    @derest: ik leef met jullie mee! Dikke virtuele knuffel voor iedereen die het kan gebruiken.
     

Deel Deze Pagina