Jonge mama's!

Discussie in 'De mama's' gestart door Prinsessa, 24 nov 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mijngeluk1992

    mijngeluk1992 Bekend lid

    18 feb 2013
    718
    20
    18
    Leuke dingetjes doen met mijn vriend:)
    Mellebel, al weer aan de sport ! Wil ik ook haha alleen de puf nog niet voor moet nog 4 kilo dan is alles eraf en heb er voor de rest nog niks voor gedaan eigenlijk haha

    Lovely , ja leuk staat dat der he :) ik vben eigenlijk normaal wel voor tuttige kleertjes haha
     
  2. soeee

    soeee Niet meer actief

    Littlewonder: Dat klinkt goed! Grote meid :D

    Mijngeluk: Fijn dat het allemaal goed is gegaan met de prikjes :) Sara mag volgende week. Wat een scheetje zeg!

    Lovely: Tnx, heb geloof ik dezelfde gekocht haha. In ieder geval eentje van Difrax. Ben voor Sara niet echt geslaagd. Twee van die romper-broekje-mutsje setjes die ik, met nog een romper eronder, wil gebruiken als pyjama.

    Brenn: Welkom en klets maar lekker mee hoor! :)

    Mellebel: Goed hoor, dat je weer lekker aan het sporten bent! Ik wil eigenlijk weer gaan hardlopen :)

    Hier: Heb voor mezelf twee leuke jasjes gekocht en nieuwe laarsjes. Helemaal blij :D Deze is wijnrood, heb hem ook nog in het donkerblauw. Krijg ze alleen niet gedraaid, erg irritant!
     
  3. mijngeluk1992

    mijngeluk1992 Bekend lid

    18 feb 2013
    718
    20
    18
    Leuke dingetjes doen met mijn vriend:)
    Soee, leuk hoot wat je gekocht hebt ! Jou buik is zo te zien ook al goed weg zeg !!
     
  4. soeee

    soeee Niet meer actief

    Tnx! Ja het is alleen nog een beetje slap. Maar ben ruim 4 kg lichter dan voor m'n zwangerschap!
     
  5. mijngeluk1992

    mijngeluk1992 Bekend lid

    18 feb 2013
    718
    20
    18
    Leuke dingetjes doen met mijn vriend:)
    Zoo dat lijkt me helemaal fijn ! Ik moet er nog 4 kwijt haha maar van de 19 in totaal vind ik het wel knap zonder er iets voor te doen haha
     
  6. soeee

    soeee Niet meer actief

    Zeker knap! Nou ik ben er niet super blij want dat is niet goed als je bv geeft. Komen de afvalstoffen in de voeding terecht. Dus zit nu aan de brinta enzo :p
     
  7. mijngeluk1992

    mijngeluk1992 Bekend lid

    18 feb 2013
    718
    20
    18
    Leuke dingetjes doen met mijn vriend:)
    Oohh nee dan is het inderdaad wel minder ! Nou zeggen ze dat als je bv geeft je zoiezo wat sneller afvalt toch ? Aah brinta is ook geen straf toch ? Ik eet het ook iedere dag haha
     
  8. Ntje

    Ntje Fanatiek lid

    11 nov 2012
    3.687
    76
    48
    Almere
    @mellebel jij heb nog een veel zwaardere bevalling gehad volgens mij, maar t is vooral dat het me allemaal te lang duurt. Ik ben nog veel te zwaar en voel me vooral heel onaantrekkelijk, dat weegt wel heel zwaar, vooral omdat de kans dat ik een pnd krijg/heb behoorlijk groot is.

    Lekker hoor sporten! Ik heb thuis een paar apparaten, Nils werkt heel veel dus weinig mogelijkheid voor de sportschool, en ook niemand om mee te gaan dus dan maar thuis:p. Vandaag voor het eerst op de crosstrainer, viel behoorlijk tegen:(.

    Jij nog wel lekker gesport?

    @prinsessa ik heb hier een heel arsenaal aan bibi speentjes gekocht nadat het zeker was dat ze deze pakte. Wilde er zeker van zijn dat ik altijd een schone speen bij de hand heb:p.

    Sommige 56 verzuipt n hier nog in, dus 62 zal helemaal wel groot zijn, Maarja ze groeien zo hard:p.

    Dat heeft ze netjes gedaan hoor! Toch een goede nacht gehad:D!

    Hier niet veel gedaan. De auto is stuk en hebben even gekeken of we het zelf konden oplossen maar hij moet helaas toch naar de garage.

    Heb je nog lekker kunnen shoppen?

    Heb ook wel zin om te winkelen, heb bijna helemaal geen kleren die ik aankan, alles is of te groot of te klein maar wil niks kopen voor ik op m'n streefgewicht ben:p.

    Met de kerst is Nils als het goed is de eerste dag vrij (al verbaasde het me niet als het uiteindelijk niet zo is:p) en gaan dan s'middags naar m'n schoonouders en s'avonds naar m'n moeder. M'n vader zit in Florida dus daar hoeven we geen rekening mee te houden:p. Met oud en nieuw gaan we naar vrienden:).

    Heb jij geen combiwagen dan? Ik heb helemaal niks met buggy's en vind de wandelwageninzet van onze wagen erg mooi dus ga absoluut geen buggy kopen, maar de meeste doen dat wel:p. Vind ze allebei wel leuk trouwens!

    @soee goed geslaagd zie ik? Jeetje wat ben ik jaloers op hoe goed je er alweer uitziet!! Ik moet/wil nog 15 kilo dus dat duurt nog even, al is het in jou geval ook weer niet helemaal de bedoeling. Maar ik ben alsnog stinkend jaloers:p.

    Kan me voorstellen dat je dan liever heb om 3 als om 5 uur.

    Wel superleuk dat je sm er zon zin in heeft! En met dat vliegen zal het vast wel goedkomen. Je zou evt. Tijdens het stijgen en landen s. Kunnen aanleggen, dat schijnt goed te helpen (heb ik gelezen in een boek die verder met heel veel andere dingen supergoeie tips heeft).

    Ik heb van m'n ouders zon kerstbal gekregen:).

    Spenen koord kan je overal wel halen, bij loukadesign vind ik ze wel leuk, kan je ze zelf ontwerpen:).

    @lovely lekker nachtje zeg! Je heb het maar druk met de feestdagen zeg!

    @miranti vervelend he zon horecaman die altijd maar van huis is, heel herkenbaar:(!

    Vervelend dat je nu op wisselende locaties moet werken, wat voor werk doe je precies? Is het wel een beetje te overzien of valt het tegen?

    @mijngeluk hoe is het gegaan met de prikjes? Schattige foto's hoor!

    @littlewonder zo dat is al een hele dame zeg! Gaat hard he?

    @brenn tuurlijk gezellig:). Welkom hier!

    Hier: sinds vandaag begonnen met diëten, zit nu met een knorrende maag op de bank:p. Ag kwestie van wennen denk ik dan.
     
  9. mijngeluk1992

    mijngeluk1992 Bekend lid

    18 feb 2013
    718
    20
    18
    Leuke dingetjes doen met mijn vriend:)
    Nichelle, prikjes zijn over het algemeen wel goed gegaan ze heeft wel gehuild maar toen we der vastpakte was dat weer over en nu slaapt ze eigenlijk al vanaf half 3 ze is om half 7 even wakker geweest voor de fles maar daarna weer gelijk gaan slapen ze heeft wel wat verhoging 37.8 maar ben echt trots op der!

    Wat dieeten betreft ik denk idd dat het weer even wennen is als je minder eet moet je maag aan wennen maar is geen fijn gevoel zn hongergevoel
     
  10. soeee

    soeee Niet meer actief

    Nichelle: 15 kilo? Als ik dat zou doen dan kun je me aan de sondevoeding leggen denk ik! Nouja weet je, heb m'n figuur wel zo ongeveer terug, maar zowel m'n buik als m'n borsten zitten flink onder de striae, voel me behoorlijk onzeker over m'n lijf :(

    Ja geef haar dan een speentje of leg haar aan :)
     
  11. Mellebel

    Mellebel Bekend lid

    20 jan 2013
    536
    6
    18
    Hier moet ook 10-15 kilo eraf.. dus heb ook nog n lange weg te gaan.. sinds deze week weer begonnen met dieten.. pff valt nu al niet mee met al die pepernoten/marsepein/chocolade die me om de oren vliegen haha.. knap van je hoor dat je thuis lekker gaat sporten:)

    Oh dat is wel minder meis.. :( praat je er wel veel over?? dat helpt bij mij in ieder geval wel.. heb de dingen eromheen(eigenlijk pas met de laatste loodjes..rest van zwangerschap is prima verlopen) + de bevalling ook als zeer heftig ervaren.. maar voel me er verder wel oke over.. hoop dat je geen pnd hebt/krijgt.. :(

    Sporten ging hier wel oke.. merk echt dat mn conditie 0 is haha.. wat ik eerst met gemak deed..daar heb ik nu veel moeite mee:p maarja dat komt vast wel weer goed..
     
  12. Mellebel

    Mellebel Bekend lid

    20 jan 2013
    536
    6
    18
    Soeee: ben ook wel jaloers op je figuur hoor hihi.. maar zo zal ik nooit worden..is mn bouw ook gewoon niet.. VL vind dat ik mn lovehandles niet helemaal kwijt moet raken haha!:p
     
  13. Mellebel

    Mellebel Bekend lid

    20 jan 2013
    536
    6
    18
    Ooo lees net van je striae.. dat is dan wel weer minder. .:( Hier gelukkig niet echt last van.. alleen een beetje bij mn onderbuik. .
     
  14. Miranti

    Miranti Fanatiek lid

    1 jan 2013
    1.445
    0
    36
    Soee, ziet er goed uit meid! Wat betreft striae enzo, kan me voorstellen dat je je daar onzeker over voelt. Hier ondanks dat ik het geluk heb geen striae te hebben ook onzeker hoor. De boel is zo flubberig nou..

    Nichelle, dat lijkt me ook pittig als je daar last van hebt/krijgt. Ik hoop dat je in het geval van pnd wel je verhaal kwijt kan.

    Ja jouw man werkt ook in de horeca toch? Wel fijn dat hij een dagje vrij is!

    Mellebel, jij ook zo'n heftige bevalling gehad. Ik ook. Praat jij er veel over? Of heb je er veel over gepraat? Mij viel het tegen dat mensen om me heen, die wisten dat het behoorlijk heftig was geweest, zelden hebben gevraagd hoe het gaat enzo. Niet dat ik er makkelijk over kon praten, maar toch. Ik praatte er dan wel even over.

    Mijngeluk, lieve foto's :). Fijn dat het goed gegaan is met de prikjes. Hopelijk krijgt ze er niet teveel last van.


    Mijn werk, vanmorgen gesprek gehad. Er is nu alleen nog niet zo veel duidelijker geworden. We gaan eerst kijken of ik hier in mijn omgeving in een andere regio kan werken, wat handiger is qua reistijd.
    Ik werk als groepsbegeleider in de gehandicaptenzorg met mensen met lichte tot matige verstandelijke beperking en moeilijk verstaan bedrag en sommige met psychiatrische problematiek.
    Volgende week weet ik meer.

    Sporten en kilo's, ik moet er nog 3 kg af van de 18 ongeveer.. Dan ben ik alle zwangerschapskilo's kwijt. Ik sport nog niet, zo geen zin in. Maar ik ga volgende maand wel met iemand beetje baantjes trekken in het zwembad. Begin is er dan!

    Onze kleine krijgt morgen de eerste prikjes, ik vind het best spannend. Volgens mij ga ik met hem mee zitten huilen morgen ;) . Ben ook benieuwd wat hij weegt!
     
  15. Prinsessa

    Prinsessa Niet meer actief

    Ach, misschien slaapt 'ie vannacht wel lekker door! Wel handig dat je tijdens die slaapjes toekomt aan dingen in huis :p

    Ja, inderdaad vervelend! Ze kan ook wel goed zonder slapen eigenlijk maar die nacht had ze 'm echt nodig haha, zal je net zien...

    Ik kan vanuit huis werken dus dat scheelt. Is ook makkelijk te doen met E., er is dan geen opvang nodig.

    Gezellig trouwens! En is ook heerlijk om dan lekker met z'n drietjes te zijn, toch?

    Jeetje, dat is dan snel gegaan! Gefeliciteerd:D Wat leuk ook, een meisje! Inderdaad, je hoort echt dat er veel meisjes geboren worden, viel mij ook al op. Niet alleen in dit topic!

    Bekijk bijlage 362963 Bekijk bijlage 362963 Bekijk bijlage 362963

    Wat heb je allemaal gekocht?!

    Lekker als ze zo goed slapen tussendoor, happy baby is een happy mama ;)

    Die buggy is van Lief! Bij onze kinderwagen kan dat ook, maar een buggy is wel fijn voor vakantie bijvoorbeeld inderdaad :)

    Ze groeit dus goed! Mooi hoor :)

    Ben ook benieuwd hoeveel ze dan weer is gegroeid!

    Dankjewel :D!!

    Gelukkig viel het toch wel mee! Hoop ik hier ook. En jouw meisje groot ook mooi hé!

    Dankjewel:D!! Broekje is inderdaad van Z8 en het vestje is van Zara!

    Hahah kan niet roze genoeg! Ik vind 'm ook heel leuk die Lief buggy! Jij had ook een leuke roze hé?

    Dan is 120 misschien ook voorlopig nog prima, je merkt vanzelf wel wanneer ze er meer behoefte aan krijgt zoals vandaag dan. En ach, ook gespuugd, hier kan ik haar ook blijven verkleden af en toe. Daarom dat ik ook een slabbetje omdoe de laatste tijd tijdens en na het voeden :p

    Wat leuk allemaal! F. heeft er natuurlijk nog niet zo heel veel aan.. dat komt straks pas. Dat is wel een voordeel, dat je twee meiden hebt, kan ze ook met veel van L. spelen straks.

    Natuurlijk :D Ik zie dat je een dochtertje hebt! Wat leuk! Hoe gaat het met jullie? Lekker aan het genieten van haar?

    Wat een popje!!

    Ach, wat een mooie meid :D Al een heel dametje hé haha!

    Schattig! :D

    Goed hoor :D Wil ook gaan sporten, alles weer wat strakker :p het valt me wel mee m'n lichaam na de bevalling maar het kan zeker beter!

    Hoe was het sporten?!

    Nogmaals super leuk! Staat mooi!

    Ja, voor als je er ooit eentje kwijtraakt :p altijd handig! Heb er vandaag ook weer eentje gekocht, ze hebben wel leuke vind ik!

    Ja, 56 is hier ook af en toe te groot en af en toe goed, ligt er een beetje aan welk merk. Maar leggings van de zeeman past ze nog wel makkelijk in maat 50 en dan zakt 56 echt van haar kont :p

    Balen van de auto! Of is 'ie snel weer terug?

    Ik heb nog wel leuke dingetjes gekocht :D Zal zo even foto's maken! Wel alleen voor E. hoor, voor mezelf heb ik eigenlijk nog niks gekocht qua kleding..

    Klinkt ook als een leuke kerst! En lekker hoor, Florida! Zou best wel willen ruilen haha.

    Oh jawel, kan hier ook! Maar bedoelde het eigenlijk meer voor als we op vakantie gaan/vliegen dat het niet handig is om de wandelwagen mee te nemen maar dat een buggy tegen die tijd fijner is.

    Wat goed! Diëten ga ik maar niet aan beginnen :p kan ik toch nooit volhouden haha.
     
  16. Lovely24

    Lovely24 Niet meer actief

    Ooooh diëten.... moet er ook weer aan geloven denk...
    Ik doe het al jaren geloof ik hahaha. Alleen bijna altijd zonder resultaat :p
    Of ieder geval niet genoeg.
    Het is me 1x goed gelukt en toen ook lang stabiel gebleven...maarja toen ging ik samenwonen en toen kwam L...en nu F.
    Dus ja ik kan weer opnieuw beginnen :p
    Helaas hoef ik ook alleen maar aan eten te denken en ik kom al aan.

    Merk dat ik nu ook niet lichter wordt dus de laatste kilo's zal ik toch echt zelf moeten doen.

    Wil het ook echt wel want zo als nu voel ik me niet lekker.

    Verder hier ook striae, en een slappe buik waarvan ik vrijwel zeker weet dat het ook met sporten niet weg zal gaan, this gewoon huid wat uitgerekt is.
    Balen allemaal.... maarja het is niet anders.
    Heb wel momenten dat ik er van baal natuurlijk maar denk ook vaak genoeg lekker boeiend er zijn wel ergere dingen.

    De laatste fles zit er in hier!
    Vandaag 3x 150/5 op en 2x 120/4... ben benieuwd wat ze vannacht doet.
    Hoop dat ze lekker doorslaapt natuurlijk. Ze heeft ook weinig geslapen overdag vandaag.

    Welterusten!
     
  17. xxYasmina

    xxYasmina Actief lid

    4 mrt 2013
    383
    0
    0
    NULL
    NULL
    Precies een maand geleden lag ik te zuchten en weeen weg te puffen, nu ligt m'n kleintje te zuchten en z'n scheetjes weg te puffen.

    Wat lijkt 'ie toch op z'n mama haha!

    Blijft bizar (L) en nu hem snel in z'n bedje leggen voordat hij merkt wat er gebeurt (houdt nog steeds enorm van plakken en slapen in het grote bed)
     
  18. soeee

    soeee Niet meer actief

    Miranti: Ik herken wel wat je schrijft over dat het tegenviel wat betreft het vragen ernaar. Is een wat andere situatie, maar wel hetzelfde idee
    Toen mijn vader overleden was, leefde iedereen de eerste weken heel erg mee. Maar na zo'n maand of 2 was dat grotendeels voorbij. Men vroeg er niet meer naar, iedereen ging weer door, terwijl het voor mij toen allemaal pas begon.

    Hopelijk kun je dichtbij blijven werken. En netjes hoor, van die kilo's! Succes met de prikjes vandaag, ben benieuwd hoe goed hij is gegroeid :)

    Prinsessa: Ghehe, diëten is ook niks voor mij, vind alles veel te lekker! En bij mij betekent diëten 'uithongeren', en dat is natuurlijk niet goed. Zal zo ff plaatsen wat ik gekocht heb :)

    Lovely: Jammer hè. Het is echt een aanslag op je lichaam. Maar heb het er wel echt voor over!

    Yasmina: Heerlijk hè meid. Lekker blijven genieten! En de tijd dat hij goed in zijn eigen bedje slaapt komt vast wel :)

    Hier: Zal even een foto plaatsen van wat ik gekocht heb. Al is dat voornamelijk voor Mijngeluk, aangezien de rest het al op fb gezien heeft, haha. Deze twee dingetjes ga ik als pyjama gebruiken, met nog een romper eronder. Ik ben helemaal niet van de Disneyfiguren op kleding, maar Sara's oma (vriendin van mijn vader) is helemaal gek van Mickey Mouse, vandaar dat ik hem gekocht heb haha.

    Verder ligt mijn opa sinds gisteren in het ziekenhuis. Wat hij precies heeft weten ze niet, maar het heeft met zijn lever, nieren en alvleesklier te maken. Hij heeft 's nachts liggen huilen van de pijn, maar m'n oma mocht geen ambulance bellen van hem, stomme eigenwijs. Hij heeft ook ontlasting overgegeven, dus het gaat niet zo best :(

    Sara heeft zomaar tot 07:45 uur geslapen! Zal wel weer eenmalig zijn haha :)

    Dit zijn dus haar twee pyjamaatjes :D
     
  19. soeee

    soeee Niet meer actief

    En dan nog ff voor mijngeluk, aangezien hij ook op fb staat haha :)
     
  20. mijngeluk1992

    mijngeluk1992 Bekend lid

    18 feb 2013
    718
    20
    18
    Leuke dingetjes doen met mijn vriend:)
    Miranti, ohh 3 kilo is ook niet veel meer zeg !:) baantjes trekken lijkt me ook wel leuk om te doen haha

    Lovely, hoop dat je meisje lekker door geslapen heeft !

    Prinsessa, het is zeker al een hele dame :) ze groeit goed haha

    De meiden die vandaag de prikjes hebben veel succes!:)

    Hier, ze dronk gister wat slecht maar dat kwam door haar vermoeidheid denk ok half 11 had ze met tempraturen 38.1 dus wel wat koorts heb haar daarna zonder sokjes in bed gelegd toen kwam ze vannacht om 4 uur voor de fles maar dronk die ook niet helemaal leeg wel had ze lekkee gepoept.. ze zat helemaal tot der nwk toe onder.. lekker hoor om half 5 haha net weer de fles gegeven en ze zit inmiddels weer op 37 en is volop aan het lachen dus dat zit wel goed haha
     

Deel Deze Pagina