Voorafgaand! Spannend...

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door exciting, 12 dec 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. itsmoi

    itsmoi Lid

    9 jul 2012
    38
    0
    0
    NULL
    NULL
    @ Exciting hahahah ja echt grappig he....het is gewoon zo leuk om dat te doen en al half op die roze wolk te zweven...ik ben benieuwd of het een teken is@ omdat je net bent gestopt weet ik niet precies hoe het zit want je hoort vaak over ontpilverhalen..maar het verhaal van Famke geeft hoop! misselijkheid is bij mij iig geen voorbode van een menstruatie..wanneer ga je weer een testje wagen? Ik heb nog geen test durven kopen..zo bang voor een teleurstelling..pas wanneer ik overtijd ben durf ik ervoor te gaan. Nou fijn het allemaal van me af te schrijven hoor :)jullie ook veel plezier en suc6!!!

    @ Famke bedankt voor je leuke reactie en de tips..en van harte GEFELICITEERD! wauw zo snel al raak wat gaaf zeg en je hebt ook die eerste 12 weken gehad...geniet er lekker van..hoop dat wij snel met je mee kunnen praten over zwanger zijn :D
     
  2. exciting

    exciting Fanatiek lid

    10 dec 2013
    3.172
    982
    113
    Vrouw
    Friesland
    @Famke89!
    Leuk dat je even je ervaringen uit wisselt! Ik hoop dat het bij ons allemaal ook zo snel mag gaan! Van harte gefeliciteerd!!!!!!!!
    Wat toevallig dat je ook in januari 25 wordt! En ik zie dat je ook uit friesland komt! Daar kom ik ook vandaan ;) Hou je ons op de hoogte??

    @itsmoi!
    Ik heb zelf zoiets van het kan nu nog niet! Ik kan het mij niet voorstellen! Ik denk dat ik eind deze week pas een test ga doen! Zou het morgenochtend gaan doen, maar ik wil eerst zeker weten of ik deze week nog ongesteld ga worden! De cyclus zal ook wel helemaal in de war zijn.. ( ik weet niet of dat no fries is of niet (in de war ) ) hihi.. We zien het wel! Jullie horen het wel van me !
    Hoe krijg ik dat balkje op mijn pagina? Die ticker of zoiets?
     
  3. famke89

    famke89 Fanatiek lid

    9 okt 2013
    1.495
    375
    83
    Vrouw
    @exciting.. das inderdaad toevallig! Heerlijk haha :D Toevallig ook jarig op de 25ste?! :p

    Enne ben inderdaad door de eerste 12 weken heen heerlijk! Morgen 12wkn echo als die goed is ga ik het echt van de daken schreeuwen :D.. moet zeggen dat veel mensen in onze omgeving het al weten..maar dan kan ik het ook op facebook enzo zetten ;).. Ga er trouwens gewoon van uit dat die goed is..gezien 8wkn echo dat ook was ;) maar toch voor mijn eigen gevoel!

    Oohh en dat nu al kijken naar babyspullen en kamer enzo dat ken ik ook haha daar was ik ook al mee bezig voordat ik zwanger was ;)
     
  4. Minimi12

    Minimi12 Actief lid

    8 sep 2013
    354
    0
    16
    hallo exciting.

    Wat leuk hoe je reageert.
    Ik herken mezelf er echt helemaal in.
    Zo was ik in het begin ook.
    En wat je zegt over moeilijk van je a zetten je gevoelens.
    Nou dat neemt wel af hoor. Tenminste bij mij wel. Ik ben nu sinds 30 mei gestopt. en het werd wel steeds minder.
    Natuurlijk hoop ik elke maand wel weer maar ik weet wel de schakel om te slaan van oke ik wordt ongesteld. Zodat het minder hard aankomt. haha.

    Ik hoop dat het bij jou snel gaat en je snel een positieve test in je handen mag hebben.
     
  5. itsmoi

    itsmoi Lid

    9 jul 2012
    38
    0
    0
    NULL
    NULL
    @ Exciting haha praat maar lekker fries hoor...ik woon zelf in brabant! Ik begrijp dat jeeffe wilt wachten,,wel op de hoogte houden he...vind het heerlijk om te lezen dat ik niet de enige geobsedeerde bent haha..de banner had ik gegoogled: zwangerschaps banner en dan kun je daar een link kopiëren (van zwangerschapspagina zelf)

    @ famke 89 spannend en leuk!!! houd ons op de hoogte, vind het heerlijk om die verhalen te lezen. En lekker een feestje vieren na die echo ja, groot gelijk.

    @ HStufekens ik ken me niet voorstellen dat het bij mij gaat afnemen..maar zou wel fijn zijn want ik kan ook nergens meer aan denken en bij ieder steekje dat ik voel denk ik : heeft het iets met zwanger zijn te maken haha...maar t komt vast goed met ons allemaal! suc6 ladys
     
  6. Natasjee

    Natasjee Fanatiek lid

    13 dec 2013
    3.357
    678
    113
    Vrouw
    Haarlem
    Famke, gefeliciteerd!! Super! :)

    Ik zit nu op m'n werk en ben stiekem even aan het kijken of er alweer gereageerd is.
    Echt leuk om mensen te spreken die ook net begonnen zijn en er ook zoveel mee bezig zijn. Dacht dat ik de enige was! Haha.

    Exciting, ik ben echt benieuwd naar je test! Nog 1 dagje geduld hebben. Spannend!!
    Ik ga er hier in ieder geval niet vanuit dat het na 1 keer raak is, al hoop ik dat natuurlijk wel!

    Hebben jullie erge last van het ontpillen? Ik had van de week best wel wat puistjes al en een paar dagen last van menstruatie achtige pijn in m'n onderbuik. Ook was ik net misselijk na het eten en heb al dagen steeds hoofdpijn. Verder gelukkig niet veel klachten nog.
     
  7. Minimi12

    Minimi12 Actief lid

    8 sep 2013
    354
    0
    16
    itsmoi

    haha ja dat had ik ook..

    ik voelde me elke keer niet lekker.. en dacht oke misschien toch zwanger. sprak een vriendin die nu een kindje van 4 maandjes heeft en zei wat ik voelde voor bevestiging dat zij dat ook heeft gehad..
    maar ik maakte me zelf ook helemaal gek om de kleinste dingen als op site kijken of andere het hadden en die vriendin vragen dan.
    maar ja dat dacht ik ook dat kan niet afnemen je bent er zo mee bezig. maar ik heb er nu minder last van..
    je wordt ongesteld en je blijft positief maar na een half jaartje wordt het een gewoonte en kijk je er niet meer echt naar om. misschien is het bij mij wel ook door andere prive omstandigheden waardoor ik er minder mee bezig ben. maar de tijd zal het leren.
     
  8. itsmoi

    itsmoi Lid

    9 jul 2012
    38
    0
    0
    NULL
    NULL
    fijn die herkenning HStufkens! wie weet gaat het toch nog veranderen dan haha...hoop dat we snel allemaal in een andere topic over zwanger zijn kunnen praten.....
    @Natasje...ik ben al jaren van de pil af, kon niet tegen de hormonen...kan me wel herinneren dat mijn cyclus het eerste half jaar erg lang was...gemiddeld zo'n 40 dagen....ben echt blij dat ik ervanaf ben, nooit meer! misselijk was ik nooit, dat weet ik wel zeker...daarom hoop ik dat jullie zwanger zijn!
     
  9. famke89

    famke89 Fanatiek lid

    9 okt 2013
    1.495
    375
    83
    Vrouw
    Haha ik blijf jullie op de hoogte houden :p

    En gezien manlief morgen jarig is hebben we zeker feestje na de echo ;) kwestie van goed plannen hé haha :D

    Enne ik ben zeker benieuwd naar jullie test avonturen :D
     
  10. exciting

    exciting Fanatiek lid

    10 dec 2013
    3.172
    982
    113
    Vrouw
    Friesland
    Zoooo wat een reacties !! Even met de hond te wandelen.. (en 1x raden waar ik met mijn gedachten was! hihi..) en ik kom thuis, allemaal reacties!

    Leuk die reacties allemaal! Egt super leuk!

    @Famke89 ik ben 26 januari jarig ;) Toevallig allemaal! Leuk dat je morgen de 12 weken echo hebt! Spannend zeg! :) Veel plezier alvast!

    @HFstufkens , ik hoop eigenlijk wel dat het bij mij ook af gaat nemen! Want ik kan me zo nergens op concentreren! Misschien dat wanneer ik een negatieve test in mijn handen heb..Dan moet je sowieso weer een maand wachten! Misschien dat ik dan wat rustiger wordt!

    Fijn dat we zo kunnen kletsen!
     
  11. Minimi12

    Minimi12 Actief lid

    8 sep 2013
    354
    0
    16
    exciting haha ja dat neemt vanzelf wel af. tenminste wat ik mezelf heb aangeleerd is elke keer voor het testen in mezelf te zeggen het is negatief. ik ben het toch niet.
    en dat hielp wel. en gewoon geen testen kopen. ik heb een oplopende ccycles nu valt het wel mee.. maar die van 48 dagen heb ik maar 1 keer getest op dag 42. als dat het begin was had ik er zeker 10 door heen gejaagd. haha dus nee gewoon wachten tot je ongesteldheid en als je echt merk dat het te lang duurt dan wel testen.
    maar ik hou nu nog wel de gaten hoor wanneer we gemeenschap hebben gehad en moet niet te lang tussen zitten. maar kamers of spullen kijken doe ik niet veel meer. en mij gedachtes zijn minder.

    Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en wat mee kunnen.
     
  12. famke89

    famke89 Fanatiek lid

    9 okt 2013
    1.495
    375
    83
    Vrouw
    En dan Exciting.. dan ben je 1x zwanger en dan kun je nergens anders aan denken haha.. ik heb de eerste week amper geslapen omdat alleen maar aan de baby kon denken haha..
     
  13. exciting

    exciting Fanatiek lid

    10 dec 2013
    3.172
    982
    113
    Vrouw
    Friesland
    Ik hoop het..
    Wil nu al een test doen! Ik heb zelf het gevoel dat ik 2 / 3 dec de eisprong heb gehad..Ik had die 2 dagen veel slijm verlies en 2 dec zat er iets bloed bij! Dus ik zou in deze dagen ongesteld moeten worden als dat de eisprong is geweest! Maar ik ben nog maar een maand van de pil af, dus ik weet niet hoe mijn cyclus nu is. Dat maakt het ook allemaal zo onzeker en frustrerend!
    Ik MOET gewoon nog even een paar dagen wachten! Kan ik dan altijd nog een test gaan doen.. Pff het is toch wel wat he!

    Willen jullie ook weten wat het gaat worden famke89? En de rest? Hoe denken jullie daar over? Wij willen het wel weten! Ik ben al zo vreselijk ongeduldig dus ik zou dat ook geen 9 maand vol houden! Maar we zeggen dat wel tegen vrienden en familie dat we het niet weten! Ben doodsbang dat ik me verspreek! Maar je kunt je dan wel richten op een bepaald kleurtje! Lijkt me ook wel weer leuk!
     
  14. famke89

    famke89 Fanatiek lid

    9 okt 2013
    1.495
    375
    83
    Vrouw
    Nee wij willen niet weten wat het word.. vind het juist leuk om verrast te worden :).. en er is genoeg leuke spullen te krijgen met neutrale kleuren! En er zijn genoeg kleuren die zowel voor meisje als voor jongen kunnen ;)
     
  15. exciting

    exciting Fanatiek lid

    10 dec 2013
    3.172
    982
    113
    Vrouw
    Friesland
    Okey! Ieder zijn eigen! Ik snap indd wel dat je het als verassing wilt houden! Ik ben alleen vreselijk ongeduldig! Dus dat wordt hem bij mij niet! hihi..En mijn man wil het ook graag weten dus dan doen we dat!

    Ik snap overigens nog steeds niet hoe ik zo'n zwangerschaps of cyclus balkje krijg! Ik kan er wel een aanmaken, en dan krijg ik een link! Maar waar moet ik die link plakken? Komt dat balkje dan automatisch bij elk bericht eronder? Of moet je elke keer opnieuw plakken? Sorry hoor, ben blond :S
     
  16. exciting

    exciting Fanatiek lid

    10 dec 2013
    3.172
    982
    113
    Vrouw
    Friesland
    even kijken of die banner het doet!



    JAAAAA :) hihi
     
  17. itsmoi

    itsmoi Lid

    9 jul 2012
    38
    0
    0
    NULL
    NULL
    echt leuk dit alles te lezen zeg! Famke laat je ons aub weten hoe de echo ging?
    Exciting (die naam past trouwens echt bij je ! ) hier is de link voor de banner: http://www.zwangerschapspagina.nl/extra/banner/ ik moet de mijna nog even aanpassen ook, want heb al een babytje als aanwijzer gekozen hihihi..
    ik en mijn man willen het ook niet weten...maaaaar...weet niet zeker of ik het zal volhouden..maar bij de eerste lijkte het me wel euk om verast te worden...maar stiekem zou ik wel heel graag een meisje willen hoor...of eerst een jonge en dan een meisje..maar met alle2 zou ik even blij zijn natuurlijk!
     
  18. famke89

    famke89 Fanatiek lid

    9 okt 2013
    1.495
    375
    83
    Vrouw
    Heel stiekem ben ik ook heus wel nieuwsgierig.. maar wil het echt niet weten! :) en dat geld voor mijn man ook! :)

    Exciting ik heb je privee bericht gestuurd! :D
     
  19. Minimi12

    Minimi12 Actief lid

    8 sep 2013
    354
    0
    16
    bij je gebruiksinstellingen kan je een handtekening toevoegen daar moet je de bb link in kopieren dan komt je handtekening onder elk bericht tenminste als je dat aanvinkt als je het wilt.

    en ik zou ook graag willen weten wat het wordt hoor.
    haha en zowiezo mijn vriend werkt in het ziekenhuis en heeft ook paar lessen gehad met echo dus die kan wel iets ervan aflezen.

    weten je familieleden het al dat je zwanger wil worden?
    mijn ouders wel.
    mijn schoonouders niet. althans mijn schoonmoeder heeft wel een vermoeden heeft ze ook duidelijk laten merken en mijn schoonvader maakt elke keer opmerkingen zoals zaterdag met de verjaardag..
    dat de tafel te groot is en we maar aan kinderen moeten beginnen.
    haha
     
  20. itsmoi

    itsmoi Lid

    9 jul 2012
    38
    0
    0
    NULL
    NULL
    zo te zien wel ;) alleen maar klopt hij? volgens de banner kan je al testen
     

Deel Deze Pagina