Voorafgaand! Spannend...

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door exciting, 12 dec 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. famke89

    famke89 Fanatiek lid

    9 okt 2013
    1.495
    375
    83
    Vrouw
    Oh haha het is je al gelukt ;) hihi
     
  2. exciting

    exciting Fanatiek lid

    10 dec 2013
    3.172
    982
    113
    Vrouw
    Friesland
    Bedankt allemaal!!!

    Ja, dat klopt! Ik kan testen! Maar ik ben er niet helemaal over uit of mijn cyclus is zoals hij was toen ik aan de pil zat! Maar 2/3 dec heb ik hoogstwaarschijnlijk mijn eisprong gehad! Dus ik zou dan in dezelfde cyclus kunnen zitten! Maar ik test nog niet, wil nog even een paar dagen wachten (als dat lukt)

    Wat grappig itsmoi dat je dat zegt! hihi.. i'm so exciting !!! haha!

    Jaa, ben ook aan het dag dromen over een meisje! Ik schaam mij er af en toe ook wel voor! Ik hoop op een gezond kindje, maar toch komt er stiekem in mijn achter hoofd dan ook weer iemand naar voren die zegt: ik hoop eigenlijk wel op een meisje! En mijn man roept steeds ,, dan nim ik de lietse mon mij oppe trekker ! hihi
    Vertaald: dan neem ik de kleine man mee op de tractor! Die is helemaal in de wolken van een kleine man! ik denk dan ook weer, wat is er mis om lekker te dag dromen! Maar ik hoop dat de beeb gezond is! En dat hoop ik ook voor jullie allemaal!!!
     
  3. Minimi12

    Minimi12 Actief lid

    8 sep 2013
    354
    0
    16
    haha leuk is dat altijd he dromen. ik hoop het liefst eerst op een zoon en dan een dochter maar mijn vriend zegt vanaf het begin al dat het een meisje wordt.
    maar zoals je het al zegt.
    als het maar gezond is.

    en dat fries is grappig als je het niet had vertaald snapte ik het niet eens haha.
     
  4. famke89

    famke89 Fanatiek lid

    9 okt 2013
    1.495
    375
    83
    Vrouw
    Hahah nou ik als meisje zijnde was ook altijd met heit mee op de trekker..dus daarvoor hoeft ie geen jongen te hebben hoor :p

    En stiekem denk ik ook veel aan een meisje..maar natuurlijk hoop ik aller eerst dat t kindje gezond is! Maar op 1 of andere manier voelt een meisje vertrouwder... misschien omdat je het zelf bent? Nouja, komt vast en zeker wel goed ;)

    Enne exciting.. ik heb rond ei sprong ook slijmverlies en netjes 14 dgn later ongesteld (eerste x).. en toen ik zwanger was had ik ook slijmverlies gehad rond ei sprong.. 14dgn later testte is positief! :D.. Hoop voor je dat t raak is :D:D
     
  5. Natasjee

    Natasjee Fanatiek lid

    13 dec 2013
    3.357
    678
    113
    Vrouw
    Haarlem
    @itsmoi ik denk dat het bij mij echt het ontpillen is. Als ik nu al een mooie cyclus van 28 dagen zou hebben dan beginnen mijn vruchtbare dagen nu dus zou het te vroeg zijn om al zwanger te zijn, maar je weet maar nooit natuurlijk!

    @exciting het is gewoon een spannende periode. Het is toch iets nieuws voor ons en best een grote stap die je neemt. Zou het wel leuk vinden als we elkaar hier allemaal op de hoogte houden!
     
  6. Minimi12

    Minimi12 Actief lid

    8 sep 2013
    354
    0
    16
    famke89 Meestal voelt je lichaam het ook wel aan wat het word.
    een vriendin van mij had nog de echo van 20 weken niet gehad. en ze droomde dat ze een piemel en ballen zag en de droom kwam precies uit zoals zij het had gehad.. en een moeder van een kindje op mijn stage heeft 3 kinderen bij allee drie wou ze niet weten wat het word. en bij de laatste had ze een sterk gevoel voor een meisje. en het is inderdaad een meisje geworden

    dus wat je zegt kan best kloppen dat het je gevoel het aangeeft.
     
  7. famke89

    famke89 Fanatiek lid

    9 okt 2013
    1.495
    375
    83
    Vrouw
    Klopt dat heb ik ook wel eens gehoord..mijn gevoel zegt indd dat het meisje word.. maar wil me er niet te veel op vast pinnen.. ;) voor het zelfde ben je dan teleurgesteld dat het een jongen word! Zal vast wel mee vallen..maar het idee alleen al ;) iig zie het eind juni begin juli wel.. :D..
     
  8. Minimi12

    Minimi12 Actief lid

    8 sep 2013
    354
    0
    16
    Ik vind het heel knap van je hoor dat je zolang geduld kan hebben.

    ik hoorde ook van een collega dat een vriendin van haar echt bijna zeker wist dat het een meisje werd en het werd toch een jongen. die omschakeling was best zwaar voor haar. als het andersom is , is het meestal makkelijker zeggen ze.
     
  9. itsmoi

    itsmoi Lid

    9 jul 2012
    38
    0
    0
    NULL
    NULL
    hey dames..misschien moeten we een groepje openen bij de lounge heb je die...want ik wil wel in contact met jullie blijven vind het zo gezellie....en ik schaam me er soms ook voor die voorkeur! maar ja we zijn nou eenmaal vrouwen, en ik weet zeker dat we niet de enige zijn hoor...lekker tuttsen met een meisje, dat is gewoon een meisjesdroom toch!
    SPannend dat je kan testen!! ik wacht tot volgende week...maar echt de dingen die ik voel zijn zeer nieuw voor me (en ben mijn cyclus toch allang in de gaten aan t houden) vooral die steekjes herkent iemand het? soms ook best pijnlijk...had het een week terug een paar dagen achter elkaar...en toen paar dagen niet...vandaag ook weer...en het is geen vaste plek ofzo...
    ben benieuwd wanneer je een testje gaat doen exciting! Echt grappig dat fries...ik zal maar niet brabants gaan praten hier hihih..ben daar niet zo trots op!
    @ H Stufkens leuk dat je vriendin goed zat...ben benieuwd of ik dat ook ga voelen :) o dames..spannend spannend!
     
  10. famke89

    famke89 Fanatiek lid

    9 okt 2013
    1.495
    375
    83
    Vrouw
    Haha ben nu 'nog maar' 12wkn zwanger.. misschien denk ik daar straks wel anders over ;) maar aan de andere kant mijn man en ik hebben altijd gezegd dat als we zwanger zouden worden we niet willen weten wat het word.. dus denk ook wel dat we daar bij blijven! :D
     
  11. famke89

    famke89 Fanatiek lid

    9 okt 2013
    1.495
    375
    83
    Vrouw

    We kunnen ook besloten club beginnen.. kan niemand mee lezen.. enne ik ga er vandoor.. man lief komt zo thuis en moeten nog ff boodschappen doen voor zijn verjaardag! Hij had mijn pinpas nog dus kon niks vandaag.. :$
     
  12. Minimi12

    Minimi12 Actief lid

    8 sep 2013
    354
    0
    16
    ja dat kan inderdaad nog veranderen maar zal wel heel erg jammer zijn aangezien jullie beide al van te voren zeiden niet te willen weten.

    en itsmoi.

    ik had het ook elke keer iets anders. maar je lichaam kan je echt voor de gek houden hoor.
    ik dacht ook vorige maand dat ik echt zwanger was. tenminste zo voelde ik me ook echt maar na 48 dagen toch echt ongesteld. maar ik blijf er bij dat ik een vroege miskraam heb gehad ook al is dat niet bewezen.

    maar je moet wel altijd op je gevoel af gaan inderdaad
     
  13. itsmoi

    itsmoi Lid

    9 jul 2012
    38
    0
    0
    NULL
    NULL
    Famke o jee dat is ook niet handig net op zijn verjaardag. ben benieuwd wat jullie uiteindelijk gaan doen....t lijkt mij wel leuk die spanning...over die groep ik ben er voor in..ik hoor wel hoe de rest erover denkt! had in een andere topic ook een dame gezien in het zelfde schuitje (1ste ronde na het ontpillen)had haar ook gevraagd om mee te babbelen :) een fijne verjaardag met je man Famke !
     
  14. itsmoi

    itsmoi Lid

    9 jul 2012
    38
    0
    0
    NULL
    NULL
    @ Hstufkens....met een cyclus van 48 dagen lijkt me dat niet zo gek inderdaad...dat moet wel een hele vervelende cyclus zijn geweest voor je...maar je bent nog niet zo lang bezig dus komt vast helemaal goed :)
     
  15. Minimi12

    Minimi12 Actief lid

    8 sep 2013
    354
    0
    16
    lijkt me leuk itsmoi

    en succes met de boodschappen.
    en niet te veel stressen hoor. dat deed ik namelijk zaterdag met de verjaardag wel haha.
     
  16. exciting

    exciting Fanatiek lid

    10 dec 2013
    3.172
    982
    113
    Vrouw
    Friesland
    @itsmoi! ik vindt het prima! Vind het ook een gezellig en leuk groepje! Jullie moeten maar zeggen hoe dat moet, ik vind het maar een ingewikkelde site ! hihi..

    Ja ik had ook steken, maar dat kunnen de darmen ook weer zijn denk ik dan weer! pff..

    Fijne verjaardag famke!! Lekker genieten!
     
  17. Minimi12

    Minimi12 Actief lid

    8 sep 2013
    354
    0
    16
    ja mijn cyclus begon op lopend te worden. was super irritant. maar voel me gevoel ben ik al heel lang bezig en duurt het te lang. haha maar dat hebben vrouwen wel erg snel denk ik.
     
  18. itsmoi

    itsmoi Lid

    9 jul 2012
    38
    0
    0
    NULL
    NULL
    ok leuk en gezellig!! ik ga het wel even uitvogelen en volgens mij weet Famke het ook wel.
    Ja voor je gevoel duurd het lang ik begryp het...bij het idee dat ik ongi ga worden wordt ik al helemaal chagerijnig...als je eenmaal hebt besloten een baby te willen, dan how in the world is het toch mogelijk om die knop om te zetten? december is wel een erg drukke maand..dus hoop dat dat ons geduld ook een beetje helpt :) ik ga effe kijken hoe die groep moet
     
  19. famke89

    famke89 Fanatiek lid

    9 okt 2013
    1.495
    375
    83
    Vrouw
    Verjaardag is morgen pas..maar moet nog boodschappen gedaan worden ;).. ben vandaag vrij dus had het graag over dag gedaan maar zonder pinpas.. tsja beetje moeilijk haha..

    Enne manlief heeft morgen vrij omdat we ook voor de echo gaan.. en visite komt pas in de namiddag/avond dus alle tijd voor de voorbereiding! En geen stress hoor vind t altijd erg gezellig hele familie om me heen! :D
     
  20. Minimi12

    Minimi12 Actief lid

    8 sep 2013
    354
    0
    16
    dat is wel fijn. en leuk dat je ervoor nog een echo heb. dan heb je natuurlij opgelucht dat je de kleine nog heb gezien.

    Ja ik vind het ook altijd leuk , maar om ieder te bedienen en alles goed te houden stress me altijd. maar fijn dat je daar geen last van heb.
     

Deel Deze Pagina