Zwanger worden na miskraam juni '13

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Debbie81, 19 jun 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Cathrien

    Cathrien Bekend lid

    20 mei 2013
    704
    0
    0
    Wat n 'gezellige' kerst was dat Daphne. Mijn hemel, wat n rotmensen allemaal. Gatver. Vervelend dat het niet botert. Lijkt me echt niet leuk.

    @hier: vanmiddag gegeten bij mn schoonouders thuis, samen met n aantal ooms, tantes, neven en nichten. Was lekker en gezellig.
    Nu thuis aan t uitbuiken nog ff en om kwart voor 6 gaan we met hetzelfde gezelschap naar de bios, de hobbit2. Het is gelukkig n spectaculaire film, anders zou ik van de moeheid zo in de donkere zaal misschien wel in slaap sukkelen. Ben zo moe. Gister ook al n drukke dag en vannacht pas tegen 1en in mn bed. Pfffff.. Morgen uitslapen! Nu al zin in.
    Gister voor t eerst n zwangerschapbroek aangehad. Kon ik tenminste lekker eten zonder dat ik mn knoop en gulp open moet doen. Hahaha.. En vandaag mn in de uitverkoop gescoorde zwarte zwangerschaps spijkerrokje aan. Met n volle buik van het eten kan je het nu echt wel zien. Leuk. Hihi..


    Ik weet trouwens niet waar mn placenta ligt. Had de vk dat moeten zeggen? Of zie je dat op de echo? Hoe kom je daar achter?
     
  2. ellepel1985

    ellepel1985 Bekend lid

    15 nov 2011
    514
    0
    16
    NULL
    Drenthe
    @Daphne, niet leuk van je schoonfamilie!!

    @ cathrien. De verloskundige kan zien hoe je placenta ligt. Bij mij lag hij voor, daardoor heb ik mijn dochter nooit voelen trappen helaas.
    Hier vreselijk moe. Ik heb het gevoel dat het nu wel goed zit! Ik hoop dat mijn gevoel me niet in de steek laat. Morgen naar de huisarts ivm rhesus negatief. Kijken wat we daar mee doen nu. Geen risico lopen. Net nog een innige omhelsing met de wcpot gehad... bleh... maar ik heb het er graag voor over

    Liefs
     
  3. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    @ Silvy, Dank je wel voor het laten zien! Ik denk dat ik met de testjes mn ei compleet gemist heb deze week. Was onmogelijk om tussen 12:00 en 20:00 te testen ivm bezoek hebben en op bezoek zijn bij familie :( GRR!! Dus iedere avond pas na 23:00 kunnen testen.. Heb je zelf flink getuiniert?
    Maar ben wel blij dat je ze hebt laten zien. Ik voel me er echt ff een leek in!

    @Deesdees, thnx voor het advies. Ik wil er inderdaad ook niet te veel mee bezig zijn. Niet "te" zeg maar.
    Ik hoop ook dat jullie goed zijn aangekomen en heerlijk genieten van jullie tijd saampjes. Tis jullie gegund! Laten we 2013 maar zo lekker afsluiten en gaan voor een geweldig 2014 ;)

    @Daphne, Jeetje wat een avond heb jij gehad zeg! Je moet je maar aanpassen? Wat is dat voor een reactie!! Ik zou ook uit mn slof gesprongen zijn hoor! Ik geef je groot gelijk! En dan van die cadeau's! Ok, misschien zitten ze zelf niet zo goed in de centen om t zo te zeggen...(never mind, ik lees over de macbook pro wat ze cadeau gedaan heeft) Maar om dan een kaars te geven van 3 euro met t kaartje er nog aan! Jeez! En dat ze t niet snapt! Echt... Begin je je af te vragen wat voor een IQ zo iemand heeft.... Ik hoop hier trouwens niemand mee te beledigen, maar soms vraag ik t me gewoon af bij sommige mensen.
    Knap van je meid dat je hiermee op gaat meid. Dit is niet makkelijk!

    @Elle, ik snap dat je t er graag voor over hebt! Maar hoop voor je dat je er niet te veel last van zult hebben ;)

    @hier, op zich wel een leuke kerst gehad. Lekker veel gegeten, gepraat, leuke cadeautjes en ooww die heerlijke knuffels van mn schoonmoeder! Niet dat die van mijn eigen moeder niet goed zijn hoor, maar mn eigen fam is een aparte familie. Mn schoonfamilie daarintegen, mn schoonouders, zijn echt van die heerlijke familie mensen. Ik kan daar zoooo van genieten! Zij kon zelf nooit kinderen krijgen en ze weet dat wij dan wel er mee bezig zijn. Ook weet ze dat t afgelopen jaar mis is gegaan. Maar dan neemt ze je onverwachts ff apart, en dan geeft ze je op t einde van de avond toch zo een heerlijke knuffel! En dan weet ze ook pcies het goede te zeggen en ook de juiste manier. Als in, alvast toosten op t nieuwe jaar en dat onze grootste wens snel uit mag komen. Op zo een soort momentjes kan ik t echt nog niet droog houden :p

    @Ovu testen, nu dan een paar dagen getest. maar door de feestdagen iedere keer pas laat savonds kunnen testen helaas. Gisteren en vandaag waren erg licht bv. Toch denk ik dat vandaag raak was, want ik voelde mn eitje weer. Dit keer voelde ik ze aan beide kanten tegelijk. Toevallig ongeveer 30 min voor ik ze voelde nog heerlijk getuiniert :p Laten we hopen dat ik inderdaad gewoon verkeerd getest heb, en mn eitjes inderdaad gesprongen zijn :p Ik wil morgen wel op een juist tijdstip testen.
     
  4. Silvy

    Silvy Actief lid

    10 aug 2012
    300
    0
    0
    NULL
    NULL
    @yinxy, ja hebben echt wat af getuinierd hihi vanaf maandag elke dag een klus gedaan + donderdag twee klussen want heb sterk het vermoeden dat mijn ei vandaag gaat springen... Maar goed je weet het nooit!
    Altijd irri die ovutesten vooral met feestdagen! Lopen we nu gelijk op? Wat grappig!
     
  5. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Silvy, ik denk dat we dan inderdaad gelijk lopen! Als mn lichaam me niet verraden heeft mbt mn eisprong voelen! Ik ben benieuwd! Stel t is raak, dan moet ik wel lachen.. Mn laatste ongi is begonnen op mn vriend zn bday. Kleintje is verwekt met kerst, rond de tijd dat we onze kleine zouden krijgen als de vorige geen mk was. En deze kleine zou dan rond mijn verjaardag uitgerekend zijn :p
    Over 2 weken weten we meer! :)
     
  6. Linda

    Linda VIP lid

    24 sep 2006
    7.819
    0
    36
    Gelderland
    Ik duim voor je meis!!!! Heb ff snel terug gelezen. Oja en dat tempen heb ik vroeger ook gedaan. Eigenlijk weet je dan alleen achteraf wanneer je ei is geweest dus ovutest is beter.

    Daphne wat een familie!!!!! Al had mijn moeder ook biefstuk.........terwijl ze het wist. Later heeft ze toch ander stukje vlees gemaakt maar goed vond het wel dom.

    Meld me morgen nog even hoe het met mij gaat.
     
  7. daphnev85

    daphnev85 Niet meer actief

    Goedemorgen dames!!! Of goedemiddag eigenlijk! Ik heb zonet voor het eerst het hartje met de doptone thuis gehoord! Op 10w4d! Hij zat best al redelijk hoog. Zo'n 3cm boven m'n schaambot! Mijn dag kan in ieder geval niet meer stuk!
     
  8. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Oww mooi Daphne! Dat is een leuk cadeau zo net voor t nieuwe jaar ;)
     
  9. Lieke86

    Lieke86 Fanatiek lid

    16 jun 2012
    4.789
    1
    38
    Zwemonderwijzeres
    Zuid-Holland
    Gaaf Daphne! Ik luister zelf nog 1x per dag in de ochtend..heerlijk om zo de dag te beginnen..rest van de dag is meneertje actief genoeg hihi
     
  10. birds86

    birds86 VIP lid

    13 mei 2013
    5.304
    2.001
    113
    Vrouw
    Way een super apparaten he :D
    Ik luister de laatste twee wekwn ook elke dag (zit me niet lekker met die medicijnen en infectie is ook nog niet helemaal over)

    Heeft bij mij wel lang geduurt voordat we t thuis hoorde...rond de 14/15 weken.

    Nu is die zo eigenwijs dat soma alleen mn vriend t hartje kan vinden.
    Een echt papas kindje al haha
     
  11. Linda

    Linda VIP lid

    24 sep 2006
    7.819
    0
    36
    Gelderland
    Daphne, Oh wat leuk!

    Ik val een beetje in hoor, ben een week op pad geweest (fam/kerst/etc). Hier nog steeds bloedverlies zonder krampen. Heel irritant. Heb al veel positieve verhalen gehoord maar fijn blijft het absoluut niet. Dinsdag weer echo. Voel me verder wel echt zwanger, meer ook dan in mei/juni. Ik ben nu ruim 8 wkn en je merkt dat je toch alweer fantaseert. In het begin echt slag om de arm maar naarmate er weken bij komen ga je toch denken aan 'straks. Als het dinsdag slecht nieuws is dan zal het toch weer een klap zijn....... We wachten af. Vandaag weer een dag zonder bloedverlies en daardoor hou ik hoop.
     
  12. Debbie81

    Debbie81 Fanatiek lid

    13 nov 2011
    1.338
    0
    0
    NULL
    NULL
    hallo meiden, eff een berichtje van mij...
    Wat fijn dat het met de zwangere goed gaat.
    Dees dees, genietse in Frankrijk. Heb je verdiend meid.

    Daphne wat een rare schoonfamilie heb je zeg. Wel jammer dat je kerst in het water is gevallen.

    Linda: soms denken sommige mensen gewoon niet na. ze denken er gewoon weg niet aan. bij mn zwangerschap die in juni geeindigt is nam mn man ook tataartjes mee met de boodschappen.. dat ik zei ehh schat.... Je weet toch dat ik geen tataartje mag? oh zei hij..Dat is waar ook.. Dus tja. Wij zijn er de hele dag mee bezig omdat het in ons groeit maar andere vergeten het op sommige momenten van wat je wel en niet mag hebben.

    hier...
    Gaat het op zich wel goed. Merk dat ik heel erg uit kijk naar de 9e januari als ik de eerste uitslagen krijg.
    Verder druk met regelen van de peuterspeelzaal voor de kleine man. Heb hem opgegeven toen hij 1 werd. met als start februari 2014. ging van de week maar eff bellen en kreeg tot mijn verbazing te horen dat hij voorlopig nog niet aan de beurt is....pfff
    Nu een andere oplossing gezocht en aangezien hij achterloopt met zn spraak kunnen we een vve verklaring aanvragen waardoor hij eerder aan de beurt is. maar die vve verklaring moet via een arts van het consultatie bureau dus daar maar weer een afspraak bij gemaakt..
    Ondertussen de organisatie gebeld van o.a de peutelspeelzaal dat ik bezig ben met een verklaring.. En aan de hand daarvan werd mij een plek aangeboden op het kinderdagverblijf maar dan een dagdeel op een peuterspeelzaal plek bij een speciale VVE groep.
    En daar kan hij per direct al komen 2x 6 uurtjes.. dus wij houden gewoon 1-02-14 aan en 2 weken van te voren gaat hij een uurtje wennen.
    Dus hier is weer een nieuw tijdperk aangebroken. Vind het best spannend eigenlijk. Is alweer een stapje dichterbij de kleuterschool straks.
    Dus daar ben ik de afgelopen week heel erg druk mee geweest omdat allemaal te regelen.
    Verder dus allemaal goed, manlief nog steeds geen baan maar verder gaat het hier zn gangetje.
    Net weer ook mn eisprong gehad en die voorbij laten gaan. In Januari gaan we er weer flink tegenaan..

    Ik wil iedereen vast een spetterend nieuwjaar wensen. Dat de zwangere mogen bevallen van een gezonde baby en de niet zwangere voorspoedig ook zwanger mogen raken het komende jaar.
    Veel liefs voor een ieder vanuit hier.
     
  13. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    @Linda: balen dat je nog steeds bloed! Lijkt mij ook niet prettig hoor. Ik hoop dat je dinsdag goed nieuws zal krijgen! 8 weken alweer, nog maar 4 te gaan om uit die rot eerste weken te komen. Ik blijf voor je duimen draaien meis.

    @Debbie: spannend allemaal met de kleine die dan nu "naar school" is aan het gaan! Ik hoop dat alles met t geregel goed zal gaan en dat ie goed terecht zal komen ;)
    Aan jou nieuwjaarswens sluit ik me aan. Dat iedere zwangere een goede zwangerschap en bevalling zal hebben, en dat jullie allemaal een gezonde kleine ter wereld mag zetten! Voor de niet zwangere, op 2014, dat onze wens maar snel uit mag komen! Ik ga toosten op 2 streepjes :p

    @Hier: gisteren eindelijk een ovu test overdag kunnen doen. Streepje was iets lichter dan t controle streepje. Vandaag was ie al weg. Dus ik ga er van uit dat de "pijn" die ik gevoeld heb die ik altijd aanzie als eipijn, ook mn ei was. Maar dat ik gewoon verkeerd getest heb.
     
  14. Lieke86

    Lieke86 Fanatiek lid

    16 jun 2012
    4.789
    1
    38
    Zwemonderwijzeres
    Zuid-Holland
    ik ook met 14 weken indd dan hoor je ze het beste..en nu ist echt een stoomtrein hihi je hoort zo of ie slaapt of niet ;)
     
  15. birds86

    birds86 VIP lid

    13 mei 2013
    5.304
    2.001
    113
    Vrouw
    Die van mij is soms moeilijk te vinden. Voel helaas nog niks maar hoor hem gewoon zwemmen van links naar rechts. Hartje zit dan soms ook overal haha.

    Debbie...heel geregel met de opvang maar wel fijn dat die toch eerder terecht kan.
    Ben benieuwd hoe hij t gaat vinden :)

    Yinxy...k hoop ook dat t je ei was :)
    Zo te lezen hebben jullie hard getuinierd dus laat die bloemen maar groeien ;)

    Linda...ik hoop dat t bloeden helemaal stopt en op een goede echo dinsdag!
    Dat je je al meer zwanger voelde dan in juni wil al wat zeggen.

    Hier...donderdag laatste pillen van de kuur gepakt en moet zeggen dat ik weer een raar gevoel in mn keel krijg. Word er niet goed van!
    Maar ik ga nu vlierbessensap drinken dus dat moet t verzachten.
    Schimmel infectie is nog niet helemaal weg (mocht maar 3 dagen smeren en heb er 4 gedaan) maar wel beter. Omdat het ook heel droog is door de afscheiding heb ik nu een scheurtje van 1 cm bij 2 mm down under....auwwww :(
    Soms ook een hele gevoelige buik. Voel mn baarmoeder ook heel goed.

    Maar voor de rest gaat t goed ;)
     
  16. Lieke86

    Lieke86 Fanatiek lid

    16 jun 2012
    4.789
    1
    38
    Zwemonderwijzeres
    Zuid-Holland
    @Birds ligt je placenta voor of achter? Hier al vanaf 17 weken geplop..en nu vol op geschop hihi k heb t hartje altijd snel gevonden. .als ie actief is klopt t wat sneller dan als ie slaapt..heb n echt actievelingetje hihi :)
     
  17. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    @birds, schimmel is niet fijn nee! En een scheurtje! auw! Ik kan er helaas over meepraten :( Niet prettig allemaal. Als ik een scheurtje had, wilde ik nog wel eens nivea erop smeren. De normale blauwe pot zeg maar. Dat hielp dan veel en was t binnen een dag ongeveer geheeld ;) Maar met een zwangerschap weet ik niet.. Succes in ieder geval.
    En ja, getuiniert hebben we! Hahaha! K blijf erbij, perfecte planning zonder t bewust gedaan te hebben zeg maar.. Dat mn vriend maandag en dinsdag vrij had gevraagd :p
     
  18. birds86

    birds86 VIP lid

    13 mei 2013
    5.304
    2.001
    113
    Vrouw
    Met de 13 weken echo zei de gyn dat mn placenta links en beetje voor lag.
    Heeeeel soms denk ik heyy dat was m volgens mij (kleine plop) maar weet t niet zeker. Voel m wel vaker rollen ovrr mn blaas. Dan heb ik 2sec drang om te gaan en dan weer niet. Dan weer wel en dan weer niet en ineens is t weg.
    Hoor m ook goed zwemmen en t hartje is alijd wel snel (naar mijn idee) dus hier ook een actieveling haha.

    Hmm niveau heb ik ook niet hier. Hoop dat t met de sudocreme over gaat.
     
  19. Lieke86

    Lieke86 Fanatiek lid

    16 jun 2012
    4.789
    1
    38
    Zwemonderwijzeres
    Zuid-Holland
    @Birds als ie voor ligt..klein beetje of helemaal schijn je de kleine later te voelen is mij verteld..maar dan kan je m wel over je blaas voelen gaan indd hihi heb ook om de 5 min drang omdat meneertje er bovenop ligt of zn voeten erin zet ;)
     
  20. BLiS

    BLiS VIP lid

    29 jan 2009
    27.768
    1
    38
    Vrouw
    Ola!

    Wij zijn weer thuis :)

    Ik spring vanaf hier weer in.
    Er lag trouwens een envelop in de brievenbus van het ziekenhuis, 9 januari hebben we al het eerste gesprek bij de klinisch geneticus!
     

Deel Deze Pagina