Zwanger worden na miskraam juni '13

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Debbie81, 19 jun 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lieke86

    Lieke86 Fanatiek lid

    16 jun 2012
    4.789
    1
    38
    Zwemonderwijzeres
    Zuid-Holland
    goed dat ze nu je bms in de gaten houden..dat deden ze bij mij ook gegeven moment..maar wat je zegt..hoe dichterbij het komt des te gekker je jezelf gaat maken..ik had ook altijd de zenuwen of t wel goed zou gaan en zou zijn..hoop echt dat het raak is hoor! Zou wel mooi begin van het jaar zijn :)
     
  2. birds86

    birds86 VIP lid

    13 mei 2013
    5.304
    2.001
    113
    Vrouw
    Dees had al in de gaten dat het een "foutje" was dus ik houdt me stil ;)

    Volg je gevoel, het heeft allemaal geen haast. Het beste voor jou en je gezin, daar gaat het om.

    Hoe heb je t nu gezegd tegen de oudste?
    Hoe voel je je?
     
  3. BLiS

    BLiS VIP lid

    29 jan 2009
    27.768
    1
    38
    Vrouw
    Ik voel mij even niet zo goed :(
    Het ophalen ging niet geheel vlekkeloos omdat ik hem in eerste instantie niet mee kreeg..
     
  4. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Dees, uhh wat! Niet mee kreeg! Meis toch! Ben je je helemaal voor aan t bereiden om zoiets emotioneels, en dan krijg je je lieve schat niet mee! Heb je m nu alsnog mee naar huis mogen nemen?
    Ikzelf zou trouwens ook voor de infiniti gaan. Ik ben ook niet zo een hartjes hanger mens.
    Neem je tijd. Je hoeft inderdaad niet nu meteen te beslissen.

    @Lieke, ik ben ook blij dat ze t in de gaten houden! Maar ja ik hoop ook zo dat t raak is! K ben t huis nu ff lekker in een sopje aan t zetten zeg maar. En tuurlijk omdat ik nu lekker alleen bezig ben, voel je vanalles en haal je alles door je hoofd. Dan merk ik dat ik weer ga googlen op 5dpo enzo.. Argh! K merk dat ik vandaag stiekem wat rust momentjes neem en ff alleen gewoon ga zitten, ogen dicht en luisteren naar wat ik om me heen hoor en wat ik voel. Ff tot rust komen en alle gedachten uit mn hoofd proberen te bannen :p Werkt goed! Hahaha, totdat ik weer verder ga met poetsen en weer wat voel :s
     
  5. birds86

    birds86 VIP lid

    13 mei 2013
    5.304
    2.001
    113
    Vrouw
    Yinxy...nu nog poetsen :(
    Brrr ik haat poetsen haha, heb gister en eergister de berg was eens opgeruimd hier :) meljaar nea dat was een berg ;)

    Dees...hoe kwam dat dan? Wat lijkt me dat verschrikkelijk!
    Neem maar even je tijd met je 4 mannen :)
     
  6. Lieke86

    Lieke86 Fanatiek lid

    16 jun 2012
    4.789
    1
    38
    Zwemonderwijzeres
    Zuid-Holland
    @Dees dat meen je toch niet he??? Stelletje gekken wat denken ze wel..pffff

    @ Yinxy zolang je afleiding hebt gaat t prima indd..totdat je weer mee wordt geconfronteerd. .je gaat je indd van alles in je hoofd halen..ik zat ook heeeeel vaak te googelen op allerlei dingen en maakte mezelf helemaal gek..moest mezelf gaan dwingen het niet meer te doen..was lastig..maar uiteindelijk ist gelukt. .k was vanochtend in het zh waar we voor de iui en ivf gelopen hebben..denk dat k weer blaasontsteking heb dus moest urine wegbrengen. .en dan loop je langs de fertiliteit poli en merkte wel dat dat iets met me deed..ze zijn mede verantwoordelijk voor ons spartelende wondertje. .heb vertrouwen meid jou tijd komt echt! :)
     
  7. BLiS

    BLiS VIP lid

    29 jan 2009
    27.768
    1
    38
    Vrouw
    Mijn man is de aanvrager geweest van de crematie, alles stond op zijn naam.
    Maar kennelijk was onze tussenpersoon vergeten te vermelden dat als ik alleen de as op zou gaan halen mijn man mij daarvoor moet machtigen!
    Volgens de wet is dat zo geregeld.
    Het was nu dus zo dat ik eerst mijn man moest bellen om te vragen of hij evt. in de buurt was (dat was hij gelukkig) om even langs te rijden voor het zetten van een handtekening.
    Ik brak echt even toen ik hoorde dat ik hem niet mee kreeg...:(
    Uiteindelijk hebben we hem wel mee gekregen hoor maar ik wist even niet waar ik het zoeken moest toen ik dit hoorde.
    In de tussentijd dat ik op mijn man moest wachten heb ik de verschillende collecties aldaar bekeken van urnen en sieraden.
     
  8. Lieke86

    Lieke86 Fanatiek lid

    16 jun 2012
    4.789
    1
    38
    Zwemonderwijzeres
    Zuid-Holland
    @Dees is toch ongelofelijk. .je bent zn moeder en mag m niet eens zonder toestemming meenemen..slecht geregeld vindt ik dat..ik vindt dat je beide het recht hebt t as mee te nemen..
     
  9. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Jeetje deesdees. Dat je inderdaad als moeder je zoon niet mag meenemen! Al die regels in Nederland! K snap wel dat niet iedereen de kleine mag meenemen, maar de moeder toch wel! K snap helemaal dat je van streek was. Logisch ook.

    @lieke, balen van je blaasontsteking! Ik hoop dat t snel over is.
    Ik zal ze bij de fertiliteits afd ook erg dankbaar zijn wanneer t zo ver is. Ik ben ze nu al heel erg dankbaar. En dank je, onze tijd komt ook nog wel. K probeerde er al niet met m'n vriend over te praten. Gedachte op wat anders, begon hij erover! Hahaha. Hij vroeg me al wanneer we kunnen testen met een clearblue ;)
     
  10. Lieke86

    Lieke86 Fanatiek lid

    16 jun 2012
    4.789
    1
    38
    Zwemonderwijzeres
    Zuid-Holland
    @ Yinxy ben ermee bekend helaas en.paar weken geleden had k er ook al 1..nu weer t vermoedde. .dus even op kweek..ik merk bijna geen symptomen. .normaal herken ik ze zo maar nu tijdens mn zwangerschap dus niet. .dus even extra checken.. ik hou ze zo nu en dan op de hoogte met een mailtje en een foto van onze kleine man..ze vinden het helemaal geweldig en zal ze echt eeuwig dankbaar blijven :) haha mannen :p 2014 wordt ons jaar! :D
     
  11. Linda

    Linda VIP lid

    24 sep 2006
    7.819
    0
    36
    Gelderland
    Jeetje dees...... Wat heftig dat dit nou moest gebeuren! Maar nu is de klein s.. wel fijn bij je thuis? Dat is vast heel erg fijn! Die hangertje zijn mooi, zelf vind ik het hartje toch het 'liefst' voor een klein kindje.

    Jeetje jullie schreven over onze wondertjes van juni... Ik moest weer even slikken. Ik heb het er nog best vaak moeilijk mee. Januari komt nu wel heel dichtbij. Het was toen zo onwerkelijk en zal het altijd blijven.

    Dees het opent zeker onze ogen. Zelf zie ik elke dag weer mijn wondertjes. Nooit gedacht dat ik weer met zwanger zijn bezig zou zijn omdat mijn schatjes al het mooiste was wat we ons ooit konden wensen. Ik ben soms ook bang, zet ik niet alles nu op het spel, al het moois wat we hebben. Dat komt ook ben ik bang om dat zwanger zijn zon ziekenhuiscircus is steeds weer. Vroeger, mei/juni en nu weer.

    Nou meiden ik wens iedereen heel veel goeds voor 2014, ik meld me morgen zeker even na de echo.

    Ik hoop dat vele kinderwensen in 2014 vervuld mogen worden want uiteindelijk weet ik dat die pijn, kinderloos, zo ontzettend kan zijn, geen woorden voor.
     
  12. BLiS

    BLiS VIP lid

    29 jan 2009
    27.768
    1
    38
    Vrouw
    Dames ik lig inmiddels in het ziekenhuis met verdenking van achtergebleven restweefsel.
    Sinds vanmiddag weer bloedverlies en andere vieze bruine prut...
    Ik heb vanavond mijn vk om advies gevraagd en zij verwees mij gelijk door naar het ziekenhuis.
    Ze hebben net bloed afgenomen en nu is het wachten op de uitslagen en een echo.
     
  13. Cathrien

    Cathrien Bekend lid

    20 mei 2013
    704
    0
    0
    Hallo meiden,
    Tjee, ik ben 2 daagjes niet geweest hier en ineens was er ontzettend veel gepost!
    Leuk en fijn om te lezen dat de meesten het hier fijn vinden om te (blijven) kletsen. Al kan ik me uiteraard voorstellen dat t voor sommigen soms ook moeilijk kan zijn. Gelukkig luisteren we naar elkaar en zijn we er voor elkaar. En iedereen is uiteraard vrij om (tijdelijk) afstand te nemen. Ook dat mag allemaal hier.
    Ik reageer niet veel hier, maar lees wel regelmatig mee. Ik ben gewoon vaak te druk om overal op te kunnen reageren. Maar nu, zo vlak voor t einde vh jaar, wil ik toch even iets laten horen van me.
    Zoals al vaker is gezegd vind ik je enorm dapper en sterk DeesDees. Nog steeds krijg ik tranen in mn ogen als ik denk aan wat er met je lieve kleine S* gebeurd is. En nu ben je bezig met de volgende stappen in dit moeilijke proces van verwerking. Vreselijk moeilijk lijkt me. Maar ik vind t mooi om te zien hoe je toch met 'herdenken' bezig bent in de vorm van de prachtige urn en de mooie ashanger. Moeilijk, maar mooi. Ik hoop dat je de kracht vindt/gevonden hebt om de juiste woorden te vinden om het aan je oudste zoontje uit te leggen.
    Ik hoop voor jou ook dat er meer duidelijkheid en zekerheid komt in de vorm van uitslagen en je uiteindelijk in het nieuwe weer rust in je hoofd krijgt. En dat t voor jou en je gezin toch een mooi jaar mag worden! Heel veel sterkte gewenst.

    Lieke en Birds, jullie zijn al wat weekjes verder dan de meesten hier. Ik wens jullie voor t nieuwe jaar een goede voortzetting van de zwangerschap in goede gezondheid, voor zowel jezelf als jullie beeb. En dat er maar mooie gezonde baby's geboren mogen worden later in het jaar!

    Daphne, Lili, Ellepel en Linda, ook voor jullie n goede zwangerschap gewenst. Voor jullie misschien nu nog extra spannend omdat het nog (iets/een stuk) priller is. Ik hoop dat jullie snel n zekerder gevoel krijgen over deze zwangerschap en er uiteindelijk ook bij jullie mooie gezonde baby's geboren worden.
    Linda veel succes morgen. Hopelijk is alles goed. Ik duim voor je!

    Debbie, Yinxy, Sharon, Silvy, Mamsie, Catelijntje en Eerstebeeb.. heel veel geluk, liefde en gezondheid gewenst voor het nieuwe jaar! Ik hoop dat jullie kinderwens in het nieuwe jaar gehoord zal worden en jullie ook weer het geluk van zwanger zijn mogen voelen. Heel veel succes, sterkte en kracht gewenst voor de moeilijke momenten. Dat al jullie wensen uit mogen komen!

    Ik hoop echt echt echt niet dat ik iemand vergeten ben. :) Ik heb echt erg me best gedaan om alle namen te onthouden.... ;)

    Allemaal alvast een fijne jaarwisseling morgen en al het goeds voor het nieuwe jaar!

    Liefs!
     
  14. Cathrien

    Cathrien Bekend lid

    20 mei 2013
    704
    0
    0
    Jeetje Dees, ik lees nu jouw bericht van net. Dat is toch wel vervelend! Ook zo vlak voor oudjaarsdag. Weet je ook wat ze nu gaan doen? Word je alsnog gecuretteerd, of gaan ze eerst n echo doen of ander onderzoek?
    Ik hoop dat het snel voorbij is allemaal en je weer in wat rustiger vaarwater komt. Wat n ellende. Sterkte!
     
  15. Cathrien

    Cathrien Bekend lid

    20 mei 2013
    704
    0
    0
    O sorry, had je bericht kennelijk te vluchtig gelezen. Je zegt al dingen die ik je vraag. :)
    Sorry.
     
  16. Sharon01

    Sharon01 Actief lid

    21 dec 2010
    394
    6
    18
    Al sinds april 2013 bezig voor tweede. Nu in medis
    Overijssel
    Jeetje Dees, wat een streek. Kom je daar al zo zwaar beladen aan.... Krijg je dit te horen. Bah. Neem lekker de tijd voor je gezinnetje. Huil lekker samen met z'n allen. Hoe doen jullie dat? Huil je samen met de kids en je man of?? Hoor je vaak verschillende verhalen over!

    Yinxy. Mmmmm zuurbranden.. Nu maak je me weer aan het twijfelen kf dat geen teken is die ik heb hihi. ;) wel spannend zeg. Wanneer gaan we testen? Krijg nu al test drang... Brrr... Leek alleen gisteren dus wel m'n ei te hebben gehad... Maar dacht ik 25e hem ook te voelen. Dus ga daar van uit. Ik had bij beide zwangerschappen veel witte afscheiding.. En bij de ma in juni lag ik al paar dagen voor NOD op bed met misselijkheid. Soms al om 19.00 naar bed gegaan.. We gaan duimen draaien! Voor iedereen natuurlijk! Veel kindjes en zwangeren in 2014!

    Linda. Succes morgen! We wachten af. Komt zeker goed!!!

    Hier: iedereen lijkt ziek te worden. 1 dag goed overgeven en dan is het klaar. Al 8 mensen in m'n naaste omgeving die dit voor/of na kerst hebben gehad.. M'n vriend ook en ons dochtertje had de nacht van zaterdag op zondag haar bedje onder gespuugd. Zo zielig. Verder is ze al een paar weken s avonds heel slecht te pas. Koorts, huilerig, niet willen slapen/eten. Dus vandaag naar de huisarts geweest en bleek ze weer een oorontsteking te hebben. Heeft ze in oktober ook al gehad.. :( dus weer een antibiotica kuur en hopelijk is ze er snel af.
    Wens iedereen een goede jaarwisseling! Denk dat ik er morgen niet aan toe kom om te reageren gezien het feit dat er morgen zoveel mensen hierkomen hihi. Denk aan jullie vingers!!
     
  17. Sharon01

    Sharon01 Actief lid

    21 dec 2010
    394
    6
    18
    Al sinds april 2013 bezig voor tweede. Nu in medis
    Overijssel
    Jeetje dees! Heb m'n verhaal net getypt en lees ik dat je bent opgenomen. Bah. Kan er ook nog wel bij.. :( ik hoop op een goede afloop. Zo wil je het oude jaar niet afsluiten! :( he bah.

    Sterkte en hou ons op de hoogte!
     
  18. BLiS

    BLiS VIP lid

    29 jan 2009
    27.768
    1
    38
    Vrouw
    Ik hou jullie op de hoogte meiden, inmiddels weet ik zelf nog niet meer dan net.
    Ik lig nog af te wachten.
     
  19. birds86

    birds86 VIP lid

    13 mei 2013
    5.304
    2.001
    113
    Vrouw
    Sharon en catrien...voor jullie ook een super 2014!
    De griep hangy nog steeds in de lucht dus ziek zijn is een beetje in op dit moment :(

    Dees heb je al wat gehoord? Het is echt niet je dag he meid.
    Ik hoop dat het "normaal" is en niet een restje.
    Denk aan je!
     
  20. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Cathrien, jij ook al het beste gewenst voor het nieuwe jaar! Op een goede zwangerschap met afloop een ontzettend lief kleintje met alle tien de vingertjes en teentjes!

    Deesdees, jeetje! Wat een dag voor jou. Ik hoop dat de dokters snel met uitslag komen. Succes met wachten.

    Sharon, ik hoop dat jij niet ziek wordt!! Ja zuuropstoot had ik erge last van tijdens m'n ma. Begon een week voor m'n nod en is eigenlijk de hele tijd wel gebleven. Nog 9 dgn wachten voor antwoord ;)
     

Deel Deze Pagina