geen trnd/buzzer topic meer? heb irobot als test nu. geweldig

Discussie in 'De lounge' gestart door crisje, 3 jan 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. crisje

    crisje Fanatiek lid

    5 aug 2006
    2.974
    1
    0
    brabant
    Ik mag deze Irobot testen en ben er heel blij mee. Zonder te mogen testen had ik het niet aangedurft zo'n dure zuiger te kopen, stel dat ie niet werkt...Maar hij werkt fantastisch. Heb 2 kinderen van 4 en 6, houden van knutselen ;)en 2 katten en 2 honden, ik sta ervan te kijken hoeveel vuil er van mijn vloer gehaald wordt. Heerlijk om s'ochtends beneden te komen en een schone vloer aan te treffen. Hij gaat ook over mijn mat die behoorlijk hoogpolig is, rijdt ook makkelijk over de drempels en dondert niet van de trap af. (eerste keer zat ik klaar om m op te vangen, bleek niet nodig haha) Natuurlijk laat de Irobot wel eens n kruimeltje liggen, maar ach, al doe je t zelf wel perfect, dan zorgen de kinderen of dieren er wel voor dat er weer wat ligt. Voor 99% is alles schoon, want er zijn plekken waar hij niet bij kan komen, of je moet een heel kaal huis hebben..Het geluid is best aanwezig, je gaat er niet bij tv kijken, maar een gewone stofzuiger maakt meer herrie. Ik vind dat hij niet hard tegen je meubels botst, keurig op tijd remt de robot af. Het is wel jammer dat t opvangbakje niet heel groot is, maar groot genoeg als je m elke dag gebruikt en leegt. Als je m eens in de zoveel dagen gebruikt zal het te weinig zijn vermoed ik. Duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen, maar ik mag aannemen dat dat voor dat bedrag wel goed moet zijn. Zal een strijd worden met manlief, haha. Die gaat dat bedrag er niet aan uitgeven, ik wel m wel, haha.
     
  2. Silinde

    Silinde Fanatiek lid

    8 dec 2011
    1.385
    29
    48
    NULL
    Bij mijn mannen
    Niet omwille van testen maar wij hebben er al jaren één. Ik kan niet tegen het geluid van stofzuigen dus ofwel keer ik met de borstel ofwel kuis ik met water, maar stofzuigen wordt 'm niet. Onze Overijverige Eef doet dat nu dus voor ons. Ze kan inderdaad niet onder de meubels (allé ja, onder tafel en onder stoelen wel), kan geprogrammeerd worden door haar aan de PC te hangen (bij ons rijdt ze dus automatisch om 10u als wij werken zijn) en ze moet vaak rijden om alle vuil weg te krijgen.
    Het schoonmaken van de borsteltjes vind ik niet zo makkelijk, meestal doet mijn wederhelft dat. Verder zijn ook wij tevreden gebruikers. :) Oh ja, misschien omdat het een oudere versie is, maar ik vind dat ons Eef wel nogal hard overal tegenaan rijdt soms, en een klein minpuntje is dat ze vaak dingen opvreet zoals veters van schoenen (die staan bij ons naast het schuifraam zonder rekje o.d.) of kuisvodden. Tapijt hebben wij niet (ik ben allergisch voor stof) maar naar 't schijnt zou dat ook niet zo goed gaan als een gewone stofzuiger.
     
  3. bloem82

    bloem82 VIP lid

    5 sep 2007
    11.182
    592
    113
    Wow mazzelaar! Van welke site mag je hem testen dan? En welke robotzuiger heb je?

    Ik heb een robotzuiger gehad en was er superblij mee!
     
  4. Saar22

    Saar22 Niet meer actief

    Ik durfde me niet aan te melden gezien de voorwaarden. Stel dat het ding kapot gaat... nou ja wel mooi dat hij werkt! Geniet ervan!
     
  5. Angela123

    Angela123 Niet meer actief

    mazzelaar! Ik was helaas niet uitgeloot!
     
  6. crisje

    crisje Fanatiek lid

    5 aug 2006
    2.974
    1
    0
    brabant
    Via trnd mag ik hem testen.
    Het is de irobot roomba780

    @silinde, welk merk heb jij?


    Ik hoop dat ze een heel leuke prijs maken van de robot die ik nu test, maar ben bang dat de prijs nog steeds hoog zal liggen. ..
    Deze zijn behoorlijk duur, 480,00 is het goedkoopst wat ik op Internet kan vinden.
    Maar doorgaans zijn het wel de dure dingen die goed werken. Ik heb geen vertrouwen in een robot zuiger van 100 euro bij de lidl/aldi.
    En natuurlijk kan zo n robot niet op tegen de zuigkracht van een normale stofzuiger op een hoogpolige mat. Maar het is heerlijk om elke ochtend als vanzelf een schone vloer te hebben. 1x in de week de gewone zuiger voor de trappen en lastige plekjes.
     

Deel Deze Pagina