Het verschil tussen Maclaren en Koelstra buggy

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door Linda88, 14 jan 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Linda88

    Linda88 Actief lid

    9 mrt 2011
    414
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik ben aan het rond kijken voor een andere buggy. Ik heb op dit moment een erg oude van Maclaren. Bevalt me prima! Maar nieuw zijn ze 250 euro en de Koelstra Simba T3 is 99,95 euro. Nu vind ik het prijs verschil nogal fors. Mijn moeder heeft ook een Koelstra en die rijd ook prima. Weet iemand nou het echte verschil?
     
  2. nicole18

    nicole18 Fanatiek lid

    20 nov 2013
    4.495
    1.090
    113
    de prijs! maar daar was je al achter...
    de kwaliteit is ook wel beter hoor!
    maar koelstra is ook prima
    al hoorde ik wel dat koelstra beetje op de rand van de afgrond hangt, dus ik hoop niet voor je dat ze failliet gaan... vandaar dat ze ook maar bij bepaalde zaken te krijgen zijn.
     
  3. Kiwi25

    Kiwi25 Niet meer actief

    Je schrijft zelf al "ik heb een erg oude Maclaren buggy en hij bevalt prima." Dat is ook de kwaliteit van Maclaren, zo duurzaam dat ze na zeg 15 jaar of 5 kindjes nog prima rijden. Het zijn ook de enige oude buggies die je nog ziet rijden, let maar op. Soort van Japanse auto die niet kapot te krijgen is, maar dan onder de buggies :D

    Als je een kind van 15 kg + 5 kg boodschappen in een Maclaren buggy zet, zal hij waarschijnlijk soepeler voortduwen dan een Koelstra. Ook zal de vering net wat beter/comfortabeler zijn. Of als je een Koelstra buggy met 25 kg overbelaad zal het frame waarschijnlijk doorzakken en vervolgens gammel worden, een Maclaren buggy zal het waarschijnlijk eenmalig kunnen verdragen.

    Als je een buggy wil voor max 2 kindjes normaal gebruik en jij vind de Koelstra prima rijden, dan zou ik niet meer betalen hoor! Ik zie ze overal verkrijgbaar (Baby-dump, babypark, prenatal, bol.com enz), dat ze bijna failliet gaan is mij niet bekend.
     
  4. Miracle1

    Miracle1 Fanatiek lid

    29 apr 2012
    1.235
    180
    63
    De Maclaren buggy schijnt erg comfortabel te zijn en lang mee te gaan, een reden waarom ik zat te twijfelen, echter hield de prijs me tegen.
    Ik heb een Koelstra Simba genomen en deze bevalt me goed, niet zo comfortabel als de Maclaren maar de prijs is heel wat schappelijker.
     
  5. Waarom wil je eigenlijk een andere buggy?

    Ik weet het verschil niet maar ik vind de Maclaren al rot rijden, wil niet weten hoe de Koelstra rijdt :)
     
  6. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    13.983
    1.800
    113
    Provincie Groningen
    Ik vind de maclaren gewoon veel beter lopen.
    En inderdaad erg goede kwaliteit, daar betaal je gewoon meer voor.
     

Deel Deze Pagina