Eerste kinderfeestje!

Discussie in 'Schoolkinderen en pubers' gestart door Druif78, 9 feb 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Druif78

    Druif78 VIP lid

    11 feb 2008
    9.724
    0
    36
    Jammer genoeg is het vorige topic hierover gesloten, dus vandaar dat ik toch een nieuwe aan maak. Ik had al een aantal leuke ideeën op gedaan, maar misschien heeft iemand nog leuke nieuwe aanvullende tips?

    Onze zoon wordt dus over 2 weken jarig en mijn idee was- lekker makkelijk- een middagje Ballorig oid. Maar hij wil een ouderwetse kinderverjaardag met spelletjes! Hartstikke leuk natuurlijk, maar ik ben helemaal niet zo creatief qua ideeën. HELP!

    -Hij wordt 5 jaar
    -Hij houdt NIET van verkleden of knutselen
    -Ik ga uit van regenachtig/koud weer dus geen buitenactiviteiten!
    -Ik ben dus NIET creatief...
    -Hij houdt van Cars, enge/stoere dieren of dingen.

    Mijn ideeën: iets met een thema spoken/ griezelen.
    Cakejes versieren met "enge" snoepjes.
    Iets met blindemannetje met een laken over je hoofd (spook)
    En verder kom ik niet...:)

    Iemand een idee voor spelletjes (liefst in dit thema). Stoelendans vindt hij leuk maar verder...??
    Lijkt me leuk ook iets met eten te doen/ chips of snoep wat je kan verdienen met...????
    Iets met ballonnen??

    En we vieren het op een zaterdag. Is het leuker en praktischer van ca 11:30-14/15 of van 15-18 uur of wordt dat te laat gevonden?
    Geven jullie nog wat mee naar huis? (uitdeelzakje)

    En nog een vraag over de traktaties: het moet gezond zijn. Nu lijkt er een "hype" te zijn van uitdeelcadeautjes ipv iets te eten. Maar wil niet de zoveelste zijn die aankomt met en potlood of een sticker vel. Iemand ideetjes (zonder tientallen euro's kwijt te zijn; > 30 kinderen in de klas!). Liefst doe ik wel iets met eten, maar wat is gezond en makkelijk van te voren klaar te maken? Dacht zelf iets van knijpfruit of knijpkwark..?? Hoe maak je daar wat leuks van?

    Dus kom maar op met alle tips!
     
  2. mama van ruben

    mama van ruben Fanatiek lid

    2 aug 2010
    1.094
    0
    0
    NULL
    NULL
    Niet direct in je thema maar spijkerpoepen en ezeltje prik scoorden hier vorig jaar. CAkejes versieren vinden ze altijd leuk.
    Je hoeft niets extra's als een potlood oid bij de tractatie te doen. Zelf vind ik dat eigenlijk onzin, lijkt of het steeds groter en gekker moet maar ieder voor zich. Misschien kun je van zwart knutselpapier spinnen en een spinnenweb maken en op zo'n zakje knijpfruit plakken? Vooral als je zoon van spoken en zo houdt.
    Succes, ik hou dit topic in de gaten voor verdere ideeën. Wij hebben over 6 weken een 7-jarige met feestje
     
  3. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw
    Mijn zoon was gister jarig en heeft over 2 weken zijn eerste feestje,

    Ht kost ons ongeveer 30 euro, we doen het thema piraten. Ik heb een paar piraten posters uitgeprint deze plak ik door de woonkamer, en op de ramen, een paar vlaggen die bij de deur gaan hangen, potjes met piraten etiketten erop door de woonkamer met kaarsjes erin
    Slingers met piratenhoofden en zwarte en rode slingers

    De uitnodiging is een piraten schat kaart waarin staat wanneer het feestje is en wanneer ze weer opgehaald mogen worden, en het telefoon nummer wat ze kunnen bellen als ze niet kunnen,
    Deze hebben we uitgeprint, aan alle zijden iets verbrand en dan in een fles ( gewoon een Spa blauw flesje haha )

    Na de cadeautjes hebben we dan flessenpost die door 1 van de kinderen gevonden word,in die brief staat dat zeerovers de schat van de kapitein hebben gestolen en dat hij hun hulp in roept, maar dat ze Zich eerst moeten bewijzen als piraten, dan pak ik de shirts, we knippen we onderin in zodat er van die driehoeken ontstaan, ik en mijn man tekenen strepen zodat de kinderen deze met textiel stiften in kunnen kleuren met zwart of rood, een zwarte lap knippen we in slierten voor om hun middel en dan zoeken we door het huis ooglapjes, een haak, en een kompas ( voor elk kind overal 1 van ) voor wie wil hebben we ook nog nepsnorren, we pakken zogenaamd de zakdoeken van ons uit de kast maar dit zijn gewoon nieuwe, deze knuppen we als bandana om hun hoofd en Tadaaa we hebben echte piraatjes, die moeten natuurlijk nu nog bewijzen dat hun het aankunnen om de schat terug te vinden, we doen een paar piraten opdrachten zoals ezeltje prikje maar dan het ooglapje op het oog van de piraat ofzo, en nog drie of vier andere kleine opdrachten, dan gaan we naar buiten voor de echte speurtocht, wanneer ze de schat gevonden hebben zit er voor elk een eigen schatkistje in met hun piráten diploma die we via internet uitgeprint hebben, een paar piraten snoepjes, en een klein speelgoedje

    Daarna gaan we terug naar huis om samen te eten, en na het eten kunnen ze vrij spelen tot papa of mama ze op komen halen, het feestje is ongeveer 3a3,5 uur.
     
  4. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw
    Plank lopen
    Dit spel kun je heel uitgebreid doen en heel simpel, de uitgebreide manier is door een plank te verdelen in 8 vakken met een cijfer erop van 1 tot 8. Leg de plank op kleine verhogingen bijvoorbeeld stevige plastic bakken. De piraten moeten nu met een dobbelsteen gooien en op de plank gaan staan, er mogen er geen 2 op hetzelfde vak komen dan gaat nr 1 te water. Leg onder en om de plank enge beesten, krokodillen en haaien! Zingende zeemeerminnen zijn ook geschikt! Als de kinderen klein zijn kun je ook A4tjes op de vloer plakken en daar nr op schrijven, werkt net zo goed en is minder gevaarlijk! De laatste piraat die nog op de plank staat heeft gewonnen.



    Kanonskogel werpen

    Zet 2 lege emmers tegen een muur en bepaal de afstand van waar de piraten moeten werpen, daar maak je een streep waarachter ze moeten staan (bijvoorbeeld met schilderstape), geef ze zwarte ballonnen met knikkers erin die je niet helemaal opblaast. Ze spellen 2 groepjes tegen elkaar en moeten zoveel mogelijk kanonskogels in de emmers werpen. Leg bij allebei de groepjes evenveel opgeblazen ballonnen, geef een startsein en zet de tijd bijvoorbeeld op 1 minuut. De groep die het meeste kanonskogels in het vijandelijke schip heeft gegooid heeft gewonnen. Als een kogel ernaast gaat mogen ze hem alleen pakken en opnieuw proberen als ze er bij kunnen zonder over de streep te stappen. Dit is nog leuker om buiten te spelen met waterballonnen! Het verhaal is natuurlijk dat ze vanaf hun eigen boot (de streep is de reling) de kanonskogels op de vijandelijke boot kunnen gooien. Als je over de streep stapt dan val je in de zee tenmidden van alle hongerige haaien en piraten kunnen niet zwemmen!


    Blind schatzoeken
    Allen geschikt voor piraten met stalen zenuwen. Doe wat schatten (chocolademunten met snoepjes) in een blikje en kies 1 kind die als eerste mag zoeken. Deze krijgt een blindoek voor en een houten pollepel in zijn hand. Eerst een paar keer ronddraaien en dan mag de piraat op handen en knieen de kamer doorkruipen en met de pollepel opzoek naar de schat, daar kunnen de andere piraten bij helpen daar warm en koud te zeggen! Als de schat is gevonden, een beloning eruit halen en de volgende piraat is aan de beurt.

    Piratenschrik
    Één van de kinderen moet op de gang en de anderen zitten in een grote kring rondom een cirkel van snoepjes. De kinderen in de kring wijzen 1 snoepje aan, het boesnoepje. Het kindje van de gang mag dan binnenkomen en pakt 1 voor 1 een snoepje, totdat het boesnoepje wordt gepakt dan boe-en de piraten het uit! Je schrikt je rot! Dan is een volgende kindje aan de beurt. En wordt de cirkel van snoepje sweer aangevuld en een nieuw boesnoepje gekozen.

    Dit zijn spelletjes die ik op internet gevonden heb die me nog wel leuk lijken om te doen
     
  5. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw
    Kapitein met houten poot
    Steeds 2 kinderen tegen elkaar. Bind 1 van de benen van de kapiteins met een lap omhoog zodat ze maar op 1 been kunnen staan. Iedere kapitein heeft 1 stok om op te leunen en in de andere hand een glas met rum. De kapiteins moeten een parcours lopen en zorgen dat hun glas rum nog vol zit!

    Storm op zee
    Zet aan 2 kanten van de kamer een lijn (bijvoorbeeld met schilderstape) Geef 2 kinderen een lang rietje (bij Xenos) en een opgeblazen ballon. Wie krijgt zijn ballon het eerst over de finish door er met een rietje tegen aan te blazen?

    Schipbreukeling
    Verdeel de groep in schipbreukelingen en haaien. De schipbreukelingen staan elk op een krantenpagina. De haaien proberen zoveel stukken van de pagina te scheuren dat de schipbreukelingen er niet meer met twee voeten op kunnen staan. Schipbreukelingen kunnen zich verdedigen door de haai te tikken. Een haai die twee keer is getikt is af. Een schipbreukeling die niet meer met twee voeten op zijn krant kan staan is ook af.
    Haringhappen
    Koop haringdrop of orkasnoepjes. Hang ze aan een lijn en vervang het ouderwetse koekhappen door haringhappen. Alle piraten op een rijtje met hun handen op hun rug, hou wel een beetje rekening met verschillende lengtes van de kinderen, dus hang de ene haring hoger dan de andere, of hang ze allemaal heel laag, dat is heel erg lastig happen! Geblinddoekt is helemaal ingewikkeld, dat zou ik pas doen met kinderen ouder dan 7.

    Zoek de krokodil
    Zoek de krokodil die altijd achter kapitein Haak aan zit. Verstop een tikkende eierwerker en laat de piraten zoeken. Ze moeten heel stil zijn om ‘m te vinden.
    Tocht door het moeras:
    Knip of snij uit karton ronde rotsblokken waar een kind precies op kan staan. Je hebt 2 rotsblokken meer nodig als er kinderen zijn; heb je 10 kinderen dan maak je 12 rotsblokken. Verdeel de kinderen in twee teams. Leg voor ieder team de rotsblokken in een rijtje op de grond. Ieder team heeft dus 1 rots extra. De kinderen moeten allemaal op een rotsblok gaan staan en dan om het moeras over te kunnen steken word het achterste (vrije) rotsblok doorgegeven naar voren. Het voorste kind legt het stuk rotsblok voor zich op de grond en alle kinderen kunnen 1 plaats naar voren stappen, het achterste blok is nu weer vrij en kan weer doorgegeven worden naar voren. Het team dat als eerst het moeras is over gestoken heeft gewonnen.
     
  6. Druif78

    Druif78 VIP lid

    11 feb 2008
    9.724
    0
    36
    Haha Hippo: dat klinkt superleuk!! Alleen.... houdt mn zoon niet zo van piraten!! Maar wat creatief allemaal zeg... ik zal eens googlen op zulke ideetjes maar dan met spoken of Halloween ofzo.

    mama van ruben: leuk idee van dat zwarte knutselpapier om daar een versiering mee te maken. Dat moet nog wel lukken. Misschien idd een leuk idee als traktatie op school!
     
  7. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw
    Spookjes ober
    Deze "Spook obers" moeten de "spook" ballonnen op een dienblad balanceren naar de overkant!

    Nodig:

    ronde witte ballonnen (opgeblazen) - niet te groot: moet op kartonnen bordjes passen
    teken een spook gezichtje op de ballonnen zodat het witte spoken lijken
    kartonnen wegwerp bordjes (zwart/oranje-halloween motief)
    Het spel:

    Bedenk van tevoren een parcours die de kinderen moeten afleggen.

    Maak 2 of 3 teams.

    1e kind uit elk team krijgt een opgeblazen "spook"ballon en een kartonnen bordje.

    Doel:

    Kinderen moeten met hun "spookje" zo snel mogelijk het parcours afleggen zonder het spookje van het dienblad te laten vallen! De ballon moet blijven balanceren op het bordje, mag er niet afvallen. Kinderen mogen ook niet hun handen gebruiken! Ze moeten met ballon op bordje het parcours afleggen en dan ook weer terug naar hun team lopen. Spookjes ober
    Deze "Spook obers" moeten de "spook" ballonnen op een dienblad balanceren naar de overkant!

    Nodig:

    ronde witte ballonnen (opgeblazen) - niet te groot: moet op kartonnen bordjes passen
    teken een spook gezichtje op de ballonnen zodat het witte spoken lijken
    kartonnen wegwerp bordjes (zwart/oranje-halloween motief)
    Het spel:

    Bedenk van tevoren een parcours die de kinderen moeten afleggen.

    Maak 2 of 3 teams.

    1e kind uit elk team krijgt een opgeblazen "spook"ballon en een kartonnen bordje.

    Doel:

    Kinderen moeten met hun "spookje" zo snel mogelijk het parcours afleggen zonder het spookje van het dienblad te laten vallen! De ballon moet blijven balanceren op het bordje, mag er niet afvallen. Kinderen mogen ook niet hun handen gebruiken! Ze moeten met ballon op bordje het parcours afleggen en dan ook weer terug naar hun team lopen. Dan is het volgende kind aan de beurt. Zo doorgaan tot elk kind aan de beurt is geweest. Het team waar de kinderen als eerste klaar zijn, heeft gewonnen.
     
  8. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw
    Scheer de spookjes!
    Dit is een variant op het spelletje "ballon scheren": hierbij scheren de kinderen echter de "spook"!

    Nodig:

    ronde (witte) ballonnen
    zwart stift
    scheermeshouders ZONDER scheermesjes
    scheerschuim
    een aantal stoelen o.i.d. waaraan je de ballonnen kunt vastmaken.
    touw/koord waarmee je de ballonnen kunt vastmaken
    Het spel:

    Als je een grote groep kinderen hebt, kun je ze ook verdelen in bv. 2 teams van elk 4 of 5 kinderen.

    Blaas de ballonnen op en teken spookgezichtjes erop.

    Maak ballonnen vast aan tafel/stoel etc. en smeer de opgeblazen (en vastgezette) ballonnen in met het scheerschuim.

    Geef elk kind die aan de beurt is een wegwerp scheermeshouder (zonder scheermesje erin).

    Bij "start" gaan de kinderen hun "spookje" zo snel mogelijk "scheren".
     
  9. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw
    Raden wie de zombie is
    Kinderen moeten erachter zien te komen wie de Zombie is.

    Het Spel:

    Alle kinderen gaan in een kring zitten. Dan moeten ze allemaal hun ogen dicht doen.

    Dan moet de ouder één van de kinderen zachtjes op de schouder kloppen. Dat kind weet dan dat hij/zij de "zombie" is.

    Dan mogen de kinderen hun ogen opendoen.

    Het kind wat de "zombie" is moet nu naar een kind proberen te knipogen, zonder dat de andere kinderen dit zien.

    Het kind waar naar geknipoogd is, moet dan een paar seconden wachten (om de andere kinderen af te leiden wie nu de zombie is) en dan met groot "spektakel" zogenaamd doodgaan. (dit zal heel wat gegiechel brengen!).

    De andere kinderen moeten erachter zien te komen wie nu de zombie is.

    De zombie gaat weer proberen naar een ander kind te knipogen...hij moet dus zo proberen alle kinderen "af" te krijgen, zonder dat ze erachter komen dat hij/zij de zombie is.

    En de kinderen moeten dus steeds proberen erachter te komen wie nu de zombie is...maar als een kind verkeerd raadt, dan is hij/zij af.

    Als hij/zij het goed heeft geraden, is de zombie af en gaan de kinderen weer met de ogen dicht zitten tot de ouder weer een nieuwe zombie aanwijst door op de schouder te kloppen.



    Variant op dit spel

    In plaats van alle kinderen in een kring te laten zitten, gaan de kinderen nu juist kriskras door de kamer lopen, door elkaar heen. Zo is het ook wat makkelijker voor de "zombie" om ongemerkt naar een kind te knipogen dan wanneer ze in een kring zitten.

    Degene die de zombie is moet nu ongemerkt naar een ander kind knipogen terwijl ze elkaar passeren. Het kind waar naar geknipoogd is, moet dan ook weer heel even gewoon doorlopen, om dan met groots gebaar en heel overdreven zogenaamd "dood te vallen".



    Om het nog leuker te maken, kun je de kamer waar ze dit in spelen een beetje duister maken, (maar niet té donker want anders zien ze de knipoog niet!) en met spookachtig muziek op de achtergrond!


    Je kunt dit spel ook prima spelen op een vampoierfeest, spookfeestje of Heksenfeestje etc.
    Dan spelen ze niet de "zombie" maar bijvoorbeeld Dracula of Frankenstein of de Heks!
     
  10. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw
    Oogbol wedstrijd
    Welk team krijgt de oogbol zo snel mogelijk naar de overkant?

    Nodig:

    een paar eetlepels
    nep oogbollen (of anders kun je witte pingpongballen gebruiken die als oogbol geverfd zijn)
    Het spel:

    Maak 2 of 3 teams. Laat de kinderen dan zo snel mogelijk naar de andere kant van de kamer lopen met de oogbol op de lepel en dan moeten ze weer omdraaien en zo snel mogelijk weer teruglopen naar het begin, zónder de oogbol te laten vallen van de lepel. Ze mogen de oogbol ook niet vast houden met hun handen. Als ze terug bij de start zijn moeten ze volgende kind uit hun team aantikken, en die neemt dan de lepel met oogbol over en gaat ook weer zo snel mogelijk lopen. Zo doorgaan tot alle kinderen een keer aan de beurt zijn geweest. Het team die het snelst is, heeft gewonnen.



    Variant op dit spel:
    Maak 2 of 3 teams. Zet een parcours uit wat ze moeten lopen. Laat de kinderen van elk team om de beurt zo snel mogelijk het parcours lopen zonder de oogbol van hun lepel te laten vallen. Laten ze het vallen, zijn ze af en dan moeten ze weer achter aansluiten. Ze mogen hun handen niet gebruiken om de oogbol op de lepel te houden. Je kunt een tijd aanhouden voor dit spel,- bijvoorbeeld een liedje- en dan tellen hoeveel kinderen de oogbol naar de finish hebben gekregen als het liedje (de tijd) voorbij is. Het team met de meeste punten heeft gewonnen.
     
  11. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw
    Ik ben maarzo wat aan het kopiëren van internet hoor ;) misschien dat we spelletjes tussen zitten die je leuk lijken ;)
     
  12. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw
    Verdeel de kinderen in groepjes van elk 2 of 3 kinderen.

    Eén kind wordt "de mummie", het andere kind (of 2 anderen) gaan het kind inwikkelen als een mummie.

    Het is de bedoeling dat ze zo snel mogelijk het kind als een mummie gewikkeld krijgen (de ogen en mond moeten vrij blijven).

    Als tijd kun je bijvoorbeeld een liedje aanhouden of bijvoorbeeld 2 minuten tijd aanhouden per keer.

    Degene die de mummie binnen de tijd zo mooi mogelijk heeft ingewikkeld is de winnaar.

    Daarna mogen de 'mummie" kinderen zich uit het papier losscheuren. Het brengt veel rotzooi met zich mee maar de kinderen vinden dit spel altijd erg leuk! Dan worden de rollen omgedraaid en mag het andere kind nu als mummie.
     
  13. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw
    Het spel:

    Kies 1 kind uit als "spook".

    Alle andere kinderen gaan ergens staan met hun ogen dicht en zo stil mogelijk, zodat ze de "spook" kunnen horen.

    De "spook" moet nu in de kamer rondlopen -zo stil mogelijk- en dan achter een kind gaan staan die de ogen dicht heeft.

    De "spook" moet nu even achter het kind blijven staan. (ongeveer 5 tot 10 seconden).

    Als het kind binnen deze tijd niet doorheeft (hoort) dat het "spookje" achter hem/haar staat, dan is hij/zij af en mag niet meer mee doen.

    Maar als het kind denkt te horen dat het spookje achter hem/haar staat, dan moet hij/zij zeggen : "staat er een spookje achter mij?".

    Als het kind het goed heeft geraden, mag hij/zij nu meedoen met de "spook" en wordt nu het 2e "spookje".

    Nu gaan ze samen weer verder proberen de andere kinderen "af" te krijgen.

    (de andere kinderen houden hun ogen weer dicht!!)

    Ze moeten dan weer zo stil mogelijk achter een kind gaan staan die de ogen dicht heeft en kijken of het kind doorheeft dat de "spook" achter hem of haar staat.

    Raadt dit kind het niet, is het af. Raadt hij/zij het wél, (en zegt: "staat er een spookje achter mij??) dan mag ook dit kind weer meedoen als spook, etc.

    Als de "spook" iedereen af krijgt, zónder dat ze door hebben gehad dat de "spook" even achter ze stond, dan heeft de "spook" het spel gewonnen.
     
  14. Nataly1972

    Nataly1972 Fanatiek lid

    8 jun 2009
    4.168
    1.354
    113
    Vrouw
    consulent Wonen
    Hengelo
    Ik heb geen ideeen voor het feestje want wij zijn naar een binnenspeeltuin geweest.

    Mijn zoontje is ook gek op enge dingen en ik heb spookjes getrakteerd. Oude witte lakens in vierkanten stukken knippen. Mandarijntje eronder en het laken vastbinden met touw (wij hadden een aarbeien snoepveter) en dan enge gezichtjes erop tekenen. Google maar eens op spook traktaties. School vond het heel erg origineel en de kinderen vonden het erg stoer.
     
  15. Druif78

    Druif78 VIP lid

    11 feb 2008
    9.724
    0
    36
    Jemig zeg, bedankt voor de tips hippo!! Dat met die oogballen op een lepel of ballonnen op een bordje vinden ze vast erg leuk en voor een niet-creabea moeder als ik nog erg goed te doen! Nog even witte pingpongballen scoren ( action??)
    En die ballonnen scheren... knappen die niet dan? Met scheermesjes zonder mesjes? Want dan gaat mn zoon huilen hoor, hij vindt dat echt super eng!
    Nathaly: wat een grappige traktatie! Mn zoon vindt mandarijnen niet zo. Maar zoiets kan je natuurlijk ook met een appel maken.
    Voor school hoeft het overigens niet een spoken thema te hebben hoor, staat er wat mij betreft helemaal los van. Dus andere gezonde tips zijn welkom, liefst iets wat je van te voren kan klaarmaken.
     
  16. Druif78

    Druif78 VIP lid

    11 feb 2008
    9.724
    0
    36
    Inmiddels al aardig wat inspiratie voor een griezelfeestje opgedaan.
    Maar heeft iemand nog ideeën voor een spel met smurfensnot? En eten en drinken wat een spookachtig/griezelig uitziet? Ik weet dat er groene aanmaak bestaat maar qua eten...??
     
  17. Paarse80

    Paarse80 Fanatiek lid

    5 okt 2008
    4.473
    1
    38
    Vrouw
    Thuis
    Zo wat een tips zeg, bedankt Hippo!

    Hoeveel kids komen er Druif? Je kan een doos maken met viese derrie/smurfensnot en daar dingen indoen, zodat de kids moeten raden wat het is. (Enge) snoepjes happen uit een bak groene limo, spookjes happen (ontbijtkoekjes oid aan een koord).

    Je kan drilpudding maken en daar enge dingen in verstoppen. Griezelsoep, dropspinnen maken, geen idee verder.
    Ook zou ik er op letten dat je het niet te eng maakt, kleuters vinden als snel dingen spannend en eng.
     
  18. SushiLover123

    SushiLover123 VIP lid

    22 jul 2008
    18.631
    31
    48
    Ik lees mee! Mijn zoon wordt rond Helloween 5 jaar, dus ik wil ook dat thema doen :)
     
  19. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw

    Kijk eens op halloweenkids.nl
    Ik zie daar veel griezel toetjes en hapjes en drankjes staan die je zelf kunt maken
     
  20. Druif78

    Druif78 VIP lid

    11 feb 2008
    9.724
    0
    36
    Daar dacht ik ook al aan, het moet ook weer niet te eng worden :p
    Hij nodigt er 5 uit dus we zijn met 7 kinderen.
    Grabbelen in de derrie is vast een groot succes, maar ik zit me nog te bedenken wat voor derrie ik kan maken zonder dat het ook echt knoeien wordt... Is ook zo wat om ze ein d van het feest weer vies af te geven:D
    Slijm uit de speelgoedwinkel geeft geen geknoei, maar kan daar toch moeilijk een hele bak mee vullen? Of hebben jullie nog ideeen?
    Snoepjes happen uit de limo is wel erg grappig!! Even bedenken of het haalbaar is zonder dat de haren etc gaan plakken :$

    Hippo: ik ga eens op die site kijken, bedankt!
     

Deel Deze Pagina