Kruimels en Spruiten Club deel 5

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door rebbel, 4 sep 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. DaisySanches

    DaisySanches VIP lid

    20 jan 2007
    12.361
    0
    0
    Amsterdam
    Hey, bestaat dit nog? Grappig. Kwam even langs waaien.

    Gefeliciteerd @Sam
     
  2. Sam8

    Sam8 VIP lid

    15 aug 2007
    29.371
    0
    0
    Lerares
    Friesland
    Thnx daisy!
     
  3. Ikdus

    Ikdus VIP lid

    1 aug 2008
    10.695
    15
    38
    Sam zou je niet overwegen voor een geplande ks ? En hoe was je 20 weken echo. Nog even en wij weten ook wat het is. Wel druk met verjaardagen straks 3 gewoon pfoe !!

    Zora flinke kerel die Mees die is ook binnenkort alweer 1 wat gaat het toch allemaal hard.
     
  4. Sam8

    Sam8 VIP lid

    15 aug 2007
    29.371
    0
    0
    Lerares
    Friesland
    Ikdus die fase komen we nog. Persoonlijk wil ik dit liever niet, herstel is veel langer en met 4 kinderen en 2 honden zal dat niet handig zijn. Dus liever niet. Maar daarvoor kom ik ook nog bij gym om te bespreken. 20w echo was goed. Kleine heeft alleen een klein hoofdje maar dat hebben we alle 5 dus niet iets om ons zorgen over te maken. Hierdoor hebben we wel 2 extra echo's. 1 gehad, en dinsdag wordt het hoofdje nog een keer opgemeten en doet hij er meteen een pretecho bij! Dat was wel erg leuk aangeboden!:) wij weten deze keer wat het wordt maar is ons geheimpje:)!
     
  5. Ikdus

    Ikdus VIP lid

    1 aug 2008
    10.695
    15
    38
    Ja snap t is erg druk natuurlijk en inderdaad herstel zal dan ook langer dan gemiddeld duren. Ach wat leuk een pret echo omdat het ook een kleinhoofdje heeft. Dat is leuk !
    Hier had ze ook een klein hoofd en heeft ze nog steeds :D
     
  6. Sam8

    Sam8 VIP lid

    15 aug 2007
    29.371
    0
    0
    Lerares
    Friesland
    Haha ja we moesten eerst voor GUO maar daar was het verschil te minimaal voor! Mochten nog een keer voor extra meting!;)en om het 'leed' te verzachten zei hij dan komen jullie over 3 weken nog even weer en doe ik de meting, komen jullie voor de pret, ff 3dtje haha heel vervelend;)!
     
  7. maranka

    maranka VIP lid

    27 mrt 2007
    10.842
    0
    36
    *Zwaait even naar Daisy!*

    Sam wat gaat het toch snel!

    Alles goed IKdus en Zora?

    Hier alles prima.

    Was een beetje nieuwsgietig of Lala misschien nog gepost had hoe het met haar gezinnetje is.
     
  8. Ikdus

    Ikdus VIP lid

    1 aug 2008
    10.695
    15
    38
    Ben ook wel benieuwd naar Lala

    Maranka nog gefeliciteerd met J alweer 6 jaar

    Sam S ook alweer bijna 2 en de 4e spruit alweer bijna klaar om te komen.
    hoe gaat nu
     
  9. Sam8

    Sam8 VIP lid

    15 aug 2007
    29.371
    0
    0
    Lerares
    Friesland
    Hallo dames! Hier gaat het aardig. Zit nu twee weken in zw ivm harde buiken. Ik werd dringend geadviseerd om te stoppen met werken door vk. Toen nog twee dagen met collega samen gewerkt en vorige week vakantie. En nu met vervroegd verlof. Was even omschakelen maar is wel beter. Nog steeds wel last van harde buiken. Maar goed we wachten af. Zometeen weer controle, ben benieuwd!
     
  10. Zora

    Zora VIP lid

    12 jun 2007
    11.369
    2
    36
    Rustig aan dan Sam! Het is al druk genoeg met 3 kindertjes om je heen denk ik zo. Succes bij de controle.

    Even bv vraagje aan jou. Ik wil eigenlijk zo langzamerhand gaan afbouwen maar elke keer als ik denk dat het lukt een voeding te vervangen voor een flesje/beker gaat hij toch weer moeilijk doen. Dwz niet willen slapen s middags, ineens zijn beker niet meer leeg willen drinken. s nachts weer extra voedingen vragen etc. Ik heb geen haast om er vanaf te komen maar het is ook niet zo dat ik het nog een jaar wil doen. Denk missdchien heb jij nog tips.
     
  11. Sam8

    Sam8 VIP lid

    15 aug 2007
    29.371
    0
    0
    Lerares
    Friesland
    Hmm ja moeilijk. Ik heb nooit echt afgebouwd. Bij mij ging het eigenlijk vanzelf omdat ik zwanger was en het terug liep. De enige voeding die ik op gegeven moment afgebouwd heb is de tussen de middagvoeding. Maar echt veel gedronken tussen de middag deed ze niet en doet ze nog steeds niet. Maar haar slaapje wou ze wel gewoon. Dus geloof niet dat ik echt tips heb. Ze kwam hier dan snachts ook wel weer eens vaker maar het is dan meer mamahonger dan dorst. Dus daar ben ik op gegeven moment wel mee opgehouden. Knuffel en weer lekker op bed. Maar toen was ze ook al ruim over een jaar;)!
     
  12. Zora

    Zora VIP lid

    12 jun 2007
    11.369
    2
    36
    Ok toch bedankt voor je reactie. Tsja zwanger van de volgende dat gaat m hier toch niet worden haha. Ik modder nog wel even aan en zie het wel. Hij is nu ook niet zo fit dus ook geen handige tijd om af te bouwen.

    Hoe ging je controle?
     
  13. Sam8

    Sam8 VIP lid

    15 aug 2007
    29.371
    0
    0
    Lerares
    Friesland
    Nee Zora? Zeg nooit nooit ;)!!
    Maar dat niet hoeven afbouwen gaat hem hier met de laatste ook niet worden denk ik ;)!
    Controle was goed. Kleine doet het goed, buikje volgens het boekje. Dus heel tevreden. Ja de harde buiken, rustig aan blijft het advies. Nou ja, dat doen we dan maar ;)! Verder over de bevalling gehad. Zij zagen niet in waarom het een ks zou worden en hebben er vertrouwen in om het gewoon zo te laten komen. Dus daar ben ik heel blij om. Ze houden de groei goed in de gaten en dreigt het toch weer een grote baby te worden gaan ze in ieder geval vroegtijdig proberen de strippen. En verder bekijken we het dan met de tijd wel.
    Tot nu toe is er niets bijzonder groots aan deze kleine, maar ja, dat kan nog ;)! We wachten het af. En natuurlijk moet ik in zkh bevallen en moeten we er rekening mee houden dat het toch in een schouderdystocie eindigt.
     
  14. Ikdus

    Ikdus VIP lid

    1 aug 2008
    10.695
    15
    38
    Sam nog gefeliciteerd met S!!
    Hoe gaat de groei vsn de beeb ?

    zora hoe gaat het afbouwen?
     
  15. Sam8

    Sam8 VIP lid

    15 aug 2007
    29.371
    0
    0
    Lerares
    Friesland
    Dankje!!
    Kleine doet t goed in buik. Zit al vast in bekken dus dat is mooi. Volgende week liggingsecho en dan mag het vanaf zaterdag komen! Spannend!!! ;)
     
  16. Ikdus

    Ikdus VIP lid

    1 aug 2008
    10.695
    15
    38
    Wauww zeker spannend! Nog steeds normaal qua groei ?
     
  17. Sam8

    Sam8 VIP lid

    15 aug 2007
    29.371
    0
    0
    Lerares
    Friesland
    Jeps. Volgens het boekje.... En we gaan gewoon voor natuurlijke bevalling maar waarschijnlijk wel proberen te strippen als ik tegen eind loop. We weten dat de kans erin zit dat het blijft steken maar daar houden ze rekening mee. Afwachten!
     
  18. Zora

    Zora VIP lid

    12 jun 2007
    11.369
    2
    36
    Spannend Sam! Dat blijft elke bevalling natuurlijk maar kan me voorstellen dat er voor jullie extra spanning aankleeft. Ben benieuwd naar jullie 4e spruit. 😉 in ieder geval heel veel sterkte en succes, ik volg je op Facebook! 😄

    Wat betreft een 3e: we gaan in ieder geval niet meer het medische traject in. Al zou ik dat nog willen, mijn man is daar heel stellig in. En moet zeggen dat ik dat zelf ook niet meer wil. We gebruiken geen voorbehoedmiddelen dus er is altijd een kleine kans, dan is het uiteraard van harte welkom. En anders zijn we compleet zo. We zijn heel gelukkig dat we dit allemaal 2 x hebben mogen mee maken terwijl we ons ooit afvroegen of we het ooit 1 keer zouden meemaken. 😍

    Ikdus: hoe is het met jullie kleine meid?

    Afbouwen: nog niet echt eigenlijk, mees is de hele maand mei al aan het kwakkelen met verkoudheid en oorontsteking en ik zag nu dat zijn hoektanden gaan doorkomen. Dus geen goede tijd in af te bouwen. Ben zelf ook wel erg makkelijk hoor.... Hij krijgt s ochtends nog bv maar een uurtje daarna ook lekker een bordje pap want heb het idee dat hij aan alleen drinken niet meer voldoende heeft.

    Tussen de middag een broodje met bv. Of een bordje pap als ik er niet ben. Na het avondeten nog een bv en dan nog een late voeding rond 22 uur. Nu hij niet lekker is komt hij ook weer s nachts.

    S ochtends en s middags zou ik helemaal kunnen afbouwen zonder moeite. Alleen de avonden ben ik echt bang dat hij niet gaat slapen en blijft huilen. Moeilijk moeilijk.....

    Heel verhaal maar voorlopig nog maar even zo laten de bv 😄
     
  19. Sam8

    Sam8 VIP lid

    15 aug 2007
    29.371
    0
    0
    Lerares
    Friesland
    Haha ik zou hetzelfde doen zora! Herken het wel!!;)
     
  20. Ikdus

    Ikdus VIP lid

    1 aug 2008
    10.695
    15
    38
    Sam enn ?

    Zora zou t ook lekker zo laten. Misschien in een vakantie proberen met een flesje water ofzo in zijn bed.
    Wat gaat het toch snel alweer een jaar is M

    mer mn kleine meid gaat t goed ze draagt al 3.5 mnd geen luier meer overdag. Ze kletst en zingt lekker veel en is enorm lief voor haar speelgoed
     

Deel Deze Pagina