ZNM mama's, deel 5!

Discussie in 'De mama's' gestart door pippo, 28 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mone

    Mone Fanatiek lid

    7 mrt 2007
    4.804
    0
    0
    Den Haag
    Met welke reden ben je doorgestuurd als ik vragen mag?
     
  2. mariss

    mariss Fanatiek lid

    12 dec 2007
    1.587
    0
    0
    Jeetje Dombo, wat een vervelend bericht! Jammer dat je lijf zo tegenwerkt, zeker nu juist de temperaturen lekkerder worden voor het postbezorgen. Zeker met 2 kleine actieve meiden zal het vast heel veel energie vreten als je lijf zo tegenwerkt. Alleen dat al zal een aardige wissel op je reserves trekken... Goed dat je hulp krijgt, al weet ik natuurlijk niet of dat hierom is. Veel beterschap in ieder geval!
    Gefeliciteerd met het zwemdiploma van Alyssa trouwens!!

    Natas ik zag leuke fietsexpirimenten langs komen ;p

    Sam wat gaat het hard! En wat een leuke kinderen heb je! Lekkere humor die Rinze!

    Tom & roos zijn steeds meer een twee-eenheid, ze zijn echt gek op elkaar! Tom leest nu echt alles wat hij tegenkomt, zo grappig, hij vindt het echt heel leuk. Roos heeft net haar eerste dansles gehad, jaha, echte mini ballerina. Erg koddig!

    Mone gave kasten! Ik heb er in Groningen ooit naar gekeken, leuk zo elk een eigen kast!
     
  3. Sam8

    Sam8 VIP lid

    15 aug 2007
    29.371
    0
    0
    Lerares
    Friesland
    Dombo sluit me bij mariss aan! Wat balen zeg:(!!! Hopelijk kunnen ze je helpen!

    Haha mariss dat hoor ik vaker! Vind ze zelf ook erg leuk!;) hier hebben Silke en rinze een hele sterke band. Als we rinze van de Psz halen wordt er eerst intens geknuffeld! Zoooo lief!!
     
  4. Dombo

    Dombo VIP lid

    12 feb 2007
    8.219
    0
    0
    Veluwe
    Mariss, wat leuk dat Tom en Roos steeds meer een twee-eenheid worden, zie ik hier ook steeds meer bij Alyssa en Yelina gebeuren. Enerzijds kunnen ze niet met elkaar, anderzijds ook niet zonder. Echte zussen dus.

    Mone, ik heb een doorverwijzing gekregen omdat datgene waar ik mee zit te complex is voor de praktijkondersteuner. Alles rondom m'n jeugd, de contactbreuk met m'n vader, de manier hoe manlief soms met de meisjes omgaat wordt me gewoonweg teveel. Nu eerst aan mezelf werken, zorgen dat ik weer energie krijg, dan kan ik er ook voor de meisjes zijn en e.e.a. met manlief oplossen.

    Ben nu erg opgelucht dat ik de stap heb genomen om ontslag in te dienen. De brief is vandaag gepost. Zal financieel gezien wel even pittig worden de komende maanden, maar mijn gezondheid is momenteel belangrijker dan de centen. En het geeft me de ruimte om alles rondom mijn oude bedrijf definitief af te ronden en een nieuw bedrijf op te starten en daar hopelijk inkomsten uit te kunnen krijgen. En als dat niet lukt, dan wordt het over pakweg een half jaartje solliciteren naar een nieuwe job, maar dan wel één die lichamelijk minder zwaar is dan dat van een postbezorger.
     
  5. mariss

    mariss Fanatiek lid

    12 dec 2007
    1.587
    0
    0
    Je hebt ook aardig wat op je bordje gehad meid! Terecht dat je eerst voor jezelf gaat zorgen! Pas als je goed in je vel zit kan je echt open staan voor anderen...
    Petje af dat je voor deze lastige weg kiest, maar hopelijk wordt je er flink voor beloond! Dikke knuffel!
     
  6. Dombo

    Dombo VIP lid

    12 feb 2007
    8.219
    0
    0
    Veluwe
    Dank je Mariss, laten we er maar van uitgaan dat het weer goed gaat komen. ;)
     
  7. Mone

    Mone Fanatiek lid

    7 mrt 2007
    4.804
    0
    0
    Den Haag
    Zo....heb jullie een beetje verwaarloost......
    Ben heel druk met mezelf :D en m'n eigen coachingspraktijk! Wil er hier nog niet teveel over vertellen, maar dat komt vanzelf! Ben enthousiast en krijg er ook heel veel energie van. Ben ook super blij dat de lente er weer is, geeft toch een stuk positieve energie :)

    En....volgende week wordt Sietske alweer 1, dus druk met verjaardag plannen! We gaan het komende zondag alvast vieren!

    Dombo, wat goed dat je zo met jezelf aan de slag bent gegaan! Heel stoer, en ik wens je heel veel sterkte ermee. Het zal niet altijd makkelijk zijn! Jammer dat je lichaam je nu ook in de steek lijkt te laten, dat gaat hopelijk ook snel de goede kant op. En ik ben zeer benieuwd of je nieuwe business goed gaat lopen! Hou ons op de hoogte zou ik zeggen!

    Wat vinden jullie trouwens van het idee om een besloten facebook pagina te maken? Is toch iets meer besloten dan hier.....
     
  8. Sam8

    Sam8 VIP lid

    15 aug 2007
    29.371
    0
    0
    Lerares
    Friesland
    Ik vind het prima mone!!! Wauw alweer bijna feest! Geniet ervan!
     
  9. Dombo

    Dombo VIP lid

    12 feb 2007
    8.219
    0
    0
    Veluwe
    Goed idee, we zitten tegenwoordig meer op FB dan hier.

    Spannend Mone, je eigen coachingpraktijk. Ben benieuwd. Veel succes met het opstarten.

    En veel plezier met de voorbereidingen van de verjaardag van Sietske. Time flies ...
     
  10. tiruja

    tiruja VIP lid

    28 jul 2007
    6.837
    0
    0
    Hallo allen

    Ben ik ook weer eens.
    Wij zijn nog niet verder met R. Volgende week is het gesprek op school. Ik heb het er even kort met meester over gehad en dat gaf mij niet echt gevoel dat hij door had wie R is. (Sam het gaat niet om dyslexie hoor. Dat is onze oudste. Alhoewel men zegt dat hij dat niet heeft.)
    Maar goed, wij willen eerst het gesprek met meester afwachten en willen dan in elk geval dat de IB-er er ook bij betrokken gaat worden. Daarna de beslissing nemen. Wij neigen beide naar testen. Verder zullen we even goed na moeten denken wat we hierover met R gaan delen.
    De oudste heeft deze week de entree toets. Spannend, maar hij is tamelijk nuchter.
    Onze jongste heeft inmiddels zijn zwemdiploma. De stakker mocht al eerder afzwemmen maar toen waren wij op vakantie. Gemeen he.
    het wandelen voor de marathon gaat goed. We lopen zeer geregeld een tocht en tussendoor in de wijk ook een ronde. Gaat vast helemaal goed komen.
    Deze week beginnen mijn twee oudste weer met de jeugdtuintjes. Altijd leuk!

    Mone wat voor een coaching ga jij je op richting?
    Inez dapper beslissing heb je genomen. Investeren in jezelf is heel zwaar maar ook het beste geschenk wat je je zelf kan geven. Ik hoop dat je de juiste hulp mag krijgen zodat je bepaalde dingen los kan laten en verder komt. Ook hoop ik dat jij en je man weer dichter tot elkaar mogen gaan komen.
    Natas is het eerste contact met je orthopedagoog al geweest?
     
  11. Dombo

    Dombo VIP lid

    12 feb 2007
    8.219
    0
    0
    Veluwe
    Jenny, dank je en dat hoop ik ook. Inmiddels heb ik al een intakegesprek gehad en volgende week zullen ze een behandelplan opstellen. Ben benieuwd. Is best wel snel gegaan alles bij elkaar.

    Hebben jullie inmiddels al een gesprek op school gehad over R?
     

Deel Deze Pagina