het is weer helemaal mis

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Gup1982, 26 nov 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Gup1982

    Gup1982 Niet meer actief

    Dacht ik dat dani eindelijk snel in slaap valt en langer slaapt,is het deze week weer helemaal mis. Hij huilt weer alles bij elkaar als hij in z'n bed ligt :( . Wel heeft hij veel poep luiers deze week, wel zeker 3 per dag. Krampjes heeft hij niet, alleen "spetter" poep waar hij volgens mij ook van wakker wordt. Ik gebruik nog steeds omneo van nutrilon tegen darmkrampjes maar heb het idee dat de krampjes nu over zijn en dat het alleen maar laxerend werkt (kan dat misschien?), maar ik vind het zo moeilijk om over te gaan weer naar standaard van nutrilon want dan moeten z'n darmpjes weer aan dat wennen. Heb ook al z'n temp op gemeten en heeft 37,3 dat is toch goed?

    Ik heb vandaag ook een manueel therapeut gebelt vanwege misschien kiss syndroom (Dani heeft erg veel symptomen)kan volgende week waarschijnlijk komen want manueel therapeut is een weekje vrij

    Is er misschien iemand die weet of omneo laxerend werkt en ook is overgestapt naar standaard toen de krampjes over waren?

    Liefs Mirjam
     
  2. viefje

    viefje Actief lid

    10 okt 2006
    119
    0
    0
    Noord-Limburg
    Sorry geen idee... Hoop dat het snel beter wordt voor jullie allebei! Sterkte
     
  3. MamaDeluxe

    MamaDeluxe Fanatiek lid

    4 sep 2007
    4.576
    82
    48
    Mijn zoon had ook veel "diarree" en hij bleek lactose intolerantie te hebben.
     
  4. dirksmama

    dirksmama VIP lid

    29 aug 2007
    22.170
    34
    48
    mens
    Meestal in de wolken
    Een intolerantie, overgevoeligheid of allergie kan inderdaad ook voor dit soort klachten zorgen. Met standaardvoeding wordt het dan alleen maar erger. Kun je niet met je CB overleggen?
     
  5. cupcakes

    cupcakes Fanatiek lid

    28 sep 2006
    2.574
    4
    38
    Midden van NL
    volgens mij kan het inderdaad wel laxerend werken. Ik lees hier ook weleens dat omneo met standaard gemengd wordt. Misschien kun je dat proberen, dan is er niet ineens een heel grote overstap en is de kans kleiner dat Dani weer verstopt raakt..

    Ik heb er zelf geen ervaring mee, heb nooit omneo gebruikt.
     
  6. Merel69

    Merel69 Fanatiek lid

    16 feb 2007
    1.852
    0
    0
    Merel had ook vreselijk diarree van omneo. Wij zijn toen overgegaan op pepti en alles was over. Als ik jou was zou ik even overleggen met cb of arts.....Succes ermee. Is zo sneu hé om je kleintje zo te zien :(
     
  7. Judith75

    Judith75 VIP lid

    9 okt 2006
    5.623
    0
    0
    Mama
    Bergen op Zoom
    Ik zou even bellen met cb en vragen welke andere voeding je kunt proberen of mss mengen.
     
  8. Lara11

    Lara11 Niet meer actief

    joh sterkte, wat vervelend voor jullie!
    ik weet alleen dat Lize onmiddellijk moeite met ontlasting kreeg zodra ze omneo kreeg. Echter geen diarree maar juist veel dikkere poep. (was overgang van borstvoeding naar flesvoeding). Het heeft een paar dagen geduurd, maar nu heeft ze weer hele normale ontlasting waar ze geen pijn van heeft. Van de meesten hoor ik trouwens wel dat het een soort diarreeklachten geeft, maar dat was hier dus niet het geval.

    succes
    Amber
     
  9. Gup1982

    Gup1982 Niet meer actief

    Heb CB gebelt en van omneo krijgen ze dunnere poep en ook kunnen ze zeker 3 poepluiers per dag hebben, maar wat een k*t aan de telefoon zeg, ze begreep volgens mij niet waar ik me druk over maakte.

    Dani is trouwens nog steeds wakker van vanmorgen 9 uur en ligt nu weer overstuur in bed, weet even niet wat ik moet doen :cry: . Dit heeft hij eigenlijk al vanaf dag 1 alleen de ene dag slaapt hij wel meer als de andere. ik ben me rot aan het prakizeren wat ik verkeerd doe, hij huilt echt veel en slaapt zo weinig. Ook probeer ik regelmaat te krijgen in z'n leventje maar als hij zo overstuur in bed lig kan ik hem toch niet een uur laten huilen. Ik denk niet dat hij ergens pijn heeft want 's nachts slaapt hij wel en als hij bij me ligt is hij meestal ook stil.
    Ik weet het gewoon even niet meer. Ik hoop dat de manueel therapeut volgende week misschien helpt.

    Liefs
     
  10. yofoda

    yofoda Actief lid

    Lucas had ook vreselijke diaree van onmeo ik ben er toen mee gestopt en ben over gegaan op friso extra dat is voor hongerige babys lucas heeft het daar heel goed op gedaan

    Sinds een maand gebruik ik weer friso normaal 2 omdat ie over de zesmaanden is

    maar vraag advies bij het cb daar zijn ze voor

    groetjes jolanda

    Idee voor het forum een consultatieburo verpleegkundiger
     
  11. Hiemtie

    Hiemtie Lid

    18 apr 2006
    75
    0
    0
    Secretaresse
    Alphen aan den rijn
    misshien een stomme vraag maar wat is het kiss syndroom?
     

Deel Deze Pagina