Uitgerekend in oktober 2013 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Mama-in-love, 5 nov 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lynn88

    Lynn88 Bekend lid

    15 feb 2013
    877
    0
    0
    Hahah ikapika wat een super goed idee van die wasmand!:D

    Vind het ook lastig hoor om L nu in bad te doen.. ze zit echt in zo een tussenfase waarin ze eigenlijk veel te groot is voor haar eigen badje maar te klein is voor het grote mensen bad :p en samen onder de douche is ook niet echt een optie.. daar vind ik haar veel te zwaar voor om haar zolang vast te houden:)

    Thx voor de tips over het uiteten.. ik denk soms eigenlijk ook veel te veel na over dingen.. moet het gewoon op me af laten komen :p

    @koekie pff duurt wel lang he met je sv? Hoe doe je het as dinsdag met oppassen als je sv naar het zkh moet?

    @hier zometeen maar even naar het kruidvat wat hoestcapsules halen.. ik hoest sinds een paar dagen de longen uit me lijf en dat is vooral snachts irritant.. bah!

    Ligt het trouwens aan mij of is het (nog) helemaal niet zo warm? Ik vind het maar fris binnen haha
     
  2. Ikapika

    Ikapika VIP lid

    21 okt 2012
    5.073
    0
    0
    omgeving Haarlem
    Wij hebben geen bad, alleen een douche. Ik heb een opblaasbadje en daarin een badring. Dan kan ze wat uitgebreider poedelen. Die badring is erg handig.
    Hier in huis is het ook niet zo warm. Het is nieuwbouw, super geïsoleerd dus het duurt wel even voordat het opwarmt. Nadeel is dat het ook lang duurt totdat de warmte dan weer weg is.
    Inderdaad moet je uiteten gaan lekker op je af laten komen. Die kleintjes hebben veel te zien en zelf heb je ook wel bekijks. De restaurants waar we zijn geweest zijn ook altijd zeer behulpzaam.
    Ik ga ons tijgertje even een fruithapje geven en zo op bed leggen. Ze tijgert al de hele ochtend door de kamer.
     
  3. Koekie1

    Koekie1 VIP lid

    31 jul 2013
    5.629
    1.975
    113
    Vrouw
    Als A te groot wordt voor het badje weet ik nog niet hoe ik het doen moet. Bad hebben we niet. Enkel een douche wat je in je eentje kan staan.. douchen zie ik ook nog niet zo zitten om haar de hele tijd vast te houden. Vooralsnog gaat het nog :)

    ja, het duurt allemaal erg lang. Ze zeggen dat de bloedingen eerst weg moeten zijn zodat ze kunnen zien wat eronder zit. Dinsdag komt sm oppassen. Sv gaat samen met szus naar het ziekenhuis. Hij is al zo vaak Door de scan gehaald dat dat niet meer zo spannend is. . Hopelijk hebben we volgende week maandag meer duidelijkheid. .

    Wat vervelend dat hoesten lynn! Voorlijk gaat het gauw over.

    Hier is het al wel heet.. We hebben de hele dag zon op de woonkamer en (Nog steeds) geen gordijnen. We worden lekker opgewarmd hier :D

    vanavond willen we gaan barbecuen, kwam er alleen achter dat het niet handig is om de barbecue de hele winter buiten te laten staan :$
    hopelijk krijgen we m nog schoon anders maar een nieuwe kopen..

    A heeft zijn in een boterham zo te horen ;)
     
  4. Ikapika

    Ikapika VIP lid

    21 okt 2012
    5.073
    0
    0
    omgeving Haarlem
    @Koekie, sterkte met alles. Wat een moeilijke tijden.

    Wij hebben nu dit badje voor in de douche:
    bol.com | Baby Opblaasbaar Zwembad - 85x85 cm | Speelgoed
    M. zit er met een badring in en dat werkt super. Ik dacht eerst aan het bibabad, maar ik vind dat toch wel duur en wie weet gaat ze als ze ouder is ook liever douchen. Voor nu dus een goede oplossing.
     
  5. Lynn88

    Lynn88 Bekend lid

    15 feb 2013
    877
    0
    0
    Ziet er wel uit als een handig badje ikapika! Ook om mee te nemen op vakantie ofzo

    hier, in het westen is het inmiddels zwaar bewolkt.. ga zo maar alle spullen die buiten staan in veiligheid brengen
     
  6. Koekie1

    Koekie1 VIP lid

    31 jul 2013
    5.629
    1.975
    113
    Vrouw
    Dank je wel ikapika. Inderdaad zware tijden. Vooral als je al weken lang in onzekerheid zit en niet weet wat sv mankeert.. Ze hebben wel een paar keer wat gezegd maar hebben dat ook weer teruggetrokken.. hopelijk weten we volgende week wat we aan toe zijn. .

    Ik zal de douche eens opmeten, kijken of het past.

    A heeft vandaag haar eerste "verwonding" opgelopen :( in een eerdere post zei ik nog dat A zo stil lag in bed, nou vanmiddag was dat wel anders... Misschien door de hitte?
    Ik had dr op bed gelegd. Binnen 10sec had ze de dekens weg. Nou prima, toch warm genoeg. Toen ik beneden was hoorde ik haar na 5minuten heel hard huilen. Ik naar boven. . Lag ze overdwars op haar buik in bed. Dat paste natuurlijk niet dus ze lag aardig klem. Gelijk getroost en meegenomen naar beneden. Dat zag ik dat ze een schaafplekje op haar voorhoofd heeft van de spijl. Ze heeft dus behoorlijk klem gezeten. . Na het eten maar in haar wiegje laten slapen, dat ging prima (maar ja, daarin kan ze geen kant op).benieuwd hoe het morgen gaat in het ledikantje. Maar oh, wat was ze zielig zeg...

    De barbecue heeft het niet gered. Ml krijgt er volgende week een voor vaderdag :D het is hier wel de hele avond nog droog geweest in het midden / oosten :D

    @lynn; hebben jullie het nog droog gehouden?

    verder nog voor een fiets wezen kijken. Een moederfiets gaat het niet worden maar een gewone damesfiets. Dus van de week maar eens een mooie uitzoeken :D

    Nu maar eens proberen te slapen. .

    Fijne nacht allemaal!
     
  7. Humpy dumpy

    Humpy dumpy Actief lid

    5 feb 2013
    410
    0
    0
    leerkracht
    Drenthe
    Koekie, ja klem liggen in bed, het zal nog wel vaker gebeuren!
    Overdwars helemaal boven in of ondersteboven in bed.. Aaron gaat nu steeds staan in bed en komt zelf niet meer tot zit dus dan is het brullen.. Net ook nog omgevallen met z'n hoofd tegen de spijltjes.. Hier is t met een knuffel al weer snel goed en is ie lekker gaan slapen..

    Panda, de foto was al een maandje oud geloof ik. Voor ons is t baby achtste er al af.. Maar hij is nog vrij kaal. En bolle toet, daar kan t ook van komen.
     
  8. Humpy dumpy

    Humpy dumpy Actief lid

    5 feb 2013
    410
    0
    0
    leerkracht
    Drenthe
    Dit zijn recentere plaatjes.. :D
     

    Bijgevoegde bestanden:

    • image.jpg
      image.jpg
      Bestandsgrootte:
      19,3 KB
      Weergaven:
      1
  9. Humpy dumpy

    Humpy dumpy Actief lid

    5 feb 2013
    410
    0
    0
    leerkracht
    Drenthe
    In de stoel
     

    Bijgevoegde bestanden:

    • image.jpg
      image.jpg
      Bestandsgrootte:
      17,9 KB
      Weergaven:
      1
  10. Koekie1

    Koekie1 VIP lid

    31 jul 2013
    5.629
    1.975
    113
    Vrouw
    @lynn; Hoe was het in het pannenkoekhuis? Alles goed gegaan?

    @humpy; wat een lachebekkie zeg! Ach, die haartjes komen vanzelf wel toch? Inderdaad het baby achtige gaat er zo langzamerhand vanaf. .
    Inmiddels heb ik in de gaten dat het gegoochel in bed vaker voorkomt :D

    @hier; A vandaag een onrustige start. Denk dat het door de hitte komt? Vanmorgen erg ongezellig. Niks was goed. Uiteindelijk van 12 Tot 15 geslapen, verder is ze tot 19 uur wakker geweest. Kreeg dr vanmorgen echt niet in slaap. Ze was alleen maar rondjes aan het draaien in bed en daardoor zichzelf pijn aan het doen. ..
    Na het slaapje was ze eindelijk gezellig :D
    vanmiddag lekker gewandeld en een ijsje gegeten (papa en mama dan). Erna lekker in de tuin op het gras gespeeld.
    Na het eten nog even in bad en toen naar bed. Heb haar nu in de wieg liggen in een romper lange mouw en een pyama broekje. Met blote armen slepen leek me een beetje koud? :(
    Hoe slapen jullie ukkies vannacht?

    Fijne nacht allemaal!
     
  11. Ikapika

    Ikapika VIP lid

    21 okt 2012
    5.073
    0
    0
    omgeving Haarlem
    @Humpy, wat een lieve foto's. Echt een grote bink al.

    @Koekie, hier slaapt ze in een romper met korte mouwen en een zomerslaapzakje.

    Gisteravond zijn we gezellig met zijn drieën spontaan uiteten geweest. M. was het zonnetje op het terras :) Vandaag lekker thuis gebleven. Morgen gaan we even naar Zaandam om wat te winkelen en misschien nog een terrasje te pikken samen met vrienden.
     
  12. Lynn88

    Lynn88 Bekend lid

    15 feb 2013
    877
    0
    0
    @Humpy super leuke foto's! Het is echt al een jongetje ipv een baby'tje :D

    @Koekie ach arme A! Heb je nog een foto gemaakt van de 'verwonding'? Is stiekem toch wel een mijlpaal ;)

    Heeft A geen last van de felle lucht als je haar buiten in het gras neerlegt? L heeft dat wel.. ook al ligt ze in de schaduw.

    Lastig he die warmte! Soms weet ik ook ff niet meer wat goed is... L slaapt hier een mouwloos rompertje en zomerslaapzakje. Ik heb ook haar lakentje over haar heer gedaan gisterenavond, maar ik ga er vanuit dat ze die niet meer over haar heen heeft straks :D Ik heb haar raam ook een stukje open gezet. Ze heeft sinds gisteren een hor voor haar raam, dus durfde het nu wel aan. Het was ook errug warm op haar kamer gisteren.

    @Ikapika gezellig, terrasje! Pff winkelen met 30 graden? Jij durft :D Maar wel gezellig! Gaat M dan ook mee als jullie terrasje pakken met vrienden?

    @hier nou zaterdag dus het pannenkoekenrestaurant. We zijn er 2,5 uur geweest en L heeft geen kik gegeven.. mama trots!:D Heb haar in haar wagen aan tafel geparkeerd. De kinderstoeltjes die ze hadden kon L nog niet in. Het eerste uur heeft ze in de wagen lekker zitten spelen en naar de mensen gekeken. Iets waar ze normaal gesproken angstig voor is (drukte) vond ze nu dus leuk:(. Toen wij onze pannenkoeken aten heeft L haar hapje op. Daarna was ze de wagen wel zat :D En toen heeft ze nog een hele tijd op schoot gezeten en lekker gelachen naar iedereen. Toen ze moe werd zijn we naar huis gegaan. Viel me dus alles mee.. :D Moet er wel bij zeggen dat ook de neefjes van mijn vriend er bij waren en die hielden haar ook wel goed bezig ;)

    Sinds gisteren drinkt L zelfstandig uit haar tuitbeker :D Ik heb haar de beker gegeven en binnen no- time was ie voor de helft leeg (en nu maar hopen dat haar luier het vannacht heeft gehouden :)). En ze is flink bezig vooruit te komen. Althans, dat probeert ze..in de vorm van tijgeren/kruipen..Voorlopig draait ze alleen nog maar rondjes :D maar er zit dus wel beweging in!

    Hier nog twee foto'tjes. Eentje van L en haar tuitbeker en eentje uit het restaurant, waar haar neefje een paar hapjes geeft.
     
  13. Ikapika

    Ikapika VIP lid

    21 okt 2012
    5.073
    0
    0
    omgeving Haarlem
    Wow, dat heeft ze goed gedaan! En wat een lieve foto's.

    De temperaturen vallen hier wel mee. We gaan even naar de Primark en de Saturn. Een cadeau kopen voor mijn ouders, want die passen elke week op M. Ze zijn nu met vakantie en we willen ze verrassen met een nespresso machine :D M. gaat ook mee een terrasje pikken. Onze vrienden hebben zelf ook een zoontje. Hij is bijna 15 maanden.
     
  14. BibiQ

    BibiQ Fanatiek lid

    16 feb 2013
    1.802
    541
    113
    Vrouw
    Utrecht
    Ha dames zo ben ff een paar dagen afwezig geweest en jullie hbben wat afgekletst!

    Even een egoberichtje hoor ben een beetje druk.

    Zaterdag zijn C en ik bij papa gaan logeren en bbq gedaan. Vrijdga nacht had C verhoging en dat heb ik toen kunnen verlagen en er kwamen klodders groene snot uit zn neus. Zaterdag naarmate de dag vorderde werd C weer niet lekker en koorstachtig dus papa met tante naar de nachtapotheek gestuurd voor baby paracetamol. Nadat de apotheker de klachten had gehoord vroeg ze of we C toch even langs wilde brengen bij de HApost. Dus ik met C en oom daarnaar toe. Uiteindelijk bleek C een beetje rood oortje dus lichtelijk ontstoken en een beginnende lingontsteking te hebben!! Gelukkig waren we er dus snel bij! Antibiotica en ern pufje gekregen. En het gaat al een stuk beter met C.
    C heeft gister lekker geZwommen. C slaapt en is in deze hitte de dag in romper. In bed romper en lakentje maar die schopt ie erafdus...

    Humpy aah wat leuke foto's.
    Lynn uit eten was dys geslaagd zo te zien. Wat goed sat ze al zo goed uit de beker drinkt.

    In bad ik doe c zittend in bad en dan gewoon douchen met de sproeier. Gaat sneller makkelijker en minder nat voor mama. Ik leg een badcape binnen handbereik en houd c met 1 hand vast en doe de cape om zn hoofd en til hem dan in dr handoek eruit door naar de kamer. Nu gaat dat wel makkelijker omdat c goed kan zitten zelf.

    Zo en bovenstaand ritueel gaan wij nu uitvoeren. We gaan strax op visite.

    Fijne dag!

    Ohw papavan C heeft mn auto bij vrienden met garage laten maken voor de helft. Kan dus even weer vooruit en sparen voor een andere auto.
     
  15. tulp123

    tulp123 Bekend lid

    7 feb 2013
    578
    281
    63
    @Lynn88: Wat knap dat L nu al zelf uit een tuitbekertje kan drinken! ik probeer het hier ook maar het loopt net zo hard weer uit zijn mondje haha, terwijl als papa een glaasje frist drinkt uit een glas weet hij heel goed dat hij het vast moet pakken en ze mond op de rand van het glas moet zetten haha :)

    Hier slaap S nu lekker in een rompertje zonder mouwen en een lakentje. het lakentje stop ik dan aan de boven kant onder zijn ruggetje gevouwen zodat hij er dan op ligt, snappen jullie?? :)

    In de nacht heb ik nu een kort pyjama broekje met shirtje en een dun dekentje, het is op dagen zoals nu snel 22/23 graden op zijn kamertje dus om hem een gewone pyjama aan te doen met dekens vindt ik veel te warm voor S.
    Sinds kort slaapt hij niet meer in een slaap zak want hij gooit zijn benen in die zak omhoog waardoor hij er in vast komt te zitten en dan de halve nacht met zijn benen in de lucht slaapt :p
    En nu gaat het prima zo en slaapt weer top!

    Ik hoop dat we vandaag nog wel een mooie dag krijgen want het staat in de planning om de bbq in de fik te steken :D
     
  16. Koekie1

    Koekie1 VIP lid

    31 jul 2013
    5.629
    1.975
    113
    Vrouw
    Wat is het rustig vandaag :$

    @lynn; A heeft geen last van het felle licht. Wel als ze in de zon kijkt maar gewoon onder een parasol gaat het prima.
    Fijn dat het goed ging in het pannenkoekhuis! Leuk foto's ook! Waren de pannenkoeken ook lekker?
    Wat goed van L! Hier drinkt A ook uit een tuitbeker. Ze kan m alleen niet zelf vasthouden omdat die te zwaar is.

    @bibi; wat vervelend zeg dat C ziek is. Hopelijk knapt hij gauw weer op. .

    @tulp; heeft de barbecue Nog gefikt? :D

    @hier; slapen is drama bij A. Ze racet het hele bed door en zie dus regelmatig klem met haar lichaam of voeten. Verder heeft ze het erg warm gedurende de dag. Nou maakt ze zich ook erg druk dus dat is ook niet zo gek.
    Drinken ging vandaag erg moeizaam. Ze heeft maar 2 flesjes melk op. Water drinken en eten ging wel goed gelukkig.
    Praatjes heeft ze vandaag ook meer als genoeg. Zegt sinds vanavond ook heel duidelijk "dadadadada" en heel veel klanken wat er op lijkt :D

    Ik had A vannacht een romper lange mouw aan met zomerslaapzakje zonder mouwen. Ze sliep prima maar toen ik haar er vanmorgen uithaalde was ze wel erg klam van het zweet. Eigenlijk te warm dus. Maar ik vind blote armen wel weer wat koud voor 's nachts. Of doen jullie dat wel?

    vandaag drukke dag op het werk gehad. Veel collega's ziek dus dat is mooi balen. Nu Maar even bankhangen en dan lekker naar bed.

    Fijne avond / nacht allemaal!
     
  17. panda86

    panda86 Fanatiek lid

    24 aug 2011
    1.431
    236
    63
    @bibiq fijn dat de auto gemaakt is met behulp van je ex. Nu hard sparen voor een andere auto dus. Hopelijk kun je hier weer ff mee vooruit. Opzich zou het best kunne wat ze op kinderdagverblijf zeggen dat het zo is. Iedereen verwerkt dingen anders natuurlijk. Oehh beterschap met C, gaat het alweer wat beter. Fijn zo'n oplettende apotheker.

    @lynn thnx voor je tip. Ik zal eens kijken of dat gaat lukken. Hebben ene kleine douche. Wat fijn dat het uit eten goed ging. Je druk gemaakt om niks haha. Wij zijn ook geregeld uit eten geweest en N was alle keren mee. Nu hij wat ouder is is het wel anders, je moet hem meer vermaken. Ach ja je probeert wat. Wij hebben ook nog een ikea stoeltje en nemen die desnoods mee. Tijdens het eten ( ook thuis) krijgt hij wel eens een soepstengel, nemen die ook gewoon mee naar restaurant. Ik wou dat wij een grote mensen bad hadden haha. Denk dat het in bad doen dan ook veel makkelijker is. Je hebt ook hele mooie en fijn badringen waar zit in kan zitten. Zou mij dan heel handig lijken. Leuke foto's.

    @koekie ik kan het wellicht eens proberen met de tip van lynn. En het gespet vind ik toch wel een nadeeltje, heb namelijk niet veel kleding dus vaak omkleden zit er niet echt in. Succes met sv, spannende en moeilijk tijd lijkt me. Hopelijk krijg jullie maandag eens uitslag en weten jullie waar jullie an toe zijn. Hier doucht vl met N samen. Ik was/ zeep hem in op de comode en als hij klaar is haal ik hem uit de douche. Nadeel is dus wel dat het niet alleen lukt. Wat leuk en nieuwe fiets, ik zag dat mijn fiets een lekke band heeft inmiddels haha. Balen dat de bbq niks is geworden. Hier is bijna alles bij ons langs getrokken zijn tot nu toe steeds gespaard. Wat sneu van de verwonindgen. Hier spookt N ook veel door het bed en ligt dus ook geregeld klem.

    @slapen N slaapt in een zomerslaapzakje (zonder mouwe) met een romper korte mouw. Ik vond blote armpjes ook niks eigenlijk maar dacht ik zie wel of hij het fris/koud krijgt en dat heeft hij het zeker niet dus is het wel prima. Het is inmiddels ook al 29 graden op zijn kamertje pfff.

    @ikapika, fijn dat jullie het op die manier kunnen doen. Onze douche is denk ik nog niet eens zo groot als dat badje dus dat gaat hem hier helaas ook niet worden. Leuk primark, is dat wat of niet? Ik ben er nog nooit geweest en helaas hebben we dat niet hier in de buurt. Ben je nog geslaagd met winkelen?

    @humpy dumpy, Ahh oke nu bij de nieuwere foto's zie ik ook echt het verschil en is het baby er af. Hij kan al goed staan zie ik of wat dit een moment opname?

    @tulp, herkenbaar het van het glas. Hier net zo. N heeft laatst wel het laatste drupje uit vl zijn glas gedronken en dat ging prima. Hier bijt hij op de tuit van de tuitbeker.

    @hier bedenk met nu dat ik helemaal ben vergeten te zeggen dat N sinds vorige weekend ook papa zegt. Toch wel jammer dat hij mama het meeste ziet. Vandaag hebben mijn broertje en zijn vriendin opgepast Vanaf het moment dat ik zo ongeveer weg was, was hij alleen maar aan het huilen. Heeft nog wel ff op bed gelegen maar niet veel geslapen. Voel me dan heel schuldig maar ja soms is het niet anders. Zeg dan steeds tegen mezelf dat hij toch zal moeten leren soms zonder mama te moeten. Ook is het kruipen hier langzaam aan begonnen. Gaat nog niet de woonkamer door maar wel als je speeltjes voor hem legt. Ook een paar keer gehad dat hij van buik naar bijna zitten ging. Maar zelfstandig zitten is nog steeds een drama hij gooit zich gelijk achterover. Lastig weet niet wat ik verder aan kan doen.
     
  18. Salapio

    Salapio VIP lid

    15 jan 2007
    13.917
    0
    0
    Zuid-Holland
    Niet rechtop zetten ;)


    Hier romper korte mouw en half onder katoenen dekentje. Later in de nacht vaak ook nog tegen mij aan dus warm zat :).

    Geen drama met slapen zolang we er even naast liggen totdat ze wegdoezelt. Snachts geen probleem maar ja dan liggen we er sowieso naast natuurlijk.

    L klapt in haar handjes ... supercute ♥
     
  19. Humpy dumpy

    Humpy dumpy Actief lid

    5 feb 2013
    410
    0
    0
    leerkracht
    Drenthe
    Aaron staat idd stevig als ie zich vasthoudt :D zitten wil hij niet..

    Hij slaapt nu in alleen dun slaapzakje zonder mouwen en zonder romper.
    En ligt heerlijk te snurken in z'n warme kamer. Wel weer ff drama met inslapen (nog warmer door t gillen). Vandaag overdag ook weinig geslapen..normaal slaapt hij zo 15 uur maar de laatste twee dagen haalt hij de tien nog niet eens.. Boventandje komt nu ook door. Lekker snotterig erbij en t warme weer. Lekkere combi.

    Panda ik doe altijd m'n badjas over m'n kleren aan tegen t spetteren..die mag wel nat worden..

    Morgen babyzwemmen met onderwaterfoto's! Kijken of hij dit keer niet naar boven kijkt..
    Lekker koel plonzen in t water. Hij vindt het zo leuk!

    Aaron drink nog uit flessen. Tuitbeker vindt ie maar raar.. Hij houdt soms z'n fles zelf vast..maar meestal niet..
    Ik wil de 360 beker van avent wel gaan proberen. Kijken of hij dat wel wil..

    Bibi hoe is het met C?

    Ik moet rapporten schrijven..maar ben m'n usb-sticks kwijt waar ze op staan... Als ik hem niet vind moet ik niet alleen 33 tweede rapporten typen maar ook t eerste nog eens opnieuw erin zetten...:x
     
  20. BibiQ

    BibiQ Fanatiek lid

    16 feb 2013
    1.802
    541
    113
    Vrouw
    Utrecht
    Ha dames!
    Hier C al aan de betere hand gelukkig!!
    Gister nacht stond C in zijn bed!! Was ik ff blij dat ik die vorige week al had verlaagd. C. Kan zich vanaf vorige week vanuit buiklig positie in zitpositie krijgen en dus nu echt zelf zitten!! Kruipbewegingen lijken ook steeds meer op echt kruipen te gaan lijken en hij komt dus ook een beetje vooruit nu.

    Gister op visite bij vriendin en die heeft een grasveld in de tuin, C heeft dus lekker in het gras gespeeld, hij vond t wel leuk! Lekker aan t gras trekken enzo. Resultaat was aan t eind van de dag wel een zwart kind van de aarde haha.
    Vandaag maar ff rustig aan gedaan. We hebben een druk weekend achter de rug.

    C slaapt hier alleen in een romper korte mouw en lakentje. Lakentje schopt hij vaak eraf en dus slaapt ie alleen in zn romper, maar met een temp. Van 25-26 graden op zijn kamer lijkt me dat geen probleem.

    Zo ik ga ook maar een eind aan de dat breien.
     

Deel Deze Pagina