januari 2007 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door labmuisje, 22 apr 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Niet meer actief

    :( ik dacht al dat het aan mij lag!
     
  2. Niet meer actief

    Heeeeeeel veel sterkte toegewenst!!!!!!!!!!!
     
  3. Cinderella

    Cinderella Bekend lid

    20 mrt 2006
    752
    0
    0
    voed.ass.
    Breda
    Ook namens mij heel veel sterkte!!
     
  4. sim

    sim Niet meer actief

    nogmaals heel veel sterkte en moed!!!
     
  5. Niet meer actief

    Heel veel sterkte!!!
     
  6. stranger

    stranger Fanatiek lid

    28 mrt 2006
    3.412
    0
    0
    Mummy, heel erg veel sterkte! Heel erg naar!!!

    hm, ik voel me haast bezwaard om nu over onze geslaagde echo te gaan kletsen... want alles was goed, alles zit erop en eraan en het bewoog... Het contrast is zo wel erg groot....
     
  7. Niet meer actief

    Fijn Stranger dat alles goed is. Leuk is dat om te zien he!
     
  8. stranger

    stranger Fanatiek lid

    28 mrt 2006
    3.412
    0
    0
    Ja dat is zeker leuk! Hij/zij had het wel naar zijn zin op het plekje waar ie zat en was niet echt in beweging te krijgen zodat ze de lengte niet goed op kon meten. Ik moest nog overeind komen en hoesten. Dat schijnt te werken maar de onze is eigenwijs en bleef zitten waar ie zat, haha. Wel bewoog ie armpjes en beentjes. We konden zelfs aan een handje al 5 piepkleine vingertjes zien!
     
  9. Niet meer actief

    *zucht*... Nog 2 weken wachten en dan mogen wij ook voor de 12-weken-echo!!! Vanmiddag eerst maar eens naar de h.a. toe, misschien heeft hij wat voor mijn misselijkheid... Gisteren lag ik al om 20.00 uur in bed met migraine... Heb ik al jaren niet meer gehad, misschien vraag ik teveel van mijn lijf en rust ik niet genoeg uit. Eens horen wat hij hierover te zeggen heeft.
    En wat erg voor mummy.... We liepen gelijk op met de zwangerschap, ik voelde me verbonden met haar... Ik heb de schrik wel te pakken, nu...
    Heel veel sterkte, meid!!

    Liefs, Sandra
     
  10. mummy

    mummy Bekend lid

    26 mei 2006
    664
    0
    0
    Lieve januari mama's,
    Met mijn kindje nog in mijn buik kijk ik nog wel even op dit forum, hoewel ik er natuurlijk niet meer thuis hoor...
    Ik wil jullie allemaal even bedanken voor de lieve reacties. Ik merk dat sommigen hierdoor wel een beetje geschrokken zijn. Sorry daarvoor. Ik heb hard getwijfeld of ik het moest opschrijven, maar vond het gek om ineens weg te blijven. Ik denk dat extra stressen hiervoor niet nodig is hoor. Het zit gewoon goed of niet, daar kan je weinig aan veranderen. Voor jullie zit het gelukkig goed en voor mij helaas niet.
    Nogmaals een hele fijne tijd gewenst met groeiende buiken, eerste schopjes en uitpuilende navels. Geniet er lekker van want het is zo'n heerlijke, unieke tijd. Misschien kom ik nog wel eens buurten op jullie forum, maar ik weet niet hoe ik verder met dit verwerkingsproces om zal gaan.
    Liefs Mummy
     
  11. Niet meer actief

    Lieve mummy, ik ben blij dat je het wel verteld hebt, we zijn er voor elkaar in goede, maar ook in slechte tijden. Hou je haaks en hou ons a.u.b. op de hoogte hoe het met je gaat en een evt. volgende zwangerschap t.z.t. Veel sterkte gewenst en hopelijk tot ziens!!
    Liafs, san
     
  12. Niet meer actief

    sorry, moet "liefs, san" zijn
     
  13. Niet meer actief

    Oh, wat superstoer joh, dat je gewoon de vingertjes kon zien!!! (nou ja, gewoon.....!)
     
  14. Niet meer actief

    Ik kan alleen voor mezelf spreken als ik zeg: ik denk dat ik het meest geschrokken zijn voor jou, en niet voor onszelf. Gewoon het idee dat we hier nog gezellig over zwanger zijn zitten te beppen en geslaagde echo's etc. terwijl jij met dit verdriet zit. Ik ben blij dat je het wel verteld hebt, want zoals al gezegd is, we zijn hier voor elkaar in voor- en tegenspoed (t is ook net een huwelijk he? ).

    Knuffel!
     
  15. Niet meer actief

    marretje heeft gelijk, ik vind het erg voor jou, over mijzelf maak ik me geen zorgen. Zeker niet met de misselijkheid waar ik nog steeds last van heb. Maar het heeft me wel met beide benen op de grond gezet... Ik zit wel een beetje te zeuren over mijn misselijkheid, maar laat ik gewoon blij zijn dat ik überhaupt zwanger ben!!!

    Ben vanmiddag bij de h.a. geweest. Hij adviseerde me deze week thuis te blijven om uit te rusten en op te knappen en als de misselijkheid daarna nog niet over is, mag ik terugkomen en krijg ik er wat voor. Afwachten dus maar... Maar eigenlijk heeft hij wel gelijk, ik verg teveel van mijzelf op dit moment.
     
  16. Nonny

    Nonny Actief lid

    3 feb 2006
    156
    0
    0
    Mummy heel veel sterkte meid!
     
  17. Niet meer actief

    Mmm, ik ben even niet op het forum geweest i.v.m. allerlei andere drukke zaken en ik mis gelijk heel veel. Al het gezellige geklets over namen en de eerste of zelfs al tweede echo's. Leuk om weer bij te zijn.

    En dan Mummy, een miskraam, heel spijtig voor haar en haar partner. En ze was al een heel eind op weg! Hopelijk kan je het goed verwerken en mag je zeer binnenkort genieten van een geslaagde zwangerschap.

    Voor de rest, zo zie je maar weer, het is écht een kadootje.

    Ik voel me prima, mijn borsten zijn pijnlijk en loodzwaar, verder weinig klachten meer. Soms nog wat vermoeid. Ik ben blij dat we een kloppend hartje hebben gezien en hoop op een gezond kindje. Over namen hebben we nog niet nagedacht. Bij onze dochter vonden we het heel moeilijk om een jongensnaam te bedenken. Nadat we bij haar wisten dat ze een meisje was, hebben we dat dan ook maar laten varen. Het was destijds overduidelijk op de 20 weken echo en de gynaecoloog kon het bij 34 weken ook nog bevestigen. Ik denk dat we nu wel weer willen weten wat het wordt, al is het alleen al om het bedenken van een naam, ha, ha ;) .

    Nou ja, groeten aan iedereen.

    P.S. Ik lijk inmiddels al wel 4 maanden zwanger (op z'n minst)
     
  18. sim

    sim Niet meer actief

    wij zijn vandaag voor een tweede echo geweest, wat blijft dat toch appart zeg. ik kan me helemaal niet voorstellen dat er iets in me groeit (ook al heb ik al een dochter rond lopen :D ) maar het was weer geweldig. alles was inorde. het was ontzettend druk aan het bewegen in de buik, de armen gingen omhoog de beentjes vlogen alle kanten op toen draaide hij/zij zich maar weer eens om, we konden zelfs vingertjes tellen zo duidelijk! bij de eerste echo bleek ik 3 dagen eerder uitgeteld en nu eigenlijk weer :D maarja we zien het wel ;)
     
  19. Niet meer actief

    Hartstikke leuk joh, dat je zoveel ziet! Ik weet niet of ik automatisch binnenkort nog een keer mag, maar ik ga het anders wel vragen hoor, ook al zou ik er voor moeten betalen!
     
  20. Lieverd

    Lieverd Bekend lid

    12 mrt 2006
    764
    0
    0
    Directiesecretaresse
    Hoi allemaal,

    Vandaag mijn tweede echo gehad en het zag er allemaal goed uit. We konden het hartje horen en zien kloppen en we konden het hoofdje en de beentjes een beetje onderscheiden. Ik heb een foto meegekregen van de echo. Ik zal deze in mijn album zetten. Hij is alleen nogal onduidelijk. Op de film die we hebben kan je het beter zien, maar daar hebben jullie niets aan, haha!

    De uitgerekende datum is één dag vervroegd naar 11 januari.

    Groetjes,
    Lieverd
     

Deel Deze Pagina