Is het bij jou wel altijd netjes opgeruimd?

Discussie in 'De lounge' gestart door kleintje88, 1 jul 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sydneys

    sydneys Niet meer actief

    Nee, het speelgoed ruim ik 2 keer per dag op. Om 9u s'ochtends lijkt het al alsof hier een orkaan door het huis is gekomen, als ik zijn blokken opraap en opruim en aan zijn ringen begin liggen die blokken weer verspreid op de grond als ik die ringen bij elkaar heb gevonden, dan begin ik aan zijn auto's en als die op zijn plaats liggen liggen die ringen ook al weer verspreid en ga zo maar door :D
    Dus speelgoed ruim ik meestal op als hij slaapt of als het echt teveel word. Of als ik ga stofzuigen. Tijdens het stofzuigen blijft het speelgoed op zijn plek omdat hij dan de stofzuiger volgt.
    Maar speelgoed vind ik geen rommel, ik zeg altijd dat speelgoed het huis lekker kleurrijk maakt :p
     
  2. edelweiss

    edelweiss VIP lid

    24 jan 2013
    7.328
    474
    83
    Hier is het wel een bende met spelen. als ze klaar zijn met spelen dan ruimen ze het zelf op en gaat het terug de kast in. Pas dan mogen ze iets anders doen.
     
  3. KimK

    KimK Niet meer actief

    Hier is het standaard een rotzooi, nouja als je speelgoed rotzooi noemt. Overal ligt duplo, little people, toet toet-stukken, auto's en nog los speelgoed. De enige momenten dat het hier is opgeruimd is als de kids op bed liggen (de middag en avond dus). Voor de rest ligt er overal wel wat. Wel ruim ik bijv als ik heb gekleurd met de kleine boef dat op, maar het speelgoed achter hem opruimen heeft echt 0,0 effect. Als de kinderen bij mijn ouders zijn loopt mijn vader ook tegen mijn moeder te zeuren over rotzooi, manlief is hier gelukkig niet zo! Wij ruimen 's avonds of samen ff snel op of een van ons terwijl de ander de kids op bed legt.
     
  4. KimK

    KimK Niet meer actief

    :D hehe, Herkenbaar!!!
     
  5. Koon

    Koon Niet meer actief

    Oh hier is het nu al ontploft.

    Ik ben heel netjes, mijn vriend totaal niet. Dus we proberen beiden naar het midden te streven.
     
  6. Magnolia83

    Magnolia83 Fanatiek lid

    12 jun 2014
    2.007
    1
    36
    Hahaha, dit dus.

    Ik ben echt heel netjes op het mierenneukerige af, mijn man totaal niet.
    En mijn dochter... tja, dat is een kind van 2.5. Ze moet wel altijd helpen met opruimen maar als ze speelt mag ze los van me.
     
  7. MamaZE

    MamaZE Niet meer actief

    Uhum..nee, het is hier echt niet altijd opgeruimd. En dan niet alleen speelgoed, ik laat zelf veel rondslingeren...

    Ik probeer het wel een beetje op orde houden, maar ik word niet panisch als het blijft liggen.
    Vind het overigens wel echt HEERLIJK als het hele huis helemaal opgeruimd, schoon is en lekker ruikt...heel af en toe komt dat voor;)

    Oh en die opmerkingen van je man, of je wel eens opruimt, ja..dat ken ik. Ene oor in, en nog sneller het andere oor weer uit. Ga er niet eens op in, doeiii!:p
     
  8. senna999

    senna999 Fanatiek lid

    11 apr 2010
    2.815
    1
    0
    voila, mijn huis :)
     

    Bijgevoegde bestanden:

  9. Snootches

    Snootches Actief lid

    18 jun 2013
    312
    0
    0
    NULL
    NULL
    De keuken en woonkamer zijn bij mij altijd aan kant (dus maar afwas van een dagdeel, alleen het speelgoed ligt op de grond en is zo weer opgeraapt in een grote doos). Het is echt heerlijk om die twee dingen niet aan mijn hoofd te hebben. Een groter knelpunt bij mij is de was, soms laat ik die weken opstapelen en dan ligt de hele kast op bed en ben ik daar weer 3 dagen mee kwijt. Het balkon en de badkamer mogen ook vaker en onder het bed heb ik maanden niet goed gestofzuigerd schaamschaam. Dus ja wanneer er een vriend van mijn man (of een vriendin van mij) komt is het spik en span hoor... tot waar zijn oog reikt ;)
     
  10. Adriana85

    Adriana85 VIP lid

    20 okt 2010
    6.081
    25
    48
    Herkenbaar! :D:)
     
  11. BabeBabe

    BabeBabe VIP lid

    14 jul 2009
    13.173
    3
    0
    Logistiek
    Fryslan
    precies, wat een rotopmerking zeg van hem, bah! eigenlijk zou je ( is ook zo'n plaatje over wat wel op fb en in de whatsapp rondspookt) eens een dag ECHT niks moeten doen en ALLES laten liggen, dan ziet hij wat je nou eigenlijk WEL doet zo'n hele dag ;)
     
  12. Joycey

    Joycey Niet meer actief

    Zoals Tupp het doet, gaat het hier vaak ook. Maar dan bij elke visite. Verder stoppen we niet alles in een wasmand omdat we maar 2 kamers hebben en de kans groot is dat de visite 'overal' komt. Wij moeten dus ook echt daadwerkelijk opruimen. Maar dat doen we dus ook.

    We nodigen vaak 1x per week iemand uit zodat we zekersteweten een keer opruimen (wij zijn rommelkonten, ik een beetje meer als hij) :p.
     
  13. chantal

    chantal Bekend lid

    26 jun 2009
    516
    1
    0
    NULL
    NULL
    Hier zijn we in het bezit van heuse bart smit vestiging zoveel speelgoed is in huis.En ze mogen van mij met alles spelen .Al ligt de woonkamer helemaal vol.Zolang ze het voor bedtijd of dat ze naar buiten gaan maar opruimen.Ons huis is er om in geleefd te worden.Die kinderen weten later echt niet hoe opgeruimd het bij hun thuis vroeger was.Wat ze wel nog weten is dat het thuis een gezellige boel was
     
  14. Spikkel19

    Spikkel19 VIP lid

    18 okt 2011
    8.460
    361
    83
    hier ligt er de hele dag door speelgoed, De keuken is netjes, en 2x per dag ruim ik het speelgoed op.. als er geslapen word dus.. Verder niet onbegonnen werk..
    verder hou ik het wel bij maar ja bij ons dus lekker rommelig
     
  15. toetie

    toetie Fanatiek lid

    14 dec 2010
    2.310
    7
    38
    noord brabant
    hier is het ook niet altijd opgeruimd beter gezegd nu is het een chaos ben blij als we klaar zijn met alles schilderen en dergelijke want alles ligt war het niet hoort kan nergens fatsoenlijk bij en combi met zwangerschap irriteer ik me er dood aan.
     
  16. kiki1986

    kiki1986 Bekend lid

    27 mrt 2011
    629
    0
    16
    omg. rotterdam
    Ja je kan ook je kinderen heel de dag stil op een stoel laten zitten:D ik heb er 1 van bijna 3 en het is hier altijd een bende als we een dagje thuis zijn (als ik niet hoef te werken) ik ruim tussendoor wel wat op samen met me kleine maar als ik haar naar bed heb gebracht ruim ik alles pas op het heeft echt geen zin tussendoor constant alles op te ruimen dat heeft toch geen zin
     
  17. Shendari

    Shendari Fanatiek lid

    28 jul 2012
    1.628
    29
    48
    Het is hier eigenlijk altijd wel netjes. Heb er oog voor en kan er ook totaal niet tegen. Al ligt er een pen op tafel die ruim ik op. Het gaat vanzelf, hoef er ook niet over na te denken.

    Nu mijn kleintje kruipt en zich overal aan optrekt is het wel een bende. Als hij klaar is met spelen met het ene ruim ik het vrijwel direct op (in de speelgoed kisten, al speelt hij momenteel niet mijn ZIJN spullen maar met dingen die niet mogen ;)) Is het bijna bedtijd dan ruim ik alvast al het speelgoed op en hoef ik daarna dus niets meer op te ruimen.

    Wel enorm hypocriet van je man TS! Zou ik echt heel erg boos om kunnen worden :)
     
  18. Micchan

    Micchan VIP lid

    24 jan 2012
    22.458
    2.258
    113
    Vrouw
    Wenen
    Oh echt niet, ook zonder kinderen is het hier wel eens een rommel!
     
  19. sydneys

    sydneys Niet meer actief

    Ja hier is het zelden opgeruimd. Nu ligt het speelgoed overal in huis, ga ik dadelijk opruimen en ziet het er weer oke uit voor anderhalf uur.
    S'avonds ruimen we het nog eens op en dan ligt de hele salontafel vol met drinken, chips, chocola, popcorn,...
     
  20. Imensa

    Imensa Niet meer actief

    9 van 10 ziet mijn huis er zo uit. Ik kan niet tegen troep. Mijn hoofd gaat dan op hol:D
     

Deel Deze Pagina