verlief op een ander tijdens je relatie

Discussie in 'De lounge' gestart door Fleur1, 3 dec 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Fleur1

    Fleur1 VIP lid

    14 apr 2006
    5.068
    0
    0
    We hebben het hier wel over exen en over vreem gaan.
    Maar zijn er hier ook dames die tijdens hun relatie verliefd zijn geworden op een ander? en hebben jullie dat ook aan je partner verteld?

    Zelf koester ik wel iemand stiekem diep van binnen maar dit komt denk ik omdat me realtie op dit moment niet echt dendert.

    Maar hoe zit dat bij julie dames?

    Liefs Fleur
     
  2. vosje2000

    vosje2000 Fanatiek lid

    28 mei 2007
    3.777
    1
    0
    Thuismama en vrijwilligster voor diverse organisat
    Ik zou niemand anders willen :D
     
  3. Lientje

    Lientje Fanatiek lid

    24 nov 2005
    4.063
    0
    0
    Financieel advies
    Zeeland
    Nooit gehad gelukkig, lijkt me erg moeilijk.
     
  4. Ranjeewha18

    Ranjeewha18 Niet meer actief

    Ja hoor ik heb het ook gehad
     
  5. mamaatjevan5

    mamaatjevan5 VIP lid

    30 sep 2007
    5.584
    2
    38
    hoi hoi

    nee hoor nooit gehad gelukkig niet

    groetjes nathalie ;)
     
  6. nicole26

    nicole26 Niet meer actief

    Jawel ik heb het wel gehad , en toen heb ik ook direct de relatie beeindigd , als je verliefd word op een ander en er ook echt van wakker ligt denk ik dat je toch wel wat mist in je relatie ...
     
  7. dayenne

    dayenne VIP lid

    14 aug 2007
    7.564
    0
    0
    Thuismama
    op 'n roze wolk!
    Ja ik was verliefd geworden op mijn huidige vriend tijdens mijn relatie met mijn ex. Ik moet zeggen dat het toen nogal een moeizame relatie was waarin ik erg ongelukkig was.
    Mijn vriend was ook verliefd op mij en wachtte heel netjes tot het uit was met mijn ex. Ik ben zo blij dat ik heb geluisterd naar mijn gevoel (ik durfde het eerst niet uit te maken omdat ik nogal bang was voor mijn ex) want ik ben nu zwaar gelukkig! Mijn vriend is de liefde van mijn leven en ik zou mij geen leven zonder hem kunnen voorstellen.
     
  8. peetjuh23

    peetjuh23 Fanatiek lid

    9 okt 2006
    2.351
    0
    0
    overijssel
    nee nog nooit. lijkt me ook erg ingewikkeld. Heb het wel van dichtbij meegemaakt met mijn beste vriendin, maar dat is gelukkig allemaal goed gekomen.
     
  9. jolien

    jolien Fanatiek lid

    23 jan 2007
    1.223
    0
    0
    hier precies hetzelfde!had dit stukje zelf kunnen schrijven haha! :)
     
  10. Mams136

    Mams136 VIP lid

    26 jun 2007
    22.837
    0
    0
    achterhoek
    ook ik heb het gehad...
    uiteindelijk kwam ik erachter dat ik niet echt verliefd was op die ander maar dat die persoon mij met mooie (onzin)praatjes probeerde weg te halen uit mijn relatie(die op dat moment niet alles was)
    gelukkig werd ik optijd wakker, en ben ik nu dolgelukkig met nog dezelfde vriend :D
     
  11. Joeja

    Joeja Bekend lid

    2 sep 2007
    994
    0
    0
    Ik ben nooit verliefd geweest op een ander. Wat ik wél al eens heb gehad is dat ik iemand ben tegengekomen die een hele gevoelige snaar bij me wist te raken, en mij deed inzien wat ik miste in mijn eigen relatie. Het liep een tijdje niet zo heel lekker tussen mij en mijn vriend, en nu wist ik eindelijk waarom ik me zo bedrukt voelde erbij. Ik miste gewoon iets! En die ene persoon heeft mij laten voelen wat dat was. Ik voelde het voor hem, maar wilde dat eigenlijk bij mijn eigen mannie voelen. Ik heb alles op alles gezet om onze relatie weer helemaal goed te krijgen (een betere wereld begint bij jezelf!) en inderdaad, mijn vriend reageerde er heel positief op. Nu heb ik de man van mijn droompjes en hij hoop ik de vrouw van de zijne. Als ik het bij die ander was gaan zoeken, waar ik echt de liefde niet voor voelde die ik voor mijn mannie voel, dan had ik daar hele erge spijt van gehad denk ik. Ik ben ook echt nooit verliefd op 'm geweest, daar heb ik dubbel en diep over nagedacht. Want als je zo iemand tegen komt zet dat je inderdaad wel aan het denken.
     
  12. Mams136

    Mams136 VIP lid

    26 jun 2007
    22.837
    0
    0
    achterhoek
    juist ja...zo zou ik mijn verhaal ook nog kunnen omschrijven, was het niet dat die andere gewoon een smerige leugenaar was!
    maar hij heeft me wel wakker gemaakt :D
     
  13. DaisySanches

    DaisySanches VIP lid

    20 jan 2007
    12.361
    0
    0
    Amsterdam
    Gelukkig nooit gehad.
     
  14. sim

    sim Niet meer actief

    gelukkig nooit gehad, maar als je iets mist in je relatie, dan verromantiseer je natuurlijk ook gemakkelijk iemand anders...
     
  15. Karo

    Karo Lid

    9 nov 2006
    97
    0
    0
    financial expert
    België

    Hier ben ik het niet echt mee eens.

    Ik denk gewoon dat het gevoel van verliefdheid leuker is dan het gevoel van "liefde" dat optreedt als je al wat langer in een relatie zit. Vaak brengt een jongen je hoofd op hol en denk je daardoor dat je iets mist in je eigen relatie. Als je aan die verliefdheid toegeeft, kan het na verloop van tijd ook nog altijd anders uitdraaien.

    Hoe zeggen ze dat alweer.... Het gras is altijd groener aan de andere kant? (tot je aan die kant staat dan toch).

    Ik ben ook wel eens verliefd geweest op een ander terwijl ik in een relatie zat, maar dan is het de kunst om met de voetjes op de grond te blijven en zo de beslissing te maken.


    Karo.
     
  16. Elena

    Elena Actief lid

    1 sep 2007
    241
    0
    0
    Herkenning.... ;)

    Heb jij hierover met je partner gepraat? En hoe zijn de gevoelens van die andere persoon tegenover jou? En ken je hem al lang?

    Hoop dat je eruit komt, is echt een moeilijke situatie...

    Liefs...
     
  17. nicole26

    nicole26 Niet meer actief

    Ook al ben jij het er niet mee eens , IK vind dat als ik gevoelens krijg voor een ander terwijl ik een relatie heb dat ik iets mis en het gedoemd is te mislukken , voor jou is dat misschien anders maar zo voel ik het ...
     
  18. Niet meer actief

    Ik heb het (al een paar keer) meegemaakt,en inderdaad krijg je zoiets als je je niet goed in je vel (of relatie) voelt of als je je niet begrepen voelt enz... Vaak staat er dan iemand anders klaar om je met open armen te ontvangen. Ik vertel zoiets tegen mijn vriend, en later besefte ik dat die gevoelens niet 'echt' waren... Nadat mijn relatie beter is beginnen gaan gingen de gevoelens vanzelf weg. Het gras is zeker niet altijd groener aan de andere kant, en ik heb dan ook geen behoefte om mijn relatie ervoor op te geven.
     
  19. Fleur1

    Fleur1 VIP lid

    14 apr 2006
    5.068
    0
    0
    Me parner weet ook dat het op dit moment niet helemaal geweldig gaat tussen ons. Hij is dan ook flink op zoke naar een andere baan waar hij dan maar max. 3 of 4 nachtje van huis is ipv al snel 2 weken niet.
    Ik voel me een echte alleen staande moeder (als je je dan zo voelt) me vriend is gemiddeld maar 2 dagen in de week vrij waarvan al een halve dag af gaat van het schoonmaken van zijn auto. Ik vind het ook gewoon lekker als ik er 's avonds er doorheen zit dat hij daan even kan doen of gewoon lekker gezellig door de weeks een avondje.

    De andere persoon heeft eerlijk gezegd dat hij stapel op me is maar gewoon des tijds niet goed genoeg zijn best en dat ht nu allemaal wat moeilijker word omdat we Daan hebben en hij wilt ons niet uit elkaar halen. We hebben dan ook wijs besloten ieder contact te verbreken ik ken deze persoon al 8 jaar.
     
  20. FreeWilly8

    FreeWilly8 Fanatiek lid

    23 okt 2006
    2.055
    0
    36
    Gediplomeerd SPW4 WB'er, Rugzakbegeleider regulier
    Hardenberg
    Niet verliefd op een ander, wel eens kriebels gehad of iemand een beetje 'leuk' gevonden. Daarover zijn mijn man en ik eerlijk tegen elkaar.

    Maar als ik eerlijk tegen mezelf ben weet ik heel goed dat ik heel gelukkig ben met mijn man, dat hij goed voor mij is en dat ik geen ander wil.
     

Deel Deze Pagina