Gezellige (aanstaande) mama's omg 0165

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door Vanilla, 24 jul 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. doglover76

    doglover76 Fanatiek lid

    9 nov 2009
    1.168
    0
    36
    Vrouw
    Full-time moeder
    Roosendaal
    Hoi andere mama's omgeving 0165,

    Ik kom uit 0164, om precies te zijn Halsteren, ben 37 en mama van 3 kinderen en ben fulltime moeder.
    Leuk om wat andere moeders te leren kennen met kindjes in een beetje dezelfde leeftijden. Mijn kennissen hebben allemaal oudere kinderen.

    Groetjes, Elleke
     
  2. Hopeforyou

    Hopeforyou Actief lid

    30 jul 2013
    491
    0
    16
    Hier nog een as mama uit roosendaal.

    Ben 32, bijna 33 en getrouwd, tijdelijk werkloos en nu na 2 jaar eindelijk zwanger van nummertje 1.

    Wel veel mensen toch uit de omgeving hier op zp. Grappig.
     
  3. Mouserin

    Mouserin Lid

    12 okt 2012
    71
    0
    6
    Noord-Brabant
    Hier ook een mama uit die buurt...

    Ik ben 25, woon sinds 5 jaar in Stampersgat (kom zelf uit omgeving R'dam), ben ondertussen bijna 3 jaar getrouwd en op die dag al 10 jaar bij elkaar..:)

    Hebben een kleine man die alweer bijna een jaar wordt..;)
     
  4. Vanilla

    Vanilla Fanatiek lid

    10 jul 2006
    1.373
    0
    36
    Wat leuk, nog meer moeders uit de regio :) nu nog actief blijven posten, dan wordt het zeker gezellig!

    @mamakuh; langdonk, daar hebben wij ooit ons eerste appartement gehad. Bijna 12 jaar geleden kochten we daar een appartement in de Evelindeflat, na 3 jaar weer verkocht.

    Een gastouder, bevalt dat goed? Onze kindjes gaan naar kinderdagverblijf van Kober. Poosje terug naar een andere omdat degene waar onze zoon toen zat ging sluiten ivm bezuinigingen. De nieuwe bevalt gelukkig ook heel goed!

    Wat voor werk doe je?

    @janneke; dagjes weg is toch ook lekker! Wij zijn ook geen echte vakantiegangers hoor. Buitenland trekt me niet zo nu met de kindjes. Wel zijn we centerparcs fans, we gaan zeker 2x per jaar een weekend of een midweekje.

    Over 2,5 week heb ik vakantie. Mijn zoon wordt dan 4 jaar en de week daarna gaat hij voor het eerst naar school. Ik heb mijn vakantie zo gepland dat hij de eerste weken niet naar de bso hoeft en dat ik hem lekker zelf kan brengen en halen.

    Vakantie zit er dit jaar zowiezo niet in, we hebben eind februari een nieuw huis gekocht waar nog genoeg aan moet gebeuren. Dit heeft voorlopig even prioriteit ;) we zijn al een eind gelukkig, grootste verbouwing (badkamer/wc/tuin) zitten er al op.

    @mamsie2010; Fijn dat hij het goed naar zijn zin heeft op school! Dat geeft je toch een gerustgesteld gevoel. Ik ben zo bang dat hij in het begin erg verdrietig zal zijn, dat lijkt me echt waardeloos... Waarschijnlijk maak ik me druk om niets ;)

    Heeft bergen ook zoveel leegstand dan? Dat is me eigenlijk nooit opgevallen! Hier in Roosendaal is het maar duffe boel... Te weinig leuke winkels vind ik, erg jammer want ik shop graag :D

    Waar ga je naartoe op vakantie? Vandaag al vrij? Wat voor werk doe je?

    @mouserin; getrouwd op de dag dat jullie elkaar hebben leren kennen? Wat leuk!


    Zo, ik heb lekker weekend nu! Paar hele hectische dagen gehad op het werk vandaar ook even weinig op het forum geweest. Ik werk overigens 3 dagen per week in de administratie bij een klein bedrijf. Doe daar eigenlijk alles, ik ben ook direct de enige op kantoor dus het is niet altijd even gezellig ;) ik was er in ieder geval even goed klaar mee deze week, gelukkig kan ik nu weer even 3 dagen lekker thuis zijn.
     
  5. Janneke00

    Janneke00 Fanatiek lid

    16 mrt 2012
    1.870
    2
    38
    Brabant
    @vanille op welk kdv zitten je kindjes? Mijn oudste heeft op Donkie gezeten, maar gaat nu niet meer. Sinds de tweede is geboren heeft papa ouderschapsverlof opgenomen en dus papa-dag nu!

    Vanaf september gaat hij naar de psz om toch zijn ontwikkeling te blijven stimuleren.

    Binnenkort kijken naar basisscholen... Ik twijfel tussen de singel en de Jeroen Bosch. Iemand bekend met deze scholen en daar advies over? Wanneer moet je je kindje eigenlijk inschrijven op de basisschool?
     
  6. Mouserin

    Mouserin Lid

    12 okt 2012
    71
    0
    6
    Noord-Brabant
    Nou ja.. De dag dat we elkaar hebben leren kennen, die weten we niet exact meer. Hebben elkaar namelijk leren kennen op vakantie en pas toen hij weer terug in Nederland was hebben we met elkaar afgesproken om de videobeelden die hij gemaakt had weer terug te kijken. Hihi..:p

    Toen we een jaar getrouwd waren, zijn we (met een vriend van ons) terug gegaan naar de camping in Tsjechië waar we elkaar hebben leren kennen om foto's te maken in onze trouwkleding.. We hadden alleen beiden geen vakantie en dus gingen we vrijdagnacht met de caravan erheen, zaterdagavond foto's gemaakt en op zondagochtend weer terug naar huis. In een tentje durfde ik niet, gezien het er bekend staat om de inbraken. Ik moest er niet aan denken dat mijn trouwjurk daar gejat zou worden!!:$

    Ik werk op een bso, in de plaats waar ik zelf vandaan kom.
    Wij maken geen gebruik van betaalde opvang, 1 dag gaat de kleine man naar mijn moeder en twee dagen naar mijn schoonmoeder. Nu het vakantie is, werken we langere dagen waardoor ik de ene week maar 1 dag en de andere week 2 dagen hoef te werken. Ideaal...:D

    Als we straks echt vakantie hebben, dan gaan we er met de caravan op uit. Waarschijnlijk toch ook weer naar die Tsjechische camping, maar het zou ook kunnen dat we naar Frankrijk gaan, zodat we een weekje samen met ml zijn zus en haar gezin kunnen doorbrengen.;)

    Dit weekend gaan we in ieder geval naar mijn ouders, die in Duitsland op een camping staan. Dan gaan we of vanavond en anders morgenochtend.. Heerlijk.. Even ertussenuit.. :)
     
  7. mama van Kyano

    mama van Kyano Actief lid

    31 aug 2009
    137
    0
    0
    t wordt gezellig hier!! :)
    wij zijn net terug van een korte vakantie en morgen gaan we weer voor een week kamperen in t oosten van Nederland. voor t eerst met 3 kinderen, ik ben benieuwd hoe dat gaat!!
    daarna zal ik gezellig mee gaan kletsen :)
     
  8. Snoopy1979

    Snoopy1979 VIP lid

    8 okt 2006
    33.808
    6.960
    113
    Vrouw
    Brabant
    Hé wat leuk een 0165 topic :). Ik woon ook in Roosendaal, kinderen hebben op Donkie gezeten (is al dicht nu?) en gaan nu naar een school in de Kortendijk (begint met een K). Ik heb wel goed contact met een aantal moeders van school, maar ben niet echt een beste vriendinnen typje zeg maar.

    Vanilla, ik wist niet dat je in Roosendaal woont! Je hebt er toch lang over gedaan om zwanger te worden, of heb ik de verkeerde persoon voor me?

    Zijn op de weg terug van een paar dagen Efteling/Bosrijk, ben moe! :)
     
  9. aardbei1707

    aardbei1707 Fanatiek lid

    20 aug 2012
    3.909
    557
    113
    He wat leuk! Ik kom ook uit roosendaal! en heb een dochter die net 2 is geworden! Mijn dochter zit trouwens 1 dag in de week op kdv doppido!

    Zou wel graag in roosendaal wat meer in contact willen komen met mama's die ook een kindje hebben:) ik heb wel vriendinnen maar wonen niet in roosendaal en om dan even wat te drinken doe je dan niet zo heel snel. 1 vriendin heeft nu wel een dochter van 3,5 maand en andere vriendin is nu zwanger dus ja allemaal niet dezelfde leeftijd als mijn dochter helaas!

    Ik werk zelf 3 dagen, 1 dag gaat ze naar het kdv en 2 dagen naar mijn moeder!
     
  10. liefkleintje

    liefkleintje VIP lid

    16 jun 2011
    5.620
    1.081
    113
    Vrouw
    Hoi meiden,

    Ik ben een mama van een heel lief meisje van bijna 10 maanden.
    Ik woon in Etten-Leur. Werk op een kinderdagverblijf en ben Fotograaf :)

    Heb veel vrienden met kids. Zelfs zo veel dat we nog niet weten of we iedereen wel uitnodigen op haar 1e verjaardag ;) (22 kids alleen al!!)

    Maar mee kletsen is altijd gezellig :)
     
  11. Janneke00

    Janneke00 Fanatiek lid

    16 mrt 2012
    1.870
    2
    38
    Brabant
    Voor zover ik had begrepen is donkie nu dicht. Is samen gegaan met ziezo.
     
  12. aardbei1707

    aardbei1707 Fanatiek lid

    20 aug 2012
    3.909
    557
    113
    Ja Donkie is inderdaad dicht. Was ook van Kober toch? Volgens mij zijn er ook een paar leidster van daar naar dopiddo gegaan.. Waar mijn dochter op zit..
     
  13. Snoopy1979

    Snoopy1979 VIP lid

    8 okt 2006
    33.808
    6.960
    113
    Vrouw
    Brabant
    Weet je of Suzan daar nu zit? Was de favoriete juf van Lisa :). Jammer hoor dat Donkie dicht is, Eva en Lisa hebben er vanaf 5 maanden gezeten. Toen waren er nog wachtlijsten... Zo zonde! Kinderen gaan nu naar de bso, ook van Kober. Bedenk me net dat er nu een juf van Donkie zit, weet even niet hoe ze heet.
     
  14. Mamakuh85

    Mamakuh85 Actief lid

    11 jan 2013
    474
    0
    0
    #34 Mamakuh85, 3 aug 2014
    Laatst bewerkt: 3 aug 2014
    Grappig waar woon je nu? Ik werk en een schoenen winkel.
    In bergen is ook wat leegstand maar niet zo ongezellig als in roosendaal.

    Gastouder bevalt super goed heel flexibel en erg goed contact weet niet hoe het op een kinderdagverblijf is maar zou nu niet anders willen...

    Jullie allemaal nog vakantie plannen?
     
  15. liefkleintje

    liefkleintje VIP lid

    16 jun 2011
    5.620
    1.081
    113
    Vrouw
    Ik werk zelf op een kinderdagverblijf van de Kober, maar ons meisje gaat naar een gastouder!

    Daar zijn we heel erg tevreden over! Misschien als ze wat ouder is, dat we haar nog overplaatsen naar een KDV. Maar dat is dan alleen als ze geen leeftijdsgenootjes zou hebben bij de gastouder.

    Wij hebben onze vakantie in juni al gehad. Heerlijk naar Frankrijk geweest!
    En in oktober mogen we nog een weekje naar Zwitserland :)

    Ik lees hier dat er een aantal zijn die nu lekker vakantie hebben! Heerlijk, geniet ervan!
     
  16. aardbei1707

    aardbei1707 Fanatiek lid

    20 aug 2012
    3.909
    557
    113
    Nee suzan zegt me niets. Wel een anneke geloof ik...

    Hier nog geen vakantie, nog 5 weken werken en voor me gevoel duurt dat veels te lang;) dan wel lekker 3 weken vakantie! waarvan we 1 week naar Turkije gaan!
     
  17. Snoopy1979

    Snoopy1979 VIP lid

    8 okt 2006
    33.808
    6.960
    113
    Vrouw
    Brabant
    Anneke ken ik inderdaad wel.

    Wij zijn nu onderweg naar mijn schoonouders die in Oosterbeek wonen. We blijven er een weekje en gaan dagjes weg daar in de buurt (Burgers zoo, Apenheul, koningin Julianatoren). Mijn schoonouders zijn vanaf woensdag weg dus dan hebben we hun huis voor ons alleen :). Maar goed, zullen niet veel thuis zijn. Donderdag op ons nichtje van 3 passen, gezellig! Morgen met haar en haar moeder (mijn schoonzus) naar Burgers Zoo.

    Ik wil graag een keer naar Turkije, is volgens mij goed en niet al te duur. Wil dan ook een keertje met dolfijnen zwemmen. Alleen mijn man nog zo ver krijgen, die wil niet naar Turkije enzo...
     
  18. Janneke00

    Janneke00 Fanatiek lid

    16 mrt 2012
    1.870
    2
    38
    Brabant
    Anneke ken ik ook. Heeft mijn zoontje bij op de groep gezeten destijds.
     
  19. sannie30

    sannie30 Fanatiek lid

    24 jan 2011
    1.050
    9
    38
    Hier nog een 0164-mama.

    Turkije is heerlijk! Wij vertrekken over een week of 4 voor 15 dagen! Waar ga je naartoe aardbei? Wij Konakli...
     
  20. Mamsie2010

    Mamsie2010 Bekend lid

    1 jan 2013
    983
    6
    18
    Noord Brabant
    Turkije is heel leuk, wij zijn geweest toen de oudste 2 was. In alanya zijn we geweest ik vond alleen de bustes naar het hotel wel lang die duurde 2 uur.
    In bergen is best veel leegstand helaas toevallig vandaag naar rosada geweest maar dit vind ik toch wel tegenvallen
    Wij gaan naar Frankrijk binnenkort, heerlijk genieten:)

    Snoopy1979
    Dat is een leuke omgeving om iets te ondernemen Veel plezier

    In langdonk heb ik trouwens gewerkt, toen ik nog in de thuiszorg werkte verder ken ik Roosendaal niet goed
     

Deel Deze Pagina