6 weken zwanger, hevig bloedverlies maar echo ziet er goed uit

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Carola36, 21 aug 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Carola36

    Carola36 Actief lid

    20 sep 2009
    198
    14
    18
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Dank jullie wel voor de reacties dames,

    Ik weet dat het nog niet veel wil zeggen. Maar met haar achtergrond houden we er toch voor 99 % rekening mee dat het uiteindelijk slecht zal aflopen. De krampen die ze vannacht heeft gevoeld, zijn echt de krampen geweest die ze bij haar vorige miskramen ook heeft ervaren. Ze verliest alleen niks....dat is het vreemde eraan. En de echo blijft een zwangerschap aangeven die intact is.

    Het niet weten en voortdurend in de stress zitten is zo slopend, dan kun je misschien beter weten dat het definitief voorbij is....ze heeft er zelf niet veel hoop op. Het bloedverlies wordt nu wel minder.
     
  2. Carola36

    Carola36 Actief lid

    20 sep 2009
    198
    14
    18
    Vrouw
    NULL
    NULL
    ik zelf zie het nog wel hoopvol in......maar ja, wil haar ook geen valse hoop geven......straks is het wel mis en heeft ze zich aan mijn woorden vast geklampt.
    Ik hoop dat er morgen een duidelijke echo is....dat ze zien waar het bloedverlies vandaan komt en dat we een goed en mooi hartje zien kloppen. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat het dan wel goed blijft gaan, want heb hier al veel verhalen gelezen waarbij het helaas ook niet goed uitpakte.
     
  3. Charise

    Charise VIP lid

    9 nov 2011
    5.664
    5
    38
    Zwanger zijn van een prachtig meisje!
    Zuid-Holland
    Misschien is/was het wel een tweeling?
    Komt nog wel eens voor, ondanks goede apparatuur, dat ze er eentje over het hoofd zien. Wie weet zien ze elke keer het goede vruchtje voor zich en verliest ze een ander vruchtje.

    Er valt zo weinig over te zeggen helaas.
    Hoop dat het positief afloopt. Lijkt me verschrikkelijk die onzekerheid.

    Veel sterkte!
     
  4. chipje

    chipje Bekend lid

    11 mrt 2013
    655
    10
    18
    Wil jullie even heel veel sterkte wensen in deze onzekere situatie.
    Laten we hopen dat morgen een prachtig hartje te zien is.

    Liefs
     
  5. Carola36

    Carola36 Actief lid

    20 sep 2009
    198
    14
    18
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Dank je wel chipje !!

    Ik ben heel hard duimen aan het draaien en heb mijn hoop er op gevestigd .....hoop dat ik morgen weer een dochter heb die alsnog een beetje kan gaan genieten van een hele stressvolle zwangerschap. Eerst maar nog een beebje zien en een hartje zien kloppen.
    Dat zou al een mijlpaal zijn
     
  6. Krissa

    Krissa Bekend lid

    16 mei 2007
    585
    0
    0
    Sittard-Geleen
    Hoi,

    Ik heb die ervaring twee keer gehad. De eerste keer zeiden ze ook een miskraam maar bleek naar twee maanden dat het niet volledig was mis gegaan en dat het er een van een tweeling was geweest.

    Deze zwangerschap vanaf het begin tot week 14 regelmatig bloedverlies gehad. De ene dag wat meer dan de andere maar uiteindelijk is nu alles in orde. De oorzaak hebben ze ook niet kunnen vinden.

    Helaas kan het alle kanten op maar misschien geeft het je dochter wat moed als ze hoort dat het wel vaker voor komt en dan toch goed gaat.

    Ze zeggen dat bij bloedverlies je een kans hebt van 50/50 en dat ze meestal de oorzaak van het bloedverlies niet kunnen vinden. Het is lastig.

    Heel veel sterkte de komende tijd!

    Krissa
     
  7. jes12

    jes12 Bekend lid

    2 jan 2014
    888
    91
    28
    Hoihoi,
    Wil jullie even een hart onder de riem steken.. ik heb hiervoor ook een miskraam gehad, met 9 weken.
    Deze zwangerschap weer met 9 weken ontzettend veel bloed verloren zelf een redelijk groot stuk weefsel!!
    Ik had alle hoop opgegeven maar had de volgende dag en die week erna toch een goede echo! Sindsdien 3 goede echos gehad en alles was in orde.
    Ze denken bij mij ook dat het een tweeling in aanleg is geweest.
    Ik hoop op het beste weet door wat voor een hel je gaat met deze onzekerheid ook als moeder/oma zijnde.

    Groetjes Jes12
     
  8. daantjedubbel

    daantjedubbel Bekend lid

    2 apr 2014
    721
    0
    16
    Arnhem
    Hier ook een verhaal met positieve afloop hoor! Ik ben tussen 5 en 6 weken ook ontzettend gaan bloeden. Had wee-achtige krampen en verloor stolsels/weefsel. 2 dagen later een echo gehad (had toen overigens nog steeds last van krampjes) en toen bleek het vruchtzakje nog intact. De echo van 10 dagen later onthulde een kloppend hartje. Inmiddels ben ik 24 weken zwanger :). Ze hebben bij mij ook nooit met zekerheid kunnen ontdekken waar de bloeding vandaan kwam. Maar ook bij mij werd gedacht aan een tweelingzwangerschap.

    Heel veel sterkte voor jou en je dochter gewenst! Ik weet hoe tergend het is.
     
  9. Lutty

    Lutty Actief lid

    26 okt 2012
    469
    0
    0
    Wanneer hebben jullie de echo vandaag? Kunnen we duimen!
     
  10. Carola36

    Carola36 Actief lid

    20 sep 2009
    198
    14
    18
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Hallo Dames,

    Bedankt voor al jullie lieve reacties......Mijn dochter heeft vanmorgen om 11.00 uur de echo gehad.......Helaas slecht nieuws.

    De baarmoeder is leeg......het vruchtje wat er 2 dagen geleden nog zat was nu compleet weg. De gynaecoloog heeft restweefsel ( waarschijnlijk de zwangerschap ) met een eendenbek en tang moeten verwijderen omdat het niet los kwam.

    Dit wordt opgestuurd.....ze moet over 6 weken terug komen en dan gaan e beginnen met onderzoeken te doen. Het is namelijk niet vaak voorkomend dat iemand van 20 jaar al 3 miskramen krijgt te verduren.

    Ik ben blij voor alle mensen waarbij het wel goed is gegaan en dat zij mogen genieten van een onbezorgde zwangerschap. Ik wens dit ook zo voor mijn dochter. Zij zal nooit meer onbezorgd zwanger kunnen zijn ben ik bang voor.

    Ik hoop dat ze uberhaubt een keer zwanger zal zijn en de zwangerschap zal voldragen en dan het mooiste geluk zal kennen wat iedere moeder kent.

    Nogmaals bedankt voor alle lieve woorden. Voor ons is het voor nu helaas over en uit.

    Liefs een bezorgde mama
     
  11. smashbox

    smashbox Actief lid

    29 jul 2013
    220
    1
    18
    NULL
    NULL
    Las ook mee en hoopte zo op goed nieuws. Een miskraam is al te veel, laat staan 3. Hopen dat ze iets kunnen vinden en het daarmee opgelost is. Ze kan in ieder geval wel zwanger worden nu uitzoeken hoe ze de zwangerschap kan voldragen. Voor mij was het een troost toen de huisarts zei dat bijna niemand echt kinderloos blijft. Alleen kan het soms lang duren. Heel veel sterkte en succes.
     
  12. ladytijger

    ladytijger Fanatiek lid

    Sterkte ik hoop dat u dochter de volgende zwangerschap mag uitdragen en een gezond kindje in haar armen mag sluiten.
     
  13. daantjedubbel

    daantjedubbel Bekend lid

    2 apr 2014
    721
    0
    16
    Arnhem
    Ah nee toch! Wat vreselijk, heel veel sterkte gewenst. Wat kunnen sommige dingen toch wrang zijn. Ik hoop dat het je dochter gauw gegund is en dat ze deze gebeurtenissen een plek kan geven.

    Veel sterkte!
     
  14. Carola36

    Carola36 Actief lid

    20 sep 2009
    198
    14
    18
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Dank jullie wel allemaal.....
    Ik hoop dat ze ook ooit dat geluk mag hebben. Als ik iets voor haar wens dan is het dat.
    Wij houden ons ook vast aan het idee dat er hopelijk toch ooit een goede zwangerschap zal ontstaan, maar ik vraag me af hoe vaak ze het nog aan kan om weer afscheid te moeten nemen van een zwangerschap.

    De gynaecoloog vind het wel al veel ( 3x ) voor een vrouw van haar leeftijd.....hij heeft het in zijn carrière niet vaak mee gemaakt dat iemand van haar leeftijd 3 x op rij een miskraam heeft. Het gebeurd wel zei hij, maar het komt niet veel voor.

    Dat gaf ons wel vraagtekens waarom het dan wel bij haar gebeurd.....over 6 weken moet ze terug komen en dan gaan ze starten met wat onderzoeken.

    Ik wil jullie allemaal nog een keer bedanken voor alle lieve berichten en positieve verhalen. Helaas heeft het voor haar niet zo mogen aflopen, maar het is fijn om te horen dat het niet altijd zo eindigt.

    Liefs een bezorgde mama
     
  15. Lutty

    Lutty Actief lid

    26 okt 2012
    469
    0
    0
    Eerst en vooral héél veel sterkte voor jou en voor je dochter. Ik kreeg na de derde miskraam de hardste klap, je verwacht nl. niet dat het je drie keer na elkaar kan overkomen.
    Het komt jammer genoeg vaker voor dan je denkt hoor, drie miskramen na elkaar. Ook op die leeftijd. Ik denk soms dat de mensheid straks helemaal niet meer in staat is om het natuurlijk te doen, kindjes maken... :(

    Na mijn derde miskraam ben ik via de fertiliteit behandeld in plaats van via de gynaecoloog, heb altijd het idee gehad dat die veel beter wisten waarover ze het hadden.
    Bij mij is na drie keer wel "een oorzaak" ontdekt, of beter gezegd meerdere mogelijke oorzaken. En dan gelukkig allemaal oorzaken waar ze iets aan konden doen. Ik had o.a. een tussenschot in mijn baarmoeder dat ze hebben verwijderd, mijn schildklier stond toch niet perfect ingesteld ondanks dat ik al meer dan 10 jaar weet dat ze niet goed werkt en er ook al zo lang medicatie voor slik, mijn baarmoederslijmvlies dikte niet aan, mijn eitjes werden te oud vooraleer ze sprongen.
    Bij deze zwangerschap was ik er echt van overtuigd dat het mis zou gaan. Maar ik heb me opgetrokken aan "de oplossingen" en me voorgehouden dat die mij hielpen, tussenschot weg, baarmoederslijmvlies ondersteund door medicatie, innesteling ondersteund en eisprong op tijd dankzij medicatie.
    Ik hoop dat je dochter met een beetje hulp een volgende en goede zwangerschap mag doormaken! Ze mag niet opgeven! Want zoals iemand hier voor mij al zei: heel weinig koppels blijven kinderloos aan het einde van de rit!
    Toen ik voor de eerste keer op de fertiliteit een echo kreeg, zei diegene die de echo deed tegen mij dat ik ondanks de slechte groei van mijn eitjes op dat moment echt niet mocht wanhopen, bij zo jonge koppels (wij waren toen beide 24) hebben ze zoveel mogelijkheden en kunnen ze nog zoveel proberen, het ging wel lukken! Ik heb mij daar altijd aan opgetrokken, vond dat zo lieve en deugddoende woorden!
     
  16. Carola36

    Carola36 Actief lid

    20 sep 2009
    198
    14
    18
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Lieve meiden,

    Ik wilde jullie even laten weten dat ik met trots kan zeggen dat mijn dochter opnieuw weer zwanger is. Zij heeft nog geen menstruatie gehad, maar heeft direct weer een nieuwe zwangerschap.

    Vanmorgen hebben wij samen de test gedaan.....super spannend !! hadden niet gedacht dat het zo zou zijn, was meer ter controle omdat ze maar positieve ovulatietesten bleef houden :):)

    We vragen ons wel af wanneer ze dan haar ei heeft gehad. Want op 25 augustus verloor ze nog bloed van de miskraam.

    Maar het maakt ons niet zoveel uit eerlijk gezegd.....ik ben zo happy voor mijn meissie......zij is weer ZWANGER !!! En ik hoop dat het nu allemaal goed mag blijven gaan en ik ook volgend jaar oma zal gaan worden van dit mooie wondertje.

    Liefs een bezorgde, maar trotse mama/aanstaande oma
     

    Bijgevoegde bestanden:

  17. Springday

    Springday Fanatiek lid

    20 mei 2014
    1.409
    0
    36
    Gefeliciteerd Carola met de zwangerschap van je dochter! Ik duim voor jullie dat ze eindelijk mama zal gaan worden en jij oma :) Vind het mooi om te lezen dat jullie zo'n goede band met elkaar hebben, want dat herken ik ook heel erg met mijn moeder, leuk!

    De andere keren is het toen steeds met 6 weken mis gegaan bij je dochter? Ik heb zelf ook al heel wat pech gehad met betrekking tot zwangerschappen, maar als ik de 6 weken voorbij was dan is mijn ervaring dat ik toch meer rust heb. Hoewel het ook nog 1 keer later is misgegaan, maar dat zag ik écht als domme pech.

    Geniet ervan!
     
  18. ladytijger

    ladytijger Fanatiek lid

    Gefeliciteerd wat fijn dat ze weer zwanger mag zijn. Ik hoop dat dit kleintje mag uitgroeien tot een mooi baby'tje
     
  19. Esmyralda

    Esmyralda Bekend lid

    23 okt 2013
    673
    0
    0
    Gefeliciteerd met de zwangerschap. Hopelijk gaat het nu eindelijk goed en hebben jullie volgend jaar een lief kind/ kleinkind.
    Ik neem aan dat ze nu extra in de gaten gehouden gaat worden.
     
  20. Carola36

    Carola36 Actief lid

    20 sep 2009
    198
    14
    18
    Vrouw
    NULL
    NULL

    Hallo Springday....het is idd elke keer tussen de 6de en 7de week misgegaan....en ik hoop zo dat het deze keer goed zal gaan. Ik ben ok erg blij met de band die mijn dochter en ik samen hebben. Zij is nog steeds mijn trots al is ze zelf nu volwassen :D
     

Deel Deze Pagina