Het grote SMEP-topic (Deel 6)

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Lola1982, 13 jun 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik ben er ook heel open in naar W, en dan snapt ie t wel maar de volgende keer gaat t net zo hard mis zeg maar. Zoon heeft idd ook eem behoorlijke rugzak en zijn rapport die we van de week hebben gekregen over zijn psyche zeg maar, daar zijn we best van geschrokken.
    T is gewoon moeilijk ineens een puber in huis. Zeker als t niet je eigen kind is. Je wilt
    T zo goed doen, maar wat je ook doet.. Je bent altijd de schuldige..
    En het is zoo zwaar..
    Tuurlijk is het ook erg leuk op momenten.. Maar soms weet ik idd niet waar ik aan begonnen ben.
    Dus snap je precies! Als je keer wilt spuien weet je me te vinden he!
     
  2. Lola1982

    Lola1982 VIP lid

    16 jul 2007
    18.000
    1.841
    113
    Ja C. Staat er maar tussen.. Met zijn zoon valt niet te praren! Hij kan het zich niet herinneren, hoorde of zag het niet. Of hij weet het gewoon niet. Hij negeert mij als zijn vader er niet is, als zijn vader er is doet hij poeslief! Ij kan daar niet in mee gaan... Pfff!
    Donderdag met zijn vijven op vakantie. Ik blijf liever thuis!
    Heftig een puberende jongen met een rugzak... Heeft ie inmiddels wel wat contact in de buurt of op school?!
    Aaah lief, geldt ook andersom!!!
     
  3. Dat is zeker niet
    Leuk! Hier luisterd hij ook niet echt naar mij hoor. Of ik moet dreigen met dingen af te pakken zoals zn telefoon ofzo.. Maar ja dan ben ik weer de boeman.

    Kan me voorstellen dat je tegen die vakantie op ziet! Hoe vind nena het? Of krijgt zij niet veel
    Mee van dat gedrag?

    hij kan heel makkelijk vrienden maken, alleen hij onderhoud zn vrienden niet. Gaat er even mee om en laat ze dan weer vallen. Hij heeft nu die op school zit 3 vaste vrienden.. Daarvoor geloof ik wel 4 vriendengroepen gehad wat van t een op andere moment weer over was.

    Vind je t trouwens niet eng naar turkijke te gaan nu die isis ook daar bezig is? Bedoel ben dr niet bang voor hier maar om dan die kant op te gaan lijkt me wel eng haha
     
  4. Lola1982

    Lola1982 VIP lid

    16 jul 2007
    18.000
    1.841
    113
    Oh wat frustrerend he? Ik was vanmorgen ook alweer pissig.. Grrrr... Nu even rust tot 3 uur dan is ie er weer.
    Hij hangt de hele dag in huis, maakt geen vrienden, heeft geen vrienden..
    Nena vind het wel oke, ik niet. Nena slaat nu ook net als hij.. En ze was zo lief.. En zegt dingen als: leuk voor ue of gefeliciteerd als ik wat tegen haar zeg.. Allemaal gekopieerd!!

    Isis is aan de grenskant, wij zitten helemaal aan de andere kant van Turkije (in de breedte gezien), daar zit geloof ik 3500 km tussen.
    Mijn moeder zou naar Jordanië maar die heeft ze wel omgeboekt.. Op aandringen van ons! (ik en broers en aanhang)
     
  5. Beastie

    Beastie VIP lid

    9 jul 2007
    10.314
    1
    0
    Tekenaarster
    Zuurkoolcity
    Ik snap jullie wel een beetje en ik mag in me handen knijpen dat het een weekendje is eens in de twee weken. P's zoon is 14' laptop ragvol met vieze films enzo playstation verslaafd en telefoon junk....energie drank verslaafd maar.....is gewoon dom. Sorry dat ik het zeg maar hij is gewoon echt niet de slimste. Gelukkig is ie lief voor j en s ....(wat zeur ik nou eigenlijk) nou hij heeft als ie z'n zin niet krijgt een grote mond, blijft op tot uurtje of 2 ( en zeurt de volgende dag je kop suf dat hij zooooooooo moe is...duuuuhhhh) hij heeft z'n mama heel hoog staan...mama boort p de grond in dat p geen goede vader is...(zij ging 2x vreemd...zij is vertrokken in eerste instantie zonder kinderen en zij werd zwanger op haar 16de! Over goed voorbeeld gesproken)
    Hij is gewoon dommig, zit op praktijk school krijgt geen huiswerk daar (hoe leert een kind verantwoordelijkheid?) hij vind het te makkelijk maar ondertussen vraagt ie aan ons waarom het gas (van fornuis) nooit op is.
    Maar goed...ik zing de tijd uit. Hopelijk heeft ie volgend jaar een weekend baantje ofzo...dat ie er vroeg uit moet en eens wat gaat doen. (Van z'n zus, dochter van p, hoorde ik ook al dat ie daar roept...ik ga wel naar pa daar krijg ik alles....das natuurlijk ook niet goed. Maar p zie hem al zo weinig en wil het dan ook leuk hebben...snap ik)
    We zijn met dat land bezig..vorige week roept ie ...over 10 jaar is dit allemaal van mij....euuuhhhh....
    Toch even doorlatenschemeren dat hij er recht op heb als z'n vader dood is...en dat mag ie voorlopig niet... Dan heeft ie net zo veel recht als z'n zus, red. 18 jaar. En de helft van de grond ik ook van p's zus...en die heeft ook 2 kinderen. Dussssss dat wordt delen knul:p:p

    Achik erger me slechts alleen maar.
    Moet er wel ff bij zeggen dat ik vorige week dinsdag wel ff op het punt stond om te stoppen met p. Hij vond dat ik het te veel over de dood had...en schoot wat uit z'n slof.....ik dacht...ik kan naar huis gaan maar dan is het klaar ook....maar ik kan inmiddels jasmijn en siem dat niet aan doen. Ik bleef...beter ook hoor na een giede nachtrust zag de wereld er weer anders uit.
    Maar snap jullie dus wel een beetje...samengesteld gezin is zo veel meer werk dan het er uit ziet...daar verkijken velen zich op. X
     
  6. Tezzz

    Tezzz VIP lid

    9 aug 2007
    12.779
    1
    0
    mamma van 3 heerlijke donderstenen
    achterhoek
    hier een zwaar overprikkeld en oververmoeid meisje thuis...snap wat jullie bedoelen..

    Het 'voordeel' wat ik dan tenminste heb is dat ik haar natuurlijk van haver tot gort ken en ik juist de enige ben die soms nog tot haar door kan dringen. Maar da's ook niet altijd hoor! Als ze 'uitzoned' (zoals we dat hier noemen) kan je d'r maar het beste helemaal met rust laten. Soms best moeilijk hoor, zeker omdat de jongens ook zien dat soms regels tijdelijk gebroken worden die voor hun wél moeten gelden. En zelf houdt ze juist heel strak vast aan haar regels.
    Waarschijnlijk hebben jullie 'extra'-kinderen ook van die regels in hun hoofd, waardoor jullie er heel moeilijk bij in kunnen komen.

    Het heeft tijd nodig, heel veel tijd, rust en duidelijke structuur. En misschien krijg je er inderdaad nooit enige aanhankelijkheid voor terug. Als ik zie hoe veel energie het ons kost om alles in goede banen te leiden, neem ik m'n petje voor jullie af hoor! Het is inderdaad niet eens je eigen kind waar je al die energie in steekt.

    Sterkte!
     
  7. Beastie

    Beastie VIP lid

    9 jul 2007
    10.314
    1
    0
    Tekenaarster
    Zuurkoolcity
    2x lang verhaal getikt moet het eerst langs de moderator...why?
     
  8. Lola1982

    Lola1982 VIP lid

    16 jul 2007
    18.000
    1.841
    113
    Tezzz, heftig! Hier wel een jongen die naast ODD en ADHD ook last heeft van autistische trekken (naar mijn mening). Gekke is tot voor kort ging het op school beter dan voor hij bij ons woonde, maar laatste tijd is er ook het een en ander voorgevallen.. Qua regels zitten chris en ik op 1 lijn.. we gaan binne kort ook met moeder om de tafel. Want sinds vorige maand is hij daar om de week van donderdag tot zondag (zondagochtend weer bij ons). Echter daar mag hij meer dan hier.
    Maar het speelt ook mee dat het mijn kind niet is en hij mij behandeld als voetveeg (negeren en nog meer negeren). Soms heb ik met hem te doen, maar ik kan het niet meer opbrengen.. ik slaap slecht, heb veel pijn en ontzettende gierende hormonen... hij is ook niet in mijn beste tijd hier komen wonen!
    Hulpverlening denkt dat omdat hij altijd negativiteit oproept hij niet weet hoe zich anders te gedragen en dus dit bewust of onbewust blijft ooproepen omdat dit veilig is...
     
  9. Lola1982

    Lola1982 VIP lid

    16 jul 2007
    18.000
    1.841
    113
    Beast, ben benieuwd!
     
  10. Lola ooo dat is nog een mooi end dan ja! Gelukkig maar! Fijn dat je moeder wel
    Heeft omgeboekt. Je weet t maar nooit he!

    Daar ben ik dus ook erg bang voor dat evi strax alles na gaat doen. En dat wil ik echt niet!!! Ik zie nu al tegen de herfstvakantie op haha. Kunnen we ze niet samen op de hei zetten ofzo hahahaha.
    Scheelt dan wel dat hij wel vrienden heeft .. Al heeft hij zo uit t niets weer niemand. Zit hij ook niet op een sport ofzo? Hier zit hij op voetbal, kan die zich uitleven.. Al komt hij nu al vaker thuis dat er problemen zijn.. En dat ze m niet moeten enzo..

    Tezzz arme zij!! Is allemaal moeilijk en lastig! Eigen kind lijkt dan makkelijker maar is nog moeilijk zat. Alleen heb jij haar dan wel vanaf geboorte meegemaakt enzo. Net als wij met evi zeg maar.

    Regels maken doen we hier ook gezamelijk. Het is alleen jammer dat papa zich zelf niet aan die regels houd.. Dus dat is soms wel even lastig. Miss moet ik me niet druk maken en maar heel ego denken: niet mijn kind dus zoek t uit. Maar ja dat doe je ook niet
     
  11. Lola1982

    Lola1982 VIP lid

    16 jul 2007
    18.000
    1.841
    113
    Marieke. Sport! Praat mij er niet van... Hij wil niet bewegen.. Deze jongen is bang dat hij moe wordt. Hij moet sporten, dus weer een nieuwe sport en daar gaat ie met weerstand heen... Vooral vrijdagavond. Hij wil liever niets doen in zijn vrije tijd!
    Hij kijkt alsof de wereld op zijn schouders rust... En zo doet ie ook. Dat baart mij wel zorgen..
    Nu is hij er ook C. Is er pas om half 7. En ik.kan dat sagerijnige gezicht nu al niet meer aanzien.. Hij weet dat hij bij mij niet mag hangen en wonder boven wonder is ie op eigen initiatief naar buiten. Nu maar hopen dat ie N. Niet lastig valt en pest...

    Beastie, je verhaal.is er... Wat vaag dat ie gekeurd moest worden. Zie niets raars!!!
    Maar jeetje ook.zo'n toestand met.puberzoon!! Wat frystrerend.. En ook al.is het alleen maar in het weekend en om de week, ik weet dat het ook kan vreten aan je en je weekend toch een ander gevoel bezorgd. Ik was op een gegeven moment bkij dat ik moest werken in de weekenden dat C zijn.kinderen hier waren. En dan gaat het alleen om.oudste.. Jongste is echt een lieffie!!! En een boeffie...
    Vreselijk frustrerend en dan die uitspraken... Bahhhh...
    En wat heftig wat P zei.. Maar gelukkig heb je er een nachtje over geslapen..

    Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd vaak denk aan wrggaan bij C.net nog.. Toen die jongen met zijn gezicht oo zijn enkels weer overal een weerwoord op had.. Aaaargh... Ik dacht C.bekijkt het maar met zijn.zoon!!
    Hihi...
    Wordt ook.door hormonen gestuurd vrees ik! Blugh! Zit gewoon niet lekker in mijn vel...
     
  12. Wow lola nog
    Erger dan hier dan! Hier gelukkig wel sporten anders zou ik helemaal gek worden. Wat zegt c ervan dan?

    Beast jeetje ook zon leuke puber dus! Moest wel lachen om zijn dommigheid over het gas!
    Soms is het gewoon moeilijk! Zeker als er meer kinderen bij betrokken zijn en dan vooral die exen! Haha

    Hebben jullie allemaal
    Goed contact met de moeders?
     
  13. Ik dacht werkelijk dat ik de enige was die zulke dingen wel
    Eens denkt ( weg gaan vanwege situatie met kids)
    Maar niet dus!
    Ik voel mezelf
    Dan zon zeikerd!
    Ik wil hem ook helemaal niet kwijt. Maar als ik morgen wakker zou worden en ineens geen een van zijn kids incl moeders nog contact zouden willen, zou ik er voor mij niet heel rouwig om zijn. Voor hem natuurlijk wel! Het klinkt ook erg lullig maar heb nu 2 jaar een relatie waarvan het 1,5 jaar een groot drama is met exen en kids..
     
  14. Beastie

    Beastie VIP lid

    9 jul 2007
    10.314
    1
    0
    Tekenaarster
    Zuurkoolcity
    Waarschijnlijk moest het gekeurd worden ivm het woord betreft de dames filmpjes op z'n computer...
     
  15. Lola1982

    Lola1982 VIP lid

    16 jul 2007
    18.000
    1.841
    113
    Marieke, dat heb ik ook idd darzelfde gevoel.. Hij komt zo weer na een nacht uit.logeren.. Ben nu al.gefokt!!

    Beastie, oh haha!

    Dames ik ben een weekje naat de zon!! X
     
  16. Hele fijne vakantie lola! Probeer ervan te genieten!
     
  17. Dimple

    Dimple Fanatiek lid

    10 feb 2009
    2.579
    0
    0
    Heeeey meiden,

    nog steeds aan het beppen hier?
    heb helemaal niet teruggelezen, dus weet van niks. Heb ik helemaal geen tijd voor helaas. Iemand die me even snel up to date kan brengen.

    Heb hier ondertussen 2 schoolgaande jongens. Die kleinste snotaap vind het geweldig en begrijpt niet waarom hij vandaag niet mag.

    Verder Lola lekker op vakantie zag ik al. Wie zijn er verder nog meer actief hier.
    Ik ga hoop ik ergens begin volgend jaar een paar dagen naar Miele in London die daar dan een tijd voor haar werk zit. Lekker alleen op pad, heb er nu al zin in. Is alleen nog niet zeker, omdat Miele nog niks definitiefs weet.

    Zo dat was het weer een beetje.
    Ben wel benieuwd naar iedereen hoor.
     
  18. Stilte hier 😉😝
     
  19. Tezzz

    Tezzz VIP lid

    9 aug 2007
    12.779
    1
    0
    mamma van 3 heerlijke donderstenen
    achterhoek
    ja, gek hè? Anders zijn we altijd zo spraakzaam ;)
     
  20. Lol
     

Deel Deze Pagina