Cryo terugplaatsing najaar 2014

Discussie in 'MMM clubs' gestart door Sifra, 9 sep 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Sifra

    Sifra Niet meer actief

    EBB; wat fijn dat je een goede echo hebt gehad!! Super! Lekker verder genieten.

    Cheryl: fijn dat je een goed gesprek hebt gehad en je kan beginnen met een cryo behandeling.

    Qua pijnklachten gaat het een beetje op en neer vandaag, maar minder heftige pijn dan gisteren.
    We wachten af...


    MissGin; jij geen klachtjes, krampjes of steekjes?
     
  2. MissGin

    MissGin Fanatiek lid

    1 jun 2007
    2.883
    0
    0
    Middelburg
    Goedemorgen!

    Volgens de calculator is vandaag de innesteldag, dus ik hoop natuurlijk dat ik daar iets van merk :D Maar verder weinig klachten, maar die verwacht ik nu ook nog niet. Als ik zwanger ben, zal ik daar pas begin volgende week iets van merken.

    Fijne dag allemaal!
     
  3. Cheryl2014

    Cheryl2014 Actief lid

    2 sep 2014
    190
    0
    0
    NULL
    NULL
    Wensmama nog even afwachten.. Je leest best vaak dat krampen na terugplaatsing een goede teken zijn! Dus wie weet bij jou ook!! Iedereen beleefd het zo op een andere manier!!

    MissGin hopelijk ga je iets voelen!! Maar wie weet is de innesteling al gebeurd en zit je nu te wachten of iets wat niet komen gaat!! En heeft ie zn eigen al lang genesteld!!. Zou wel mooi zijn als dat zo is hihi. Calculator wil niet altijd iets zeggen..
     
  4. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    Zoooo, als ik jullie verhalen lees wordt ik zelf ook weer zenuwachtig, haha. Bij mij is het waarschijnlijk pas over twee weken zo ver en ik zie nu al op tegen de wachtweken. Of eigenlijk tegen de dag van de terugplaatsing, want ik ben toch bang voor het telefoontje dat we niet hoeven te komen omdat de cryo niet goed ontdooid is.

    Van de week kwam ik er achter dat ze geen spuiten bij mijn pregnyl hebben geleverd, errrrrg handig als je jezelf moet injecteren. De pregnyl heb ik niet bij mijn eigen apotheek gehad (moest bij een ziekenhuisapotheek op 25 minuten rijden), maar na veel heen en weer gebel mocht ik na mijn apotheek en daar heb ik spuiten en een heldere uitleg over het gebruik ervan gehad, erg fijn. Voelt een beetje of het tegenzit (veel gedoe gehad met die ziekenhuisapotheek over mijn recept, moest er een paar keer naartoe en nog langs mijn huisarts om het geregeld te krijgen), dus ik hoop maar dat het uiteindelijk allemaal echt de moeite waard gaat zijn.

    Dames, mijn duimen draaien mee voor jullie!
     
  5. Cheryl2014

    Cheryl2014 Actief lid

    2 sep 2014
    190
    0
    0
    NULL
    NULL
    LoveAim: misschien gaan wij dan gelijk op in de nieuwe ronde!! Ik moet elk moment ongi worden en dan ongeveer 2 weken later de terugplaatsing!
    Ik heb ook al mijn pregnyl mogen ophalen maar krijg hier bij de apotheek nooit een spuitje bij! Ik krijg deze van van de gynocolgie zelf wanneer ik een akkoord heb gekregen na een goede echo om deze te zetten.. Misschien was dit bij jou ook zo het geval? Volgende keer even navragen! Dat scheelt je een hoop geregel als hun werkwijze ook zo is haha

    Maar je wordt idd al zenuwachtig van andere!! Je gaat zo in op andere verhalen dat het eigenlijk spannend maakt!
    Maar wel fijn om je ei kwijt te kunnen aan dames die in hetzelfde schuitje zitten waar je alles aan kan vragen!!
     
  6. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    'Gezellig' dat we dan redelijk gelijk op gaan! :D

    Ik ben eigenlijk nieuw in de mmm, maar ook weer niet. We hebben in 2011 voor het laatst icsi gedaan en van de laatste poging (de derde) werd ik zwanger. De cryo, die we nu willen laten terugplaatsen, is uit die poging, en zit in het UZ Gent in de vriezer. Daar hebben we een paar weken geleden een gesprek gehad en ik kreeg alle recepten, waaronder voor de pregnyl, mee. Ik ben dus eigenlijk niet meer in behandeling in het ziekenhuis of bij een gyn in Nederland, waardoor de apotheek ook een beetje 'moeilijk' deed. Sinds 2011 is e.e.a. veranderd, bijv. dat je pregnyl zelf moet spuiten. Toen ik de icsi's deed moest ik elke keer naar het ziekenhuis daarmee. Dus vandaar dat veel nu 'nieuw' is voor mij. ;)
    Als het met deze cryo niet lukt houdt het trouwens op voor ons, we willen allebei de mmm niet nog een keer in.

    Mijn emoties van toen komen weer boven van het lezen van alle verhalen, vooral omdat wij er nu ook nog een keer mee bezig gaan.
     
  7. EBB

    EBB Lid

    4 sep 2014
    87
    0
    0
    Bedankt voor de enthousiaste reacties allemaal!

    Wensmama, al die klachten zou ik me niet al te druk om maken. Ik heb ook steken gehad, krampen, buikpijn, zware benen. Na een paar keer geloof je het wel. Ik heb immers ook nog een licht roze bloeding gehad en ook dat was blijkbaar geen probleem. Probeer het van je af te zetten, je kunt er niets uit op maken. Over een week mag je al testen , dus het schiet nu op (ook al voelt het misschien niet zo ;)

    Cheryl, wat sneu dat jullie na jullie positieve test een miskraam hebben gehad. Lijkt me niet makkelijk. Maar 10 in de vriezer is echt heel positief. Er zijn vrouwen die met één embryootje blij zijn, omdat dat al een wonder is.

    Stillygirl, is de cryo goed ontdooit? Ja onze verhalen lijken inderdaad op elkaar. Ik heb ook nog 3 jaar een stoma gehad. Hopen dat ons succesverhaal ook op elkaar gaat lijken 😉. Donderdag 23 okt heb ik alweer een echo ingepland.

    De rest van de dames. Succes met het wachten wat een eeuw lijkt te duren!!

    Trouwens ik heb volgens mij ook nog wat pregnyl & injectiespuiten liggen in een dichte verpakking. Ik kreeg altijd een hele rits mee. Dus wanneer iemand hier belang bij heeft stuur me je adres even in een privebericht.
     
  8. Suzanne87

    Suzanne87 Actief lid

    10 sep 2014
    116
    0
    0
    NULL
    NULL
    Vanaf nu behoren wij ook tot dit topic vermoed ik..
    Vandaag gesprek gehad met de gyn, en ik ga nu wachten op 'n menstruatie, als die er is beginnen met tabletjes te slikken 3x per dag, en dan zodra 't baarmoederslijmvlies dik genoeg is een cryo terugplaatsing.. Ben benieuwd.. Eens zal ie toch wel blijven plakken?
     
  9. stillygirl28

    stillygirl28 Actief lid

    20 okt 2010
    118
    0
    0
    Ons groot verlangen en grote wens een kindje, en e
    NULL
    Hoi meiden,

    Ja de ontdooiing is gelukt!! Toen ze belden begon te trillen me hart zat in me keel haha. Gelukkig is de eerste meteen goed ontdooit nog 6 in de vriezer. Dadelijk om 13:45u terug plaatsing hoor dan de kwaliteit...

    Spannend....

    Hoe is het met jullie?

    Suzanne natuurlijk horen jullie bij dit topic hihi. Iedereen over dit onderwerp is welkom. Hoe fijn is het dat we mekaar hebben. Welkom meiden!

    Zal strakjes nog ff berichten.
     
  10. Vrouwke87

    Vrouwke87 Fanatiek lid

    26 jun 2013
    1.451
    322
    83
    Stillygirl ik ken je angst en spanning. Ook hier tussen 7 en half 10 in spanning gezeten of 1 van onze twee cryo's goed zou ontdooien. Gelukkig kreeg ik om half 10 een verlossende telefoontje dat de eerste goed uit het ontdooiproces was gekomen. Ik heb om 11 uur een blastocyst teruggeplaatst gekregen. Dit is onze tweede cryo poging en hebben daarnaast 1 verse tp gehad. Tot nu toe met nog geen zwangerschap als resultaat. Wij doen icsi icm zaadkwaliteit vriend.
     
  11. Sifra

    Sifra Niet meer actief

    Stillygirl, top! Fijn dat het cryo goed is ontdooit en straks lekker zn warme nestje in gaat. Succes in de wachtweken!

    Suzanne: welkom en veel succes voor de aankomende cryo behandeling!

    Vrouwke; welkom en jij dus ook goed nieuws vandaag. Nu de spannende wachtweken in! Succes!

    Hier nu in de 2e wachtweek en ik voel me heel wisselend. Sommige dagen erg veel last van buikpijn, andere dagen is dat weer een stuk minder. Het gekke is als ik buikpijn heb, voelt t niet goed, maar als ik het niet voel, voelt t ook niet goed :D.
    EBB; ik weet natuurlijk dat de buikpijn ( o.a. ) niet wat zegt perse, maar omdat het bij mij altijd fout is gegaan, leg ik bij buikpijn gelijk altijd de link met fout boel, is een beetje psychisch geworden denk ik ;).
    Wat wel opvalt is dat ik nu meer last van mijn onderrug en zijkanten heb, het eten me minder goed smaakt, vooral in de ( vroege ) ochtend en ik v.a. zaterdag 2 keer een korte 'aanval' van misselijkheid heb gehad. Maar...ik ben nog onder invloed van pregnyl, en hoe wel ik deze klachten niet ken van de vorige keren met pregnyl, ben ik me er wel van bewust dat de klachten ook veroorzaakt kunnen worden door de pregnyl. Kortom kan er geen pijl op trekken....

    Fijne dag!
     
  12. Pinkflower

    Pinkflower Fanatiek lid

    11 apr 2014
    1.051
    62
    48
    Wensmama; wat kun je jezelf gek maken hè? ;) Succes deze week met afwachten.

    MissGin; hopelijk heeft jullie embryo zich lekker genesteld.

    LoveAim & Cheryl; wat irritant dat er niet gelijk spuiten bij de Pregnyl worden geleverd. Omslachtig allemaal.

    EBB; nog helemaal op de roze / blauwe wolk na de echo?

    Suzanne; succes met het wachten op je startdatum.

    Stillygirl; super zeg, dat je cryo goed is ontdooit! Als je het goed is krijg je 'm exact nu terug :)

    Vrouwke; lijkt mij erg spannend als je op zo'n telefoontje zit te wachten. Fijn dat je een cryo terugplaatst hebt gekregen.
     
  13. MissGin

    MissGin Fanatiek lid

    1 jun 2007
    2.883
    0
    0
    Middelburg
    Wensmama Die 2e wachtweek is echt het zwaarst hè!
    Kwaaltjes die komen en gaan...echt geen peil op te trekken!
    We moeten nog even geduld hebben.

    Stillygirl en Vrouwke Jullie hebben nu de cryo lekker warm binnen.
    Nu goed broeden en hopelijk over 2 weken beide een positieve test!

    Suzanne Welkom en succes met de aankomende cryo TP!

    Nou hier beginnen nu langzaamaan wat kwaaltjes te komen....steekjes helemaal onderin m'n buik/richting m'n liezen en schaambot en gevoelige borsten. Ik droom ook al 4 nachten dat ik positief test, om vervolgens te dromen dat ik toch niet zwanger ben. Om gek van te worden haha :D

    Ik heb gisteren via Sensitest alvast wat testjes besteld....3 dipsticks en 1 van ClearBlue. Officieel mag ik donderdag de 16e testen, maar als de kwaaltjes aanhouden, denk ik dat ik maandag of dinsdag al een testje waag.

    Spannend Pfff :)
     
  14. stillygirl28

    stillygirl28 Actief lid

    20 okt 2010
    118
    0
    0
    Ons groot verlangen en grote wens een kindje, en e
    NULL
    Goedemiddag meiden,

    Ben ik weer. Cryo is terug geplaatst dus gaan de weken weer in. Was een goede C Van A naar C maar hij groeide en deelde heel goed. Heb tot nu toe alleen Aatjes terug geplaatst gekregen aantal zich wel hebben gepakt eentje niet. De dokter zei dat het helemaal niks zei. De een raakt zwanger met een a en de ander met c of andersom juist niet. Gaat om de kans en dat ie al ver gedeeld was.

    Wensmama: Haha heel herkenbaar en gevoel begrijpelijk dat je link dan zo legt. De 2e week is ook het ergste:$ Is en blijft afwachten en er met de meiden hier over praten doet ook vaak goed. We blijven meehopen duimen en je volgen;):D

    Suzanne: Lopen we zowat gelijk;):D Spannend en wat een goed nieuws!! Broeden hopen en duimen. Wanneer mag jij testen? Is dit de 1e ivf poging?

    Toen ik vorige keer zwanger was van cryo ging innesteling onvoorstelbaar snel. Met 1,5 a 2 uurtjes werd ik in ene ziek koorts alsof ik griep kreeg en zwaar misselijk. Had ik nog nooit gehad. Na een paracetamol dag erna ging het beter gelukkig. Iedere keer is anders is geen pijl op te trekken.

    EBB; Mooie datum 23e;) Dan moet ik testen haha. Spannend meid en leuk. Hoe voel je je verder?
     
  15. Faya14

    Faya14 Lid

    8 okt 2014
    14
    0
    1
    NULL
    NULL
    Hallo meiden mag ik meepraten bij jullie?
    Wij hebben een cryo tp gehad op 27 sept in de VU
    We hebben al een PRACHTIGE dochter van nu 2 jaar van een verse IVF
    Nu in de wachtdagen pffff het blijft spannend en moeilijk
     
  16. Vrouwke87

    Vrouwke87 Fanatiek lid

    26 jun 2013
    1.451
    322
    83
    Ik had gisteravond echt steken onderin mijn buik en menstruatie pijn. Echt ongeveer 10 tot 15 min heel erg en de test is het blijven zeuren. Ook gisteravond klein beetje bloedverlies. Ik denk dat een eventuele innesteling nog veelstemmige vroeg is. Heb namelijk gisterochtend een blastocyst tp gehad. Komt dit Door de tp zelf? Iemand ervaring?
     
  17. Suzanne87

    Suzanne87 Actief lid

    10 sep 2014
    116
    0
    0
    NULL
    NULL
    @ Stilly; ja dit is de 1e poging.. We hadden 3 ingevroren cryo's
    waar we nu dan de 1e van gaan gebruiken. Als ie goed uit de vriezer
    komt in ieder geval.. 8nov zou ik dan mogen testen.. Nu wachten op
    menstruatie!
     
  18. Sifra

    Sifra Niet meer actief


    Durf het je niet precies te zeggen, wel weet ik dat een blastocyst op het punt staat in te nestelen, dus wellicht dat dit best op een hele korte termijn kan gebeuren.
    Spannend hè, soms zou je willen dat je even een kijkje kon nemen om te checken hoe het er voor staat ;).

    Faya; welkom en spannend! Jij kan zeker bijna testen of niet? Heb je een idee welke kant het op gaat?
     
  19. stillygirl28

    stillygirl28 Actief lid

    20 okt 2010
    118
    0
    0
    Ons groot verlangen en grote wens een kindje, en e
    NULL
    #159 stillygirl28, 9 okt 2014
    Laatst bewerkt: 9 okt 2014
    Faya: Welkom;):D

    Meiden die in de tweede week zitten spannend en killend.

    Vrouwke: Vorige keer had ik ook blasto binnen 1,5 u 2 uur begon innesteling al. Werd doodziek alsof ik griep had en ook vrij snel innestelingsbloed. Dacht telkens dat ik menstruatie zou krijgen zo menstruatiekrampen had ik. Bleek dus uiteindelijk zwanger;) Helaas misgegaan 2,5 maand maar goed was helaas dikke pech zoals de artsen het benoemen

    Ben Nu helemaal vergeten te vragen. Maar zie de cellen niet meer heel goed op de foto meestal zijn ze dan al samen aan het voegen. Merk wel dat ik er anders in sta na de miskraam. Zelf bescherming voor het eerst niet echt het gevoel dat ik een terug plaatsing heb gehad. Merk wel voorzichtig maar minder bv bij opkomen met zitten eerst minder kracht op me buik nu kom ik gewoon op. Nies gewoon hoest gewoon eerst voorzichtig haha. Als ie goed zit moet ie het kunnen hebben toch?

    Lees dat je in 2e week meer voelt is dat zo?Heb namelijk ook keer gehad juist in eerste week en tweede week niks meer was ook mis. In tweede week gaat als misgaat dan ook het vaakst mis toch?

    Aftellen nu voor meiden in tweede week spannend. De gedachte alleen al zit je hart in je keel haha. Volg jullie mee dames vind mede spannend haha. Duimen....Hopen...
     
  20. Sifra

    Sifra Niet meer actief

    Stillygirl; met de vorige 'verse' pogingen heb ik 2 weken echt bijna niets gedaan, heb noodgedwongen veel tijd op bed doorgebracht en weinig lichamelijke inspanning, toen ging het niet goed.
    Nu heb ik de eerste 3 dagen rustig aangedaan, maar heb verder wel gewoon gewerkt en doe eigenlijk alles aan lichamelijke inspanning. Weet natuurlijk niet wat het resultaat nu gaat zijn, maar ik bedoel maar te zeggen dat volledige rust bij mij ook niet het gewenste resultaat heeft gegeven. en ondanks dat k ook deze keer veel last heb van krampjes en ik het heus heel erg spannend vindt, vind ik het ook erg fijn om de afleiding van het leven van alle dag te hebben en lijkt het me makkelijke vol te kunnen houden ( het wachten ) dan de vorige keren.

    Vandaag gaat de laatste pregnyl spuit er in. Binnen een klein weekje weten we het resultaat!
     

Deel Deze Pagina