Cryo terugplaatsing najaar 2014

Discussie in 'MMM clubs' gestart door Sifra, 9 sep 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. stillygirl28

    stillygirl28 Actief lid

    20 okt 2010
    118
    0
    0
    Ons groot verlangen en grote wens een kindje, en e
    NULL
    Missgin: Balen zeg begrijp je gevoel. Zeker als je zo sterk gevoel heb en symptomen. Het zegt inderdaad nog niks. Weet met een cryo wel dat je eerder kan testen. Vorige keer voor eerst ook vroeger getest op dag 12 was dat toen geloof ik toen had ik een streepje om de 2 dagen verhoogd het hcg. Blijf mee hopen en duimen. DIe dromen zijn heel herkenbaar voor vele vrouwen hier lees vaker terug ik idem hoor.

    Ik moet trouwens 23 oktober testen. Duurt nog wel ff. Kreeg gisteren behoorlijk krampen in me baarmoeder. Herkenbaar van keren dat mis ging...zucht.Maja voor alsnog probeer op me af te laten komen.

    Wensmama: Spannend.... ben ook idem volop mee aan het duimen en hopen.

    Tweelingmama: Als pregnyl bij punctie wordt gespoten kan ie tot 10 dagen in je urine zitten gaf de dokter aan weet niet of het hetzelfde werkt? Ook voor jou SPannend meid. Aftellen...
     
  2. EBB

    EBB Lid

    4 sep 2014
    87
    0
    0
    Nou ik snap dat je vroeg test hoor. Maar als je urine er maar 1,5 uur in heeft gezeten en je ook nog eens te vroeg test denk ik dat het hcg nooit zo sterk kan zijn. Ik zou gewoon even wachten tot de officiële testdatum en dan nog zorgen dat je het met ochtendurine doet. En anders maar 5.30 uur s'nachts. 😉. Ik had het trouwens ook aan je vriend verteld. Gewoon eerst groter maken dan het is, dan valt het vast mee. 'Ik heb echt iets heeeel doms gedaan en nu heb ik heel veel spijt en ben ik verdrietig..' Sorry.. Zou bij mijn man wel werken 😊
     
  3. MissGin

    MissGin Fanatiek lid

    1 jun 2007
    2.883
    0
    0
    Middelburg
    Haha nou bij mijn vriend niet hoor :D
    Ik vertel het ook wel....maar pas na de officiële testdatum ;)
    Ik heb trouwens besloten om morgen en woensdag niet te testen, maar gewoon te wachten tot donderdag en dan maar hopen op het beste!

    Ik heb trouwens ook sinds een paar dagen aan het eind van de dag/begin van de avond last van hoofdpijn....is dat ook een kwaaltje? :(
     
  4. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    Ja, wist ik dat maar, haha. Ik zit nu op exact 14 dagen na menstruatie, maar snap niks van mijn ovulatietesten. Zondag dacht ik dat ie positief was, maar de streep was toch niet dik genoeg, dus maar weer verder gaan testen, maar nu lopen ze voor mijn gevoel weer af. :( Terwijl ik vandaag wel 'gerommel' voel in mijn buik. Morgen ochtend moet het wel een positieve test zijn, anders denk ik niet dat het nog iets wordt deze maand.

    MissGin en Wensmama, ik duim ontzettend hard voor jullie (en voor de andere dames ook)!!!
     
  5. Cheryl2014

    Cheryl2014 Actief lid

    2 sep 2014
    190
    0
    0
    NULL
    NULL
    MissGin: nog even geduld hebben en pas op de testdatum testen ;)
    Nog even hoop blijven houden ;)

    Tweelingmama: vandaag testen?? Heel veel succes in iedere geval!

    Ik duim voor jullie!!

    LoveAim: het zou toch noet zo zijn dat de eisprong al voorbij is?? Bedoel streep is streep toch? Dus er heeft wel al iets gespeeld.. Kan zijn dat de test niet helemaal duidelijk was maar er komt niet zomer een streep!
    Ik hoop toch dat je deze maand nog een kans krijgt!
    Ik moet rond de 10e dag na mijn menstruaties om de dag een echo maken om te kijken wanneer de eisprong is! Misschien voor jou ook een idee om aan te vragen bij je huisarts? Een doorverwijzing!! Zou toch jammer zijn als je jou eisprong iedere maand mis loopt zo!!
     
  6. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    Ja, dat hoop ik natuurlijk niet! ;) Dat denk ik ook niet, want ik ben altijd stipt op tijd met mijn menstruatie en eisprong. Vorige maand heb ik ook getest om weer een beetje zicht op mijn cyclus te krijgen en toen had ik op 15 dagen na menstruatie een super duidelijke test (maar toen liepen ze al vanaf dag 10 een klein beetje op). Dat zou dus morgen zijn en dat wacht ik dus sowieso nog even af. Vandaag heb ik alle ‘kwaaltjes’ van mijn eisprong, dus vanavond ga ik nog een testje doen en dan morgen ochtend weer.
    Als ik er niet uit kom kunnen we inderdaad een echo laten maken. Maar we zijn in België in behandeling en dan zou ik moeten regelen dat ze in mijn ziekenhuis in NL de echo’s maken, zoals de vorige keer (3 jaar geleden). En om die echo nou in België te laten maken… :D Bovendien willen we niet dat iemand weet dat we hiermee bezig zijn (laatste kans voor ons en als het niet lukt wil ik daar niet zo veel aandacht voor hebben), dus kan ik ook niet weer zomaar of te vaak weg op mijn werk.
    Maar bij twijfel gaan we er deze maand echt niet voor, dan stel ik het liever uit.

    Wensmama, hoe is het met jou? Jij zit toch tegen de testdatum aan nu??

    Spannend!
     
  7. Sifra

    Sifra Niet meer actief

    Het is over voor ons, vanmorgen ongesteld geworden.
    We nemen definitief afscheid van onze droom en dat doet pijn.
     
  8. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    Ach jeetje, ik weet niet wat te zeggen nu. :( Heel erg veel sterkte!
    Ik was er al een beetje bang voor omdat je nog niet gereageerd had.
     
  9. Pinkflower

    Pinkflower Fanatiek lid

    11 apr 2014
    1.054
    62
    48
    Wensmama; wat ontzettend erg! Ik heb er geen woorden voor. Sterkte met het verwerken en het een plekje te geven in jullie leven.
     
  10. Pinkflower

    Pinkflower Fanatiek lid

    11 apr 2014
    1.054
    62
    48
    Cheryl; wij hebben nog 4 cryo's. Jij? Nog een weekje geduld, dan heb je je eerste echo en op naar een cryo.

    MissGin; je geduld niet kunnen bewaren lees ik haha. Hopelijk verschijnen er alsnog 2 strepen op de test aankomende dagen.

    LoveAim; misschien heb je je eisprong toch eerder gehad? Ik heb ook weleens gehad dat de test niet zo donker was als het teststreepje, maar mijn temperatuur wel omhoog ging (in natuurlijke cyclus) en dus een eisprong heb gehad. Bij mij liepen de testen de ene keer op en de andere keer van de een op andere dag een knaller. Een echo lijkt mij wel handig ;)

    Vanmorgen een echo gehad en helaas was mijn bms nog te dun. Over een week weer een echo en dubbele dosis Progynova. Beetje jammer, maar onze cryo moet natuurlijk wel een lekker donzig bedje hebben :)
     
  11. stillygirl28

    stillygirl28 Actief lid

    20 okt 2010
    118
    0
    0
    Ons groot verlangen en grote wens een kindje, en e
    NULL
    Wensmama: Wat BALEN!!! Met kippenvel en mede tranen in mijn ogen leef met jullie mee meid. Wens je heel veel kracht.
     
  12. MissGin

    MissGin Fanatiek lid

    1 jun 2007
    2.883
    0
    0
    Middelburg
    Wensmama Neeeeee dat meen je niet... :(
    Ik weet niet wat ik moet zeggen...heel veel sterkte en kracht toegewenst.

    Ps. Ik zie in je onderschrift dat jullie nu 2 IVF pogingen hebben gehad. Jullie gaan dan niet voor nr 3?
     
  13. Tweelingmama78

    Tweelingmama78 Actief lid

    13 jul 2014
    184
    0
    16
    Jeetje dat is flink balen. Wens jullie heel veel sterkte!!
     
  14. Sifra

    Sifra Niet meer actief

    Bedankt meiden.
    Hoewel ik het aan zag komen is de teleurstelling groot.
    MissGin; verzekeringstechnisch hebben we idd nog 1 poging tegoed, maar er zijn een aantal redenen waardoor we er voor hebben gekozen niet verder te gaan behandelen, vandaar dat dit de laatste poging voor ons was.

    Voor alle meiden in de wachtweken en alle meiden die nog voor hun cryo ontdooiing/ terugplaatsing staan; heel erg veel succes en hopelijk ontstaan er veel mooie zwangerschappen!
    Ik blijf jullie volgen.
     
  15. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    Lieve wensmama, ik hoop dat je je hier een beetje doorheen kunt slaan. Ik 'volg' je al een tijdje (zit al een hele tijd op dit forum, maar voorheen onder een andere naam en zag weleens wat langskomen van je ;)) en ik heb oprecht met je meegeleefd. Ik vind het enorm verdrietig dat het voor jullie nu ophoudt en ik wens je hier veel kracht voor toe. Wellicht geeft het je ook wat rust.

    Ik ben aan het tobben met mijn ovulatietests (heb hierover vanochtend een topic aangemaakt) en net mijn man gesproken. Die sliep nog toen ik vanochtend naar mijn werk ging en belde om te vragen of de ovulatie test nu wel positief was. Hij was teleurgesteld dat de test weer negatief was - hij, die tot anderhalf jaar na de geboorte van onze dochter heel heel heel hard riep dat er nooit een tweede zou komen!! Ik kreeg er tranen van in mijn ogen en wie weet, als hij het inmiddels ook graag wil gaan we ooit toch weer aan een nieuwe icsi poging beginnen. Maar daar moeten we dan eerst heel goed over praten, want eigenlijk wilden we het allebei niet meer. Nooit verwacht dit. :D
     
  16. EBB

    EBB Lid

    4 sep 2014
    87
    0
    0
    Wensmama, wat een vreselijk verdrietig nieuws ik kan me niet voorstellen hoe jullie je nu moeten voelen. Ik hoop dat jullie steun aan elkaar en in jullie omgeving kunnen vinden. Veel sterkte toegewenst met de verwerking. Dikke knuffel!!
     
  17. EBB

    EBB Lid

    4 sep 2014
    87
    0
    0
    Verstandig om donderdag pas weer te testen. Nog maar 1 nachtje slapen.. Ik hoop dat de hoofdpijn een goed voorteken is!
    Ik las trouwens ook iets over dromen dat je positief test. Ik had ook zo'n droom de nacht van mijn test, de keren daarvoor nooit gehad. Dus ik zou zeggen, lekker dromen vannacht. Toi toi toi
     
  18. EBB

    EBB Lid

    4 sep 2014
    87
    0
    0
    Beter goed dan te snel toch? Wel balen dat je weer moet wachten natuurlijk!
     
  19. EBB

    EBB Lid

    4 sep 2014
    87
    0
    0
    Moeilijke keuze. Maar fijn dat je man het ook weer graag wil. Het is toch prettiger als je er beide hetzelfde in staat. Kun je elkaar goed steunen.
     
  20. MissGin

    MissGin Fanatiek lid

    1 jun 2007
    2.883
    0
    0
    Middelburg
    Jullie zullen daar dan ook vast hele goede redenen voor hebben, want zo'n beslissing neem je niet zomaar. Wat natuurlijk niet wegneemt dat het een hele moeilijke beslissing is, die verdomt veel pijn doet, wetende dat deze droom niet uitkomt....
    Ik wens jullie heel veel sterkte.
     

Deel Deze Pagina