Cryo terugplaatsing najaar 2014

Discussie in 'MMM clubs' gestart door Sifra, 9 sep 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MissGin

    MissGin Fanatiek lid

    1 jun 2007
    2.883
    0
    0
    Middelburg
    Pffff nou ik weet het niet hoor....de laatste 2 dagen minder last van m'n borsten, dus op basis daarvan denk ik dat het niet gelukt is. Maar ja....eigenlijk zegt dat natuurlijk helemaal niks!
    Dus morgen maar gewoon testen en hopen op het beste...we zullen zien!

    Oh ja....normaal gesproken heb ik altijd erg veel last van afscheiding, na m'n eisprong. Ik moet dan echt altijd inlegkruisjes gebruiken, omdat ik anders heel de dag met een nat slipje loop :(
    Maar daar heb ik nu dus bijna geen last van, van afscheiding. Wel een klein beetje, maar ik heb zeker geen inlegkruisje nodig.
    Zou dat een goed teken kunnen zijn?
     
  2. Sifra

    Sifra Niet meer actief

    Dat klopt MissGin, dat is geen beslissing geweest die zomaar in een paar dagen genomen is. Dat is een proces geweest, waardoor we ook naar dit punt zijn toe gegroeid. Desondanks doet het idd pijn te beseffen dat wij definitief kinderloos zullen blijven, maar ik vertrouw er op dat ons verdriet met de tijd een plaatsje gaat krijgen en wij de kracht vinden om samen verder de toekomst in te gaan!

    Voor jou wordt het spannend nu zeg. Lastig he, wel/ geen kwaaltjes, wel/ geen goed teken...gek word je er van ;). Ik duim mee voor een positieve test morgen!!
     
  3. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    Ja, dat klopt, het is geen makkelijke keuze. Maar eigenlijk hebben we allebei meteen geroepen dat we geen tweede wilden (we hebben een behoorlijk pittige babytijd gehad), dus toen zaten we al op een lijn. Een paar weken terug ging het bij mij weer iets kriebelen, maar dan met name vanwege de cryo, die wij nog hebben. Ik had het gevoel dat wij die gewoon moeten gebruiken, omdat ik het anders niet kan afsluiten. Maar ik durfde dit (nog) niet meteen met mijn man te bespreken - tot hij er op vakantie opeens zelf over begon en er hetzelfde over bleek te denken. Ik viel bijna van mijn ligstoel, haha.
    Wij hebben wel naar elkaar uitgesproken dat we de mmm niet meer in willen. Ik sta daar wel achter, want ik vond het de vorige keer emotioneel en lichamelijk erg zwaar. En een tweede zou leuk zijn, maar ik voel me al meer dan gezegend met mijn dochter. Maar wie weet wat de toekomst brengt. Eerst deze cryo maar eens afwachten.

    Wat moet jij in spanning zitten nu! Over afscheiding kan ik me niets meer herinneren, ik weet alleen nog dat ik de eerste weken van mijn zwangerschap veel (lichte) blaasontstekingen had. Ook wel wat afscheiding, maar dan meer van de utrogestan.

    Jij voelt niet de drang om vandaag al te testen?! ;)
     
  4. MissGin

    MissGin Fanatiek lid

    1 jun 2007
    2.883
    0
    0
    Middelburg
    Ik denk dat dit stukje voor mij bedoeld is? ;)

    Ik durf niet zo goed te testen...ben bang dat 'ie negatief is. Maar ik kan ook niet tegen die onzekerheid, dus ik ga morgen gewoon testen.

    Ik heb nog nooit eerder een cryo gehad, dus alle TP's had ik met hormonen. Ik weet dus niet zo goed wat ik kan/moet voelen zonder al die hormonen in m'n lijf :(
     
  5. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    Ja, die was voor jou, haha.

    Ik denk dat ik mezelf niet zou kunnen bedwingen, maar ik snap dat je wilt wachten. En uiteraard wil ik je nergens inpraten of zo. :D

    Ik heb ook nooit een cryo gehad, altijd verse tp's met een hoop hormonen. Die hoef ik deze keer ook niet te gebruiken (als het zo ver komt), alleen een keer pregnyl.

    Ik denk dat het voor iedereen anders voelt en iedereen heeft andere symptomen. Op een of andere manier wist ik de vorige keer gewoon dat ik zwanger was en toen ik een paar dagen voor de testdatum ontzettend lelijke blauwe aderen op mijn veel te grote borsten zag wist ik het zeker. Maar ik ken ook vrouwen die echt een test nodig hebben als bewijs dat ze zwanger zijn, die voelen dus helemaal niets. Je lichaam kan je zo voor de gek houden soms!
     
  6. MissGin

    MissGin Fanatiek lid

    1 jun 2007
    2.883
    0
    0
    Middelburg
    Ik ben 3x zwanger geweest (1x MA met 12 weken, 1x voldragen zwangerschap van m'n zoontje, 1x VMK met 4w2d)
    En alle drie de keren voelde ik aan m'n borsten dat ik zwanger was. Normaal gesproken heb ik ook zere borsten na m'n eisprong, maar als ik zwanger ben, doen ze op een andere manier pijn. En die pijn voel ik nu ook....maar omdat ik het niet constant voel, ben ik weer bang dat het dan toch niet zo is :( Terwijl het heel normaal is, om niet 24/7 zere borsten te hebben als je zwanger bent.

    Ik word best gek van mezelf haha :D
     
  7. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    Join the club, ik ook! En ik heb nog niet eens de tp gehad, ik wordt al gek van mijn onduidelijke ovulatietesten deze maand! ;)
     
  8. MissGin

    MissGin Fanatiek lid

    1 jun 2007
    2.883
    0
    0
    Middelburg
    Helaas....vanmorgen 2 negatieve testen....

    Het houdt voor ons op, we zullen nooit een 2e kindje krijgen. Dat is moeilijk, want de wens was net zo groot als voor een 1e kind. Alleen kan ik het makkelijker accepteren, omdat wij al gezegend zijn met een prachtige zoon.

    Ik wens jullie allemaal heel veel succes en sterkte toe en hopelijk wordt jullie geduld beloont met een mooi kindje! :)
     
  9. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    Oh nee! :( Ik vroeg me net af of je al getest had vanochtend. Wat balen, zeg!!!
    Ik kan me heel goed voorstellen dat dit pijn doet.
    Heel veel sterkte!
     
  10. Pinkflower

    Pinkflower Fanatiek lid

    11 apr 2014
    1.051
    62
    48
    MissGin; wat erg voor jullie! Sterkte met het verwerken en het een plaats te geven in jullie leven.
     
  11. Sifra

    Sifra Niet meer actief

    MissGin; ben even stil...wat een verdrietig nieuws.
    Heel veel sterkte om dit een plekje te gaan geven!
     
  12. Sifra

    Sifra Niet meer actief

    Stillygirl, jij bent nu aan de beurt om te testen toch? De 23e? Hoe voel je je? Ik duim voor een positieve test meid!

    Loveaim, al wat meer duidelijkheid gekregen w.b. je ovulatie?

    Pinkflower, zit jij nu al richting een evt. ontdooing/tp? ( sorry, ben het door alles van de afgelopen dagen ff kwijt )

    Cheryl, hoe ver was jij nu ook al weer?

    EBB, hoe gaat het meid, geen last meer gehad van bloedverlies? Hoop dat je een beetje kan genieten van je zwangerschap!

    Tweelingmama, hoe is het met jou?

    Hier gaat het redelijk, over het algemeen voel ik me vrij rustig onder de situatie, maar af en toe overvalt het me even. We zijn al heel lang naar dit punt toe gegroeid, we wisten dat de kans heel groot zou zijn dat we uiteindelijk samen verder moeten. Natuurlijk blijf je hopen, vooral als je weer met een poging bezig bent. Ik haal veel rust en kracht uit mijn geloof en vertrouw er op dat we de van hier uit de kracht krijgen om samen verder te gaan.

    Ik hoop dat er binnenkort bij meerder meiden goed nieuw is!
     
  13. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    Wij gaan er waarschijnlijk niet meer voor deze maand. Mijn ovulatietesten blijven negatief (licht streepje, maar ook niet meer dan dat) en ik zit nu al op dag 16 na menstruatie bij een cyclus van 28-29 dagen.

    Wensmama, ik vind je onderschrift trouwens erg mooi! Ik neem aan dat je gelovig bent en ik vind het fijn dat je daar hopelijk kracht en (be-)rust(-ing) uit kunt halen.
     
  14. stillygirl28

    stillygirl28 Actief lid

    20 okt 2010
    118
    0
    0
    Ons groot verlangen en grote wens een kindje, en e
    NULL
    Lieve wensmama: Allereerst wil ik ff kwijt ik ken je niet maar wat voel jij als een mooi mens. Werd mede emotionele van je mooie rakende tekst.

    Ik kreeg voor eerst zenuwen toen ik las toen jij schreef dat ik de vlg ben met testen whaha. Ja klopt meid. De 23e:$ Sta er wel relaxer in ga er van uit van niet tuurlijk blijf ik positiviteit sturen. Door de zware klappen en dipjes ervan ga je jezelf beschermen. Laat ik het meer op me afkomen. Natuurlijk houd ik jullie mee op de hoogte;)

    Loveaim: Hoe verder nu dan? Heb je dan geen eisprong gehad?

    Jee meiden we kunnen wel positiviteit gebruiken he met verdrietig nieuws pff.

    Missgin: Je gevoel is geheel begrijpelijk staat los van dat je een kindje hebt wordt het gevoel en de wens niet minder op. Ik wens jouw ook heel veel kracht. Knuffel je kleine knul nog keer extra;)

    EBB: Ook ik kom net als wensmama vragen hoe het met je is en je je voelt?
     
  15. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    Ik denk dat ik wel een eisprong heb gehad, maar dat ik hem heb gemist of zo. De laatste dagen heb ik wel het gevoel dat ik rond mijn eisprong zit (steekjes, zwaar gevoel in mijn onderbuik, beetje slijm), maar de testen zeggen iets anders. Deze maand snap ik er werkelijk waar niets van.
    Ik ga nu nog doortesten tot de tests echt wit zijn, dan weet ik zeker dat ik hem gemist heb. Dan gaan we het volgende maand gewoon weer proberen en als ik er dan weer niet uit kom neem ik contact op met België om toch echo's te laten maken.

    Ik hoop ook op positief nieuws en veel positieve testjes voor iedereen hier!!!
     
  16. Pinkflower

    Pinkflower Fanatiek lid

    11 apr 2014
    1.051
    62
    48
    Wensmama; ik hoop dat je samen met je man dit alles een goed plekje kunt gaan geven in de toekomst. Ondanks dat jullie naar dit punt zijn toe gegroeid, lijkt mij het een moeilijke en zware tijd. Fijn dat je steun hebt aan je geloof.
    Ik zou inderdaad vrijdag een tp hebben, maar mijn bms was te dun afgelopen dinsdag. Dinsdag weer een echo en ik neem nu een dubbele dosis Progynova. Hopelijk over 1,5 week een tp.

    LoveAim; wat balen zeg, dat je ovulatietesten negatief blijven. Is je eisprong toch al geweest. Je had pas toch een bijna positieve test? Soms als je 3 uur later test knalt zo'n test alsnog. Dan denk je in eerste instantie dat je de volgende dag een positieve test hebt, maar kan de streep alweer bijna negatief zijn.
     
  17. LoveAim

    LoveAim Niet meer actief

    Ja, ik moet zeggen dat mijn man en ik hier behoorlijk van balen. We waren er zo van uit gegaan dat het deze maand zo ver zou zijn. Maar ja, het is niet anders. Volgende maand ga ik het helemaal volgens het protocol van UZ Gent doen: vanaf dag 10 elke dag een clear blue direct na het opstaan tot ik een smiley heb. Geen getuur meer met streepjes en 3 tests op een dag. Als ik geen smiley krijg zien we weer verder. Ik stel me er maar op in dat het toch weer langer duurt en minder makkelijk is dan wij dachten.

    Klinkt misschien stom, maar ik heb het gevoel dat mijn lichaam het voor de zoveelste keer weer eens laat afweten. Elke keer als het erop aan komt. :x
     
  18. EBB

    EBB Lid

    4 sep 2014
    87
    0
    0
    Wat een vervelend rotnieuws weer. Ik had zo gehoopt dat we hier meerdere succesverhalen zouden krijgen. Ik word er verdrietig van. Het is natuurlijk hartstikke mooi dat jullie al een prachtige zoon hebben, maar de teleurstelling blijft groot. Sterkte in jullie verwerking.
     
  19. EBB

    EBB Lid

    4 sep 2014
    87
    0
    0
    Wat zijn jullie dapper zeg. Mooi om te lezen dat jullie je rust en kracht uit het geloof kunnen halen. De emoties zullen vast nog ups en downs hebben. Maar samen staan jullie sterk.

    Bij mij gaat het wel goed denk ik. Nog steeds licht gekleurde afscheiding, alsof er toch nog een beetje bloed door de utrogestan zit. Maar ik maak me er niet te druk over. Ik heb nog vlagen misselijkheid, helaas ontzettend last van m'n darmen en gevoelige borsten. Ik neem maar aan dat dit komt omdat ik nog zwanger ben. Volgende week donderdag weer een echo. Als alles er dan goed uitziet dan zal ik me nog minder zorgen maken om lichte bloedingen.
     
  20. EBB

    EBB Lid

    4 sep 2014
    87
    0
    0
    Nou zeg dat wel! Positiviteit kunnen we wel gebruiken. Ik snap dat jij je nu zenuwachtig gaat voelen, omdat je de volgende bent die mag testen. De zelfbescherming herkennen we vast allemaal. Maar wel positief blijven. Nog een weekje en dan weet je meer!
     

Deel Deze Pagina