Niet moe of misselijk...erg onzeker

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Margien82, 1 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Margien82

    Margien82 Actief lid

    19 jan 2014
    127
    19
    18
    Vrouw
    Sales Manager
    Drenthe
    Hey dames, ik ben nu precies 5 weken en 2 dagen zwanger. Maar na 2 missed abortion's erg onzeker geworden. Heb tot nu toe weinig symptonen, behalve gevoelige borsten en merk dat mijn hormonen soms de overhand willen nemen. Ik ben niet moe of misselijk....:( vanaf hoeveel weken werden jullie misselijk en moe? Ben erg bang voor weer een missed abortion.... help!
     
  2. Jack83

    Jack83 Lid

    9 jun 2014
    24
    0
    1
    NULL
    NULL
    Ik werd pas met een week of 8 misselijk. Had er ook niet veel last van trouwens. Elke zwangerschap is weer anders! Probeer jezelf af te leiden en er niet te veel aan te denken! (Makkelijker gezegd dan gedaan, ik weet het 😉).
     
  3. rijo

    rijo VIP lid

    5 mrt 2014
    5.149
    1.942
    113
    Ik snap dat je onzeker bent... Ik heb de hele zwangerschap weinig klachten gehad, en onze beeb ligt nu boven in zijn bedje te slapen :) Probeer positief te blijven meid! En gefeliciteerd met je zwangerschap!
     
  4. vally

    vally Niet meer actief

    Ik voelde me bij vijf weken iets meer moe. Maar niet super extreem. Vanaf vijf en halve week opeens onwijs misselijk!!! Alleen medicijnen hielpen iets dat ik tenminste weer kon eten. Heb me vanaf toen alleen maar ziek gevoeld in plaats van zwanger ;). Onzeker zijn hoort erbij denk ik. Is zeker niet leuk maar ik hield mezelf voor zolang dat ik geen helderroos bloedverlies heb en geen erge krampen..dan zal het vast goedzitten.

    Heb volgende week mijn eerste echo...ben erg benieuwd!
     
  5. Noontje

    Noontje Actief lid

    7 apr 2013
    345
    0
    16
    (Nog) geen symptomen hebben, zegt niets hoor. Bij mijn vorige zwangerschap was ik ongeveer tegelijk zwanger met mijn nichtje en waar ik zo beroerd als een hond was en doodmoe...had zij nergens last van :x;)
     
  6. wannabeme

    wannabeme Actief lid

    4 okt 2014
    106
    1
    0
    NULL
    NULL
    Ik ben ongeveer even ver als jij, 5w5d en merk ook niks (alleen af en toe gespannen borsten). M'n vorige zwangerschap heb ik ook weinig klachten gehad, alleen flink maagzuur, maar dat was ook pas vanaf week of 10 volgens mij.
     
  7. Kattenvrouwtje

    Kattenvrouwtje Actief lid

    22 jan 2014
    462
    0
    0
    Vmbo Docent art&design
    Zuid Holland
    Heeeey
    Gefeliciteerd met je vroege zwangerschap!
    Ik ben 23 weken zwanger en kom m'n hele zwangerschap al door zonder kwaaltjes.
    Het hoeft dus niet!
     
  8. Drieka

    Drieka Niet meer actief

    Ben blij dat je (nog) geen kwaaltjes hebt, dat kan ineens omslaan ;)

    Ik werd vanaf week 6 kotsmisselijk, zo erg dat ik medicatie gehaald heb bij de huisarts die wel heel erg goed hielp, tot week 11 heb ik die geslikt daarna was de misselijkheid over.
    Verder weinig klachten tot nu toe, tja, wel eens bandenpijn, wat last van mijn borsten en de laatste week ontzettend last van een pijnlijk schaambot maar ja, het hoort er allemaal bij zullen we maar zeggen :D
     
  9. bengelke

    bengelke Bekend lid

    21 feb 2011
    746
    74
    28
    Berendrecht
    Rot hé die onzekerheid, wij hebben vorige week vrijdag een echo gehad, en toen gezien dat er echt iets zit...
    Ik vergeet soms dat ik zwanger ben, buiten constipatie een klein beetje moe echt nergens last van... Ben morgen 7weekjes dus ik weet niet dat er nog verandering in gaat komen...
    Iedereen zegt wel geniet er van, maar soms denk ik, geef mij maar een klein beetje misselijkheid, dan weet ik oh ok ik ben zwanger haha
     
  10. angel02

    angel02 Fanatiek lid

    23 mei 2014
    3.866
    1.943
    113
    Margien ik had het zelfde hoor ik dacht ook van kom nu maar met de kwaaltjes maar de vk zei toen kwaaltjes zeggen helemaal niks je kan ook een zwanger schap hebben zonder .na 13 weken kreeg ik wel last van mijn bekken en benen maar ben nooit echt moe geweest of misselijk en nu toch weer 19.1 weken zwanger.
    Dus hartelijk gefeliciteerd en geniet lekker van je zwangerschap.;)
     
  11. yesyes

    yesyes Lid

    26 nov 2014
    19
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hey, Gefeliciteerd met je zwangerschap!Ik ben vandaag precies 7 weken en heb ook nergens last van op af en toe gespannen, pijnlijke borsten na. heel af en toe wat misselijk of moe maar ik voel me totaal niet zwanger. Vind ik soms wel jammer en maakt me ook onzeker. Heb in juni een miskraam gehad, we weten over 2 weekjes of alles goed zit. probeer me er niet druk om te maken, dat moet jij ook niet doen. Succes.
     
  12. beauty2012

    beauty2012 Fanatiek lid

    4 mei 2012
    3.174
    16
    38
    Ik heb niks gemerkt tot 6,5 week. Toen was ik af en toe wat misselijk, maar na een week was die misselijkheid ook alweer over en was ik weer zo onzeker.
    Vorige week een echo gehad en alles was goed dus voor niks me zorgen gemaakt.:)
    Op dit moment ben ik wel wat meer moe en heb ik het bijna de hele dag koud maar verder voel ik me super.
    De één heeft nou eenmaal meer last van kwaaltjes dan de ander;) eigenlijk zouden we daar heel blij mee moeten zijn want sommige vrouwen zijn er erg ziek van. Maar ik snap wel wat je bedoeld hoor.. je gaat je wel afvragen of het wel klopt.
     
  13. Sanster

    Sanster Niet meer actief

    Hoi!
    Ik ben 7 weken zwanger en heb helemaal geen klachten, wel een cup grotere borsten maar niet 1 dag misselijk geweest of buikklachten, heel onzeker werd ik ervan, zou tot 16/12 moeten wachten op 1e echo maar ben vanmiddag al bij de gynacoloog geweest voor gerust stelling en alles zit goed en het hartje klopt.. :) :) (uiteraard moest ik wel voor de echo betalen) maar goed kan nu met een gerust hart slapen...
     
  14. RSL

    RSL Fanatiek lid

    16 okt 2008
    2.352
    42
    48
    Overijssel
    ik ben een aantal weken erg moe geweest, maar nooit misselijk of wat dan ook, dus echt dat zegt helemaal niets, niet iedereen krijgt alle kwaaltjes...
     
  15. Humpie1985

    17 nov 2014
    45
    0
    0
    he, dat herken ik. Ik denk dat ook af en toe. Alhoewel het natuurlijk hartstikke fijn is om niet misselijk te zijn of pijn te hebben. Maar je gaat er zo van twijfelen. Ik voel me ook nauwelijks zwanger, terwijl ik zeker weet dat het wel zo is.

    Dus eigenlijk hebben we niks te klagen :)
    Alleen maar geduld hebben tot de volgende echo om te kunnen zien dat het toch nog steeds echt, écht waar is :D
     
  16. yesyes

    yesyes Lid

    26 nov 2014
    19
    0
    0
    NULL
    NULL
    Zou ik ook wel willen :) maar toch durf ik het niet. Denk dat ik echt te nerveus ben de 17e hebben we de eerste echo, verjaardag van mn partner. 's avonds komen alle ouders en zusjes dus gaan we het vertellen. Duurt nog zoooo lang:p
     
  17. Linky

    Linky Fanatiek lid

    12 jun 2014
    3.487
    172
    63
    Vrouw
    Hoi Margien,

    Hier dit jaar een missed abortion en een miskraam gehad en nu eindelijk over de 12 weken zwanger. Bij de MA had ik net zo weinig klachten als nu, maar dit keer heb ik het kindje al 5 keer gezien op allemaal prachtige echo's. Niks voelen hoeft niet te betekenen dat het mis is of mis zal gaan, iedere zwangerschap is weer anders. De eerste weken zijn nu eenmaal een onzekere tijd, wat nog extra lastig is als je missed abortions hebt gehad.
    Ik hoop voor je dat je snel meer duidelijkheid zult krijgen!
     

Deel Deze Pagina