Gaat mijn hachee (zonder pakje of zakje) ook in 2,5 uur lekker worden ipv de aangegeven 3 uur? Ziek kind, opa gebeld om hier even te zijn zodat ik naar de winkel kon. Nu dus wel wat vertraging, maar toch opgezet omdat ik er zoveel zin in heb
Als ik stoofvlees maak zet ik het sowieso altijd al om uurtje of 10 s ochtends op, hoe langer hoe lekkerder... Ik kijk nooit op de verpakking daar klopt geen bal van Zelfde als met rendang, staat ook 3 uur, nou na 3 uur is het echt niet lekker hoor. Maar goed als je niet anders kan...Ik hoop dat het toch lekker zal zijn! Eet smakelijk alvast!
Ik maak het dus met nasivlees.... dus het hoeft helemaal niet te stomen. Water en zakje erbij en nog even lekker pruttelen. Wat peper erbij. Ik vind het heerlijk. Ik ben niet goed in dingen laten stoven want het kookt altijd droog... Maar moet eerlijk zeggen als mijn moeder het volgens de officiële manier heeft gemaakt is het wel lekkerder
Stoven is niet zo moeilijk hoor als je er op let dat er genoeg water bij zit en het gewoon in de gaten houden. Het is even oefenen maar uiteindelijk zal het je vast wel lukken!
Het was evengoed lekker hoor Niet dat het helemaal uit elkaar viel, maar we hoefden ook niet 5 minuten te kauwen zeg maar Mijn man houdt niet van hachee, maar zei dat hij deze wel lekker vond. Heb ik toch iets goed gedaan
Ik laat mijn stoofvlees ook geen 3u meer pruttelen. Manlief vind dat het vlees dan teveel uiteen valt, ik vind dat heerlijk Maar met 2u zit het meestal ook goed. Ik maak het dan ook in de ochtend al, dus staat het nog een hele dag en is het goed door en door gaar.
Durf je daar geen antwoord op te geven, als ik hachee maak staat het vanaf een uur of 10 smorgens al te pruttelen. Ik eet dus ook alleen als ik niet hoef te werken en geen afspraken heb haha.