Stooftijd hachee inkorten?

Discussie in 'De lounge' gestart door Annedore, 21 jan 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Annedore

    Annedore VIP lid

    17 feb 2010
    7.338
    836
    113
    Vrouw
    Flevoland
    Gaat mijn hachee (zonder pakje of zakje) ook in 2,5 uur lekker worden ipv de aangegeven 3 uur? :)

    Ziek kind, opa gebeld om hier even te zijn zodat ik naar de winkel kon. Nu dus wel wat vertraging, maar toch opgezet omdat ik er zoveel zin in heb :D
     
  2. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Als ik stoofvlees maak zet ik het sowieso altijd al om uurtje of 10 s ochtends op, hoe langer hoe lekkerder...
    Ik kijk nooit op de verpakking daar klopt geen bal van:)
    Zelfde als met rendang, staat ook 3 uur, nou na 3 uur is het echt niet lekker hoor.

    Maar goed als je niet anders kan...Ik hoop dat het toch lekker zal zijn! Eet
    smakelijk alvast!
     
  3. sunshineS1976

    sunshineS1976 Niet meer actief

    Ik maak het dus met nasivlees.... dus het hoeft helemaal niet te stomen. Water en zakje erbij en nog even lekker pruttelen. Wat peper erbij. Ik vind het heerlijk. Ik ben niet goed in dingen laten stoven want het kookt altijd droog...
    Maar moet eerlijk zeggen als mijn moeder het volgens de officiële manier heeft gemaakt is het wel lekkerder :p
     
  4. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Stoven is niet zo moeilijk hoor:) als je er op let dat er genoeg water bij zit en het gewoon in de gaten houden. Het is even oefenen maar uiteindelijk zal het je vast wel lukken!
     
  5. Kolovski

    Kolovski Niet meer actief

    Geen idee.

    Ik maak het altijd van rundvlees en dat laat ik zo goed als de hele dag sudderen.
     
  6. erlida

    erlida Fanatiek lid

    2 okt 2006
    1.999
    0
    0
    Beetje azijn erbij! Je proeft het niet terug, maar werkt wel!
     
  7. Annedore

    Annedore VIP lid

    17 feb 2010
    7.338
    836
    113
    Vrouw
    Flevoland
    Ik heb er rode wijnazijn bij gedaan :)
     
  8. Nic1976

    Nic1976 Fanatiek lid

    27 okt 2009
    4.533
    729
    113
    Heb je een snelkookpan? Uurtje en dan is het klaar.
     
  9. Annedore

    Annedore VIP lid

    17 feb 2010
    7.338
    836
    113
    Vrouw
    Flevoland
    Nee, helaas. Moet ik toch eens aanschaffen.
     
  10. Annedore

    Annedore VIP lid

    17 feb 2010
    7.338
    836
    113
    Vrouw
    Flevoland
    Het was evengoed lekker hoor :)
    Niet dat het helemaal uit elkaar viel, maar we hoefden ook niet 5 minuten te kauwen zeg maar;)

    Mijn man houdt niet van hachee, maar zei dat hij deze wel lekker vond. Heb ik toch iets goed gedaan :D
     
  11. nijntje1984

    nijntje1984 VIP lid

    15 sep 2008
    15.693
    1
    0
    Ik laat mijn stoofvlees ook geen 3u meer pruttelen. Manlief vind dat het vlees dan teveel uiteen valt, ik vind dat heerlijk :) Maar met 2u zit het meestal ook goed. Ik maak het dan ook in de ochtend al, dus staat het nog een hele dag en is het goed door en door gaar.
     
  12. wendelaa

    wendelaa VIP lid

    30 nov 2008
    8.641
    0
    0
    Noord Brabant
    Durf je daar geen antwoord op te geven, als ik hachee maak staat het vanaf een uur of 10 smorgens al te pruttelen.
    Ik eet dus ook alleen als ik niet hoef te werken en geen afspraken heb haha.
     

Deel Deze Pagina