Wehkamp bank en andere interieurspullen

Discussie in 'De lounge' gestart door mol81, 23 feb 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mol81

    mol81 Niet meer actief

    Momenteel wordt ons huis verbouwd. Vrijdag is het klaar. We zijn daarom oa ook op zoek naar nieuwe meubels.
    Ik zag op de site van Wehkamp een prachtige bank.
    Nu wil ik hem best bestellen maar ben altijd een beetje van het principe 'eerst zien/zitten en dan kopen'. Maar hij is wel echt heel mooi.
    Wie bestelt er wel eens online dit soort grote dingen? Waar moet ik op letten? En wat als het niets is...?
     
  2. liefkleintje

    liefkleintje VIP lid

    16 jun 2011
    5.620
    1.081
    113
    Vrouw
    Ik herken dat!! Heb ook een erg gave bank gezien bij de Wehkamp.
    Maar zeker een bank vind ik toch wel fijn om van tevoren te zien en proberen!

    Wij durven t dus niet aan....
     
  3. Sugartje

    Sugartje Niet meer actief

    kennis heeft er een gekocht bij wehkamp die op het plaatje wel leuk was, maar aangekomen moest hij nog compleet in elkaar gezet. Wat niet kon want de onderdelen waren niet exact passend..
     
  4. Bailief

    Bailief Niet meer actief

    Wij hebben wel een bank van de Wehkamp, we vonden hem zo mooi en de reviews waren goed. Achteraf zou ik hem niet gekocht hebben denk ik. Hij zit prima maar de kwaliteit van de bekleding valt wat tegen. Vrij "goedkoop" we hadden er al heel snel beschadigingen op zitten. Zoiets zie je in de winkel wel maar online niet. Het was hier ook een heel bouwpakket maar dat heb ik in mijn eentje in elkaar gezet, dus best goed te doen.
     
  5. Robijn89

    Robijn89 VIP lid

    1 feb 2015
    7.757
    4.720
    113
    Vrouw
    Ik zou zoiets 'groots' als een bank nooit online bestellen.. Die wil ik toch eerst in het echt zien en even uitproberen hoe hij zit.
     
  6. missle

    missle Fanatiek lid

    4 mrt 2010
    1.523
    1.063
    113
    Wij kochten niet bij Wehkamp maar bij Neckermann toen der tijd eetkamerstoelen die uit elkaar vielen door slechte kwaliteit. Er kwam een onafhankelijk iemand langs en inderdaad de stoelen waren slechte kwaliteit. Alleen stond in de voorwaarden schijnbaar ergens dat je geen geld terug kreeg, maar shoptegoed bij de webwinkel...

    Ik heb hemel en aarde moeten bewegen dat ik bij hun echt niet voor 100en euro's handdoeken ging bestellen en dat ik gewoon mijn geld terug wilde. Eens maar nooit meer dus...
     
  7. kleinliefje

    kleinliefje Niet meer actief

    Zelf zou ik het niet aandurven, vind een bank heel belangrijk en best een grote aankoop. Is de bank echt van Wehkamp zelf? Anders kun je het merkje googlen en kijken of ze het ergens verkopen in een winkel.
     
  8. Berte

    Berte VIP lid

    24 feb 2011
    6.868
    3.638
    113
    Vrouw
    Thuis
    Mijn moeder heeft ooit een vitrinekast bij de Wehkamp besteld. Op het plaatje zag deze er leuk uit, maar in het echt ziet het er ontzettend goedkoop uit.

    Ik zie dat soort dingen toch graag eventjes voordat ik ze koop.
     
  9. Suusjeuh

    Suusjeuh VIP lid

    4 jul 2010
    13.212
    13
    38
    Verpleegkundige/gastouder
    Ons bed via de wehkamp waren we erg blij mee! Maar zou ik nu nooit meer durven.
     
  10. blondi

    blondi Fanatiek lid

    3 sep 2010
    3.796
    1
    0
    Brabant
    Onze bank komt van de Wehkamp en hij is echt super!
    Ook veel complimenten over gehad.
     
  11. stevie84

    stevie84 Fanatiek lid

    8 okt 2010
    1.565
    0
    0
    Hier ooit een bank van wehkamp gehad. Was erg mooi en bleef ook mooi. Daarnaast zat en lag hij heerlijk. Later een bank in stenen winkel gekocht omdat ik graag een leren bank wilde, die bank was duurder en is het geld absoluut niet waard is geweest. Was al vrij snel doorgezakt en er zit nu zelfs een scheur in. Ik mis mijn stoffen wehkamp bank.
     
  12. sanna1986

    sanna1986 Niet meer actief

    Wij hebben een bank in de winkel gekocht maar bij wehkamp stond hij voor dezelfde prijs. Je kan even kijken of hij ergens in de buurt in de winkel te verkrijgen is om te testen.
     
  13. miekje80

    miekje80 Bekend lid

    27 apr 2007
    798
    0
    16
    Overijssel
    Het merk, type, e.d. van de bank noteren en in de omgeving kijken of een meubelzaak die bank heeft staan. Kun je hem testen en daarna evt. bij Wehkamp bestellen.
    Wehkamp is geen merk, in de zin van dat zij zelf producten fabriceren, zij verkopen alleen producten van andere merken. Dus een hele grote kans dat bijv. de meubelzaak "op de hoek" DE bank heeft staan, of een variant erop. Succes!
     
  14. Bluesky

    Bluesky VIP lid

    1 okt 2007
    5.941
    0
    36
    Verzorgende-IG
    Heerewaarden
    Ik zou het niet doen. Toevallig heb ik vorige week een nieuwe bank gekocht bij Ikea. Ik zag hem op de website en vond hem meteen leuk. Mooi lichtgrijs, dus ik wilde al klikken want voor 30 euro kwamen ze hem thuisbrengen. Ik moet nogal een eind voor de dichtstbijzijnde Ikea, dus een ideale oplossing.

    Maar, mijn man zei: zou je dat nou wel doen, zo zonder hem gezien te hebben... Hmmm... Misschien heb je gelijk, maar dan moet jij zaterdag wel mee naar Ikea! Dat was schrikken voor hem! :D Maar hij is meegegaan en maar goed ook, want de kleur die ik op mijn monitor voor wat lichter grijs aanzag, bleek een soort van licht diarree bruin te zijn... ;) Nu hebben we een donkergrijze bank... Ook mooi!
     

Deel Deze Pagina