Slijmerig

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Iris1977, 28 dec 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Iris1977

    Iris1977 Actief lid

    20 jul 2007
    194
    0
    0
    Administratief medewerkster / secretaresse
    Apeldoorn
    Hoi,

    Ik weet sinds gisteren dat ik zwanger ben had een heel duidelijke posi test. Nu maak ik me over van alles en nog wat zorgen. Toen ik ongi zou moeten worden, wati ik dacht ongeveer (met dag 33, terwijl ik zo rond de 30-37 -> langste, dagen cyclus heb) verloor ik iets oudrood bruiniachtig iets. Geen bolletje ofzo maar een heel klein beetje gerekt slijm zeg maar. Dat had ik ook altijd als ik ongi werd. Dan kwam eerst zoiets eruit en daarna pas de ongi zelf. Nu ik dit heb gehad is het toch geen miskraam? Kun je me helpen? Ik maak mezelf hiermee helemaal gek!

    Groetjes,
    Iris.
     
  2. Iris1977

    Iris1977 Actief lid

    20 jul 2007
    194
    0
    0
    Administratief medewerkster / secretaresse
    Apeldoorn
    Over de vorige vraag ben ik eigenlijk wel gerustgesteld. Maar heb al dagen last van lichtbruine afscheiding. Af en toe wat ongigevoel maar dat is heel weinig. Ik maak me zoveel zorgen, gewoon omdat ik niet wat ik moet voelen enzo. Kan je mij geruststellen?
    10-01 heb ik een afspraak met mijn internist en daarna kan ik afspraak maken met gynaecoloog (ivm mijn schildklierafwijking die ik van baby af aan al heb). Denk zelf om al eerder een afspraak te maken want ik zie het niet zitten om tot 10-01 te wachten en daarna nog weer te wachten. Wat denk jij? Alvast bedankt voor je antwoord.

    Groetjes,
    Iris.
     

Deel Deze Pagina