Juni 2007 Mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Judy77, 18 mei 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Natascha30

    Natascha30 Fanatiek lid

    4 okt 2006
    2.157
    0
    0
    Twente
    Voor iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling en veel geluk in 2008 :whistle:

    Tot volgend jaar :D
     
  2. ster

    ster Fanatiek lid

    1 nov 2005
    1.549
    0
    0
    Een fijne jaarwisseling allemaal! Hier wordt al wat afgeknald zeg! Gelukkig slaapt Mira er gewoon doorheen tot nu toe! Groetjes!
     
  3. Judy77

    Judy77 Fanatiek lid

    31 aug 2006
    1.699
    0
    0
    Nee hoor Moon, ik hoefde niet te wachten met fruit en groente..... Jaaaaa, van het cb natuurlijk wel, maar die promoten geen bijvoeding tot 6 maanden. Meijssen vond het onnodig om te wachten. Mirthe had er blijkbaar behoefte aan, dus zijn wij met 4 maanden gestart met rijstebloem in de laatste fles (voor langer slapen!), met 5 maanden met fruithap en met 6 maanden met groentehap en met 7 maanden met brood... Rustig aan opgebouwd dus, maar niet extra gewacht omdat ze te vroeg is....

    @ Linda, wijs besluit meid, dat 2008 voor jou een mooi nieuw begin mag worden! Nu kan je letterlijk en figuurlijk 2007 achter je laten, door naar je ouders te gaan....

    @ Mariëlle: woonde ik maar in Wijchen....

    @ Candijtje, Vera vieze oogjes, Mirthe vies oortje (wéér...) nou gaat lekker! Ik hoop dat je ze een beetje schoon krijgt, want dat lijkt me geen pretje, vieze oogjes.... Sluit me aan bij de oplossing van Linda....

    @ Sandra, leuk hè, dat eigen willetje en die eigenwijze koppies erbij! Mirthe wordt later rechter, want die slaat steeds met haar rammelaar op tafel (aldus besloten). En ze trekt er toch een eigenwijze toet bij, we liggen steeds helemaal in een deuk!

    En zelf zitten, ja, jij zit toch ook niet steeds bij iemand op schoot, hahahaha

    @ Patje, bah, wat een pijnlijke vakantie....wel een beetje uit kunnen rusten en kunnen genieten van de sneeuw?

    De 10e, 13.30 uur lijkt me prima, waar spreken we af??? Tja een groep vrouwen met kind herken ik vast wel, maar toch....even een goede plek afspreken? Ehm, als je de eerste roltrap op bent heb je alleen nog de roltrap naar de showroom. Daarachter is een zithoek waar kids tv kunnen kijken geloof ik... Daar doen???

    Gek hoor, zit alleen thuis.... Mirthe op KDV, Rinke werken... MOET de was doen, vreselijke berg kleren....maar ja, even posten hier natuurlijk! Mirthe heeft de halve nacht lopen spoken, we begrepen er niets van! Zelfs om 23 uur nog een flesje gegeven omdat ik bang was dat ze honger zou hebben (nu ze geen avondfles meer krijgt), maar die heeft ze gewoon lekker opgepeuzeld om vervolgens weer te spoken. Vanmorgen had ze 37,7 graden verhoging en ik zal op het kdv een vies oortje, wederom. Maar ik mag er weer gewoon aanzitten, dus ik denk weer geen ontsteking, maar ja, dan zou het weer een tandje moeten zijn, ben benieuwd, dan zou Mirthe richting Thijmen gaan!

    Gister verjaardag van mijn zwager.....heb me weer zitten verbazen wat mijn neefje allemaal te eten krijgt! Hij is 11 maanden: aardbeientaart, chips(nibits), plakje ontbijtkoek, een fles melk, nog wat chips (stonden op tafel, dus gewoon te pakken...) een flesje limonade..en dat in een tijdsbestek van 15.15 uur tot 17.00 uur! Hij eet geen verse groentehappen omdat hij gaat kokhalzen van stukjes, maar eet dus wel chips, hmmmm.....strange....

    Goed, genoeg maar weer, ik ga die was proberen weg te werken, moet zo nog even naar de stad, boogiebal voor Mirthe kopen en op zoek naar een laptopsleeve van Caselogic, geen idee waar ze die verkopen, maar ik MOET m hebben, hahaha...

    Doei! Fijne avond als ik hier niet meer post, goed eindejaar, voorzichtig met vuurwerk en dan op naar een mooi, voor sommigen vruchtbaar, en gezellig 2008!
    xx
     
  4. Marlieke

    Marlieke Fanatiek lid

    19 feb 2007
    1.881
    0
    0
    fulltime huisvrouw en moeder
    Twente
    @Spijkervrouwtje, heb jij ook al zo'n vaag voorgevoel dat het lang gaat duren voor een 2e zich aankondigt? Nja, vanaaf maar lekker aan de champagne en wie weet word 2008 toch het jaar waar onze en jullie 2e zich aankondigt...

    @All, nog maar 9 uurtjes en dan...

    Happy new year, happy new year, ...

    :whistle:

    [​IMG]
     
  5. moon85

    moon85 VIP lid

    5 jul 2006
    6.811
    0
    0
    @ judy

    Okay hihihi...
    Jeetje wat belachelijk dat ze hem dat allemaal lieten eten/drinken.
    Lekker gezond ook voor je kindje zeg.

    @all

    Ben zo trots mevrouw rolt op haar zij :)
    Maar vind het wel een beetje eng voor als ze door rolt bijv in bed ofzo.
     
  6. Velobabe

    Velobabe Fanatiek lid

    11 jul 2006
    2.272
    0
    0
    Keano was gisteren precies 6 maanden!

    Hij krijgt nog steeds volledige BV, maar krijgt nu ook af en toe fruit.
    En heeft voor het eerst banaan geproefd, zo uit z'n vuistje.

    Had ik al verteld dat zijn 2 middelste tandjes (onder) zijn doorgekomen?

    @Sandra
    Mooie foto zeg.

    @Linda
    Voor jou een extra portie geluk in 2008.

    @Judy
    Inderdaad een beetje strange van je neefje :rolleyes:
    Zo zie je maar wat voor invloed ouders kunnen hebben.
    Hoop dat je die laptopsleeve vindt.

    IEDEREEN EEN GELUKKIG, GEZOND EN VRUCHTBAAR 2008 GEWENST!

    LIEFS,
    VELOBABE, OOK NAMENS VELOBINK EN VELOBABY!
     
  7. Candijtje

    Candijtje Fanatiek lid

    19 jul 2006
    2.841
    0
    36
    Thx Linda, vanmiddag net zo`n pak gekocht van Daro met fysiologisch zout voor Vera der oogjes. Gisteravond was het weer mis. Huilen huilen huilen... zo zielig... alleen op schoot willenen hoefde maar naar der oogjes te wijzen of ze begon harder te snikken.... Uiteindelijk bij mij op schoot in slaap gevallen.. ik haar voorzichtig in bed leggen... tsja word ze wakker.. weer huilen geblazen... maar uiteindelijk viel ze uitgeput in slaap... helaas niet voor lang een uurtje later weer wakker en hetzelfde ritueel..... Een fles gegeven, daarna bleef ze huilen, samen op bed gaan liggen wawt kletsen en keuvelen... ohja nog in bad geweest ook... uiteindelijk maar een zetpilletje gegeven en na anderhalf uur was ze rustig en viel in slaap.... tot de volgende morgen 7.15 en nu slaapt ze nog vanaf half 2 !

    @Judy, wat betreft de 10e das prima, die hoek moet te vinden zijn toch?

    Moon ga je ook nog mee met Britt naar de meeting? Zou wel erg gezellig zijn hoor! En wat goed van Britt dat ze al rolt joh, Vera doet dat niet haha, die gaat volgens mij meteen zitten want draaien/ rollen vind ze maar nix hahaha

    Spijkervrouwtje & Marlieke, 2008 word jullie jaar hoor! Zet um op !

    Ook ik wens iedereen een knallend uiteinde en een nog veel beter begin van 2008 ! En denk aan je vingers mocht je vuurwerk gaan afsteken ;)
     
  8. Viona

    Viona Fanatiek lid

    12 jan 2007
    1.122
    0
    0
    Hoogvliet
    Meiden!! Alvast een fantastisch liefdevol 2008!!

    Ik probeer te slapen, alleen mevrouw hier wil niet samen met mij slapen, poeh en ik moet vannacht door naar mijn werk. Vijf uur beginnen.
    En probeer heel erg te slapen :(
     
  9. Viona

    Viona Fanatiek lid

    12 jan 2007
    1.122
    0
    0
    Hoogvliet
    En o ja die jackpot gaat naar mij hoor :p :p :) :)
     
  10. chiesa

    chiesa Fanatiek lid

    4 mrt 2006
    2.533
    0
    0
    Ik wens iedereen heel veel liefde, geluk, gezondheid en natuurlijk een heel vruchtbaar 2008 toe :D !!!!
     
  11. cimbomlu

    cimbomlu Fanatiek lid

    13 mei 2006
    1.554
    0
    0
    Het aller-allerbeste toegewenst aan iedereen in 2008!
     
  12. cimbomlu

    cimbomlu Fanatiek lid

    13 mei 2006
    1.554
    0
    0
    Om 8 uur werd ik netjes gewekt door geklets van Deniz, wat uitslapen met nieuwjaar?!?
    Manlief ligt nog wel op 1 oor.
    Ik ben gewoon naar bed gegaan hoor, gisteravond, moet straks werken en ben ook nog eens snipverkouden. Deniz heeft gelukkig door alle knallen heengeslapen!
    Gisteren stond me er een mega-rij bij de oliebollenkraam bij ons. Ze waren blijkbaar in de top geeindigd van de AD test. Ik heb oma's oliebollen gegeten, die zijn voor mij nummer 1!
    Helaas geen jackpot gewonnen bij de Staatsloterij... Dus moet toch gewoon blijven werken, hihihi.
    Nouja, we bedachten dat we met onze kleine toch al de hoofdprijs uit de loterij hebben gewonnen! ;)
     
  13. shelde

    shelde Fanatiek lid

    1 mei 2006
    2.816
    0
    0
    Allemaal een gelukkig 2008!

    Wij zijn om half 11 naar mijn ouders gegaan. Nicky wakker gemaakt, ze sliep toch al niet super. Niet gehuild, dus dat ging goed. Bij m'n ouders nog even naar bed, maar dat had ze snel gezien. Dus lekker beneden gezeten en naar het vuurwerk gekeken. Ze zat echt met grote ogen te kijken naar alle 'lichtjes' en als er niet snel genoeg nieuwe kwamen, was het mopperen. :) Rond 1 uur naar huis gegaan, nog een klein flesje gegeven en ze heeft lekker geslapen tot 9 uur. :D
    Wij hebben 's avonds nog lekker gegourmet met z'n tweetjes. Ik ruik het nu nog. :(

    Straks moet hubbie weer werken, dus geen familiebezoekjes (niet dat ik dat zo erg vind). Morgen de kerstboom maar eens opruimen denk ik. Staat wel gezellig, maar hij neemt zoveel ruimte in.

    Fijne dag allemaal!
     
  14. Judy77

    Judy77 Fanatiek lid

    31 aug 2006
    1.699
    0
    0
    Nou, tegen Chies en Cim kan ik niet op.....haha

    Gelukkig nieuwjaar ladies! Op een fantastisch 2008!

    Hier is het rustig verlopen allemaal. Mirthe had gister een vies oor en verhoging, gistermiddag wat jengelig toen ik haar van het KDV ophaalde. Eenmaal op de fiets naar huis wel weer vrolijk, maar thuis met eten, één bak ellende! Als Mirthe last heeft van haar tandjes wil ze niet van een lepeltje eten. We hebben haar dus maar een papfles gegeven en naar bed gebracht om half zeven. Om half negen nog even protest, maar daarna: diepe slaap tot 8 uur vanmorgen aan toe! Heerlijk!

    Papa en mama hebben lekker samen gegeten en een fles wijn meester gemaakt en naar het vuurwerk gekeken. Daarna heb ik oordopjes ingedaan (er was feest in de straat, de muziek leek bij ons IN huis wel op 10 te staan, zo hard) en heerlijk geslapen!

    Dus....
    Dat was het weer, een jaar verder, 2008, jeetje zeg!

    @ Moon, je gaat ook wel mee toch de 10e?

    @ Candijtje, gaat het alweer wat beter met Vera's oogjes vandaag?

    @ Velo, tja, ouders en kinderen, we bedoelen het allemaal goed.... Maar bij hun heb ik een beetje het idee dat ze hem vaak zijn zin geven om hem rustig te houden! Als ze boos naar hem kijken en zeggen dat iets niet mag, gaat ie huilen en pakken ze hem gelijk op om te troosten, oooohhh, wat gaat die jongen hun geduld nog op de proef stellen! Haha...

    Laptopsleeve niet gevonden, ik ga het bedrijf zelf maar eens mailen waar ik die dingen kan kopen, heb alle tassen en computerwinkels in Amersfoort gehad, zelfs zo'n groothandel, maar nee....niets....

    @ Viona & Cim & man van Sandra en ....zijn er nog meer, vandaag werken, bah! Dat lijkt me nou helemaal niets! Dus, sterkte meiden (en heer), waarschijnlijk zit de ellende er al weer op als jullie dit lezen ;)

    Oh, ga even Mirthe pakken, wakker geworden.... We hebben een schommel in de kamer gehangen, eens kijken wat ze ervan vindt!

    I'll be back!
     
  15. moon85

    moon85 VIP lid

    5 jul 2006
    6.811
    0
    0
    Even snel wat we gaan zo langs opa en oma en mijn opa en oma.. pff geen zin hihi.

    Gelukkig nieuwjaar allemaal!
    Dat het voor de gene die zwanger willen worden erg vruchtbaar zal zijn!
     
  16. Candijtje

    Candijtje Fanatiek lid

    19 jul 2006
    2.841
    0
    36
    Ook voor jullie allemaal een heel goed en gezond 2008 toegewenst!

    Wel apart om met oudejaarsavond thuis te zitten en elkaar om 0.00 uur een gelukkig nieuwjaar te wensen... normaal gesproken zaten we met een heel stel vrienden bij elkaar.. .maar nu ivm Vera en dat ik vandaag om 7 uur! moest beginnen niet gedaan... Nog wat vuurwerk afgestoken, manlief dan, en om 0.15 uur even boven gekeken, madam was wakker dus even naar beneden gehaald.... veel intresse voor het vuurwerk had ze niet....

    Hier nog eentje die aan het werk is... maar bijna klaar gelukkig... dan kan ik straks nog even tukken, want 4 uurtjes slaap is toch echt heel minimaal..... Daarna naar mn ouders daar is ook de rest van de fam. dus ff nieuwjaar wensen.

    Met Vera haar oogjes ging het vanmorgen toen ik wegging om 6.30uur stuk beter... van wat ik er van gezien heb... straks maar eens ff aan manlief vragen... Daro fysiologisch zout helpt echt goed en erg vind ze het niet dus geen gebrul!

    Kerstboom heb ik na de kerst al opgeruimd omdat ie zo giga aan het uitvallen was en ik hem zat was.... dus die klus is hier al lekker geklaard... succes Shelde ;)

    @Judy... euhhh wat is eigenlijk een laptopsleeve, of stel ik nou zon domme vraag? hoop dat je hem alsnog vind ;)

    Toedeloe!
     
  17. linnepin

    linnepin Fanatiek lid

    25 aug 2006
    1.030
    0
    0
    groepsleidster kinderopvang
    brabant
    He meiden,
    Hier mijn eerste berichtje vanuit het huis van m'n ouders. Toch wel raar hoor. Het is nu nog net of ik hier aan het logeren ben. Zo vreemd. Maar dat zal wel wennen zijn. Gelukkig zijn m'n ouders hele lieve mensen en ben ik ook hartstikke welkom. Toch moet ik even m'n draai vinden. Ze zijn nu planten in de tuin (ter grootte van 4 voetbalvelden) aan het aanplanten. Best zwaar werk natuurlijk, dus dan wil ik het liefst gaan helpen. Maar Finn ligt te slapen, dus ik kan het huis even niet uit, want ik weet niet tot hoever de babyfoon reikt... Maar goed, dan ga ik straks de was maar ophangen. Doe ik tenminste nog wat voor de kost.

    @Candijtje: Wat super dat de Daro zo goed helpt.

    @Iedereen: Allemaal een goed nieuwjaar en dat we ook dit jaar weer lief en leed met elkaar kunnen delen. Bedankt voor jullie steun.
    Dikke kus,
    Linda
     
  18. Judy77

    Judy77 Fanatiek lid

    31 aug 2006
    1.699
    0
    0
    @ Candijtje......geen stomme vraag hoor, ik wist het eerst ook niet...

    Je kan je laptop in een laptoptas doen, maar daar kan dan mijn fruit, broodtrommel, agenda, opschrijfboekje, telefoon, portemonnee, lenzenvloeistof/oogdruppels en weet ik het wat ik allemaal nog meer meezeul naar het werk er niet meer makkelijk bij....
    Het zijn ook OF lelijke mannentassen OF hele dure leren of damestassen....

    Dus ik heb zo'n soort van kleurige Oilily-look alike tas, formaat ehm, reistas? Niet zo heel groot, maar klein is ook niet helemaal het goede woord, maar daar hangt mijn laptop dan weer een beetje los in tussen al die zooi...

    Zit ik in vergadering met de directeur, zie ik dat hij een hoes om zijn laptop heeft.....een laptopsleeve...jawel...
    Nu heb ik er dus eentje gezien en wil persé deze vanwege de leuke kleurtjes....maar nergens te vinden dus....zucht...en een andere, tja, alleen saaie zwarte...

    Dit zijn ze:
    [​IMG]

    @ Linda, kan me voorstellen dat het gek is zo thuis! Maar zo te zien aan het formaat tuin ga ik ervan uit dat jullie nog wel een beetje eigen space hebben daar? Als ik bij mijn ouders moet gaan wonen......zou erg klein, vol en druk worden...

    Zooo, wij hebben de familiebezoekjes weer gehad.
    Net op de fiets naar Soest, onderweg, was geweldig, valt Mirthe in haar fietsstoel in slaap, helemaal hangend in dat stoeltje, prachtig, jammer dat we geen camera bij ons hadden!

    Morgen zijn we nog een dagje samen vrij, lekker. Gaan we eens kijken of we de vakantie kunnen boeken....[/img]
     
  19. nachtvliinder

    nachtvliinder Fanatiek lid

    20 sep 2006
    2.823
    0
    0
    Mijn 2 Grote liefdes...hubbie en ukkie
    schiedam
    MEIDEN BIJ DEZE WIL IK JULLIE EEN HEEL GEZOND, LIEFDEVOL, GELUKKIG NIEUWJAAR WENSEN. DAT AL JULLIE DROMEN MOGEN UITKOMEN DIT JAAR EN ALLE JAREN HIERNA NATUURLIJK!


    Ik ben hier nog erg weinig, ben je nieuwsgierig waarom pb me dan maar even!

    Ik kom zo af en toe even spieken !
    Wil nog wel even kwijt dat ik jullie echt topwijven vind! Ik denk ook niet dat ik het gaat redden 10 januari omdat ik naar het cb moet :( maar die datum erna die hou ik even open!


    Meiden jullie zijn echte toppertjes!
    Ennuuhh ik zie jullie wel bij de bruiloft van de eeuw he ;)
     
  20. Hester

    Hester Niet meer actief

    Gelukkig nieuwjaar allemaal!!

    Net zoals ik hier en daar lees, heeft ook Laurens door alle vuurpijlen en knallers heengeslapen :D Heeeeeeeeerlijk gewoon!

    Nu zijn we weer thuis, gezellig met papa (die moest de hele nacht werken)
    dus ik ga ff met hem bijkletsen over zijn jaarwisseling :) Tot later!
     

Deel Deze Pagina