Juni 2007 Mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Judy77, 18 mei 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. shelde

    shelde Fanatiek lid

    1 mei 2006
    2.816
    0
    0
    @ Moon, nou dan zat ik in de buurt! Groeit goed hoor je meisje! Wat adviseerden ze?

    @ Linda, dat zou ik ook hebben met mijn moeder. Die is ook vreselijk netjes en ik uhmmm... niet bepaald. :) Fijn dat Tess bij jouw is gekomen. Lijkt me ook niks om dan naar je oude huis te moeten. Ik hoop dat je snel meer over Finn weet!

    @ Shanna en Natascha, geven jullie yoghurt met een smaakje?

    @ Shanna, Britt mag al in de autostoel hoor. Als ze een beetje goes kan zitten, kan dat best. En je hebt messtal verschillende standen, dus je kan hem ook nog in ligstand zetten. Hee, mooi dat ik dat nu ook weet van het dromen. Nicky word rond 10-en vaak wakker en is vaak overstuur... weet ik wat dat waarschijnlijk is. En veel brood zeg, wat ze mag eten! Ik moet er nog mee beginnen. En ze worden zeker snel groot! Het is allang geen baby meer. *snif snif* ;)

    Nicky had tot 9 uur geslapen! En daarna tot 11 uur. Konden wij heerlijk uitslapen! :D Het is nu licht aan het sneeuwen hier, gezellig!
    Ik heb gisteren diksap uit een beker gegeven (met en zonder deksel gedeelte). Ging best goed. Het werd wel een beetje een nat zooitje, maar ze verslikte zich niet ofzo.
    Enne, geven jullie pap van een lepel? Ik geef 's avonds de papfles, maar ze is dan echt te moe om dat van een lepel te eten. En 's ochtend heeft ze het geduld er niet voor. :) Dus hier alle melk en pap in een fles...
     
  2. moon85

    moon85 VIP lid

    5 jul 2006
    6.811
    0
    0
    @ lin

    Wel fijn dat je je er op je gemak voelt.
    Het is natuurlijk even weer wennen aan elkaar enz.

    @ shanna en san

    Dat ze gewoon op de HA moest blijven want dat is goede voeding en dat als ze honger heeft ik haar water moet geven :( :confused:
    M'n moeder was met m'n nichtje van 6 maanden mee om te wegen en die hoorde het ook dat ze dat zeiden en vond het maar heel raar.
    Ze zei ook misschien is het wel zuig behoefte.. maar als ze haar speen heeft is ze even stil en spuugd ze hem uit en huilen dus volgens mij gewoon echt honger.
    Maar ja...
    Over 2 weken moet ik er weer heen naar de arts kijken wat die er dan van zegt.

    @ shanna
    Balen dat ze weer in de nacht komt.
     
  3. chiesa

    chiesa Fanatiek lid

    4 mrt 2006
    2.533
    0
    0
    Sienna is ook nog steeds tandloos hoor hihi. Ze is niet zo snel...

    Net als Britt dpet ook sienna haar fruithapje weigeren. Eerst leek het goed te gaan, toen kreeg ze krampen en harde poep. Weer fruithap geprobeerd en het gaat... Maar echt niet super. Ze zit nog steeds volledig aan de borst en weigert ook nog eens de fles.

    Ik word er een beetje zenuwachtig van want binnenkort mag ik niet meer in de baas zn tijd voeden en wat dan als ze nog steeds niet aan de fruithap zit en of de fles nog steeds weigert pff.

    Iemand een idee :(:

    Ook sienna slaapt 's avonds en 's nachts slechter. Steeds uit bed om dr tut in te doen pff. TIPS AUB
     
  4. Hester

    Hester Niet meer actief

    Dank je wel voor het schema!

    Het is eigenlijk best wel veel he, wat die kleintjes zo op een dag naar binnen moeten werken :)
    Vooral die 210 ml! :confused: Ik heb nog nooit zo'n grote fles gemaakt - is dat met 7 schepjes?

    Balen Shanna dat ze weer 's nachts wil eten!
    En Chiesa: bij jou dus ook?
    Ik heb helaas geen tips voor jullie, zou het een sprongetje kunnen zijn?
    Hopen dat het gauw weer over gaat.

    Vandaag heeft Laurens zijn eerste gehele boterham gegeten (zonder beleg - ik zie nu in Shanna's schema dat er iets op moet?) en hij vond het heerlijk (wat niet, die jongen eet echt ALLES ;) )
    Hij deed er wel ongeveer een half uur over (!!) maar toen was het wel op :)

    Hij wordt gelukkig ook weer lekker stevig: was best wel afgevallen in het ziekenhuis, maar dat is alweer helemaal goed gekomen. Ik zie toch liever een beetje vollere baby - heeft hij lekker wat reserve ;)
     
  5. chiesa

    chiesa Fanatiek lid

    4 mrt 2006
    2.533
    0
    0
    Ja Hester, Siënna ook ja.

    Hey, te gek dat het met laurens zo goed gaat joh! :thumup:
     
  6. moon85

    moon85 VIP lid

    5 jul 2006
    6.811
    0
    0
    @ all

    Deden net lekker makkelijk met menu uit de magnetron.
    Die van Marco was klaar zat ie al lekker op te eten.. mijne er in.. was onder tussen de was aan het opvouwen.
    Kwam er in eens rook aan de boven kant van de deur.
    Dus kijken had het deurtje vande magnetron kortsluiting gemaakt.
    En een vieze lucht van verbrand plastic
    Alle ramen al open gehad en ben met Britt in bed gaan liggen met haar muts op hihi.. en leek de lucht weg te zijn maar nu zit alles weer dicht en stinkt het weer.
    Hebben ook al met luchtverfrisser lopen spuiten maar helpt allemaal niet
    Iemand tips?
    Hoop dat het voor het slapen minder is want word er knap benauwd van.
     
  7. Marlieke

    Marlieke Fanatiek lid

    19 feb 2007
    1.881
    0
    0
    fulltime huisvrouw en moeder
    Twente
    @Shanna, Marciano heeft ook ruim 2 maanden last gehad van kwijlen, rode wangetjes, bijten e.d. Tot ie dus opeens een tandje doorhad!

    @Moon, geen tips helaas! Alleen zou je misschien OUST kunnen gebruiken? Spuitbus voor vieze luchtjes verwijderen...

    @All, hier giga last van buikgriep. Marciano heeft er diarree bij. Ik heb alleen maar enorme last van krampen. Ergens had ik ook liever diarree erbij, wellicht worden de krampen dan af en toe even wat minder...
     
  8. moon85

    moon85 VIP lid

    5 jul 2006
    6.811
    0
    0
    @ marlieke

    Die fles is al leeg en hielp niks :cry:
    Heb nu emmers met schoonmaak middel staan, bakjes spiritus en soda.

    Beterschap!
     
  9. marion68

    marion68 Lid

    1 nov 2006
    68
    0
    0
    noord brabant
    Hoi, allemaal de beste wensen voor 2008 en voor degene die willen een vruchtbaar 2008 (doe dat hier maar niet,ik zou best een derde willen, en mijn man ook maar binnenkort wordt ik 40 dus vanuit mijn kant verstandelijk gezien toch maar niet).

    Ik lees wel regelmatig mee, maar dat reageren lukt nog niet echt.

    Moon, wat is Britt toch een lekker meidje, groeit ook goed, geniet er maar van dat ze nu nog "klein" is, voor je het weet is ze groot.

    Hester, fijn dat het weer goed gaat met Laurens, dat hij ook alweer aangesterkt is en 7 maanden alweer. En ook al aan het brood.

    Chiesa, dat voeden mag toch totdat Sienna 9 maanden is, en als het nodig is daarna in overleg met je baas (al wordt de tijd dan niet meer gerekend als werkuren). Wil ze ook geen fles drinken als iemand anders hem geeft. Misschien andere flesjes uitproberen. Bij Yonna zijn we ook verschillende keren opnieuw begonnen met fruit, want dan lukte het toch nog niet, sinds een maand gaat het echter wel goed alhoewel ze wel 3 dagen met een potje doet, het begin is er.

    Shelde, Yonna krijgt alleen 's avonds pap, maar dan ook uit de fles, met de lepel lijkt mij ook niet zo handig. Nicky eet wel goed zeg 200 gr.

    Linda, je hebt groot gelijk dat je naar je ouders bent gegaan, fijn ook dat je daar op Tess kan passen. Ik hoop dat je snel je draai hebt gevonden, maar nog liever dat je snel eigen woonruimte hebt. Ben ook benieuwd wat eruit komt bij Finn z'n bloedonderzoek, hopen dat het snel bekend is en dat ze het dan kunnen oplossen.

    Nachtvliinder jij maakt het wel spannend hier (en Judy helpt ook mee).

    Patje, fijn dat je een leuke vakantie had, nou hopen dat die bijholteontsteking snel over is.

    Judy, Mirthe alweer bij 9 maanden zag ik, wat gaat het toch hard. En goed thuisuren schrijven voor je werk hoor, dan komen ze er wel achter.

    Nou hoop dat ik niet teveel van jullie heb overgeslagen.

    Wat worden ze toch groot, ik zie af en toe wel van die leuke foto's voorbij komen.
    We zijn vandaag met Yonna naar het cb geweest, ze weegt nu 8400 gr en is 67,5 cm.
    Ze heeft sinds de kerst 2 tandjes gekregen, en draait sinds half dec. van de rug naar de buik, alleen niet terug (terwijl ze dat in september al wel 5 keer in een uur tijd deed en daarna dus niet meer).
    Sinds een maand is ze het happen gaan snappen. Iets daarvoor zijn we toch met de rijstebloempap begonnen, dit zouden we eigenlijk niet doen omdat ze best veel last van de darmen had gehad en we bang waren dat ze hier ook niet goed tegen zou kunnen, alleen was ze toen al een paar weken behoorlijk aan de dunne en ik dacht als ik het wil proberen moet ik het nu doen. Resultaat was dat de diarree meteen over was en ze maar 1 of 2 keer in de week met moeite poepte, maar kort daarna begon het fruit eten te lukken en sindsdien poept ze 3 a 4 keer per week en dit kost niet eens zoveel moeite.
    Met de rijstebloempap slaapt ze iets langer door, maar echt de nacht doorslapen dat kent ze nog niet, we zijn blij als ze pas om 5 uur wakker wordt, tenminste mijn man want ik slaap overal doorheen.
    Maar ons Yonna is een heerlijk kind, een echte lachebek, ze moppert eigenlijk heel weinig en over het algemeen is het zo dat wanneer ze aandacht krijgt er een lach op haar gezicht verschijnt.

    Groetjes Marion.
     
  10. marion68

    marion68 Lid

    1 nov 2006
    68
    0
    0
    noord brabant
    08-04-07
    Judith (30) Mirthe: GGL: 1790 gr, 40 cm HGL: 9050 gr, ong. 72 cm MT:74 CB: 18 jan. ZH: in april pas weer :) GS: 13 VD: 1 x FV met pap, broodje, fruithap & groentehap

    14-05-07
    Viona (22) Chanelle: GGL: 3085 gr, 47 cm HGL: 7820 gr, 67 cm MT:62/68 CB: 1 feb. GS: 13 VD: 3x FV, fruithapje en groentehapje

    24-05-07
    Brussie (33) Ben Luitje: GGL: 2929 gr, 47 cm HGL: 6810 gr, 66 cm MT: 62/68 CB: 29/11 GS: 's nachts 8 uurVD: 5x fv, heel af en toe fruithapje GM: 0 (zelfde als voor de zwangerschap)

    28-05-07
    Britt (28 ) Sven: GGL: 4120gr, 53 cm HGL: 7810 gr, 69 cm MT:68/74CB: 18 jan GS: overdag 2, in de nacht 10VD: 5x BV GM: +2 kg

    31-05-07
    Linda (25) Finn: GGL: 3250 gram, 51 cm, HGL: 8050 gram, 71 cm MT: 68/74 CB: 11 januari GS: overdag +/_4 uur, 's nachts 10 uur VD: 4 en fruit en groente GM: -2 kg

    01-06-07
    Spijkervrouwtje (30) Isa: GGL: 2850gr, 49 cm HGL: 6320 gr, 63 cm MT:62/68CB: 24 januari GS: snachts 12 VD: 2 x BV 2 x FV + fruit/groentenhapje (athans poging daartoe :) ) GM: + 1 kg
    Hester (27) Laurens: GGL: 3210gr, 50 cm MT:68CB:( HGL: 8500 gr, 68 cm VD: 3-4 x FV + fruit/groente GM: +3 kg

    04-06-07
    Bibi (28 ) Kayleigh: GGL: 3670 gr, 50 cm
    Cimbomlu (37) Deniz: GGL: 3630gr, ? cm HGL: 8180 gr, 68 cm MT:68-74 CB: 7 mei (4e vacc) GS: 's nachts 8-12 VD: 4-5x200 ml FV en fruit/groentehapje GM: +3 kg

    06-06-07
    Laila (32) Joya: GGL: 3780 gr, 50cm hoofdj 35cm HGL:8220gr,68cm, hoofdje 42,9 cm MT:68/74 CB: 6mrt arts GS: overdag ong.4 uur, 's nachts 12 uur VD: 3xFV 180 cc met 6 scheppen en de laatste fles 24schepjes rijstebloem, 1 fruithapmet 1/2 liga 1e stap en 1 groente (
    Senna (28 ) Marin: GGL: 2900 gr, 47cm

    07-06-07
    Ster (32) Mira : GGL: 3880 gr HGL: 8065 gr, 68 cm MT:68/74CB: 20-01-08 GS: 3overdag en 10 's nachts VD: 2xBV 3xFV &fruithap GM: +0
    Anakin (31) Bram: GGL: 3529 gr, 52 cm
    Babs1980 (27) Kevin: GGL: 4240 gr, 53 cm HGL: 7638 gr, 65 cm MT:68/74CB: 18 dec. GS: overdag 2 's nachts 11/12VD: 4 x FV (210+7) + groente/fruit
    08-06-07
    Clau (28 ) Jesse: GGL: 3330 gr, 52 cm

    09-06-07
    Nachtvliinder(23) Devano Giovanni: GGL: 3560 gr, 50 cm HGL: 7030gr, 61cm MT:62/68CB: 12 nov GS: overdag 1 á 2 snachts 11VD: 4 GM: -5
    Shanna (28 ) Britt Jade : GGL: 3670 gr, 50 cm HGL: 9040 gr, 67,5 cm MT:68CB: 17-1 GS: overdag 1 a 2, 's nachts 12, met af en toe een pauze! VD: 4 x 180 ml FV, soms fruit en/of groente GM: -4

    12-06-07
    Chiesa Siënna: GGL: 3820 gr, 51 cm HGL: 8235 gr, 67 cm MT: 74 CB: 13 feb 2008 GS: 8 VD: 5 borstvoeding 1 x fruithap GM: - 1 kg
    Patje (29) Femke: GGL: 4410gr, 57 cm HGL: 7835gr, 71,5cm MT: 68/74 CB: 4-2-2008 GS: s'nachts 10 uur, overdag gemiddeld 1 uur per slaapje VD:7.00 papfles, 11.00 fruit en flesje, 15.00 groente en fles, 19.00 papfles. GM: + 0 kg

    13-06-07
    Marlieke (31) Marciano: GGL: 2760 gr, 49 cm HGL: 8700 gr, 70,5 cm MT:74/80 CB: 12-02-08 GS: 's nachts 12, overdags 3VD: 3x FV 1x fruithapje 1x groentehapje met vlees en beetje yoghurt

    14-06-07
    Natascha (31) Thijmen: GGL: 4640 gr, 54 cm HGL: 9360 gr, 69,5 cm MT: 74/80 CB: 31-01-08 verpl. GS: 's nachts 12/13, overdag 5 VD: 3 x FV, fruit, groente/aard/vlees/yoghurt/kwark

    15-06-07
    Sandra (24) Nicky : GGL: 3520 gr, 51 cm HGL: op 12-12: 7980 gr, ong. 67,5 cm MT:68CB: 23-01 GS: 's nachts 10-12 VD: 4x FV (200/6) + fruit en groentehapje
    Angelique (27) Sam : GGL: 3430 gr, 50 cm HGL: 6835 gr, 68 cm MT:68/74CB: 1-2 GS: overdag 3, 's nachts 12 VD: 4 x FV(180/6) en fruit, groente en de rest GM: +15 kg en dat blijft voorlopig zo, nu ik zwanger ben

    18-06-07
    Manuela (28 ) Louise: GGL: 3060 gr, 49 cm HGL: 6800 gr, 68 cm MT:62/68 CB: 31-01 GS: 12 VD: 4 x FV GM: +10 kg
    Emmie (22 ) Seff: GGL: 3500 gr, 52 cm

    20-06-07
    Rachel82 (25) Sem GGL: 3390 gr, 50 cm

    21-06-07
    Candijtje (29 ) Vera Maria Sophia GGL: 4780 gr, 53 cm HGL: 8640 gr, 70 cm MT: 68 / 74 CB: 4-02 GS:10 - 12VD: 3x210 FV + fruit en groentehap GM: -1 kg

    25-06-07
    karin35(36) Danique GGL: 4250 gr, 53 cm
    anja1969(38 ) Joost GGL: 3500 gr, 50 cm
    Pietje77(Lia) Elle GGL: 3730 gr, 52 cm HGL: 6225gr, 61 cm, hoofd 40.6 MT: 56 CB: 11-12 GS: 8-9 VD: 5xfv GM: +11.5 kg

    27-06-07
    Marion68 (39) Yonna GGL: 3455 gr, 50 cm HGL: 8400 gr, 67,5 cm MT:68/74CB: 14-02-2008 GS: 5-7 VD: 4 (180+6) beetje groente en fruit GM: +0

    30-06-07
    Velobabe (29) Keano GGL: 4060 gr, 52 cm HGL: 7725 gr, 70 cm MT:62/68

    13-10-07
    Simone (22) Britt : GGL: 1720 gr, 41,5 cm HGL: 3330 gr, 52 cm MT:56 CB: 17 jan en maart ka GS: 3-4 VD: 6 (110cc) GM: -9 kg


    Verklaring:

    GGL: Geboortegewicht en lengte
    HGL: Huidige gewicht en lengte
    MT: Maat kleertjes
    CB: Volgende afspraak CB
    GS: Gemiddeld aantal doorslaapuren
    VD: Voedingen per dag
    GM: Gewicht moeder
     
  11. shelde

    shelde Fanatiek lid

    1 mei 2006
    2.816
    0
    0
    08-04-07
    Judith (30) Mirthe: GGL: 1790 gr, 40 cm HGL: 9050 gr, ong. 72 cm MT:74 CB: 18 jan. ZH: in april pas weer :) GS: 13 VD: 1 x FV met pap, broodje, fruithap & groentehap

    14-05-07
    Viona (22) Chanelle: GGL: 3085 gr, 47 cm HGL: 7820 gr, 67 cm MT:62/68 CB: 1 feb. GS: 13 VD: 3x FV, fruithapje en groentehapje

    24-05-07
    Brussie (33) Ben Luitje: GGL: 2929 gr, 47 cm HGL: 6810 gr, 66 cm MT: 62/68 CB: 29/11 GS: 's nachts 8 uurVD: 5x fv, heel af en toe fruithapje GM: 0 (zelfde als voor de zwangerschap)

    28-05-07
    Britt (28 ) Sven: GGL: 4120gr, 53 cm HGL: 7810 gr, 69 cm MT:68/74CB: 18 jan GS: overdag 2, in de nacht 10VD: 5x BV GM: +2 kg

    31-05-07
    Linda (25) Finn: GGL: 3250 gram, 51 cm, HGL: 8050 gram, 71 cm MT: 68/74 CB: 11 januari GS: overdag +/_4 uur, 's nachts 10 uur VD: 4 en fruit en groente GM: -2 kg

    01-06-07
    Spijkervrouwtje (30) Isa: GGL: 2850gr, 49 cm HGL: 6320 gr, 63 cm MT:62/68CB: 24 januari GS: snachts 12 VD: 2 x BV 2 x FV + fruit/groentenhapje (athans poging daartoe :) ) GM: + 1 kg
    Hester (27) Laurens: GGL: 3210gr, 50 cm MT:68CB:( HGL: 8500 gr, 68 cm VD: 3-4 x FV + fruit/groente GM: +3 kg

    04-06-07
    Bibi (28 ) Kayleigh: GGL: 3670 gr, 50 cm
    Cimbomlu (37) Deniz: GGL: 3630gr, ? cm HGL: 8180 gr, 68 cm MT:68-74 CB: 7 mei (4e vacc) GS: 's nachts 8-12 VD: 4-5x200 ml FV en fruit/groentehapje GM: +3 kg

    06-06-07
    Laila (32) Joya: GGL: 3780 gr, 50cm hoofdj 35cm HGL:8220gr,68cm, hoofdje 42,9 cm MT:68/74 CB: 6mrt arts GS: overdag ong.4 uur, 's nachts 12 uur VD: 3xFV 180 cc met 6 scheppen en de laatste fles 24schepjes rijstebloem, 1 fruithapmet 1/2 liga 1e stap en 1 groente (
    Senna (28 ) Marin: GGL: 2900 gr, 47cm

    07-06-07
    Ster (32) Mira : GGL: 3880 gr HGL: 8065 gr, 68 cm MT:68/74CB: 20-01-08 GS: 3overdag en 10 's nachts VD: 2xBV 3xFV &fruithap GM: +0
    Anakin (31) Bram: GGL: 3529 gr, 52 cm
    Babs1980 (27) Kevin: GGL: 4240 gr, 53 cm HGL: 7638 gr, 65 cm MT:68/74CB: 18 dec. GS: overdag 2 's nachts 11/12VD: 4 x FV (210+7) + groente/fruit
    08-06-07
    Clau (28 ) Jesse: GGL: 3330 gr, 52 cm

    09-06-07
    Nachtvliinder(23) Devano Giovanni: GGL: 3560 gr, 50 cm HGL: 7030gr, 61cm MT:62/68CB: 12 nov GS: overdag 1 á 2 snachts 11VD: 4 GM: -5
    Shanna (28 ) Britt Jade : GGL: 3670 gr, 50 cm HGL: 9040 gr, 67,5 cm MT:68CB: 17-1 GS: overdag 1 a 2, 's nachts 12, met af en toe een pauze! VD: 4 x 180 ml FV, soms fruit en/of groente GM: -4

    12-06-07
    Chiesa Siënna: GGL: 3820 gr, 51 cm HGL: 8235 gr, 67 cm MT: 74 CB: 13 feb 2008 GS: 8 VD: 5 borstvoeding 1 x fruithap GM: - 1 kg
    Patje (29) Femke: GGL: 4410gr, 57 cm HGL: 7835gr, 71,5cm MT: 68/74 CB: 4-2-2008 GS: s'nachts 10 uur, overdag gemiddeld 1 uur per slaapje VD:7.00 papfles, 11.00 fruit en flesje, 15.00 groente en fles, 19.00 papfles. GM: + 0 kg

    13-06-07
    Marlieke (31) Marciano: GGL: 2760 gr, 49 cm HGL: 8700 gr, 70,5 cm MT:74/80 CB: 12-02-08 GS: 's nachts 12, overdags 3VD: 3x FV 1x fruithapje 1x groentehapje met vlees en beetje yoghurt

    14-06-07
    Natascha (31) Thijmen: GGL: 4640 gr, 54 cm HGL: 9360 gr, 69,5 cm MT: 74/80 CB: 31-01-08 verpl. GS: 's nachts 12/13, overdag 5 VD: 3 x FV, fruit, groente/aard/vlees/yoghurt/kwark

    15-06-07
    Sandra (24) Nicky : GGL: 3520 gr, 51 cm HGL: op 12-12: 7980 gr, ong. 67,5 cm MT:74CB: 23-01 GS: 's nachts 10-12 VD: 3x FV (200/6) + fruit en groente en diksap
    Angelique (27) Sam : GGL: 3430 gr, 50 cm HGL: 6835 gr, 68 cm MT:68/74CB: 1-2 GS: overdag 3, 's nachts 12 VD: 4 x FV(180/6) en fruit, groente en de rest GM: +15 kg en dat blijft voorlopig zo, nu ik zwanger ben

    18-06-07
    Manuela (28 ) Louise: GGL: 3060 gr, 49 cm HGL: 6800 gr, 68 cm MT:62/68 CB: 31-01 GS: 12 VD: 4 x FV GM: +10 kg
    Emmie (22 ) Seff: GGL: 3500 gr, 52 cm

    20-06-07
    Rachel82 (25) Sem GGL: 3390 gr, 50 cm

    21-06-07
    Candijtje (29 ) Vera Maria Sophia GGL: 4780 gr, 53 cm HGL: 8640 gr, 70 cm MT: 68 / 74 CB: 4-02 GS:10 - 12VD: 3x210 FV + fruit en groentehap GM: -1 kg

    25-06-07
    karin35(36) Danique GGL: 4250 gr, 53 cm
    anja1969(38 ) Joost GGL: 3500 gr, 50 cm
    Pietje77(Lia) Elle GGL: 3730 gr, 52 cm HGL: 6225gr, 61 cm, hoofd 40.6 MT: 56 CB: 11-12 GS: 8-9 VD: 5xfv GM: +11.5 kg

    27-06-07
    Marion68 (39) Yonna GGL: 3455 gr, 50 cm HGL: 8400 gr, 67,5 cm MT:68/74CB: 14-02-2008 GS: 5-7 VD: 4 (180+6) beetje groente en fruit GM: +0

    30-06-07
    Velobabe (29) Keano GGL: 4060 gr, 52 cm HGL: 7725 gr, 70 cm MT:62/68

    13-10-07
    Simone (22) Britt : GGL: 1720 gr, 41,5 cm HGL: 3330 gr, 52 cm MT:56 CB: 17 jan en maart ka GS: 3-4 VD: 6 (110cc) GM: -9 kg


    Verklaring:

    GGL: Geboortegewicht en lengte
    HGL: Huidige gewicht en lengte
    MT: Maat kleertjes
    CB: Volgende afspraak CB
    GS: Gemiddeld aantal doorslaapuren
    VD: Voedingen per dag
    GM: Gewicht moeder
     
  12. moon85

    moon85 VIP lid

    5 jul 2006
    6.811
    0
    0
    08-04-07
    Judith (30) Mirthe: GGL: 1790 gr, 40 cm HGL: 9050 gr, ong. 72 cm MT:74 CB: 18 jan. ZH: in april pas weer :) GS: 13 VD: 1 x FV met pap, broodje, fruithap & groentehap

    14-05-07
    Viona (22) Chanelle: GGL: 3085 gr, 47 cm HGL: 7820 gr, 67 cm MT:62/68 CB: 1 feb. GS: 13 VD: 3x FV, fruithapje en groentehapje

    24-05-07
    Brussie (33) Ben Luitje: GGL: 2929 gr, 47 cm HGL: 6810 gr, 66 cm MT: 62/68 CB: 29/11 GS: 's nachts 8 uurVD: 5x fv, heel af en toe fruithapje GM: 0 (zelfde als voor de zwangerschap)

    28-05-07
    Britt (28 ) Sven: GGL: 4120gr, 53 cm HGL: 7810 gr, 69 cm MT:68/74CB: 18 jan GS: overdag 2, in de nacht 10VD: 5x BV GM: +2 kg

    31-05-07
    Linda (25) Finn: GGL: 3250 gram, 51 cm, HGL: 8050 gram, 71 cm MT: 68/74 CB: 11 januari GS: overdag +/_4 uur, 's nachts 10 uur VD: 4 en fruit en groente GM: -2 kg

    01-06-07
    Spijkervrouwtje (30) Isa: GGL: 2850gr, 49 cm HGL: 6320 gr, 63 cm MT:62/68CB: 24 januari GS: snachts 12 VD: 2 x BV 2 x FV + fruit/groentenhapje (athans poging daartoe :) ) GM: + 1 kg
    Hester (27) Laurens: GGL: 3210gr, 50 cm MT:68CB:( HGL: 8500 gr, 68 cm VD: 3-4 x FV + fruit/groente GM: +3 kg

    04-06-07
    Bibi (28 ) Kayleigh: GGL: 3670 gr, 50 cm
    Cimbomlu (37) Deniz: GGL: 3630gr, ? cm HGL: 8180 gr, 68 cm MT:68-74 CB: 7 mei (4e vacc) GS: 's nachts 8-12 VD: 4-5x200 ml FV en fruit/groentehapje GM: +3 kg

    06-06-07
    Laila (32) Joya: GGL: 3780 gr, 50cm hoofdj 35cm HGL:8220gr,68cm, hoofdje 42,9 cm MT:68/74 CB: 6mrt arts GS: overdag ong.4 uur, 's nachts 12 uur VD: 3xFV 180 cc met 6 scheppen en de laatste fles 24schepjes rijstebloem, 1 fruithapmet 1/2 liga 1e stap en 1 groente (
    Senna (28 ) Marin: GGL: 2900 gr, 47cm

    07-06-07
    Ster (32) Mira : GGL: 3880 gr HGL: 8065 gr, 68 cm MT:68/74CB: 20-01-08 GS: 3overdag en 10 's nachts VD: 2xBV 3xFV &fruithap GM: +0
    Anakin (31) Bram: GGL: 3529 gr, 52 cm
    Babs1980 (27) Kevin: GGL: 4240 gr, 53 cm HGL: 7638 gr, 65 cm MT:68/74CB: 18 dec. GS: overdag 2 's nachts 11/12VD: 4 x FV (210+7) + groente/fruit
    08-06-07
    Clau (28 ) Jesse: GGL: 3330 gr, 52 cm

    09-06-07
    Nachtvliinder(23) Devano Giovanni: GGL: 3560 gr, 50 cm HGL: 7030gr, 61cm MT:62/68CB: 12 nov GS: overdag 1 á 2 snachts 11VD: 4 GM: -5
    Shanna (28 ) Britt Jade : GGL: 3670 gr, 50 cm HGL: 9040 gr, 67,5 cm MT:68CB: 17-1 GS: overdag 1 a 2, 's nachts 12, met af en toe een pauze! VD: 4 x 180 ml FV, soms fruit en/of groente GM: -4

    12-06-07
    Chiesa Siënna: GGL: 3820 gr, 51 cm HGL: 8235 gr, 67 cm MT: 74 CB: 13 feb 2008 GS: 8 VD: 5 borstvoeding 1 x fruithap GM: - 1 kg
    Patje (29) Femke: GGL: 4410gr, 57 cm HGL: 7835gr, 71,5cm MT: 68/74 CB: 4-2-2008 GS: s'nachts 10 uur, overdag gemiddeld 1 uur per slaapje VD:7.00 papfles, 11.00 fruit en flesje, 15.00 groente en fles, 19.00 papfles. GM: + 0 kg

    13-06-07
    Marlieke (31) Marciano: GGL: 2760 gr, 49 cm HGL: 8700 gr, 70,5 cm MT:74/80 CB: 12-02-08 GS: 's nachts 12, overdags 3VD: 3x FV 1x fruithapje 1x groentehapje met vlees en beetje yoghurt

    14-06-07
    Natascha (31) Thijmen: GGL: 4640 gr, 54 cm HGL: 9360 gr, 69,5 cm MT: 74/80 CB: 31-01-08 verpl. GS: 's nachts 12/13, overdag 5 VD: 3 x FV, fruit, groente/aard/vlees/yoghurt/kwark

    15-06-07
    Sandra (24) Nicky : GGL: 3520 gr, 51 cm HGL: op 12-12: 7980 gr, ong. 67,5 cm MT:74CB: 23-01 GS: 's nachts 10-12 VD: 3x FV (200/6) + fruit en groente en diksap
    Angelique (27) Sam : GGL: 3430 gr, 50 cm HGL: 6835 gr, 68 cm MT:68/74CB: 1-2 GS: overdag 3, 's nachts 12 VD: 4 x FV(180/6) en fruit, groente en de rest GM: +15 kg en dat blijft voorlopig zo, nu ik zwanger ben

    18-06-07
    Manuela (28 ) Louise: GGL: 3060 gr, 49 cm HGL: 6800 gr, 68 cm MT:62/68 CB: 31-01 GS: 12 VD: 4 x FV GM: +10 kg
    Emmie (22 ) Seff: GGL: 3500 gr, 52 cm

    20-06-07
    Rachel82 (25) Sem GGL: 3390 gr, 50 cm

    21-06-07
    Candijtje (29 ) Vera Maria Sophia GGL: 4780 gr, 53 cm HGL: 8640 gr, 70 cm MT: 68 / 74 CB: 4-02 GS:10 - 12VD: 3x210 FV + fruit en groentehap GM: -1 kg

    25-06-07
    karin35(36) Danique GGL: 4250 gr, 53 cm
    anja1969(38 ) Joost GGL: 3500 gr, 50 cm
    Pietje77(Lia) Elle GGL: 3730 gr, 52 cm HGL: 6225gr, 61 cm, hoofd 40.6 MT: 56 CB: 11-12 GS: 8-9 VD: 5xfv GM: +11.5 kg

    27-06-07
    Marion68 (39) Yonna GGL: 3455 gr, 50 cm HGL: 8400 gr, 67,5 cm MT:68/74CB: 14-02-2008 GS: 5-7 VD: 4 (180+6) beetje groente en fruit GM: +0

    30-06-07
    Velobabe (29) Keano GGL: 4060 gr, 52 cm HGL: 7725 gr, 70 cm MT:62/68

    13-10-07
    Simone (22) Britt : GGL: 1720 gr, 41,5 cm HGL: 3810 gr, 52 cm MT:56 CB: 17 jan en maart ka GS: 4-5 VD: 6 (110cc) GM: -9 kg


    Verklaring:

    GGL: Geboortegewicht en lengte
    HGL: Huidige gewicht en lengte
    MT: Maat kleertjes
    CB: Volgende afspraak CB
    GS: Gemiddeld aantal doorslaapuren
    VD: Voedingen per dag
    GM: Gewicht moeder
     
  13. zoooo wat een berichten zeg. Vluchtig doorheen gelezen.

    Een gelukkig en gezond 2008!
    Dat het het beste van 2007 het slechtste mag zijn van 2008!


    Wat de meeting betreft, ik kan denk ik beide data. Moet wel wat regelen voor Gui aangezien we zo laat afspreken.
    Ik moet om 3 uur Gui van school halen. Ik hoor graag wat het wordt.

    Ik heb gisteren een Maxi Cosi Priori roseline gekocht voor 99,99 bij Burgerhout , op de site was die duurder ik ging voor de enzo maar die was op. Leuk heftig gekleurd stoeltje.

    http://www.babyonline.nl/group.asp?groupid=6&subid=46

    Nou ik kap weer ik ben nu vrij en ga de kids ophale. Gui is ziek hele bed onder gekotst vannacht, bah en zielig.
    Ik heb nu ook borrels en volgens mij krijg ik diarree

    Liefs
     
  14. cimbomlu

    cimbomlu Fanatiek lid

    13 mei 2006
    1.554
    0
    0
    hoi meiden,

    nu ben ik wel nieuwsgierig geworden hoor, nachtvliinder!

    Deniz vindt een boterhammetje lekker hoor, we hebben er tot nu toe appelstroop op gedaan, dan plakt het een beetje.
    verder is hij geen herbivoor meer, hij heeft vis en vlees gegeten, dus nu is ie officieel omnivoor, hihihi
    ;)

    linnepin: ja, dat zal wel anders zijn nu je niet meer "op jezelf" woont. maar gelukkig heb je lieve ouders die je met open armen hebben ontvangen.

    lailae: beterschap met Gui!

    marlieke: ook beterschap!

    moon: wat gaat dat hard he, zo'n grote meid al!

    judy: ik heb papa op jullie site wat foto's van deniz' vriendinnetje laten zien 8) hij vond het een leuk meisje, hihihi

    hester: helaas, hier geen tandeloze knaap meer, nr 3 en 4 komen ook al door. vandaag aan de tandarts gevraagd wanneer hij voor controle moet komen :)

    marion: ook al goede berichten van Yonna, fijn hoor

    tot de volgende keer, m'n maagje rammelt en papa heeft Deniz net op bed gelegd, dus nu is de avond voor ons (onze huwelijksdag!)
     
  15. Shanna2

    Shanna2 Bekend lid

    13 mrt 2007
    520
    0
    0
    Sandra:
    Gewone yoghurt (geen smaakje)
    En wat betreft de boterham:
    Je moet beginnen met een broodkorstje. Ik was daar niet zo'n voorstander van, was iedere keer bang dat Britt zich zou verslikken. En dat deed ze ook een keer, maar dat blijkt niet erg te zijn. Nee, op het CB vertelden ze mij dat baby's van brood gaan kokhalzen. Ons kokhalsreflex zit lager, bij baby's voorin de keel. Dus hoort er blijkbaar bij....
    Oh ja, en het brood moet 2 dagen oud zijn. Vers brood blijft plakken aan het gehemelte.

    Hier ook geen pap met een lepel hoor. 's Ochtends en 's avonds is ze simpelweg te hongerig om rustig te eten, dus hoe sneller de pap erin zit hoe beter, dus.... met de fles!

    Hester:
    Ja, dat is 7 schepjes. Maar ze heeft dit gezegd, omdat Britt 's nachts niet meer doorslaapt (en misschien met wat meer voeding in de laatste fles wel weer). 180 ml is dus ook prima.

    Brood met boter (margarine) of appelstroop of smeerkaas of dun laagje pindakaas.... alles mag blijkbaar.
    De boter is goed voor de baby's in verband met vitamines en vet. Heb er een hele folder (ja, daar is een folder van, haha) over meegekregen!

    Cimbomlu
    Fijne huwelijksdag/nacht. ;)
     
  16. shelde

    shelde Fanatiek lid

    1 mei 2006
    2.816
    0
    0
    Pindakaas?!? Volgens mij krijgen ze dat helemaal niet weg!
    Vandaag een mini stukje met leverpastei gegeven. Ze vond het wel lekker, maar doorslikken, ho maar.

    Ik heb nu kinderkwarkjes gekocht, geen suiker toegevoegd (wel fruitsuikers). Ze vond het erg lekker!
     
  17. Shanna2

    Shanna2 Bekend lid

    13 mrt 2007
    520
    0
    0
    Nog even een foto die ik jullie niet kan onthouden:

    [​IMG]
     
  18. shelde

    shelde Fanatiek lid

    1 mei 2006
    2.816
    0
    0
    Ahhhh, wat lieffff!
     
  19. Shanna2

    Shanna2 Bekend lid

    13 mrt 2007
    520
    0
    0
    Haha, zo reageerde ik ook!
     
  20. lique80

    lique80 VIP lid

    18 sep 2006
    7.763
    0
    0
    Programmeur
    Noord-Holland
    Hallo dames,
    Daar ben ik ook weer een keertje!
    Allemaal de beste wensen voor 2008 en vooral veel gezondheid voor iedereen.
    De feestdagen zijn lekker weer achter de rug, woensdag moet ik weer beginnen dus nog even vrij! Maar we hebben alles vrij aardig overleeft! Soms wel wat moeilijk maar al met al goed te doen geweest!

    Nu zorgen dat 2008 een beter jaar wordt. Al begon 2007 natuurlijk ook goed met de geboorte van Sam.
    Met deze zwangerschap loopt alles nog voorspoedig, moet dinsdag voor de eerste echo. Dan pas gaan we zien hoe ver we er in zitten en of er een hartje klopt enz.. Wat duurt het toch lang voor je een beetje zekerheid hebt. We wachten geduldig af!

    Ook voor de andere dames die zwanger willen worden, een heel vruchtbaar 2008 gewenst.

    Verder heeft Sam ook nog geen tanden, al hangt ze er echt al een tijdje tegen aan volgens mij..

    En ik heb niet alles precies gelezen (ben even niet geweest helaas) maar ik zie dat sommige kindjes nog maar 3 flessen per dag krijgen. Heeft dit nog verband met het gewicht, of alleen met leeftijd. En welke fles hebben jullie laten vervallen?

    [​IMG]
     

Deel Deze Pagina