Beenweeën?

Discussie in 'De bevalling' gestart door jetje7891, 13 jun 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. jetje7891

    jetje7891 Actief lid

    19 sep 2014
    142
    1
    18
    Ha meiden, hoe voelen beenweeën aan? Ik heb telkens om de paar minuten een kramp in mijn bovenbenen, trekt door naar mijn liezen en heb daarbij ook harde buiken.. Ben benieuwd of dit beenweeën zijn..
     
  2. aappie20

    aappie20 Fanatiek lid

    19 feb 2012
    3.214
    492
    83
    Ik heb een enkele buikwee gehad verder alleen maar beenweeën.. dat is echt de hel! Deze kun je niet opvangen.. het enigste wat bij mij hielp was knijpen heel hard knijpen. Mijn man kneep niet hard genoeg dus die deed constant het "prikkeldraad" bij mij. 2 handen allebei knijpen en draaien.. verachrikkelijk. Ik kon niet lopen of niks.

    Om terug te komen bij jou. Het begon bij mij ook zo.. eerst langzaam aan en daarna steeds heftiger
     
  3. VSC

    VSC Niet meer actief

    Ik vind t wel klinken als weeen, zeker als ze regelmatig komen. Spannend hoor!

    Bovenstaande moet me trouwens aan mijn bevalling denken. Ik schreeuwen tegen vl dat ie zn nagels in mn been moest zetten om de pijn van de buik- en rugweeen te compenseren. Deed ie niet hard genoeg natuurlijk. En ik maar wenen dat ie me niet wou helpen en gvd eens naar me moest luisteren.
    Heel gezellig was ik :D
     
  4. Niandra

    Niandra Actief lid

    19 sep 2013
    311
    1
    16
    Zou goed kunnen. Bij mij voelde het in het begin als flinke spierkrampen in mijn benen, die inderdaad doortrokken. Ik had er geen harde buiken bij, waardoor de weeen ook niet op de CTG geregistreerd werden.
    Daarna werd het idd de hel op aarde, was bang dat ik nooit meer zou kunnen lopen, maar geloof niet dat je dat soort dingen nu wil horen, sorry ;)

    Heel veel succes!
     
  5. brownielover

    brownielover VIP lid

    9 mrt 2009
    7.551
    2.536
    113
    Nederland
    Kunnen beenweeën zijn inderdaad. Ik heb het ook gehad samen met rug weeën. Wat een hel. Het voelde bij mij als continu enorme been krampen die niet meer weggingen, had totaal geen rust tussendoor en wist geen houding meer te geven. Hopelijk ervaar je het minder heftig als mij. :)
     
  6. Missladybug

    Missladybug Niet meer actief

    Geen ervaring mee maar dit klinkt als geen pretje. Succes!
     
  7. sanneke

    sanneke VIP lid

    3 feb 2006
    5.476
    0
    0
    klinkt idd als beenweeen. Heb ik ook gehad en het was echt niet grappig. Onder de douche met continue hete straal erop en hete kruik erop gaf iets verlichting.
    sterkte
     
  8. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Hier bij de eerste ook hele erge been weeën gehad en dit klinkt inderdaad ook als het begin... Op het einde trilde mijn benen ook super erg van de weeën echt wat een hel... Ik hoop dat het toch nog over gaat op buik of rug weeën bij jou want die zijn inderdaad beter op te vangen!
     
  9. Baukje1985

    Baukje1985 Fanatiek lid

    26 jul 2010
    2.731
    44
    48
    Hoe gaat het nu? Heeft het doorgezet?
     
  10. Punky16

    Punky16 Actief lid

    5 jun 2015
    394
    0
    0
    NULL
    NULL
    Beenweeën zijn echt de hel. Ik had ze bij mijn eerste en wist niet wat me overkwam. Bij elke wee zakte ik door mijn benen en ik heb daarna nog twee dagen spierpijn gehad.
    De bevalling ging wel heel soepel. Toen ik bij de tweede buikweeën had was ik wel in staat ze op te vangen en kon ik gewoon blijven rondlopen. Wat een verschil.

    Hoe is het gegaan? Zijn het beenweeën gebleven? Is alles goed gegaan?
     
  11. jetje7891

    jetje7891 Actief lid

    19 sep 2014
    142
    1
    18
    De beenweeën zijn sinds vanmorgen echt weg. En de kleine zit nog warm in mijn buik.. Maar verschrikkelijk wat deed dat pijn! Hoop dat ik straks toch echt ga bevallen met buikweeën!! Gisteren was het echt bijna niet meer te houden en mocht ik evt. naar het ziekenhuis om even lekker en goed te slapen. Toch thuis gebleven met een paar pctmol en een warme kruik naar bed gegaan. Mijn man heeft mijn benen goed gemasseerd en zo ben ik in slaap gevallen. Nu nog wat spierpijn maar het voelt al veel beter zo!
     
  12. piccolina

    piccolina VIP lid

    5 mrt 2012
    7.200
    5
    0
    Ik heb het gehad en is echt killing. Bij mij hielp rugprik niet eens ik ging half dood, moest overgeven etc.
    Ik had het op benen achter wilde echt dood gaan.

    Je had wellicht oefenweeen. Die had ik niet. Bij mij begon gelijk buikweeen als ongesteld krampen om de 2min. Beenweeen kwamen na 26 uur. En dan tot 36 uur hield dat aan tot keizersnede.
    Erna heb ik geen pijn gehad.
     

Deel Deze Pagina