Gendertaarten

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Sophiaatje, 14 jun 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Sophiaatje

    Sophiaatje Niet meer actief

    Hallo meiden, allereerst als het fout staat dan lees ik dat wel :)

    Jullie kennen ze vast wel die mooie taarten dat als je ze aansnijd er of een blauwe of een roze vulling tevoorschijn komt..
    Wij willen dus ook zo'n taart hebben! Over een paar weken weten we het geslacht en enkele dagen later willen we met wat vrienden en familie de taart aan gaan snijden :)
    Ik vroeg me af wie dit nog meer gedaan heeft en hoe ver vantevoren moet je je bestelling doorgeven etc? En nog belangrijker waar hebben jullie de taart laten maken? ;)

    Liefs
     
  2. rocketscience

    rocketscience Fanatiek lid

    16 feb 2015
    4.163
    3.120
    113
    Vrouw
    Hoi!

    Wij hebben dit gedaan, taart besteld bij de bakker hier om de hoek. Bestelling hadden we gedaan op vrijdagmiddag en zaterdagochtend was de taart klaar. Maar wij hadden een doodnormale slagroomtaart met blauwe vulling laten maken. Ik houd zelf helemaal niet van marsepein en ook niet van die uitbundige taarten. Heb er toen wel naar gekeken maar vond het zo duur worden en lang duren voor het klaar was. Ik was 16 euro kwijt voor een taart voor 12 personen. Het ging uiteindelijk om de kleur aan de binnenkant en iedereen vond het trouwens heerlijke taart!
     
  3. Sophiaatje

    Sophiaatje Niet meer actief


    Heb heel internet afgespeurd hihi maar niets volgens mij moet ik echt langs gaan.. Heb uiteindelijk wat gevonden :) iemand die vaak taarten maak voor onze verjaardagen die kan dat dus ook met blauwe of roze vulling. Ben benieuwd 😀

    Heb je een foto van de taart? Ik vind dat juist apart een slagroomtaart juist omdat je die taarten meestal met marsepein ziet :)
     
  4. mgx

    mgx Niet meer actief

    Ik heb de taart laten maken door iemand die het thuis als hobby deed. Was een hele mooie taart. Na de echo heb ik meteen het briefje met het geslacht naar haar toe gebracht zodat ik zelf niet in de verleiding kon komen om te kijken.

    Het voordeel van iemand die het thuis doet is dat je alles kan vragen om te laten maken wat je wil en het niet al te duur is. Bij de bakker moet je vaak tussen een paar taarten kiezen maar het is net wat je zelf wil!
     
  5. Sophiaatje

    Sophiaatje Niet meer actief


    daar waar we t laten doen gaat indd ook vanaf huis heb ook een voorbeeld gestuurd en na de echo meteen laten weten
     
  6. Twirler

    Twirler Bekend lid

    19 jan 2015
    757
    3
    18
    NULL
    NULL
    Hoi!!!

    Ik maak ze! Heb mijn eigen taart-bedrijf.
    Vrees alleen dat je niet in de buurt woont?
    Ik kan eventueel wel een oproepje voor je plaatsen op een forum waar veel van mijn conculega'a zitten? ;)
     
  7. MI87

    MI87 VIP lid

    21 dec 2012
    5.119
    1
    0
    Wil niet in iemand zijn straat poepen maar er zijn hier dames die bosche bollen hebben besteld met gekleurde slagroom van binnen. Ook nog een optie?
     
  8. Saartje5

    Saartje5 Fanatiek lid

    21 jul 2012
    2.289
    0
    0
    Zuid-Holland
    Wij hebben het ook gedaan! 2 weken vantevoren de taart besteld en de dag voor het feestje hadden we de echo. Ik had een sms klaargezet en de VK heeft die aangevuld en doorgestuurd.
    Ze wist alleen niet hoe het bericht verwijderd moest worden dus dat heeft een collega voor me gedaan. Die wist dus al wat het werd voordat wij het wisten :)
     
  9. Noa25

    Noa25 Fanatiek lid

    23 nov 2006
    1.282
    0
    0
    Limburg
    Ik heb de taart zelf gemaakt.
    Was erg leuk!
     
  10. Sophiaatje

    Sophiaatje Niet meer actief



    O wat lief ! Ben ook zo'n doos! Heb hier niet meer opgekeken maar ben gered hoor :) dankjewel 💋

    Woon trouwens in H.ilversum
     
  11. Sophiaatje

    Sophiaatje Niet meer actief


    Dat had zeker een leuke optie geweest :)
     
  12. Sophiaatje

    Sophiaatje Niet meer actief


    Haha ja dan zit er niets anders op hopelijk was het een lieve collega die je het wel gegund heb even te spieken haha :D
     
  13. Sophiaatje

    Sophiaatje Niet meer actief


    Echt knap wil ook zo handig zijn !:)
     
  14. Vlinder84

    Vlinder84 Niet meer actief

    Het valt best mee hoe moeilijk het is hoor, om het zelf te maken. Het kost alleen ontzettend veel tijd. Ik heb voor mijn zusje toendertijd de taart gebakken en gesneden, een roze en een blauwe vulling gemaakt en de marsepein al uitgerold met figuurtjes en letters: he or she? Open to see! Zodra zij de echo had gehad, stuurde ze mij een smsje :D waarna ik als een gek de juiste vulling in de taart heb gedaan, de marsepein erover heb gerold, de letters opgeplakt et voila: binnen een half uur klaar. Was echt leuk en wil dat voor mezelf de volgende keer ook doen, maar dan misschien met cupcakes. Dan kan iedereen een hap nemen en het zelf zien.
     
  15. brownielover

    brownielover VIP lid

    9 mrt 2009
    7.507
    2.502
    113
    Nederland
    Wij hebben het gedaan bij de plaatselijke bakker afgelopen dinsdag. Rond 11u smorgens briefje met geslacht gegeven en om half 6 hebben we de taart opgehaald. Wij hadden een slagroomtaart (heeeeeeerlijk!) Met roze en blauwe beertjes speentjes etc erop en fruit. En binnen in was die mooi blauw:D kostte maar 16 euro voor 8 tot 10 personen. Vond ik erg meevallen qua prijs.:)
     
  16. Aislyn

    Aislyn Fanatiek lid

    16 feb 2011
    2.448
    1
    38
    Dordrecht
    Ik heb het gewoon zelf gemaakt, was erg leuk om te doen
     
  17. Sophiaatje

    Sophiaatje Niet meer actief



    Haha het leest zo simpel weg maar volgens mij ook veel tijd aan kwijt maar goed het is wel leuk dat weer wel.. Met cupcakes ook leuk ik dacht zelfs aan soesjes maar zie t al voor me dat er een soesje lekt en je er zo een blauwe of roze druppel uit ziet komen :p
     
  18. Sophiaatje

    Sophiaatje Niet meer actief


    Heb zoveel sites afgespeurd haha ben nu gered hoor maar anders had ik Gewoon eens bij de bakker binnen moeten stappen maar was ook twijfel omdat ik 2juli geslachtsbepaling heb en 4 juli het feestje heb dus Ik dacht dat doen ze nooit zo snel ik alles afgespeurd met in me hoofd dat ik vast nog wel wat bakkerijtjes langs ga maar dat ik t nooit zou durven vragen voor zo snel al maar dat is dus absurd als ik t zo lees haha je had de taart snel!! Heb je een foto ? Iemand die altijd taarten voor me maakt dacht ik ineens aan heb d'r nooit met zulke taarten bezig zien zijn maar ze doet t dus wel, heb ik even mazzel haha
     

Deel Deze Pagina