Vakantieplannen

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door JosM, 7 jan 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. JosM

    JosM Lid

    9 jun 2007
    31
    0
    0
    Zelfstandig ondernemer
    St. Odilienberg
    Onze zoon is november 2007 geboren.
    Eigenlijk willen we april 2008 graag op vakantie naar de Canarische eilanden en eigenlijk zouden we graag een hotel willen nemen.
    Is dit aan of af te raden.

    Hoe en waarheen gaan jullie op vakantie, ook hoor ik dit graag van ouders van "oudere" kinderen.

    Wij hebben geen idee wat ons in de toekomst v.w.b. vakanties wel of niet staat te wachten en we willen graag jullie ervaringen horen.

    Edit moderator: verplaatst naar juiste topic.
     
  2. alkievalkie

    alkievalkie Fanatiek lid

    23 jul 2006
    1.705
    0
    36
    groepsleidster
    in zuid-holland
    Wij gaan dit jaar naar Frankrijk. lekker in een ingerichte stacaravan. Ik zelf zou niet zo snel naar een hotel gaan, want als je kleine 7 uur naar bed gaat zit jij op je hotelkamer! En ik zou persoonlijk nooit mijn kind allleen laten op de kamer, ook niet met babyfoon beneden in de lobby gaan zitten. Vind ik een veel te eng idee. Dus daarom kiezen wij voor een stacaravan. Kunnen wij als fenja slaapt nog lekker buiten of in het woongedeelte zitten. heb er nu al zin in.
    Maar je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt hoor. Succes
     
  3. Nynke

    Nynke VIP lid

    30 sep 2006
    8.087
    0
    0
    Frankrijk
    Wij gaan weer kamperen. Ik zou ook niet in een hotel gaan zitten precies om bovengeschreven redenen. Dan zou ik nog eerder voor een appartement kiezen heb je nog iets voor jezelf.
     
  4. vosje

    vosje Actief lid

    25 jan 2006
    280
    0
    0
    noord-brabant
    wout is ook van november, en wij gaan ook in april op vakantie. Alleen gaan wij naar centerparks met de rest van de familie :D
    Ik denk dat een huisje idd ook wat makelijker is.
    als hij slaap dan heb je zelf ook nog wat, je heb alles in de buurt.
    En hij kan lekker rond rennen.
     
  5. Pinda

    Pinda Actief lid

    27 jul 2006
    477
    0
    0
    Wij gaan in augustus (mijn zoon is dan 15 mnd) kamperen in Italie. We hebben zo'n bungalow tent gehuurd. We gaan met de auto en proberen in 2 dagen te rijden.
    Misschien loopt hij dan al wat en dan is het wel leuk als hij op zo'n veldje lekker kan "waggelen".
     
  6. knorretje21

    knorretje21 VIP lid

    1 jan 2008
    5.805
    0
    0
    wij zijn ten alysia 4 maanden oud was naar Turkije geweest....
    lekker in een hotel en all inclusief.. is ons perfect bevallen... hadden daar airco en was kindervirnedliijk hotel.. wij zullen het zo nog over doen... alleen dit jaar even kijken vakantie misschien ;) aangezien we een tweede willen:) succes met zoeken verder...
     
  7. Grassprietje

    Grassprietje Fanatiek lid

    3 dec 2006
    2.328
    0
    0
    tukkerland
    wij gaan begin april een midweekje weg richting centerparcs dus lekker alles voor handen...

    normaliter gaan we op de bonnefooi met tent en auto richting Zuid-frankrijk maar dat durf ik deze zomer nog niet aan..We blijven deze zomer denk ik lekker thuis, en gaan gewoon dagjes weg...
     
  8. Ozzy

    Ozzy Actief lid

    31 jan 2007
    379
    0
    0
    Rotterdam
    Natassie? naar welk hotel ben je geweest als ik vragen mag?
     
  9. knorretje21

    knorretje21 VIP lid

    1 jan 2008
    5.805
    0
    0
    we zijn naar grand hotel artside geweest....
    vond eht er echt super mooi en schoon enz... is voor zowel grote als kleine kinderen leuk en goed betaalbaar, al moet ik wel zeggen buiten het seizoen om.... wij zijn een 2 weken voor de grote vakantie geweest toen.... wij zijn voor de 4de keer naar turkije geweest dit eerste keer met alysia maar was super te doen... vliegen ging perfect... doe het zo weer met een kleine... ik zeg altijd maar als ze klein zijn lopen ze ook niet weg ;) (kregen namelijk een hoop commentaar dat wij met een kleine op vakantie gingen) dus iedereen die op vakantie wil met een kleine gewoon doen vind ik... :)

    wat trouwens vind ik ook een super hotel is in turkije is hotel club yali prestige erg mooi en heel schoon... :)
     
  10. dirksmama

    dirksmama VIP lid

    29 aug 2007
    22.170
    34
    48
    mens
    Meestal in de wolken
    Wij zijn gewoon naar hotels gegaan.
    Maar we hebben nooit al om 7 uur in de kamer gezeten hoor. Kinderen gingen gewoon mee, naar terras of restaurant, of wat we verder gingen doen. Ze hoefden niet per se in een bedje te liggen om te kunnen slapen, dat hebben ze ook altijd erg goed in onze armen, een draagdoek of een wagen gekund.

    Voordeel van betere hotels is dat je ook roomservice hebt, zodat je ook lekker in de kamer kunt eten als je zelf gewoon lekker wilt loungen en tv kijken (of iets anders doen).
     
  11. CreaLinda

    CreaLinda Bekend lid

    31 mrt 2007
    918
    0
    0
    Juf
    Nootdorp
    Florine is van 22 oktober 2007 en wij vertrekken in juni voor een ritje naar Oostenrijk....

    Auto bepakt en bezakt want we nemen onze eigen tent mee (godzijdank gaan mijn ouders ook mee met caravan anders past het allemaal nooit!)

    We zien wel hoe het gaat. Ik zie nog het meeste op tegen de rit omdat ze dan nog achterstevoren rijdt. Maar we kopen zo'n spiegel en dan zien we wel waar het schip strandt.


    Linda
     
  12. peetjuh23

    peetjuh23 Fanatiek lid

    9 okt 2006
    2.351
    0
    0
    overijssel
    Wij gaan in maart nog een midweek naar center parcs met de hele familie.. Ik denk dat dat wel leuk gaat worden.. Hoop alleen dat onze meid daar net zo goed slaapt als thuis.. En in de bouwvak gaan we 2 weken naar zeeland met de vouwwagen lekker op de camping.. wij vinden persoonlijk een hotel niks aan dus zullen daar ook niet snel naartoe gaan.
     
  13. Bluesky

    Bluesky VIP lid

    1 okt 2007
    5.941
    0
    36
    Verzorgende-IG
    Heerewaarden
    Wij gaan van de zomer met de tent naar Zweden, en het is maar goed dat we een bus hebben, anders moesten we met 2 auto's.. :) Wat een zooi moet er mee met zo'n kind zeg.. :D

    En wij zijn afgelopen herfstvakantie naar Denemarken geweest en dat ging best goed. Als je kunt zou ik proberen het grootste deel s' nachts te rijden. Dan slaapt ze en merkt ze er weinig van. Jelle werd tegen 12 uur vervelend in de auto. Afgelopen zomer zijn we ook geweest, maar dan in een huisje, Jelle was pas 10 weken oud, en in Zweden kunnen de nachten aardig koud zijn, ondanks dat het zomer is. DIt jaar gaat de kachel mee.. :)

    En we gaan de laatste week van februari naar Zweden (zien jullie en patroon hier? :D) Jelle is dan bijna 9 maanden, dus we zitten nog te dubben of we niet alvast een ander autostoeltje moeten kopen... Hij komt nu al bijna met de bovenkant van zijn hoofd bij het randje van de Maxi Cosi..
     
  14. cristel1986

    cristel1986 VIP lid

    25 feb 2006
    5.200
    0
    0
    bij nijmegen
    ik vind een hotel juist ideaal.. wil zelf ook vakanti ehebben ;) in een huisje moet je toch alles weer opruimen en koken etc...
    ik vind een hotel wel fijn.. plus asl je kind al niet mee naar buiten kan nemen savonds is wat lekker in de supermarkthalen en wat drinken.. op het balkon zitten ook niet vrkeerd hoor zeker niet asl je lekker zee zicht hebt ofzo.. min of meer hetzlfde als een terrasje alleen geen mensen om je heen je kan wel naar mensen kijkn vanaf je balkon ook heel leuk :)

    ik zou het wel weten hoor ;)
     
  15. Ozzy

    Ozzy Actief lid

    31 jan 2007
    379
    0
    0
    Rotterdam
    Ok Natassie ik kijk ff op hun site..
     
  16. knorretje21

    knorretje21 VIP lid

    1 jan 2008
    5.805
    0
    0
    heey ozzy is goed mocht je het wat vinden heb ik eventueel wel een paar fotos... is altijd leuker echte fotos te hebben dan van een site althans vind ik;) zeg het dan maar :)
     
  17. dirksmama

    dirksmama VIP lid

    29 aug 2007
    22.170
    34
    48
    mens
    Meestal in de wolken
    Ik vond het altijd erg meevallen wat ik voor een kind moest meenemen. Meer dan kleren en luiers (en die kun je ook weer kopen als ze op zijn) en een speeltje heb je toch niet nodig?
     
  18. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Toen Lynn 11 maandjes was zijn wij naar Portugal geweest met het vliegtuig.

    We hadden een appartement, Ideaal. Je hebt alles bij de hand: koelkast, gasfornuis, magnetron. En een aparte slaapkamer. Ook ideaal. En veel ruimte om te spelen.

    Overdag deed ze 1 slaapje, ze ging 's ochtends mee ergens ontbijten, dan lekker ergens heen, dan deed ze haar middagdut en zaten wij met boek op het balkon heerlijk in het zonnetje. Na haar slaapje gingen we naar het strand. Het was dan niet zo heel warm meer en de zon is dan wat minder sterk. Lynn heeft erg genoten van het strand

    Vliegreis is me 100% meegevallen.
     
  19. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Wij hadden voor Lynn wat speelgoed en kleren mee. En luiers voor de 1e dagen. Daarna hebben we het daar gekocht. Evenals pap, fruit toetjes etc.
     
  20. Toys

    Toys Fanatiek lid

    21 jul 2006
    3.326
    0
    0
    Waar zaten jullie in Portugal Chacha?
     

Deel Deze Pagina