Film- en tv 'ergernissen' (met een knipoog)

Discussie in 'Films, televisie en nieuws' gestart door MotherMary, 29 jun 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Luna28

    Luna28 Niet meer actief

    Auto's die met piepende banden weg rijden op het gras...
    Kinderen die je hoort huilen en als ze in beeld komen heel tevreden zijn. Honden die in de aanval gaan met kwispelende staart, die je hoort grommen en ze kijken helemaal niet gemeen ofzo.
     
  2. Kaala

    Kaala Fanatiek lid

    10 okt 2012
    2.672
    0
    36
    NULL
    NULL
    Mensen (meestal jong volwassen) die op vakantie met hun vrienden gaan maar ALTIJD naar die ene plek die vervloekt is. "Oh in dat huis is dat en dat gebeurd, laten we er een vakantie van maken!" en het dan raar vinden als ze worden vermoord..
     
  3. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.554
    3.456
    113
    Oh, haha, ik had jouw reactie nog niet gelezen, dat was dus ook een van mijn ergernissen :D.
     
  4. Pompelmoes

    13 jan 2013
    28
    0
    1
    NULL
    NULL
    Heerlijk topic :D
    Ik kan me altijd lekker ergeren aan 'The Bold' wordt er een vraag gesteld, kijken ze de tegenspeler een beetje wazig aan, maar niets zeggen he! Ik had allang geantwoord. Of voor de zoveelste keer wegrennen voor de huwelijksceremonie omdat husband-to-be knuffelt met z'n ex. Ik was toch echt verhaal wezen halen..
    Of inderdaad van die scenes waarbij het haar voor de ogen zit, dan weer niet, dan weer wel, dan weer niet...

    Maar wel lekker blijven kijken :)
     
  5. Goldsword

    Goldsword Fanatiek lid

    14 dec 2013
    1.422
    0
    36
    NULL
    Rotterdam
    Heel herkenbaar allemaal! Of in bijvoorbeeld pretty little liars (en soortgelijke series), het is donker, ze zoeken iemand die hun iets wil aandoen en dan zeggen ze: it's so big, let's split up .... serieus?
     
  6. MoniekJ

    MoniekJ Fanatiek lid

    12 mei 2015
    1.719
    0
    0
    HBO-B biomedisch laboratoriumonderzoek.
    Tilburg
    In programmas of film met politie agenten, dat ze altijd gelijk de boef doodschieten zodra die een pistool trekt.
     
  7. Trueno

    Trueno Actief lid

    5 jul 2014
    302
    4
    18
    - Dat Hollanders vaak als Duitsers worden neergezet in een film...
    -Dat als je erachter komt dat er geesten in je huis zitten je er toch blijft wonen! Ik was al tien keer verhuisd
    - dat vrouwen met make up op wakker worden
    - dat mensen heel snel over hun heftige gebeurtenissen heen zijn, bijv zoals in GTST. Moeder van Sjoerd net overleden, hij staat vier dagen later op een feestje, heeft het er niet echt meer over. Ik zou gebroken in een hoekje liggen voor een zeer lange tijd.
     
  8. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    47.710
    32.571
    113
    Hahaha, ja, hoe geloofwaardig is dat.
     
  9. femkes

    femkes VIP lid

    24 jul 2007
    9.043
    10.284
    113
    series die te lang duren waardoor de schrijvers eigenlijk door alle verhalen heen zijn en er dus een seriemoordenaar verzonnen wordt die het op de hoofdrolspelers gemunt heeft. Ik snap niet dat er nog mensen politie-agent worden. Ze worden allemaal gegijzeld, verkracht, gemarteld, kinderen/partners worden vermoord enz. Interessant genoeg gebeurt dat zowel in Amerikaanse als Nederlandse series.

    Niet zo zeer een ergernis, maar wel een running gag tussen mijn man en mij, als jessica fletcher (Murder she wrote) in je hotel komt, meteen uitchecken en een ander hotel zoeken. Levensgevaarlijk om bij in de buurt te zijn.

    Daarnaast zou ik niet op vakantie gaan in Midsommer (Midsommer murders) of Oxford (Morse en Lewis), de hoeveelheid seriemoordenaars in die plaatsen ligt wel erg hoog ;)
     
  10. Fizzy

    Fizzy Bekend lid

    24 jul 2013
    518
    0
    0
    NULL
    Groningen
    Mijn nummer 1 ergernis: bellen terwijl de telefoon het hoofdmenu / achtergrond laat zien! Vind dat zó slordig. Dat een regisseur dat niet ziet kan ik niet over uit.

    Of wanneer mensen thuis komen en er kaarsen branden. Of naar bed gaan, alle lampen uitdoen maar de kaarsen laten branden... Euh??

    En wanneer een happy end film eindigt met de langverwachte kus, er tussen de lippen een zonsondergang te zien is... Lekker afgezaagd.
     
  11. Mamzb

    Mamzb Niet meer actief

    Heel herkenbaar hahaha:D

    Waar ik me ook zo aan stoor is in, met name, Amerikaanse soaps; als er 2 personen een discussie met elkaar hebben, de 1 langs de ander loopt en zich vervolgens of weer omdraait om vanaf de andere kant van de kamer verder te praten, óf roerloos blijft staan en de ander tegen een rug aan praat. Snappen jullie hem nog? :p

    Of kinderen die van kleuter weer naar peuter gaan. GTST heeft daar een handje lijkt het wel. Een tijdje terug zat de dochter van Nina aan de ontbijttafel als een peuter die aan het tekenen was, om een aflevering daarna weer in de kinderwagenbak te liggen! ;) En waar blijven al die kinderen? Ze hebben letterlijk geen kind aan ze. Daar wil ik er ook wel een paar van:D
     
  12. MoniekJ

    MoniekJ Fanatiek lid

    12 mei 2015
    1.719
    0
    0
    HBO-B biomedisch laboratoriumonderzoek.
    Tilburg
    Ojs. Gtst....
    bram die na 10 aflrveringen niet in beeld te zijn geweest, ineens 6 jaar ouder is. Dat ricky nog tijd heeft om met jan en alleman te scharrelen als dr kind zo hard groeit. Wij zouden continu moeten shoppen om zo'n groeispurt bij te houden.

    Ik kijk per maand misschien2-3x. Paar jaar geleden was dat genoeg om de storyline nog te volgen. Nu dus echt niet meer, met 1x in de week lukt dat niet eens.
     
  13. GingerAle

    GingerAle Fanatiek lid

    21 apr 2014
    1.394
    1
    0
    Haha, never go to bad guy shooting school...

    Scenariootje: er is een emoprogramma op (denk John Williams en een huilende vrouw, hij raakt haar net wat te veel aan, dat werk) en op het moment dat er een emotionele doorbraak komt, slaat er een piano-akkoord aan. En bij de eerste traan volgt het tweede akkoord. En zo word je in je hart geraakt met prachtige pianomuziek die alles zóveel indrukwekkender maakt.. braak.

    Ook zo totaal ongeloofwaardig: interieurs in films en tv-series. Zitten ze met de hele familie (5 man) op een tweepersoonsbank, gezellig een avondje tv kijken. Yeah right.
     
  14. pinter

    pinter Fanatiek lid

    9 jan 2010
    4.015
    1
    36
    noord limburg
    Reclame.....
    En dan vooral de reclame op een verkeerd moment erin gooien...
    Zit je net een huil film te kijken met een heftige scene krijg je reclame en dan direct zo'n rete drukke " nu bij Kruitvat":x....
    Echt bloed irritant
     
  15. Kolibrie

    Kolibrie VIP lid

    29 jun 2008
    5.730
    405
    83
    Vrouw
    Zuid-Holland
    Haha grappig topic!

    Mijn ergenissen:

    - In horror films dat men in huis iets hoort stommelen en herrie boven en dan erheen gaan lopen: Hello??? Somebody there??

    - Dames in films die wakker worden met hun haar helemaal netjes in model, make-upje op etc... Jaaaaaa, I wish ;)

    - Films met geesten. Wordt je belaagd door een geest in je huis en dan blijf je netjes daar wonen en slapen. Hell no!! Ik bedoel: get the f**k out!

    - Titanic: Rose zit eindelijk op zo'n sloep naar redding, springt ze er weer af om bij Jack te zijn! Eeeeh...nu moet hij haar ook nog redden i.p.v. alleen zichzelf. Hoe bedoel je, extra bagage.

    - Paardenfilms: Penny meisjes die wel even een wilde hengst temmen ;)

    - De enorm neppe "boks"geluiden als iemand een ander op z'n kaak slaat.
     
  16. GingerAle

    GingerAle Fanatiek lid

    21 apr 2014
    1.394
    1
    0
    Ik bedacht er net nog eentje: van die 'filosofische' reclames zoals laatst ook weer van Randstad, met een heleboel tegeltjeswijsheden achter elkaar geplakt en van die 'inspirerende beelden' eronder. "Laat ons jou helpen om te worden wie je bent." Goed hoor jongens. ;)
     
  17. NoukjeTygo

    NoukjeTygo Fanatiek lid

    3 apr 2012
    1.379
    0
    0
    Ik zat laatst een duitse documentaire te kijken en mijn nummer 1 irritatie kwam gelijk naar boven. Nasynchronisatie.
    Verschrikkelijk.... vooral als het originele geluid dan niet is weggefilterd, dan hoor je de voice over praten en als die klaar is hoor je het origineel nog een paar woorden doorpraten. Ooooh irritant!!!
     
  18. rocketscience

    rocketscience Fanatiek lid

    16 feb 2015
    4.162
    3.120
    113
    Vrouw
    Er zijn hele theorieën hoe Jack gewoon bij Rose op dat vlot had gepast. Het was echt niet nodig geweest dat hij in het water bleef hangen.
     

    Bijgevoegde bestanden:

    • image.jpg
      image.jpg
      Bestandsgrootte:
      37,6 KB
      Weergaven:
      10
  19. Uilenmama

    Uilenmama Niet meer actief

    Ik had de film The Count of Monte Christo gekeken. Dantes werd opgesloten in de gevangenis. Met 1 raampje waar nauwelijks zon licht door kwam. Maar hij bleef al die jaren bruin....en gespierd ( voordart hij de priester tegenkwam )
     
  20. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Wij zitten nu Modern Family weer te kijken en Sofia is zwanger, eerst zie je haar een paar afl met zwangerschapskleding en buik en ineens is er een afl dat ze niet meer in haar gewone kleding past...euh okay.

    Verder idd wat al genoemd is, als de moordenaar in huis is, gaan zoeken. WTF ga weg en kijk niet achterom maar gewoon rennen.
    Of idd met een huis waar geesten in zitten, deur dicht doen en nooit meer terug komen.

    Seks scene's ligt een beetje aan de films denk ik, als het van die zoetsappige romantische films zijn dan zie je idd altijd een bh, maar er zijn ook wel films waarbij dat niet zo is.
    M'n bh zou ik niet aan doen, maar een shirt ofzo zou geloofwaardiger over komen.
     

Deel Deze Pagina