letselschade.... tips?

Discussie in 'De lounge' gestart door frummeltje31, 13 aug 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mistique

    Mistique Fanatiek lid

    7 mrt 2010
    1.053
    0
    36
    Inderdaad op zoek gaan naar een goede letselschade advocaat of een letselschade specialist. En dan wel een die het keurmerk LSA heeft. Is wel heel belangrijk. Ik weet ook nog een goede, mocht je interesse hebben.
     
  2. frummeltje31

    frummeltje31 Fanatiek lid

    16 sep 2009
    2.157
    109
    63
    Lieve meiden dank voor al het advies en tips. Ik ga hier zeker wat mee doen! Super bedankt!
     
  3. teigetje1

    teigetje1 Fanatiek lid

    18 jun 2009
    2.299
    116
    63
    Zuid-oost brabant
    O ja nog wat tips.... schrijf iedere gemaakte km op en bewaar alle, echt alle papieren (zelfs afspraakkaartjes werden bewaard)

    Laat je man/vriend papieren eerst lezen die Door de tegenpartij gestuurd zijn, want van sommige brieven wordt je woedend omdat ze je compleet Door de slijk proberen te halen.

    En laat de moed niet zakken, want dit soort dingen duren jaren, omdat de tegenpartij hoopt dat je afhaakt.

    Praat veel met je man/vriend. Want als het een echte strijd gaat worden krijgt je relatie wel eens een zware klap te verwerken.

    Ik weet overigens ook een top advocaat in Tilburg mocht je interesse hebben
     
  4. kleintje88

    kleintje88 VIP lid

    17 nov 2008
    9.362
    2
    0
    #24 kleintje88, 14 aug 2015
    Laatst bewerkt: 14 aug 2015
    Dit kan een heel lang en slopend proces worden.......

    In 2011 heb ik een ongeluk gehad nu bijna 4 jaar later zitten we nog steeds in een welles nietes spelletje en de tegenpartij wil volgens mij net zo lang doorgaan totdat ik het opgeef...
    Maar dat doen we niet! Heb een goede advocaat en afgelopen maandag ben ik eindelijk bij een onafhankelijk neuroloog geweest en vorige maand is er eindelijk ook een onafhankelijke arbeidsdeskundige geweest maar ja voordat alles dan is geschreven en duidelijk is ben je zo weer een aantal maanden verder...

    Het nadeel is ook dat er heel veel gefraudeerd wordt met dit soort dingen.. Mensen zeggen last te hebben van dingen om er een slaatje uit te slaan wat dan uiteindelijk niet zo is..
    En dat is dus ten nadele van degene die wel echt klachten hebben! Het ligt ook erg aan de verzekering hoor de ene verzekeraar is wat schappelijker dan de ander...

    Overigens kwam de verzekering van de tegenpartij bij mij er niet uit of waren het zat en hebben een extern bureau ingeschakeld om het verder op te lossen met mij en mijn advocaat van het letselschade bureau

    Ik krijg ook om de zoveel maanden een "zoethoudertje" door een voorschot te geven maar ja daar heb ik niks aan ik wil het gewoon afgerond hebben
     
  5. kleintje88

    kleintje88 VIP lid

    17 nov 2008
    9.362
    2
    0
    Tot 3 jaar erna zou het nog kunnen herstellen heb ik van meerdere neurologen en specialisten (inclusief revalidatie arts) gehoord dus ik vind het apart dat ze dat bij jou al naar een jaar zeggen?
     
  6. Be Happy

    Be Happy Niet meer actief

    Een goede letselschade advocaat inschakelen inderdaad.

    Mijn vriend heeft iets soortgelijks bij de hand gehad en zijn bedrag lag toch echt hoger dan waar ze jou mee willen afschepen.

    Wat ik er wel bij moet zeggen, is dat het vaak een zaak van lange adem is. Zoals mijn voorganger ook al schreef. Bij mijn vriend heeft het wel bijna 8 jaar geduurd voordat hij uitbetaald kreeg en de zaak volledig was afgehandeld!!!
    Wees er dus op voorbereid.....!
     
  7. jumphola

    jumphola Fanatiek lid

    3 jan 2014
    2.185
    488
    83
    Zuid Holland
    Wij zitten er momenteel middenin. Man is in feb aangereden , hij was op de fiets en werd geschept door een auto. Afgevoerd per ambulance en nog steeds aan het herstellen nu.

    Ik heb direct een letselschade advocaat gezocht en we hebben inmiddels een hele goede.
    Tegenpartij wilde ons ook afscheppen met 5000 waarvan 4000 voor gemaakte kosten en 1000 smartengeld maar daar zijn we niet mee akkoord gegaan.

    En nu is het geduldig afwachten.
     

Deel Deze Pagina