Groene afscheiding

Discussie in 'Na de bevalling' gestart door beertje22, 14 aug 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. beertje22

    beertje22 Fanatiek lid

    6 jan 2014
    1.577
    47
    48
    huisvrouw
    Thuis
    Hey, volgens mij heb je in mijn vorige topic ook al gereageerd geef niet hoor. Maar ik erken je verhaal, of het lijken er sprekend op!
     
  2. AnnaCF

    AnnaCF Niet meer actief

    Ik twijfelde al of joj het was. Ja dus... 😉

    Wat erg dat er nog niks mee gedaan is. Is er nog steeds geen kuur AB voorgesteld dan? Dan merk je snel genoeg of het werkt.

    Als je HA je niet door wil verwijzen zou je eens een telefoontje naar je VK kunnen doen. Voor advies mag je ze vast wel bellen en misschien hebben ze een goede tip.

    En anders een sec. Op bij een andere Arts.
     
  3. beertje22

    beertje22 Fanatiek lid

    6 jan 2014
    1.577
    47
    48
    huisvrouw
    Thuis
    AB is gegeven al 2 x. Help niks! Ga maandag weer eens eventjes bellen naar het ziekenhuis of ze me alsnog willen onderzoeken. Ga anders dan naar Erasmus, daar loop ik onderhand al mijn hele leven!
     
  4. Islah

    Islah Niet meer actief

    Een paar jaar geleden wilde mijn man een doorverwijzing naar het erasmus, de huisarts wilde (of kon, naar eigen zeggen?) dit niet, werd dus naar een specialist doorverwezen in het ziekenhuis hier... Die hem gelukkig vervolgens wel doorverwees naar het erasmus. Beetje omslachtig maargoed.
     
  5. AnnaCF

    AnnaCF Niet meer actief

    Oh jakkes... Nou het klinkt idd niet helemaal oke. Wat heb je voor soort gehad? Had het totaal geen effect of wel tijdens de kuur?
     
  6. beertje22

    beertje22 Fanatiek lid

    6 jan 2014
    1.577
    47
    48
    huisvrouw
    Thuis

    Soww... nou dan vraag je me wat. Ik weet dat het voor 7 dagen was en dat ik het met een spuit in m'n vagina moest inbrengen heel diep. Wit spul was het, en bij voorkeur snachts inbrengen. Heb ook nog een zalfje voor het jeuken gehad dat heeft wel geholpen. Maar die kuur heeft nier geholpen ook niet tijdens de kuur. Dit was allemaal in het ziekenhuis. Maar bij de huisarts had ik ook al ene aantal keren een ab gehad. Bij de laatste dokter wer der gezegd: je moet er maar mee leren leven want dit is gewoon heel normaal. Er zijn meer vrouwen die dit hebben. Toch raar?! Misschien dat ik naar een andere gyn ga vragen een ouderen vrouw... Die heeft mijn moeder namelijk ook en die blijkt erg goed te zijn, en die blijkt ook heel erg gespecialiseerd te zijn in dingen.
     
  7. Syane

    Syane VIP lid

    21 aug 2013
    11.454
    10.655
    113
    Gewoon naar haar vragen hoor. Voor jezelf opkomen. Dit is niet normaal, wat ze ook zeggen. Online kan je er ook niks over vinden als je Googled?
     
  8. beertje22

    beertje22 Fanatiek lid

    6 jan 2014
    1.577
    47
    48
    huisvrouw
    Thuis

    Nee helaas! Ik tik van alles in, de gekste dingen... Maar ik kan echt NIKS vinden.
     
  9. Laratje

    Laratje Bekend lid

    25 sep 2014
    720
    0
    16
    Vrouw
    Ik heb in mijn zs ook ab gekregen en juist daardoor een schimmelinfectie down there gekregen.
    Bij mij is het vanzelf weggegaan door dagelijks afspoelen met lauw warm water (geen zeep) en veel zonder onderbroekje en al helemaal geen maandverband.

    Maar groene slierten klinken echt niet goed. Snel een SO aanvragen!
     
  10. Sifra

    Sifra Niet meer actief

    Dan heb je canesten gyno gehad? Heb je alleen maar vaginle a.b. gehad?
    Ik ben geen arts natuurlijk, dus misschien zeg ik wel iets heel geks; maar zou je niet met je arts kunnen overleggen of je geen orale a.b. kuur kan krijgen? Wellicht dat alleen vaginale a.b. ( er even van uit gaande dat je geen orale a.b. hebt gehad ) niet afdoende werkt om een evt. ontsteking te verhelpen.
     
  11. Wup

    Wup Fanatiek lid

    23 apr 2007
    4.912
    0
    36
    De canesten gyno is geen antibioticum maar een anti-schimmel middel. Dat helpt niet tegen een eventuele bacteriële infectie.
     
  12. AnnaCF

    AnnaCF Niet meer actief

    Oh joh dan heb je wat tegen een schimmel gehad.

    Ik heb een hele zware dubbele ab kuur gehad die ik gewoon moest inslikken. 6 of 8 pillen per dag 😮

    Ik zal eens vragen wat ik had. M'n ma weet dat nog wel 😇
    In elk geval amoxciciline en nog iets erbij.
     
  13. Koekie2

    Koekie2 Fanatiek lid

    6 jul 2015
    2.085
    216
    63
    amoxicilline penicilline zul jij gehad hebben ;)

    Maar groene slierten klinkt niet goed Beertje.
    Ik denk dat er ergens zich een ontsteking heeft genesteld en die kan alleen maar groter worden. Ik zou ook naar een ander ziekenhuis gaan want dit klinkt niet goed.
     
  14. AnnaCF

    AnnaCF Niet meer actief

    Deze combie 😇 heb de uitleg er even bij gezocht.


    amoxicilline/clavulaanzuur
    Om te voorkomen dat amoxicilline wordt afgebroken door bèta-lactamase-vormende bacteriën wordt het met clavulaanzuur gecombineerd. Clavulaanzuur beschermt de amoxicilline tegen afbraak door de bacteriën, doordat het de bèta-lactamasen uitschakelt, zodat de amoxicilline zijn werk kan doen. Het werkingsspectrum hiervan wordt daarmee uitgebreid. Dit combinatiemiddel wordt ingezet bij de behandeling van onder andere huidinfecties, infecties van het mond- en kaakgebied, luchtweginfecties zoals longontsteking, acute bronchitis, middenoorontsteking, bijholteontsteking, nieren, urinewegen, de ziekte van Lyme en hersenvliesontsteking. De wijze van toediening is afhankelijk van de ernst van de infectie.

    piperacilline/tazobactam
    De werking die clavulaanzuur heeft op de bèta-lactamasen zodat amoxicilline werkzaam blijft, is dezelfde die tazobactam heeft voor piperacilline. Het wordt, net als enkele piperacilline beschouwd als reservemiddel, dat alleen in het ziekenhuis wordt gebruikt. Tazobactam zorgt dat de bèta-lactamasen worden uitgeschakeld, zodat de piperacilline zijn werk kan doen. Ook hiervan wordt het werkingsspectrum daarmee uitgebreid. Deze combinatie zal alleen gebruikt worden bij gecompliceerde infecties, als andere middelen niet meer kunnen worden gebruikt omdat ze niet (meer) zullen werken vanwege resistentie van de bacteriën die bij de infectie zijn betrokken.
     
  15. Bailey1989

    Bailey1989 Niet meer actief

    Heb je ook pijn? Misschien bekkenontsteking?? Iedergeval groene stinkende afscheiding is niet normaal die dokter die roept maar wat. Ik weet hoe het voelt hier ook zoiets meegemaakt ze konden niks vinden en verklaarde me bekant tot gek. Echter een paar maanden later belde ze dat er een foutje was gebeurd met mijn bloedtest. Laat je niet afschepen en ga terug :)
     
  16. beertje22

    beertje22 Fanatiek lid

    6 jan 2014
    1.577
    47
    48
    huisvrouw
    Thuis
    Heb geen pijn gewoon. Maar als ik ontlasting heb dan doet het soms wel pijn vooral als het er uit komt zeg maar. Het zit me gewoon niet lekker. En inderdaad in het ziekenhuis doen ze ook of dat ik sta te liegen, tja.. het hoort bij je.
     
  17. Umm85

    Umm85 VIP lid

    17 jun 2007
    26.310
    248
    63
    Vrouw
    huismama, doktersassistente
    Turkije
    Hebben ze ook een inwendig onderzoek gedaan als in goed gekeken? Je hoort ook weleens dat er een tunneltje tussen de endeldarm en vagina ontstaat.
     
  18. beertje22

    beertje22 Fanatiek lid

    6 jan 2014
    1.577
    47
    48
    huisvrouw
    Thuis
    Zover ik weet hebben ze goed gekeken. Maar heb besloten om weer terug naar het ziekenhuis te gaan.
     
  19. mamavan3jochies

    mamavan3jochies Niet meer actief

    dit wilde ik ook zeggen. Ik heb zelf ook lang last gehad van afscheiding, maar niet zoals jij zo erg. Ik heb de inlegkruisjes van Lanaluna besteld
    en een aantal maanden gedragen en sindsdien heb ik helemaal geen last meer van afscheiding. Het plastic van de inlegkruisjes/ maandverbandjes houd de afscheiding in stand. LanaLuna inlegkruisje met flanel

    Ik hoop dat het meevalt, en natuurlijk goed dat je zelf nog langs het ziekenhuis gaat om het te laten checken.
     
  20. AnnaCF

    AnnaCF Niet meer actief

    Goed idee. Want hoort echt niet hoor. Ben benieuwd wat ze gaan doen.
     

Deel Deze Pagina