Zou jij je kindje naar de verjaardag laten gaan?

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door Kaala, 2 sep 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. nikton

    nikton Bekend lid

    10 jan 2008
    703
    0
    16
    Wat een onzin dat ze bij ziekte niet bij jou kan zijn zeg! Als hij haar zolang niet meegeeft terwijl er wel een regeling is, geldt dat dan niet als kidnapping?
     
  2. mel78

    mel78 VIP lid

    12 feb 2008
    8.320
    242
    63
    Laat je even weten of je dochtertje inderdaad bij je is?
     
  3. chantal1985

    chantal1985 Fanatiek lid

    8 okt 2010
    3.577
    832
    113
    Oh wauw, hij blijft het proberen. Bizar. Hij moet zich gewoon aan de afspraken houden. De weekenden dat je dochter naar jou gaat, moet hij niks plannen. Ook als ze zo'n uitnodiging krijgt voor een feestje, kan hij direct zeggen; "Nee, helaas, dat weekend is ze niet thuis."

    Succes! Hoop dat het weekend verder zonder problemen verloopt! Geniet van je tijd met je meisje.
     
  4. Paarse80

    Paarse80 Fanatiek lid

    5 okt 2008
    4.473
    1
    38
    Vrouw
    Thuis
    Heb je je dochter nog gezien?
     
  5. mw21

    mw21 VIP lid

    24 okt 2010
    5.168
    158
    63
    Zorg
    't Westen
    WaT heftig zeg!
    Ik zou hulp inschakelen, hij houdt zich écht niet aan de afspraken!
    Arme meid
     
  6. Nikki88

    Nikki88 VIP lid

    29 jul 2008
    11.656
    230
    63
    Ben je gek meis!!! :$ Wat pas écht zielig is dat zo'n klein peutertje haar moeder zes weken niet kan zien, heel zorgelijk voor haar geestelijke ontwikkeling. Wat kan zo'n klein kind een feestje schelen, die wil bij haar mama zijn! Ik denk echt dat je wat assertiever moet zijn lieverd in het belang van jullie kindje want dat je ex geen zier geeft om het geestelijk welzijn van dit meisje moge duidelijk zijn. En is er een mogelijkheid dat jullie wat dichter bij elkaar gaan wonen, deze afstand is ook niet echt bevorderlijk voor de communicatie en het contact. Heel veel sterkte, op je strepen staan hoor! xx
     
  7. Nikki88

    Nikki88 VIP lid

    29 jul 2008
    11.656
    230
    63
    Ben je gek meis!!! Wat pas écht zielig is dat zo'n klein peutertje haar moeder zes weken niet kan zien, heel zorgelijk voor haar geestelijke ontwikkeling. Ik denk echt dat je wat assertiever moet zijn lieverd in het belang van jullie kindje want dat je ex geen zier geeft om het geestelijk welzijn van dit meisje moge duidelijk zijn. En is er een mogelijkheid dat jullie wat dichter bij elkaar gaan wonen, deze afstand is ook niet echt bevorderlijk voor de communicatie en het contact. Heel veel sterkte, op je strepen staan hoor! xx
     
  8. Syane

    Syane VIP lid

    21 aug 2013
    11.395
    10.592
    113
    Is ze nog geweest?
     
  9. Kaala

    Kaala Fanatiek lid

    10 okt 2012
    2.672
    0
    36
    NULL
    NULL
    Ze werd zaterdagavond na het feestje gebracht, gelukkig niet veel huilen. Ik vroeg aan haar of ze plezier had op het feestje en ze zei toen "We went to the vet to get bones for Teddy" (de hond)...hm. Feestje..? Ook vroeg ik aan haar wat voor leuke dingen ze allemaal met papa doet..En toen kwam eruit dat ze altijd met oom en de hond gaat fietsen en naar buiten gaat. Ze heeft het nooit over papa. Zelfs niet als ik er naar vraag (wat ze bv doet met papa etc), het is altijd OF oom, of de hond of mama.

    Ook vroeg ik van "Mis je mama?" en toen zei ze ja, maar mama komt niet naar huis naar oom want mama moet werken..(Ze zei letterlijk "Yeah, but mummy no home *oom naam* cause mummy working") en toen ik haar vertelde dat papa haar kwam ophalen (Daddy is almost here to pick you up) begon ze heel hard te huilen en zei ze "I ain't going back!!" :(

    Ik heb morgen afspraak met de mediator om half 1, ex kwam haar gisteren ophalen en duwde zo een briefje in mijn hand met de data van de "vakanties", bijna elk weekend gaat ze blijkbaar op "vakantie", ik heb hem gezegd dat dat niet doorgaat en dat, als hij zoveel vakanties wilt, hij dit eerst met mij moet bespreken (hij had namelijk al de tickets besteld), toen zei hij tegen mij "Nee, de afspraak was dat als ik op vakantie wil met haar dan vertel ik je dit en dan moet jij ja zeggen" en hij zei ook "Ik heb doordeweeks geen tijd om met haar door te brengen", hij werkt niet en zo te horen spendeert hij helemaal geen tijd door met haar. Alle "vakanties" zijn vliegtuig of trein shows, die maar 1 dag duren maar blijkbaar moet ze dan het hele weekend bij hem zijn. Dit heb ik hem ook verteld en dat hij de tickets helemaal niet had moeten bestellen, dat hij niks moet plannen tijdens het weekend met haar en toen zei die "Oh f*ck off you f*cking twat" en liep hij boos met Mia weg.

    Ik heb de data van de evenementen opgezocht en er is op die datum helemaal geen "airshow" dus ben ik hem stiekem "dankbaar" dat hij zo open en bloot tegen mij liegt en nog op papier ook, neem ik morgen dus ook mee naar de mediator..Volgens mij vergeet hij ook dat Mia nu aardig goed kan praten en dat ze zo'n beetje alles wel snapt wat gezegd wordt.
     
  10. Janna

    Janna Fanatiek lid

    Mooi zo! Laat hem zijn eigen kuil maar graven! :D

    Wat knap dat jij zo rustig bent gebleven en hem op de regels wijst.

    Nu vooral terugkijken op de leuke tijd die je met je dochter hebt gehad!
     
  11. Kaala

    Kaala Fanatiek lid

    10 okt 2012
    2.672
    0
    36
    NULL
    NULL
    Ik moest me inhouden en begon wel een beetje te trillen (van woede, heb haar 6 weken niet gezien en dan durft hij mij zomaar de nieuwe "vakanties" te geven, ja dag he..)

    Hij denkt waarschijnlijk dat ik die datum nooit ga checken..Dus wel. En ja, was heel gezellig :) Lekker veel knuffelen en praten en boekjes lezen :)
     
  12. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.554
    3.456
    113
    Pfff :(.
    Inderdaad noteer alles van wat hij zegt en op welke dag, bewaar bewijzen waarop hij zelf zegt dat er iets was etc. Verder, als ze ziek is, kun jij ook prima voor haar zorgen, dat mag geen reden zijn om haar bij jou weg te houden. Sterkte, goed dat je er werk van gaat maken.
     
  13. mel78

    mel78 VIP lid

    12 feb 2008
    8.320
    242
    63
    Pardon? Waarom doet ie dit nu weer! Dagjes uit zijn geen vakanties lijkt me. Volgens mij moeten jullie gaan afspreken dat je dochter ieder weekend bij jou is, met uitzondering van .... Weekenden. En dan heb jij recht op .... Weken vakantie met je dochter.

    Wat een nare man is jouw ex!
     
  14. Kaala

    Kaala Fanatiek lid

    10 okt 2012
    2.672
    0
    36
    NULL
    NULL
    Dat was al afgesproken, staat zelfs op papier. Maar hij is of te lui of te dom of te irritant om dit na te lezen, vandaar dat ik weer naar de mediator ga. Dit werkt allemaal in zijn nadeel en hij geeft mij gewoon bewijs mee dat hij aan het liegen is. Volgens mij boeit het hem niet meer zoveel of hij nu wel of niet dochter te zien krijgt. Als het niet voor die oom was (die overigens de achter achter oom is van dochter) had hij haar allang al aan mij gegeven.
     
  15. Kaboutermeis

    Kaboutermeis Fanatiek lid

    16 apr 2013
    4.184
    0
    0
    Is het geen optie om te gaan eisen dat de boel wordt omgedraaid?

    Dat in principe jij de volledige voogdij krijgt en hij "dagjes" of weekends.
    Hij kijkt toch nauwelijks naar haar om want oom doet duidelijk zowat alles.
    Het enige wat meneer doet is dagjes en vakanties organiseren net op momenten dat ze normaal bij jou is. Om dan kwaad te worden als jij hem wijst op 't feit dat jij je dochter wil zien.
    Dat hij die trips dan maar door de week plant.
     
  16. Aislyn

    Aislyn Fanatiek lid

    16 feb 2011
    2.448
    1
    38
    Dordrecht
    Bah wat een vervelende kwal. Hij denkt zo te horen helemaal niet in het belang van jullie dochter. Gelukkig heb je je meisje wel kunnen zien. Voortaan meer op je strepen staan en geen smoesjes meer accepteren. Het is veel te belangrijk voor Mia om haar moeder te kunnen zien, en het is duidelijk ook wat Mia wil! Is er een kans dat je in de toekomst haar vaker gaat krijgen?
     
  17. mel78

    mel78 VIP lid

    12 feb 2008
    8.320
    242
    63
    Die oom geeft mij een naar gevoel....
     
  18. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.554
    3.456
    113
    Mij ook.
     
  19. Lynx

    Lynx VIP lid

    19 jul 2008
    8.482
    2.382
    113
    Wat doet jou ex bij die achter achter oom? Is niet eens directe familie dus dan heeft jou dochter daar al helemaal niets te zoeken.
     
  20. MaMa

    MaMa Fanatiek lid

    21 dec 2012
    2.663
    376
    83
    Vrouw
    Utreg
    racht, gelukkig niet veel huilen. Ik vroeg aan haar of ze plezier had op het feestje en ze zei toen "We went to the vet to get bones for Teddy" (de hond)...hm. Feestje..? Ook vroeg ik aan haar wat voor leuke dingen ze allemaal met papa doet..En toen kwam eruit dat ze altijd met oom en de hond gaat fietsen en naar buiten gaat. Ze heeft het nooit over papa. Zelfs niet als ik er naar vraag (wat ze bv doet met papa etc), het is altijd OF oom, of de hond of mama
    O

    Op zich goed om op te letten maarrr mijn 2 jarige vertelt ook gerust dat hij in de speeltuin heeft gespeeld met papa terwijl dat niet is gebeurd of noem elke willekeurige activiteit hahah
    Levendige fantasie
     

Deel Deze Pagina