"waar kies jij voor?" (lidl reclame)

Discussie in 'De lounge' gestart door bolkje, 8 sep 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Dappertje Dik

    Dappertje Dik Niet meer actief

    Nou ja! Hier echt helemaal niks!:$

    Ligt denk ik ook aan de wijk waar die staat.
     
  2. Zonnebloem92

    Zonnebloem92 VIP lid

    4 dec 2012
    10.846
    4.212
    113
    Vrouw
    Zuid Holland
    Hier zit hij niet in de buurt, kom er zelden maar het enige wat ik daar eventueel koop is groente, fruit, chocolade en boter.
    Ik ben nogal van de merken verder.
     
  3. RachelleNM

    RachelleNM Fanatiek lid

    19 aug 2015
    3.329
    2.135
    113
    Vrouw
    Wij halen onze groenten, fruit, desserts, ijsjes, chips, frisdrank, sapjes, koekjes (zowel voor werk als voor bij de koffie), afbakbroodjes, frietjes, melk, eieren en griekse yoghurt bij de Lidl. Maar vleeswaren (voor brood en voor bij het avondeten), brood, soep, koffie, frituursnacks, siroop, aardappelen, krieltjes, salades, toiletpapier, keukenpapier, (af)wasmiddel en die heinz ketchupchips bij de appie. Gewoon omdat we die lekkerder vinden of beter vinden :)
     
  4. Nora86

    Nora86 Fanatiek lid

    17 mrt 2006
    4.738
    0
    36
    Hier best een lijst van de lidl hoor. Ik vind juist de koffie van de lidl lekkerder dan bijvoorbeeld AH huismerk. Verder alle broodbeleg halen we daar. Wc papier, billendoekjes voor de kleine. Sausjes zoals mayo en ketchup. Schoonmaak producten was verzachter. Ben niet zo kieskeurig :D Het enige wat ik echt op merk wil is mijn boter, dat vind ik niet te vreten van de lidl en mijn koffiemelk.
     
  5. JellaBean

    JellaBean Actief lid

    20 nov 2014
    193
    0
    16
    Brabant
    Ik koop er heel veel: groente, fruit, griekse yoghurt, melk, forel en zalm, vd snijwaren de kipfilet, ham en salami van linessa heerlijk. Brie, hummus, olijven, salades, worstenbroodjes, verse broodjes, billendoekjes, wc papier, keukenrol, noten, vlees, badschuim, snoep, chocola. Wat ik echt niet lekker vind is de chips en het drinken ook niet, dat moet echt a merk zijn.
     
  6. DaphneB

    DaphneB Bekend lid

    25 jul 2011
    583
    68
    28
    al meerdere malen geprobeerd om naar een prijsvechter te gaan maar het stelt mij keer op keer teleur.
    Ben echt een A-merk fan met bijna alle producten! Dus ik ga voor de AH of Hoogvliet, gelukkig hoeven we ook niet op de boodschappen te bezuizigen anders word ik denk een beetje ongelukkig..
     
  7. Elena22

    Elena22 VIP lid

    10 feb 2010
    8.037
    1.729
    113
    Kraamverzorgende
    Ik vind juist veel producten van de Lidl heel fijn. Ik ben echt fan van de Marseille wasmiddel, als deze in de aanbieding is sla ik echt flink in. Verder lekker daar; groenten en fruit (vind alleen bananen erg snel zwart worden daar), pindakaas, twee sterren beter leven vlees en dan met name de biefstuk vinden wij lekker, het toiletpapier is echt superfijn, ketchup vindt mijn man erg goed en normaal gezien blieft hij alleen Heinz. De biologische roomboter haal ik daar. Parmezaanse kaas haal ik daar ook, van die stukken waar je zelf van moet schaven. Haal de ecologische schoonmaakmiddelen daar als die in de aanbieding zijn. De twee liter bleek flessen zijn ook fijn voor de kattenbak. De koffie, nespresso cups, vind ik echt lekker daar. Ongezouten noten zijn ook fijn van de Lidl.

    Wat haal ik daar niet; bananen, mayonaise (heb liever de Zaanse), vleeswaren (heb liever verse vleeswaren en bijvoorbeeld dun gesneden ham), voer voor de huisdieren (die worden blijer van hun a merk voer) en kan eigenlijk weinig specifieks opnoemen. Wij hebben financieel hele zware tijden gekend en ben daardoor veel minder kieskeurig of merk gericht worden.
     
  8. medj1983

    medj1983 Fanatiek lid

    12 jun 2012
    3.176
    499
    83
    Ik koop bijna alles van de Lidl, bevalt me prima. Alleen vind de babydoekjes wat te nat, die haal ik bij de Jumbo, samen met chips. Groente en fruit blijft lang vers en ik vind de prijs/kwaliteit verhouding prima. Ik vind de erwtensoep trouwens ook erg lekker van de Lidl, net even wat pittiger dan Unox.
     
  9. kersenflap

    kersenflap Niet meer actief

    Brood halen wij bij lidl vinden ze heerlijk, ik eet geen brood en mijn man is een zeur lust geen pitjes zaadjes of wat dan ook in het brood
    vleeswaren gebraden gehakt, grilworst en de katenspek en de kaas smaakt erg goed
    Milk en fruit van lidl man en kinderen zijn er gek op
    Griekse yoghurt scheelt heel veel en blijft tot nog toe favoriet
    Mijn man is gek van de nootjes de chili variant
    De frietjes van de lidl vinden wij verreweg de lekkerste momenteen net als de kaassouflees zijn erg goed, krokketten ook trouwens

    Pinda kaas alleen calve chocopasta ook echt niet
     

Deel Deze Pagina