wasbare luiers, ervaring gezocht!

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door kiwi31, 2 okt 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. kiwi31

    kiwi31 Actief lid

    9 mei 2013
    471
    0
    0
    zelfstandig ondernemer
    zo! dat vind ik best prijzig voor een proefpakkket...
    de luiers die ik wil kopen kosten 7,50 ongeveer per stuk...
    incl bamboo inlegger.
    de papieren inlegvellen kosten 6.75 voor 110 stuks.
     
  2. Sammie1

    Sammie1 Fanatiek lid

    14 feb 2012
    3.494
    2
    38
    Bloembloem, in billendoekjes zit toch ook een hoop slechte stoffen? Als je zegmaar een kindje met rode billetjes hebt, kan je die beter verschonen met een lauw washandje dan billendoekjes. Waarom gebruik je die dan als inlegger? Dan heb je toch iets vergelijkbaars als dat je gewoon wegwerp aan trekt?

    Kiwi,
    Kijk je goed naar de reviews? De tots bots bamboozle is wel een stuk duurder dan van lenny lamb maar absobeert ook beter.. En let ook op de was programma's . Overbroekjes en luiers apart wassen is niet fijn. Die van lenny lamb mochten, als ik het mij goed herinner maar op 30 graden..
    Als je voor een AIO systeem kiest dan heb je sneller kans op lekken. Een 2 delig systeem is veiliger.
     
  3. Marthje

    Marthje Nieuw lid

    3 okt 2015
    3
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik denk ook dat de luiers hun geld waard zijn, en dat het belangrijk is om naar de eigenschappen en het gebruiksgemak te kijkken.

    De bamboozles of soortgelijke luiers nemen veel vocht op, de kwaliteit blijft zo goed dat je ze voor meerdere kinderen kunt gebruiken, en de bamboe luiers, overbroekjes en (fleece)inleggers kunnen met z'n allen in de wasmachine op 40 of 60 graden.
     
  4. Nonie

    Nonie Bekend lid

    28 mrt 2014
    502
    1
    18
    Wij hebben een heel pakket luiers gekocht voor onze kleine! Moeten nog twee maandjes wachten voor we ze kunnen gebruiken, dus daar kan ik nog niets over zeggen;) wat ik wel heel gijn vond was een afspraak met een consulent: je kunt alles vragen, bekijken, voelen en vergelijken en we kregen zelfs nog wat cadeau! (Die wasbare billendoekjes)
    Dus dat is wel een aanrader, ook als je man nog niet weet wat hij wil, kan hij dat daar mooi bekijken.
    Wij zijn bij kaatje katoen geweest, die hebben veel verschillende merken om te laten zien rn handige pakketten samengesteld.
     
  5. Purk

    Purk Fanatiek lid

    19 nov 2013
    3.189
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik gebruik luiers van Little Lamb voor de jongste, erg tevreden over! Overdag de pocket-luiers en 's nachts de bamboe-luiers met overbroekje. Ik leg er een wasbaar doekje van fleece in, daar schud ik de ontlasting zo vanaf boven de wc en het zorgt voor een droog gevoel. Ze heeft nog nooit uitslag gehad. Mijn oudste wel trouwens, ook met wasbaar, zij reageerde erg op haar zure ontlasting toen tandjes doorkwamen. Toen ook wegwerp geprobeerd, maar daf maakte het juist nog erger.

    Luiers in de droger is milieutechnisch nog steeds beter dan wegwerp overigens!
     

Deel Deze Pagina