1 t/m 15 februari 2016

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door es89, 26 mei 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Debbie91

    Debbie91 Bekend lid

    29 apr 2014
    523
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dank je wel! Ben super trots, gister commode helemaal opgeruimd, schoongemaakt en ingedeeld. Vandaag is z'n kledingkast aan de beurt.
    Heerlijk om lekker te tuttelen, 't voelt zo lekker om alles op orde te hebben, geeft echt rust. In principe kan hij komen, maar hij mag nog even blijven zitten haha.
    We zijn al 2 keer bij drs papa geweest voor 4D echo, eerste keer konden we hem wel zien, maar niet helemaal goed, tweede keer lag hij met zijn gezichtje in de placenta, handjes gekruist voor ze wangen, wat we ook deden hij bleef liggen haha! Morgen mogen we nog een keertje kijken en dan geloof ik het wel denk, hij heb nu al een eigen willetje hihi...
     
  2. Bianca

    Bianca Fanatiek lid

    5 jun 2005
    1.252
    1
    38
    onthaalmama
    Mere
    Ik zit eigenlijk meer op Facebook dan hier. Maar daarjuist toch effe gedacht aan dit topic. Hier alles goed met de kleine meid buiten de harde buiken! Pffff... Maar we tellen af op't gemakske. 2 februari wordt ze geboren via keizersnede. 😍
    Haar kamertje staat helemaal in orde en heb zo goed als alles in huis dus we kunnen rustig naar de bevalling toeleven!!
    Leuk staat bij jullie ook alles goed gaat buiten de kwaaltjes!
    Houden zo!!!
     
  3. sammiel

    sammiel Lid

    8 mei 2013
    40
    0
    0
    NULL
    NULL
    @bianca, misschien was gemist, maar waarom via keizersnede? Wel fijn dat je al weet wanneer je kindje komt. Ik merk bij mezelf dat ik echt blij ben als ik weer een week verder ben. Aan de ene kant omdat ik toch denk dat deze ook te vroeg komt, maar ja wanneer dan en dan hoop ik in hetzelfde termijn als grote broer, want ik weet dat ze het vanaf dan gewoon helemaal zelf zouden moeten kunnen.
    En daarbij binnenkort echo voor de ligging van mijn placenta, aan de ene kant maak ik me er niet druk om, maar aan de andere kant zit ik eigenlijk niet op een keizersnede te wachten....:(
    Kwaaltjes hier zijn best vervelend, soms voel ik me gewoon ziek, zwak en misselijk en lig ik de hele dag op de bank, mijn zoontje komt dan af en toe even bij me liggen;)
    Ook echt zitten op de bank is er vaak niet bij, deze bank zit ook erg diep en dan wordt ik ook gewoon naar, dus dan maar liggen of op een rechte stoel zitten. Echt heel vervelend. Gelukkig ook goede dagen.
    Kamer van onze zoon is zo goed als af, op een matras en gordijntjes na, dus kan hij langzaamaan gaan wennen aan zijn nieuwe kamer. Papa heeft zelf een kast, radiatorbekleding en een nieuwe vensterbank gemaakt, een een superleuke stoel, waar onze zoon zó vreselijk graag in wil zitten (da's dan meteen een beloning van al die moeite van pappa)
    Dan is de babykamer op tijd vrij.
     
  4. Bianca

    Bianca Fanatiek lid

    5 jun 2005
    1.252
    1
    38
    onthaalmama
    Mere
    Ik heb een te smal bekken voor een gewone bevalling. Was bij Keano en Tycho ook zo dus nu geen keuze meer. 😉 Ik zie wel op tegen de pijn enzo maar tegelijk, ik heb het al 2 keer gedaan dus deze keer lukt het mij ook wel! Hehe...
     

Deel Deze Pagina