Ervaringen met 4x keizersnede

Discussie in 'De bevalling' gestart door Loving, 24 dec 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Loving

    Loving Bekend lid

    24 apr 2008
    904
    0
    16
    Dag dames,

    Wij hebben 3 mooie kinderen en denken er aan om voor een vierde kindje te gaan (nu nog niet, maar we delen onze gedachtes erover). Nu heb ik al 3 keizersnedes gehad. Bij de laatste keizersnede zei de gyn dat het er mooi uitzag en dat ze in principe geen belemmering zag om voor een vierde kindje te gaan, mits we minimaal 1 jaar wachten met zwanger raken. Dat zou automatisch weer een keizersnede worden.

    Wie heeft er hier ervaring met 4x keizersnede, en vond je het pittig de vierde keer herstellen met 4 kinderen om voor te zorgen?

    Bedankt alvast!!
     
  2. Zeeuwsmeisje

    Zeeuwsmeisje Fanatiek lid

    9 aug 2006
    3.051
    1
    0
    zeeuws-vlaanderen
    Ik heb 4x keizersnede gehad. Ik vond de zwangerschap wel het zwaarste van allemaal. Ook flink wat buikpijn rond het litteken van binnen en extra controles gehad maar de keizersnede an sich ging prima. Herstel ook. T/m dag 10 kraamzorg en toen deed ik het zelf weer.
     
  3. Amberxx

    Amberxx Fanatiek lid

    6 nov 2013
    4.583
    4.625
    113
    Ik zou dat echt alleen doen als jij voldoende netwerk hebt om de zorg (tijdelijk) over te nemen. En je kinderen ook net iets ouder zijn en zichzelf enigzins kunnen redden. Dus kinderen die al op school zitten. Zelf kunnen lopen, zelf de trap op en in een (peuter)bed. Dat scheelt enorm met tillen en bukken.

    Dus heb je een partner die het huishouden kan doen of die enige tijd vrij kan nemen? En kunnen jullie bijvoorbeeld een oppas betalen of een huishoudster voor de schoonmaak?

    Zoals je zelf weet brengt een keizersnede risico's met zich mee. En de buik zal alleen met zwakker worden van de voorgaande keizersnede's (plus oude littekens of weefsel dat voor problemen kan gaan zorgen).
     

Deel Deze Pagina