Wij knabbelen hier vaak drumsticks ( die kleintjes ) als snacky bij de TV en heb werkelijk nog nooit botjes of losse stukjes in mijn mond gehad. Vind het wassen van vlees echt heel overdreven. En dan vooral het wassen van je gehakt. Kom op. Zou bijna vragen waar de camera's hangen #bananensplit?
Ik dacht ook huh vlees wassen wie doet dat nu... maar als ik erover nadenk dat doe ik het zelf ook, in ieder geval die grote kippenbouten,.daar zitten vaak nog ingewanden aan het einde brrrrr.... die pulk ik eruitben dan was ik het ook onder de kraan... zelf eet ik die dingen niet (kip niet brrr) maar manlief is er wel gek op, sta dan wel te kokhalzen ongeveer... gelukkig zijn de hond en katten hier wel gek op dit extratje .
Ik lees wel aparte verhalen hier. Ingewanden aan kippenbouten, kippenpoten met bloed. Blegh zou bijna vegetariër worden, ik heb daar nooit last van bij vlees geloof ik. Wassen doe ik ook niet, zit er zo min mogelijk aan en meteen in de pan.
Dat zijn van die mensen die overdrijven graag Of ze slachten zelf hun dieren en maken het zelf niet goed schoon ofzo
Kip was ik wel en een hele kip laat ik ook wat uren weken in water met azijn om daarna schoon te spoelen van binnen. En dan nog al kleine veertjes eruit plukken gaat een stuk makkelijker als de kip al even in water met azijn gestaam heeft.
Het laatse valt eronder toch??Wat versta je dan met schoonmaken? (Ik kill altijd me kippen op balkon. .)
Dan zou ik vooral het balkon grondig schoonmaken na het killen. De bacterien op de kip kun je er dan uit koken/bakken...
Ik slacht altijd op balkon ja...neem een kip mee doekje om de snavel. Kip tok was laats op opsporing! Heb je het niet gezien dan? ?!! Kan je gelijk een tip doorgeven. .doorgespoeld met azijn! Dader! Celia turks 2 kids en 1.60
Nu val ik toch echt van mijn stok! Dit had ik echt niet achter jou gezocht hoor. Ik ga inderdaad maar snel een melding maken want dit kan echt niet! En je bent ook nog 1.60? Nu breekt mijn snavel.