Must haves kamperen?

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door Rabarber, 21 feb 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Snoopy1979

    Snoopy1979 VIP lid

    8 okt 2006
    33.808
    6.960
    113
    Vrouw
    Brabant
    Haha zo herkenbaar :D

    Wij gingen met de mini, daar past natuurlijk al niet veel in. Koepeltentje, zo'n klein gasflesje met opzet waar een pannetje op kan, klein beetje kleding, bikini, tandenborstel, deo en zonnebrand. Dat was het wel zo'n beetje ;). En als laatste in de achterklep ons dekbed, klep kon net dicht. Ik had toen geen rijbewijs, maar als mijn man een lamme voet kreeg zette ik mijn voet op het gaspedaal. De keeling van de auto was niet goed dus de verwarming moest aan om te koelen, lekker met 30 graden in Frankrijk ;)

    Nog steeds zijn we niet heel erg van de luxe. Hebben 2 klapstoelen van 15 jaar oud en 2 klapkrukjes. Wel een fijne koelkastje van Electrolux, ook al 15 jaar oud maar doet het heel goed! De tent wordt wel steeds groter ;)
     
  2. MMarianne

    MMarianne Niet meer actief

    Wij nemen onze koelkast uit de bijkeuken mee, een tafelmodel, ideaal...chemisch toilet, ideaal voor de avond/nacht...verder een skottelbraai, oventje, koffiezetapparaat, goeie stoelen. Wij hebben een tunneltent en omdat de honden in de kofferbak moeten nemen we de aanhanger mee en dan kan die net zo goed vol :D
     
  3. MMarianne

    MMarianne Niet meer actief


    Wij hebben een tunneltent en hebben dit erin staan: een opbergkastje, kledingkast, keukentje en dat ding met die opbergvakken hangt tussen de slaapcabines:
     
  4. Rabarber

    Rabarber Niet meer actief

    We hebben ook een bagagewagentje. Onze tent bleek vorig jaar wat groter dan verwacht en hebben met spoed een karretje moeten kopen een dag voor de vakantie. We hebben daardoor behoorlijk wat ruimte over voor extra spulletjes.

    MMarianne bedankt voor je kastentip. Waar heb je die hoge kast van 15 euro vandaan? Wij hebben ook een koepeltent en dit moet er bij ons ook wel in gaan passen. Vorig jaar hadden we een hele grote bult met kleren in de hoek van de tent liggen en dat was niet heel handig ;)
     
  5. MMarianne

    MMarianne Niet meer actief


    Die kast hebben we via marktplaats gekocht, voor een tientje, die op de foto is van Blokker en we hebben 'm in de tent tussen de twee slaapkabines staan en rest van de kleding laten we in de koffer die aan een zijkant ligt.
     
  6. senna1979

    senna1979 Fanatiek lid

    3 feb 2006
    1.496
    0
    0
    verpleegkundige op een woongroep voor mensen met e
    Zuid Holland
    Mijn buren lachen ons allemaal uit maar ik neem mijn Senseo apparaat mee op de camping. Altijd goede koffie, heerlijk!!

    Groetjes Senna
     
  7. Rabarber

    Rabarber Niet meer actief

    Als ik koffie zou drinken, zou ik deze ook meenemen. Ik heb vorig jaar wel mijn blender meegenomen. Nu heb ik geen klein schattig blendertje, maar een reusachtig apparaat met heel veel herrie. Ik heb er ook heel veel lollige (?!?) opmerkingen over gekregen :D.
     
  8. mamiek

    mamiek Actief lid

    25 feb 2016
    448
    7
    18
    Deutschland
    wij zijn trouwe kampeerders maar vergeten toch elk jaar weer een lamp mee te nemen! geen idee hoe het kan! echt heel dom!

    in principe heb je niet zoveel nodig, misschien (afhankelijk van waar je naar toe gaat) handig dat je rekening houdt met alle type weer, dus extra plastic mee nemen als je ergens heen gaat waar het ook kan regenen, extra grond zijl als je in bos gebied gaat staan (ivm mogelijke muizen of andere ongedierte)
    extra EHBO kit is nooit weg met kids...
    en verder tja, koeling vinden wij erg fijn, maar met 3 kids ook wel nodig... :) waar gaat de reis naar toe als ik vragen mag?
     
  9. Luppy

    Luppy VIP lid

    1 dec 2007
    7.026
    2.165
    113
    Wij hebben vorig jaar voor het eerst weer eens met een tent gekampeerd met de kinderen. De auto en dakkoffer zaten tot de laatste millimeter volgepropt.

    Ik was heel blij met onze koelbox van Mobicool, omdat het ruim boven de dertig graden was. Verder vond ik het handig dat we een tweede tafeltje meegenomen hadden om wat dingen op te kunnen laten staan, zoals bijv. de waterjerrycan. Om aan te zitten hebben we al jaren zo'n picknicksetje met 4 krukjes die aan een tafeltje vastzitten. Mijn man en ik zitten dan in een gewone stoel beiden aan het hoofd en de kinderen op de krukjes.

    Maar wij hadden ook echt totaal geen luxe of overbodige spullen bij ons, want daar hadden we gewoon echt geen ruimte voor. Ik zou niet weten waar ik een kast zou moeten laten, zelfs als hij opvouwbaar was. En ook een senseo kon er echt niet meer bij, we hebben gewoon water gekookt en door een los filter met koffie gegoten in een thermosfles, haha.
     

Deel Deze Pagina