Kiespijn / holteonsteking advies nodig

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Wondertje 2012, 1 apr 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Wondertje 2012

    Wondertje 2012 Actief lid

    8 jul 2012
    132
    3
    18
    NULL
    NULL
    Hallo dames,

    Ik heb sinds een paar dagen pijn aan de rechterkant van mijn gezicht, het lijkt in mijn bovenkaak te zitten maar exact kan ik het niet lokaliseren.
    Nu twijfel ik of de pijn veroorzaakt wordt door een kies of dat het wellicht een holteontsteking is, aangezien ik al weken licht verkouden ben en mijn slijmvliezen overuren draaien.

    Sinds gisteren wordt de pijn iets erger en stond ik eigenlijk op het punt de tandarts te bellen. Toch niet gedaan omdat ik bijna zeker weet dat dan de kies eruit gaat. (Vorige controle gaf hij al aan dat de kies niet heel best meer is en mocht hij knappen ofzo er dan niets aangedaan kon worden, behalve een implantaat.) Nu vind ik het niet zo erg om die kies te laten trekken, alleen zie ik momenteel (met bijna 37 weken zwangerschap) het hele traject rondom een implantaat niet zo zitten.

    En ik twijfel dus erg of het wel echt kiespijn is, tanden poetsen e.d. doet geen pijn. Wil niet nu die kies laten trekken en dat dan toch blijkt dat het een holteonsteking is.
    Is er een manier om er achter te komen wat het nu is?

    Ik ben bang dat als ik het nu op zijn beloop laat en het toch die kies blijkt te zijn dat ik straks in mijn kraamtijd met enorme kiespijn zit en dit de glans van mijn kraamtijd haalt.

    Iemand ervaring of advies?
     
  2. cactusje

    cactusje VIP lid

    12 feb 2015
    6.752
    1.993
    113
    ik zou toch even naar de tandarts gaan voor je kies.
    dan kan hij/zij beoordelen of je pijn van de kies af komt.
    of even je ha bellen of hij/zij denkt dat het uit een holte komt of je kies
     
  3. Lilith

    Lilith Fanatiek lid

    6 feb 2006
    1.848
    0
    36
    Je kan beter even naar de tandarts gaan. Anders verga je straks van de pijn als je nog langer wacht. Bij mij een paar weken geleden ook een kies getrokken, bij de kaakchirurg, ik ben blij dat het gebeurd is. Ben net zover zwanger als jij.
     
  4. Zohra

    Zohra Fanatiek lid

    20 mei 2015
    2.005
    322
    83
    Als de pijn erger wordt als je voorover buigt met je hoofd Is het waarschijnlijk je holte. Ik zou eerder langs de huisarts gaan, die kan zien of de boel verstopt zit. Als dat niet zo Is kun je altijd nog langs de tandarts.
     
  5. Wondertje 2012

    Wondertje 2012 Actief lid

    8 jul 2012
    132
    3
    18
    NULL
    NULL
    Bedankt dames! Ben toch maar even eerst langs de huisarts gegaan en deze heeft bevestigd dat (gelukkig) mijn holtes ontstoken zijn. Nu maar veel stomen en hopen dat het snel oplost.
     
  6. gizmolilo

    gizmolilo Actief lid

    9 apr 2016
    228
    1
    0
    NULL
    Culemborg
    Heb ik pas geleden ook gehad heel raar maar ben ook al een tijdje steeds verkouden ik heb het aangezien en heb veel zout oplossing gespoeld enzo hielp prima en was snel weer over gelukkig
     
  7. Cee

    Cee Lid

    26 mrt 2013
    20
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hier net van mijn holte ontsteking af, herken je klachten. Ook flinke pijn aan mn kaken en wortels van tanden. Heb een week met stomen otrivin neusspray geprobeert maar dit hielp niet. Nu van de huisarts beclometason neusspray gekregen, werkte na 3 dagen en nu een weekje later gelukkig klachten vrij.
    Kortom kom maar op met die bevalling:p
     

Deel Deze Pagina