18wkn en 2 dagen zwanger. Te weinig vruchtwater?

Discussie in 'Onderzoeken en echo's' gestart door KanjerB, 29 apr 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. KanjerB

    KanjerB VIP lid

    24 apr 2007
    5.097
    0
    36
    Ik had gisteren een echo hieruit bleek dat ik te weinig vruchtwater heb. Ze zei dat het maagje en de blaas wel gevuld was. Maar en omdat ik behoorlijke vetlagen heb en weinig vruchtwater. En de baby "raar" lag kon ze niet alle organen verder duidelijk zien. Ze zei de niertjes zijn met 20 weken goed te zien. Dus die heeft ze niet gezien. Maar nu maak ik mij behoorlijk zorgen wat kan ik verwachten?
    In het ziekenhuis heb ik niet heel duidelijk antwoord gekregen alleen dat het over 2 weken nog een keer bekeken moet worden.
     
  2. Ellen mv 2

    2 apr 2016
    26
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hier doen ze, als de wat forser bent, de 20 weken echo pas rond de 21 weken. Ondanks dat waren de organen bij mijn dochtertje rond die tijd niet goed te beoordelen en zou ik te weinig vruchtwater hebben. Na de 20 weken echo ben ik doorgestuurd naar het kinderziekenhuis in Utrecht omdat ze daar over betere apparatuur zouden beschikken. Waar mijn eigen gyn sprak over te weinig vruchtwater, waren ze in Utrecht positiever gestemd: weinig, maar niet te weinig. Gelukkig konden ze hier wel de organen goed beoordelen, en dat was verder prima. Uiteindelijk bij mijn eigen gyn vaker een echo gekregen om het vruchtwater in de gaten te houden.
    Hopelijk is bij een volgende echo alles goed te beoordelen. Succes met het doorkomen van de komende 2 weken.
     
  3. KanjerB

    KanjerB VIP lid

    24 apr 2007
    5.097
    0
    36
    Dankje wel!

    Maak me wel zorgen om het vruchtwater. Hoop dat,dat ook goed komt
     

Deel Deze Pagina