Mei mama's 2016

Discussie in 'De mama's' gestart door Sammie1, 15 mei 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Elsa86

    Elsa86 VIP lid

    30 jun 2014
    6.453
    3.441
    113
    Lonelywolf, na 4 uur vind ik het nog niet erg, maar na 6 uur vond ik het wel eng worden. We hebben haar toen een schone luier gedaan en toen werd ze wakker, maar na 4 uur werd ze ook daar niet wakker van.

    Sammie, ik was wel redelijk rustig onder het hele gebeuren, totdat mijn man naar huis moest. Maar ja, onze oudste moest echt naar bed en het kon nog wel even duren. Ik baal er alleen enorm van dat ik nog bijna niks kan.

    Syllie, gezellig dat je mee komt kletsen.

    Vanavond newbornshoot gehad. In het begin sliep ze mooi, maar toen ik haar uitkleedde werd ze wakker. En als ze wakker is wil ze ook drinken. Dus huilen. Toen heb ik haar maar aangelegd. Normaal drinkt ze 10 minuten en nu volgens mij wel een half uur. Helaas bleef ze huilen, dus zijn we maar gestopt. Mag binnenkort terug komen.
     
  2. Elsa86

    Elsa86 VIP lid

    30 jun 2014
    6.453
    3.441
    113
    Ik zit even met een dilemma. Ik geef dus bv, maar 's morgen en 's avonds is Fayèn een paar uur onrustig en wil dan steeds aan de borst (clusteren). Nu is mijn man nog thuis en kan hij op die momenten onze oudste vermaken. Ik weet niet hoe ik dat over 2 weken moet doen en ik neig steeds meer naar overgaan op fv. Ik wil mijn oudste niet tekort doen.

    Donderdag komt de verpleegkundige van het cb en dan ga ik het er met haar eens over hebben.
     
  3. Sterretje31

    Sterretje31 Bekend lid

    8 nov 2014
    726
    75
    28
    Lonelywolf: voed je alleen gekolfde melk? Of geef je ook de borst? Ik
    Merk aan Ivan wanneer ik voed zonder tepelhoedje dat hij er meer last van heeft om het weg te krijgen, dan spuugt hij veel meer. Met tepelhoedje maakt hij ook nog wel eens kokhals bewegingen en komt er ook wel eens wat omhoog, maar minder erg.
    Belangrijk om ze na de voeding een tijd lang rechtop te houden.
    Het hoeft nog niet meteen reflux te zijn, maar hun maagklepjes sluiten nog niet zo goed.

    Ik zal zo eens proberen te kolven. Heb voor het eerst heel erg stuwing dus zal zo na de voeding m'n borst proberen leeg te maken. Ik zit boven op bed dus denk dat ik Ivan dan maar tegen m'n benen aan zet, zit hij mooi rechtop zodat ie niet kan spugen en heb ik m'n handen vrij om te kolven.

    Hier gaat het 's nachts wel heel erg goed, alleen ben ik 1,5 uur verder met voeden verschonen en hem weer in slaap krijgen. Ik kan hem niet wakker wegleggen, want dan gaat ie brullen.
    Hij krijgt voor het slapen gaan nog wat melk, ik wieg hem zachtjes in m'n arnen in slaap (of op m'n schouder) ik keg hem weg en hij slaapt meestal tot een uurtje of 5. Soms heb ik pech en komt ie om 3 uur :p
    Overdag slapen is een drama, maar ik vind het heel erg moeilijk om hem te laten liggen wanneer hij huilt... Wetende dat ik hem zelf zo in slaap kan wiegen, alleen wanneer ik hem dan wegleg, duurt het een paar minuten en is ie weer wakker. Ik moet hem misschien toch eens even laten huilen dat ie zelf in slaap valt... Hoe doen jullie dat?

    De draagdoek is een uitkomst! Zodra Ivan daarin zit is het misschien nog even huilen en dan valt ie in slaap. Ik ben wel altijd bang dat ik de doek misschien niet helemaal goed heb zitten en dat ik iets in z'n rugje of beentjes 'stuk maak' maar dat is m'n onzekerheid weer...
     
  4. AnneRose

    AnneRose Bekend lid

    10 aug 2015
    643
    0
    0
    @Elsa, ik begrijp je gevoel heel goed. Met borstvoeden kun je best en tijd bezig zijn, en dan heb je ook nog rekening te houden met je oudste...
    Zelf kijk ik ook op tegen het moment dat mijn vriend weer aan het werk moet, en ik de zorg voor 2 kinderen op me heb. (en ik geef niet eens borstvoeding...)

    @hier: Ik ben gisteravond ziek naar bed gegaan. 38,2 koorts, niezen, snotteren.. bah
    en uitgerekend vannacht besloot Mats dat hij iedere 2,5 uur voeding nodig had. gelukkig stond mijn vriend klaar om me te helpen.

    Ik denk trouwens dat Mats spruw krijgt/heeft.. maat vind het zo lastig te herkennen! Hij heeft wel een wittige waas achterin zijn gehemelte, maar dit kan ook melkaanslag zijn.
    Vannacht liep hij behoorlijk te prutsen met zijn fles. Onrustig, mopperend... Maar vanmorgen ging het juist weer prima. Dus ik weet niet echt wat ik ermee aan moet..

    Verder heb ik een koortslip. Ik baal er zo van! Ben natuurlijk extra voorzichtig naar Mats toe, maar vind het wel eng hoor, je hoort veel van die horrorverhalen over hersenvliesontsteking... :(
     
  5. Sarax

    Sarax Bekend lid

    19 jan 2014
    928
    0
    0
    Provincie Utrecht
    @ annerose, als je het witte met een verbandgaasje weg krijgt is het melk. Blijft het zitten dan is het spruw. Zulke gaasjes zitten vaak in het kraampakket en kan je daar prima voor gebruiken.

    @ sterretje dan ga jevtoch een x langs zo'n draagdoek consulent. Die kunnen je vertellen of je het goed doet, en dan draag je Ivan gewoon vaak als dat de oplossing is.

    @ elsa, je kan ook alleen die voeding vervangen Door flesvoeding dan hoef je niet je hele bv af te bouwen, tenzij je dat wel wil. Ik zet mijn zoontje vaak achter de Ipad als ik voed of bouw een eetmomentje in voor bijv het tussendoortje. Dat gaat prima.
    Wat leuk trouwens een newbornshoot!

    @ syllie welkom!

    Hier gaat het redelijk. Heb omeprazol gehad tegen de pijn van het spugen maar dat houd het spugen zelf helaas niet tegen.
    Zaterdagavond heeft ze een fles gehad en zondagochtend en zondagavond . Ik wilde 1 voeding vervangen Door een fles maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Heel erg huilen en last van verstopping. Ben zondag op maandagnacht een paar uur met haar bezif geweest en gister de hele dag. Heel slecht slapen en iedere x pijn. Echt zo zielig. Nu vanmorgen om 5 uur ook weer slecht slapen en iedere x wakker van pijn en alleen maar bij mij willen liggen en proberen te poepen wat niet lukte. Bij het kracht zetten moest ze iedere x ook weer veel spugen dus ik blijf voorlopig bij bv.
    Was er echt klaar mee en voelde me belemmerd omdat ze op verzoek komt kan je nooit echt peilen hoe laat ze komt en ik ben slecht in openbaar voeden dus blijf ik maar thuis. Maar als ik zie hoeveel pijn ze had en hoe n last van verstopping dan stimuleert mij dat toch weer om voor bv te gaan want in ons geval is dat het beste.
    Ze slaapt op kunstvoeding langer maar dat is dan maar even pech voor mij. Misschien dat ik het over een paar weken weer ga proberen.
    Wel merk ik dat het huilen toeneemt bij haar. We zijn gelukkig bijna de 6 weken gepasseerd dus dam zal her ook wel weer minder worden zoals ze zeggen.
    De tijd gaat zo hard, 6 weken alweer!! :$
    Kan me bijna niet meer voorstellen dat ik zwanger was :p
     
  6. Sammie1

    Sammie1 Fanatiek lid

    14 feb 2012
    3.494
    2
    38
    Ik geef bv en heb nog twee kleintjes rondlopen. Nu heb ik hen ook beide ruim n jaar gevoed en dan wordt het wel makkelijk.
    Ook met bv kan je gewoon lopen, brood smeren en dat soort dingen. Maar dat moet je je even aanwennen.
    Ik zou nu niet op voorhand al stoppen met bv omdat je het spannend vind hoe het straks zal gaan. Wie weet verloopt t allemaal best soepel
     
  7. Elsa86

    Elsa86 VIP lid

    30 jun 2014
    6.453
    3.441
    113
    Ik ga zeker niet zomaar stoppen. Sammie, liep je dan gewoon met je kind aan de borst door huis?

    Sarax, als ik het echt niet redt met bv, kan ik dat inderdaad nog proberen. Normaal gesproken is ze rond deze tijd aan het clusteren, maar nu ligt ze heerlijk te slapen.

    AnneRose, wat balen dat je een koortslip hebt. Zou ik ook eng vinden.

    Fayèn heeft veel pukkeltjes op haar buik. Op haar gezicht heeft ze helemaal niks. Zouden dat toch die puistjes zijn die veel kinderen krijgen?
     
  8. Sammie1

    Sammie1 Fanatiek lid

    14 feb 2012
    3.494
    2
    38
    Oke haha. Ja als het moet loop ik gewoon rond tijdens het voeden.
    Ik voed wel discreet trouwens, dus loop niet halfnaakt haha :p

    Puistjes heeft R ook ineens, maar alleen op zn gezicht. dat tkomt toch van de hormonen door de bv?

    Misschien heeft ze last van warmtebultjes, Elsa?

    Een koortslip lijkt mij ook erg eng met zon ukkie!

    @Sarax, wow 6 weken alweer! De tijd vliegt!
    Wat sneu van de obstipatie!
    Mijn andere zoontje heeft daar ook erg last van gehad, en wat ik dan heel soms deed was toch even 'tempraturen' met de thermometer als hij erg aan het persen was en er kwam niks. Niet te vaak want dan heb je kans dat de darmen lui worden ;) Maar heel af en toe. Dat hielp dan wel! Dan was hij weer een paar dagen gelukkig.
    (Dit was trouwens toen we gingen bijvoeden met 6 maanden, niet op deze leeftijd)

    @Sterretje,
    Hier heeft R ook moeite met slapen, maar dit komt echt door buikpijn/boertjes enzo. Hem daarmee neerleggen en dan laten huilen zie ik niet als optie. Dus hoe vermoeiend ook, laten huilen doe ik niet. Ze zijn nog zo jong en hebben je zo nodig.
    En ja, soms huilt hij wel even hoor in de box omdat ik net even druk ben met eten koken, of iets dergelijks. Ik heb maar 2 handen. :) Maar ik probeer het zo min mogelijk te laten zijn.
     
  9. LonelyWolf

    LonelyWolf Actief lid

    9 jun 2015
    289
    0
    16
    Welkom Syllie1984!

    @Sterretje31, ja, ze krijgt alleen gekolfde melk. Ik merk dat ik me gewoon heel snel zorgen maak, en er op tijd bij wil zijn, mocht er iets zijn.
    Nu gaat het weer goed en geen rare dingen met spugen en kokhalzen. Gelukkig. Ik laat haar nu idd ook wat langer rechtop.

    Overdag wordt het nu ook lastiger. Huilen in de box en rustig bij mij.
    Snachts probeer ik haar in haar eigen bedje te leggen, als ze huilt laat ik haar liggen (als mij dat lukt), maar als ze het echt op een krijsen zet, dan pak ik haar toch op. Zit toch een verschil in huilen en echt krijsen.
    Overdag pak ik haar gewoon op hoor. Wat sammie zegt, ze zijn zo klein en hebben je gewoon nodig. Dan toch lekker bij mama slapen. Na 9 maanden bij mama in de buik, zou ik dat denk ik ook missen.

    Beterschap AnneRose!
    Vervelend van die koortslip, lijkt me ook eng.

    @Sarax, wat naar voor je kleintje. Niet leuk :(
    En is bv kolven miss een optie voor je, of doe je dat al? Dan hoef je enkel het flesje warm te maken als ze honger heeft. Ik kolf nu eigenlijk als het mij uitkomt en niet meer perse voor een voeding.

    @Sammie, wat fijn dat je lekker rond kunt lopen tijdens het voeden. Moet ik ook eens gaan proberen :)
    Sinds de bevalling en kraam week ken ik weinig schaamte meer. Loop hier soms gewoon zonder onderbroek (heb zo'n jeuk daar beneden!) of zonder bh. Aan de straatkant kunnen ze niet naar binnen kijken, en die paar mensen die met hun verrekijkertje miss bij mij, aan de andere kant, naar binnen kunnen kijken, ach laat ze maar kijken :p


    Zo, zelf ook nog even bijschrijven. Ik wil toch weer proberen om haar aan de borst te laten drinken. Ik had ergens geschreven dat ik het zo prima vond gaan. Maar daar kom ik nu op terug ;)
    Denk dat de borst soms wel makkelijker is, mits het niet zo pijnlijk meer is. Dus vandaag kwam lactatiedeskundige langs. En potjandorie, hapt ze zomaar aan en drinkt gewoon door. Niets aan de hand..
    Ze kan het dus wel he, nu maar hopen dat het mij straks weer lukt. Techniek is goed, en heb nog als tip gekregen om haar armpjes in te wikkelen in een doek. Want die zitten behoorlijk in de weg. En ik 'moet' eigenlijk de rugby houding doen vanwege mijn grote borsten. Hoewel ik de andere houding fijner / makkelijker vind, dronk ze nu wel goed. Dus zal dat maar proberen.

    Nu heb ik toch weer wat anders ontdekt (ja, al die zorgen!). Als ik haar verschoon of in badje doe, dan ligt ze altijd krom, en altijd naar dezelfde kant. Is dat bij jullie ook? In de kraamweek had ze ook al een voorkeurshouding op haar rechterkant. En nu trekt ze die kant dus krom.
    Nadeel is dat ik echt totaal geen klik heb met cb. En zal daar dus ook niet snel heen gaan met mn vragen. Denk dat ik straks gewoon al mn zorgen bij mn huisarts dump :)
    Maar wellicht dat jullie nog wat weten.
     
  10. Sarax

    Sarax Bekend lid

    19 jan 2014
    928
    0
    0
    Provincie Utrecht
    @ Sammie oja met de thermometer is idd ook nog een idee. Wist her wel maar was het vergeten, Bedankt!

    @ lonelywolf, is het echt dat ze met haar hoofdje altijd dezelfde kant op ligt? Want dat is een voorkeurshouding. Of alleen dat als ze ligt haar lijfje krom trekt?
    Als dat laatste het geval is, is dat ws normaal. Dit heeft met haar reflexen te maken. Ik ben bij de manueel therapeut geweest al eerder met R.osa n die zei dat. Volgens mij de kant waar ze naartoe kijken draaien ze krom. Dus kijken ze naar links dan zal je zien dat ze haar lijfje ook naar links krom draait, en naar rechts dan andersom.
    Bij een echte voorkeurshouding zou ik wel naar een manueel therapeut of osteopaat gaan. Vaak zit er dan iets vast in het nekje en dan kunnen hun dat losmaken waardoor ze hun hoofdje ook makkelijker de andere kant op kunnen draaien waardoor vaak de voorkeurshouding verdwijnt.
     
  11. AnneRose

    AnneRose Bekend lid

    10 aug 2015
    643
    0
    0
    @LonelyWolf, mijn oudste deed dat ook. Overstrekken, maar dan ook altijd 1 kant op. Een voorkeurshouding doordat er een nekwervel scheef zat, en hij dus niet goed met zijn hoofd de andere kant op kon draaien. Een manueel therapeut bood uitkomst :)
    Je kunt eens uitzoeken of er een reden is dat ze die kant op draait. Is het altijd dezelfde kant? Richt ze dan haar blik naar bijv. het raam of een lamp? Dat kunnen redenen zijn dat ze die kant gewoon interessant vindt.
    Kan ze wel de andere kant op kijken en draaien? Als het altijd naar 1 kant is, kun je altijd een manueel therapeut raadplegen.

    @hier: onze man had krampjes. Echt zo sneu, hij krijste het gewoon uit van de pijn... :(
    We geven hem sinds gisteren Infacol, en de krampjes lijken als sneeuw voor de zon verdwenen te zijn. Hij is veel rustiger! Overdag is hij klaarwakker, en wil het liefst alleen maar bij ons zijn. 'S nachts slaapt hij gelukkig wel goed tussen de voedingen door.
    Behalve vannacht. Hij lijkt een verkoudheid te pakken te hebben, al twijfel ik daarover. Je hoort hem wel pruttelen tijdens het ademen, maar geen zichtbaar slijm of snot...
    Voor de zekerheid wel aan de zoutoplossing. Het lijkt het pruttelen iets minder te maken.

    Morgen is hij alweer 2 weken oud!
     
  12. Elsa86

    Elsa86 VIP lid

    30 jun 2014
    6.453
    3.441
    113
    AnneRose, infacol deed hier bij de eerste ook wonderen. Zo sneu als ze zo hard huilen. Vind dat echt hartverscheurend.

    Ik zit nu voor de 4e dag op rij in het ziekenhuis. Gisteren heeft de gynaecoloog me 'blind' een andere kuur voorgeschreven. Ik moest morgen weer komen, maar als mijn temp boven de 39 graden kwam moest ik eerder bellen. En dat was dus vanmiddag het geval.

    Het is nu wachten op de gynaecoloog, maar dat kan nog wel even duren, want die is met een bevalling bezig.
     
  13. LonelyWolf

    LonelyWolf Actief lid

    9 jun 2015
    289
    0
    16
    Jeetje Elsa, dat zit allemaal niet mee :(
    Weten ze nog niet wat je hebt dan?

    2 weken alweer, gaat snel he Annerose :)

    Thnx voor jullie antwoorden.
    Tijdens de kraamweek had ze echt een voorkeurshouding, met haar hoofdje lag ze op haar rechterkant. Hoe leg je dat uit, vanuit haar keek ze naar rechts. Ben het voeden en verschonen en badje nu aan het wisselen van kant.
    En vandaag dus andersom in de box gelegd. Want ik denk dat ze idd naar het licht van het raam kijkt. Nu kijkt ze vanuit haar naar links. Dus ze kan haar hoofdje wel draaien. We hebben haar in de kraamweek ook regelmatig gewisseld van houding.
    Maar het kromtrekken is nog steeds naar 1 kant. Vandaag in de box even op gelet en ze kan beide kanten opkijken. Ook als ze krom ligt.
     
  14. Rataplan

    Rataplan Fanatiek lid

    25 apr 2015
    1.534
    107
    63
    Ik meld me hier weer eens even. Sorry, heb wederom niks bijgelezen, maar daar kom ik gewoon niet aan toe. Gister heeft ons meisje voor het eerst redelijk geslapen 's nachts. Wel bij ons in bed, want's nachts wil ze gewoon niet in haar eigen bedje. Maar dat komt nog wel. Ik vind het veel belangrijker dat ze in een goed dag/nachtritme komt. Bedje komt daarna wel.

    Hoe doen jullie dat met naar bed gaan? Ik durf haar niet naar bed te brengen na de voeding van een uur of 7. Dan ben ik bang dat ze vervolgens bij de voeding van een uur of 10 niet meer wil slapen en wij dus ook niet kunnen slapen.

    Ik ga haar zo ff lekker in een badje doen. Eens kijken of ze daarna lekker ontspannen naar bed kan
     
  15. AnneRose

    AnneRose Bekend lid

    10 aug 2015
    643
    0
    0
    Rataplan, het is ook lastig om ook nog eens een forum bij te houden hoor ;) logisch toch, die kleintjes vragen onze volle aandacht!

    Hier slaapt Mats overdag weinig in zijn bedje. We leggen hem er wel in, maar hij wordt vaak wakker. We hebben dan ook de gordijnen open, om echt het dag-nacht ritme erin te krijgen. Maar hij wil gewoon graag bij ons zijn, en slaapt bij ons op schoot dus wel Keller door. 'S avonds lijkt hij echt zijn rust te kunnen vinden in zijn bedje. Hij slaapt goed, en als hij zijn fles gehad heeft, houden we hem even een kwartiertje bij ons om te zorgen dat zijn voeding eerst een beetje zakt. Hij valt dan in slaap, en wanneer we hem in de wieg leggen slaapt hij zonder problemen verder :)
    We doen hem meestal 's avonds lekker in bad. Een uurtje na zijn fles, zodat hij niet hongerig is en dus niet de boel bij elkaar schreeuwt in bad, maar lekker rustig kan dobberen. Daarna slaapt hij heerlijk in zijn bedje.
    Wij hebben hem trouwens niet bij ons in bed. Ik vind dat een eng idee. We hebben ook niet zo'n nestje, en ons bed is maar 1.40 breed. Dus veel ruimte hebben we niet ;)

    LonelyWolf, fijn dat ze dus wel beide kanten op kan kijken. Waarom ze overstrekt (waarom sommige baby's dat überhaupt doen) weet ik niet.

    Elsa, hoe is het nu?
     
  16. Elsa86

    Elsa86 VIP lid

    30 jun 2014
    6.453
    3.441
    113
    Fayèn slaapt overdag beneden in de kinderwagenbak. Als wij naar bed gaan, gaat ze mee naar boven. Het grootste gedeelte van de nacht slaapt ze in haar eigen bedje (we hebben een co-sleeper aan ons bed), maar tegen 5/6 uur blijft ze onrustig en slaapt ze bij ons in bed.

    Ik ben weer terug uit het ziekenhuis. Mijn ontstekingswaarde was iets omhoog gegaan, ondanks de antiobiotica. Er was ook iets een verdikking in mijn buik. Morgen moet ik weer komen en dan gaan ze een ct scan maken.
     
  17. Ingtwiede

    Ingtwiede Actief lid

    18 jul 2013
    299
    52
    28
    Jeetje zo blijf je wel bezig elsa86, hopelijk knapt het snel op.

    Milou slaapt overdag in de kinderwagenbak beneden (of op de arm) en 's nachts staat de bak op onze slaapkamer en slaapt ze daarin. Moet eigenlijk weer de wieg gebruiken 's nachts maar daar wou ze eerst niet in slapen.
    Wil ze niet slapen 's nachts dan slaapt ze bij ons in bed en dan ligt ze stijf tegen mij aan.

    Milou is nu 4 weken en van de week voor het eerst zelf in slaap gevallen ipv dat we d'r slapend weglegden, maar dat was tot nu toe eenmalig.
     
  18. Syllie1984

    11 aug 2015
    9
    0
    1
    NULL
    NULL
    Sorry was even te druk om mezelf hier uitgebreider voor te stellen .
    Ons mannetje is as zaterdag 3 weken. Na geboorte 5 dagen in zh gelegen ivm slechte start door streptokokken en hij was slap door Pethidine die ik heb gehad. Heeft couveuse gelegen aan zuurstof, infuus gehad voor antibiotica. Dat was echt naar. Mannetje doet t erg goed! Zit nu boven geboortegewicht.

    Ik geef bv, hij heeft veel acne en as zaterdag newbornshoot . Mss kunnen ze wat verbloemen haha. Vind t wel zielig dat z'n koppie helemaal onder zit. Je doet er niks aan he?
    Vandaag komt hij om t uur om ff aan borst te lurken. Ene x drinkt hij goed andere x paar slokjes . Slapen doet ie vanaaf niet echt terwijl hij gister bijna niet wakker werd voor een voeding.

    Leuk om hier mee te kletsen !
     
  19. Rataplan

    Rataplan Fanatiek lid

    25 apr 2015
    1.534
    107
    63
    Jeetje Elsa, wat rot om te lezen dat het nog niet zo goed gaat. Hopelijk morgen wat meer duidelijkheid en oplossingen.

    Liv slaapt standaard na de fles van 11uur 's morgens in haar eigen bedje, tot de volgende voeding. Nu net was ze op mijn buiknin slaap gevallen en heb ik haar ook maar weer in bed gelegd. Ze ligt heerlijknin coma haha

    'S nachts doen we haar inbakeren en zo valt ze goed in slaap. Dan moet ik echt mijn wekker zetten voor de volgende voeding, anders wordt ze gewoon niet wakker. Vanaf volgende week mogen we haar gewoon laten slapen totdat ze zelf komt voor de voeding.
    Morgen lekker voor het eerst naar buiten met haar. Niet te lang, maar ze houdt haar temperatuur al zo goed op peil, dat we van de kraamzorg wel even mogen.
     
  20. Sarax

    Sarax Bekend lid

    19 jan 2014
    928
    0
    0
    Provincie Utrecht
    @ syllie rond 3 weken hebben ze voor de eerste x regeldagen. Grote kans dat dat de reden is dat je kindje zo vaak wil drinken. En wat een heftige kraamtijd!

    @ rataplan heerlijk zo'n slaapkopje!

    @ elsa spannend hoor! Echt jammer voor je, die nasleep..!

    @ hier vandaag weer naar de manueel therapeut geweest. Haar nekje zat weer vast. Nu oefeningen mee gekregrn en hopen dat het niet meer vast gaat zitten.
    Ze is nu steeds langer wakker en kijkt ook echt om zich heen en naar ons als wij praten. Echt leuk om te zien!
    Slapen gaat hier eigenlijk prims over het algemeen. Ze slaapt zowel in de wagen als in haar eigen bedje. Soms leg ik haar er slapend in en soms wakker en valt ze zelf in slaap. Wel moet ze soms heel even huilen voor ze in slaap valt maar dat is niet altijd en meestal omdat haar voeding omhoog komt.
     

Deel Deze Pagina