Leeftijdsverschil 2 jaar: duowagen?

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door Huusje, 7 aug 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mimi83

    mimi83 Niet meer actief

    Hier met 21 maanden verschil had ik niet zonder gekund en dan rijden ook we ook nog veel auto( winkels op6km) . Oudste had het ook ewoon nodig om ontspannen te kinnen zitten of in slaap te vallen . Heb ook vaak neefje erin gehad naast dochter en dan zoon zittend op voetensteun of op de kappen in het midden. Dat was sterk genoeg.

    Wij hebben toen een 2 e hands van marktplaats af gehaald en deze later nog weer verkocht ook.
     
  2. mart

    mart Fanatiek lid

    2 jun 2012
    2.201
    0
    36
    NULL
    NULL
    Precies dit!
     
  3. MadeInUSA

    MadeInUSA VIP lid

    27 dec 2011
    8.684
    9.649
    113
    Mij kon je die eerste maanden buiten uittekenen met de jongste in de draagdoek en de oudste in de buggy. (Ze kon prima lopen hoor, maar met een baby is het toch lastig om steeds achter een net-peuter aan te sprinten of een peuter die toch moehoehoe wordt te dragen, en we wonen in een grote stad in een wijk met enkele doorgaande wegen en een paar verkeersjungles, en nog een grote vaarroute pal langs ons huis). Ik vind die duowagens vaak van die slagschepen, terwijl onze nuna pepp juist heerlijk flexibel en licht is en zo mee kan in de metro, op de roltrap, klein liftje, winkels met smalle paadjes, over ongelijke stoepen waar een boom of auto in de weg staat, drempeltjes zijn geen probleem...

    En bij zo eentje waar het tweede kind er zo min of meer onder ligt: met alle uitlaatgassen etc vind ik dat ook eigenlijk niks!

    De oudste heb ik ook altijd gedragen, de kinderwagen hebben we verkocht toen ze 11 maanden had en we hadden m een keer of vijf gebruikt toen. De buggy kwam er toen zij anderhalf was en mijn buik te dik werd om te dragen.
     

Deel Deze Pagina