Vakantie voorbij, kinderen weer naar school...

Discussie in 'Mama en gezin' gestart door ano19, 22 aug 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. ano19

    ano19 Actief lid

    11 mei 2015
    222
    32
    28
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Hier is de vakantie voorbij, kinderen zitten weer op school. 6 weken hebben wij ons vermaakt nu ben ik buiten de vaste afspraken om thuis en ik vroeg me af wat thuis blijf moeders nou zoal doen. Ik heb 3 kinderen op school. En 1 is deze week nog thuis maar dan begint hij op de peuterspeelzaal dus ben ik opzoek naar iets om te gaan doen. Gewoon even tijd voor mezelf na 8 jaar ben ik daar hard aan toe om uit te vinden wat bij me past om te gaan doen maar ik heb na zn lange tijd echt geen idee wat nou bij mij past en wat ik zou kunnen gaan doen.
     
  2. Sneeuwvlokjes

    Sneeuwvlokjes Fanatiek lid

    12 mrt 2014
    2.130
    1.209
    113
    Hier zijn ze ook weer naar school. Heerlijk hihi.
    Ik vind het altijd erg fijn om klusjes in huis te doen waar ik al jaaaaaren niet aan toe kwam; zolder opruimen, kledingkasten uitmesten, keukenkastjes opruimen etc etc.
    Maar waarom zou je niet eerst gewoon lekker helemaal niks doen? Gewoon lekker een paar dagen netflixen, winkelen etc etc.
    Ik ging op een gegeven moment baantjes zwemmen, vond ik erg fijn. Of een heerlijk stuk fietsen of wandelen.
     
  3. McDsee

    McDsee Niet meer actief

    Hier is hij nog thuis, maar als hij straks naar peuterspeelzaal gaat dan hoop ik dat ik in die uurtjes naar de sportschool kan. Wij gaan binnenkort verhuizen en ik hoop in het andere huis een bedrijfje aan huis te kunnen starten. Verder in de uurtjes dat hij er niet is huisje schoonmaken, lunch klaarzetten, avondeten zoveel mogelijk voorwerk voor doen en een tijdschrift of benen omhoog kijkend naar een fijne serie is ook best eens leuk om te doen :)
     
  4. Mams136

    Mams136 VIP lid

    26 jun 2007
    22.837
    0
    0
    achterhoek
    hier ook vandaag weer de eerste dag. De jongste is nog thuis maar met haar alleen krijg ik een stuk meer gedaan dan wanneer ze beide thuis zijn... dan vliegen ze elkaar constant in de haren.
    Nu in 2uurtjes de complete bovenverdieping kunnen doen.
    Nog een maandje en dan gaat ook zij naar school... moet je je voorstellen wat ik dan allemaal gedaan kan krijgen :O hahahaha
     
  5. mamameer

    mamameer VIP lid

    21 jan 2014
    7.560
    3.949
    113
    schoonmaken, naar de sportschool, boodschappen doen, wassen/strijken etc.
    Lekker de krant lezen, of een tijdschrift, een soapserie volgen, boeken lezen. goh ik zou best wat dingen kunnen bedenken.
    je kunt misschien ook hulpmoeder worden op school.
     
  6. Fuddey

    Fuddey VIP lid

    6 okt 2015
    16.382
    12.678
    113
    Hier gaat de jongste nog niet naar de psz, maar ze slaapt wel nog 's middags. Dus als de oudste weer naar school gaat, heb ik op maandag, dinsdag en donderdag 's middags 2 uurtjes voor mezelf. Dan trek ik de ongelezen boeken uit de kast :D En dan lekker op de bank of in de tuin lezen :cool:
     
  7. Zinaa

    Zinaa Fanatiek lid

    28 mei 2010
    3.719
    22
    38
    Mijn kids zijn ook weer naar school. Maar ik ben vandaag ook weer begonnen met werken haha dus ik merk er weinig van!
    Op mijn vrije dagen breng ik ze naar school en ga dan lekker sporten. Daarna ga ik eigenlijk altijd boodschapjes doen. Als ik daarna vind dat ik klaar ben in huis, ga ik lekker lunchen en even op de bank zitten met de laptop of netflix.
     
  8. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    19.797
    8.663
    113
    Onze uk gaat ook bijna naar de peuterspeelgroep en ik heb me opgegeven bij de bieb als vrijwilliger. Ik ga voorlezen bij een school of kinderopvang, ik krijg een cursus van 2 keer 2 uur en dan gaan ze me plaatsen. Ze beginnen na de herfstvakantie.
     
  9. TinaTeenslipper

    TinaTeenslipper VIP lid

    5 jun 2013
    6.807
    389
    83
    Hiervoor weer de eerste schooldag. Wat ik doe. Sporten, studeren, huishouden, op m'n gemak soms winkelen, in bad, in huis klussen, m'n man helpen op de zaak. Tijd tekort
     
  10. riean

    riean VIP lid

    21 apr 2014
    5.527
    7.033
    113
    Hier ook eerste schooldag vandaag. Ik werk wel, en heb maar 2 weken vrij gehad, maar toch voelde het voor mij vandaag wel als 'vrijheid', toen de jongste op bed lag had ik alle tijd voor mezelf. Dus ben ik maar de kinderkamers om gaan gooien (kasten wisselen van kamer enzo), de bijkeuken helemaal opgeruimd en het opberghok (soort 'zolder' zeg maar) helemaal uitgemest, alle dozen van zijn plek, 5 dozen zooi weggegooid. Voelt heerlijk :D
     
  11. ano19

    ano19 Actief lid

    11 mei 2015
    222
    32
    28
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Wauw wat een reacties al. Dat is denk ik een goede. De sport school, dat wil ik al een tijdje maar doe het niet vanwege de jongste die thuis is. Dat is dus nog een optie. Ik heb vanmiddag op de bank gezeten en ben in slaap gevallen. Hij ligt op bed dus het kon haha. Nu zo kinderen weer ophalen en dan heb ik nog zwemles staan.
     

Deel Deze Pagina