oktober 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door rachel22, 29 okt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Tweety: Owjeeh Rene pech met zijn kinderwagen, ook stom het is inderdaad maar even werk voor hun...is hij nu wel gemaakt?

    @ Silly: Goed zo Quinn ook aan de wandel! Ja, zou kunnen dat hij het in zijn slaap gedaan heeft. Ze hebben soms ook zulke scherpe nageltjes. Lekker hoor een middagje voor jezelf kan ik ook altijd van genieten. HiHi dus Quinn gaat als Elvis naar de carnaval wel een foto schowen hoor!

    @ Jacoba: HaHa overstroming in de keuken...! Joepie Martina ook aan de wandel goed zo! En nog met Agnita naar de huisarts geweest hoe is het nu met haar?

    Zo dagje werken zit er weer op nu 2 dagen vrij! Even van genieten haha!
    Keano zit de laatste paar dagen niet lekker in zijn velletje denk dat er weer kiezen/tanden aan het werken zijn...hopelijk heeft hij snel zijn gebit compleet!
    Verder alles rustig hierzo!

    Liefs, misspuma
     
  2. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi Meiden,

    Vince heeft de smaak te pakken en loopt er op los :)
    Hij slaapt gelukkig ook weer in zijn eigen bedje en hij slaapt gemiddeld tot een uurtje of 6 we gaan eindelijk weer de goede kant op!

    Ik ben gister op de rapport bespreking van Yentl geweest.Ik snap er nu niets meer van :rolleyes: Eerst adviseerde ze mij om Yentl nog een jaartje extra te laten kleuteren en nu zijn ze daar opeens niet zo zeker meer van.
    Yentl's juf heeft het met de andere kleuterjuffen besproken en die denken dat ze het toch gaat redden.Anneke(Yentl'sjuf)wil haar alleen llaten zitten als dat jaar dan ok iets opleverd het gaat met name om de concentratie en haar werktempo.Nou,ja afwachten maar weer.


    @Jacoba,Heerlijk een overstroming in je keuken :( Hoe is het verder met de ziekenboeg?

    @Silly, :) Een Elvispak Gaaf!Wat goed van Quinn :thumup: Zo is Vince ook begonnen en ie het resultaat ;)

    @Misspuma,Ik hoop ook dat vince zijn gebit zo snel mogelijk cpmpleet heeft :rolleyes: Lekker 2 dg vrij geniet ervan!

    @Tweety,Tjee wat flauw zeg dat ze die band niet wilde maken idd 2 sec werk voor hun!Hoe is het met Rene geen dikke lip van het vallen meer?

    Sinds een aantal dagen gaat het eten bij Vince ook weer aardig.Hij eet weer lekker met de pot mee.Vlees moet hij nog niet veel van hebben alleen een stukkie kip gaat erin.

    Liefs,Claudia
     
  3. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    @Claudia, mijn oudste heeft ook een jaar extra gekleuterd. Hij is van september dus kon het allemaal nog net niet bijbenen. Ikzelf zag ook dat hij niet meekon aan z'n knutselwerkjes, schrijven e.d. Ik ben blij dat hij extra gekleuterd heeft want nu zit hij in groep 3 gaat en hij kan goed mee in de groep en hij vindt het leuk.

    @misspuma, een foto :( , ik zal het proberen om die op deze site te zetten maar het wil me nog steeds niet lukken :oops: (erg he).

    Quinn ligt nu nog te pitten dus ga direct maar wat opruimen, strijken en de was draait al. Zal vandaag wel binnenblijven worden want hier regent het en ziet de lucht grijs.

    Silly
     
  4. Gina

    Gina Fanatiek lid

    20 dec 2005
    1.755
    0
    0
    @Silly, wat knap van Quinn dat hij nu kan lopen. Hartstikke goed van hem, natuurlijk ben je apetrots!
    Geweldig, een elvispakje! Kun je hier een keer een fotootje van maken, lijkt me helemaal geweldig om te zien!

    @Jacoba, wat leuk dat Martina ook al aan de wandel is. Nog een trotse mama!

    @Tweety, hoe is het met de lip van Rene?

    @Claudia, ben benieuwd wat ze beslissen op school over het extra kleuterjaar. Wat is je eigen gevoel hierbij? Wat denk jij dat het beste is voor Yentl

    @Misspuma, hopelijk is Keano weer gauw in zijn goede doen. Die tandjes en kiesjes ook :( . Ik moet zeggen dat ik daar erg geluk mee heb met Nona. Zij heeft helemaal geen last van tandjes/kiesjes krijgen. Kom er vaak pas na een tijdje achter, dan zie ik opeens weer een tandje of kiesje erbij in haar mond.

    Nou meiden, we hebben een vakantie geboekt!
    We gaan naar Frankrijk. Eerst 11 dagen naar Bretagne en daarna 3 dagen naar Ile de France. We zitten dan op 18 km van Disneyland Parijs! En niet zonder reden natuurlijk. Dit wordt de afsluiting van onze vakantie, wat zullen de kids dat fantastisch vinden. Het is een verrassing dus we gaan ze het niet van te voren vertellen :-$ . Ik heb er helemaal zin in.
    Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee, want het is toch vrij noordelijk in Frankrijk.

    Nona heeft vanochtend weer fysio gehad. Weer heeft ze vorderingen gemaakt. Ze doet goed haar best. Over een tijdje kan ik dan ook trots vertellen dat ze kan lopen hahaha......

    Gina
     
  5. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @gina zijn lip is helemaal beter.
    leuk hoor naar disney en eerst lekker in frankrijk vertoeven. nog even en nona rent de andere voorbij.

    @silly alles weer aan kant hier was het ook zulk vies weer.

    @claudia ja flauw he die 2 sec. maar ja hij is inmiddels weer gemaakt. zijn lip is gelukkig niet dik geworden. ben benieuwd wat de juf gaat zeggen een jaartje extra kleuteren is niet zo erg toch. die vince geen vlees rene eet het bijna van mijn bord af hihi.

    @misspuma ja idd vond het ook niet leuk maar ja hij is weer gemaakt.

    @jacoba en heb je al een tv kunnen vinden? heerlijk hoor ik heb er ook een op de slaapkamer. lekker vroeg erin en dan ff tv kijken.

    hier is alles rustig vandaag weer half dagje gewerkt. en verteld dat ik heb gesolliciteerd iedereen vond het leuk en duimt mee. kreeg wel als tip me goed voor te bereiden ze zijn nogal moeilijk schijnt maar heb nog geen uitnodiging ontvangen dus wacht het rustig af.
     
  6. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    @gina, leuke vakantie heb je geboekt. En disneyland parijs lijkt me ook helemaal geweldig. Dat is wel een hele leuke afsluiting van je vakantie.

    @tweety, ben benieuwd hoe je sollicitatie afloopt.

    Nou, Quinn is nog geen echte wandelaar hoor. Hij geeft nog steeds de voorkeur aan kruipen en als papa of mama hem een beetje proberen te laten lopen gaat meneertje weer gewoon zitten en "nee-roepen". Maar dat zal geleidelijk aan wel veranderen. Ben allang blij dat hij het aan het proberen is.

    Silly
     
  7. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Claudia: Goed van Vince dat hij zo aan het lopen is! Heerlijk dat hij weer wat meer slaapt ook voor jullie. Hmmm...ook vreemd dat ze er nu ineens niet zo zeker meer van zijn dat Yenl nog een jaarje moet kleuteren...! Dus Vince is niet zo een vleeseter.

    @ Silly: Hopelijk kom je er snel achter hoe je een foto op de site moet zetten ben wel benieuwd naar Quinn als Elvis! Het makkelijkste vind ik om de foto's via photobucket.nl te doen is heel simpel.

    @ Gina: Wow wat een gave vakantie hebben jullie geboekt en wat zullen de kids dat leuk vinden naar Disney Land! Fijn dat Nona weinig last heeft van haar tandjes/kiesjes daar heb je inderdaad geluk mee.
    Vind het zo goed van Nona dat ze zo bezig is met de fysio en dat het haar allemaal zo goed lukt!

    @ Tweety: En al een brief ontvangen hopelijk mag je op gesprek komen hoor ik duim nog steeds voor je.

    Vandaag heerlijk samen met Keano de stad in geweest. Ik heb nog nieuwe schoentjes gekocht zo kan ik eens afwisselen, want telkens dezelfde vind ik ook niet leuk ook nieuwe slofjes gehaald want die andere waren zo goed als versleten hihi dus hij kan er weer tegenaan!
    Ook nog wat rompers aangeschaft, en verder niet zo veel bijzonders eigenlijk owjaah nog een serviesje aangeschaft hij had er al wel eentje maar die ging geleidelijk aan kapot dus was aan vervanging toe. Daarna even naar mijn ouders om de koffie geweest en Keano in bed gelegd. Nou toen hij wakker was riep hij mama, mama en ineens hoor ik BOEM is hij uit bed gevallen...hoe hij het voor elkaar gekregen heeft geen idee! Maar gelukkig was er niks aan de hand, begon gelijk goed te huilen en kon hem gelukkig snel weer troosten. Ik ben me nog nooit zo rot geschrokken en heb nog nooit zo hard een trap op gerend met hakken aan...gelukkig dat er niks aan de hand was met hem!
    Nu ligt hij heerlijk te slapen en heeft hij nergens last van.
    Lang verhaal dus ik stop maar weer eens!

    Liefs, misspuma
     
  8. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Hallo meiden,

    @ Tweety, gelukkig dat de band van de kinderwagen gemaakt is. Wat een sukkels dat ze het niet even wilden doen!

    @ Silly, is het gelukt met alle carnavalskostuums? Heerlijk, een lekker dagje voor jezelf zondag. Moet af en toe toch wel even he? Wat goed dat Quinn begint te lopen. Als hij eenmaal door heeft hoe leuk het is dan wil hij niks anders meer. Ik hoop dat Tymen dat ook eens door gaat krijgen!

    @ Claudia, tjongejonge, die Vince tot 22 uur in het feest! Heerlijk zo'n kind! Ik denk dat je je eigen gevoel moet volgen mbt het eventuele extra jaar kleuteren. Jij kent je kind toch het beste!

    @ Misspuma, we zijn zondag niet meer wezen wandelen, niet echt lekker weer 's ochtends. We zijn bij mijn ouders op bezoek gegaan. Ach nee toch, Keano uit bed gevallen! Dat zal schrikken geweest zijn. Tymen viel vanavond ook bijna van ons bed, had bijna een hartaanval van de schrik.

    @ Jacoba, Nog bij de huisarts geweest met Agnita? Is daar nog iets uit gekomen? Oeps, keuken onder water! Geen schade aan over gehouden? Wat goed dat Martina kan lopen!

    @ Gina, wow, wat een heerlijke vakantie heb jij in het vooruitzicht! Wij gaan deze zomer niet, aangezien ik dan hoop te bevallen. We gaan een weekje in mei naar een bungalowpark op de veluwe.

    Hier gaat alles zijn gangetje. Ik heb een drukke week deze week, alleen gisteren was ik vrij, de rest van de week moet ik elke dag. Pff! Ik heb gevraagd om me uit de late diensten te halen ivm zwangerschap, maar nou is dat voor het weekend niet gelukt. Moet ik toch nog twee late diensten werken. :( Hoop dat het er nu voorlopig op zit, het wordt me echt te zwaar. Tymen was vanmorgen al om half zes wakker! Bij de oppas wilde hij ook niet meer slapen, pas vanmiddg half twee lag hij in zijn bedje. Vier uur was hij alweer wakker. Ik heb hem vanavond er vroeg in gelegd, hij moet morgen ook weer vroeg op. Ik ben alleen thuis, manlief heeft een vergadering. Hij zal rond een uur of negen wel thuis zijn. Hopelijk komt er nog wat leuks op tv.
     
  9. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    @ Setteke: Ja ik krijg ook bijna een hartaanval toen ik die klap hoorde...! Ik snap dat die late diensten je te veel worden, je bent natuurlijk sneller moe en je hebt Tymen ook nog die je nodige aandacht vraagt!
    Werkse meissie!

    Liefs, misspuma
     
  10. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @misspuma jeetje das schrikken was het een gewoon bed of een ledikantje?

    @setteke je heb gelijk je moet nu aan je kids denken en die late diensten worden dan net te zwaar.

    heb nog geen brief gekregen dus nog steeds afwachten. vandaag weer een dag evv cursus gehad nou ja een halve moest rene van de crech halen want ze belde hij was ziek had 38,5 koorts en toen ik kwam had ie ook nog gespuugt. had het wel verwacht want vanacht om 4 uur stond ik zijn bedje te verschonen had ie ook gespuugd. vanmorgen al 2 diaree luiers en wilde niet eten dus om 1 uur stond ik bij de crech nog lang vol gehouden. hij is erg hangerig en verder niet meer aan het spuugen nu ligt ie lekker te slapen.
     
  11. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    @ Tweety: Nee, het is een ledikantje dus ik denk dat hij aan het klimmen was ofzo...
    Jammer dat je nog geen brief hebt gehad maar goed afwachten dan nog maar even! Ach jeetje die Rene die is wel vaak ziek hé beterschapjes voor hem een een dikke knuffel van ons!

    Liefs, misspuma
     
  12. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    Wat een rust op het forum...
    Vandaag een dagje gewerkt en nu een week vrij heerlijk!
    Komt omdat ik nu een 16-uurs contract heb, dus ben ik vaker vrij heerlijk hoor!
    Keano zit de laatste tijd niet lekker in zijn vel, huilt snel wil alleen maar bij je zijn etc...ach ja zal nog steeds wel een tandje zijn ofzo!
    Nu ligt hij alweer heerlijk in dromenland.

    Liefs, misspuma
     
  13. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    P.S. Keano doet mee met baby van de maand hier op het forum ;) .

    Liefs, misspuma
     
  14. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @misspuma jeetje das helemaal schrikken als ie al uit een ledikantje kan klimmen. rene is weer beter heeft nog een beetje last van diaree maar geen koorts meer gelukkig. het heerste erg op het kdv.
     
  15. Gina

    Gina Fanatiek lid

    20 dec 2005
    1.755
    0
    0
    Goedemiddag meiden,
    Nou gistern wezen stappen in mijn "Bloem"outfitje. Was errug gezellig, iets te gezellig misschien. Heb nu een kater :pale: . Maar ik heb net lekker ff een gebakken eitje gegeten en een groot glas cola gedronken. Hopelijk voel ik me dadelijk wat beter.
    Vandaag is mijn man op stap. Hij is om 12.00 uur vertrokken en morgen gaan we met z'n allen. Mijn oudste en Nona gaan dan allebei als Pippi Langkous. Staat ook zo ontzettend lief bij Nona :)

    @Misspuma, een beetje bijgekomen van de schrik? Ja, het is altijd snel gebeurd. Is ie met slaapzak en al eruit geklommen?
    Lekker hè, 16 uur werken. Ik werk ook 16 uur (vind het heerlijk).
    Zal op Keano stemmen ;)

    @Tweety, gelukkig voelt Rene zich weer wat beter!

    @Setteke, kan me voorstellen dat die late diensten je gaan opbreken. Hopelijk ben je er voorlopig van af.

    Tot later!
    Gina
     
  16. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    @misspuma, ik heb een apple computer en daar werkt alles net wat anders bij. Heb m ook nog niet zo lang dus moet nog uit zien te vogelen hoe ik foto's moet bewerken en zo. Iemand ervaring met een apple.

    Tjee, die Keano, wat een klein duveltje toch ;) mama zo laten schrikken. Kan hij al wel goed klimmen. Had hij geen trappelzak aan dan?

    @setteke, kan me voorstellen dat die late diensten nu erg zwaar voor je zijn. Sterkte meid.

    Hier is alles lekker rustig. Quinn ligt op bed en de oudste is met z'n oma naar de optocht kijken.
    Morgen gaan we met z'n allen carnaval vieren.

    Silly
     
  17. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    hey meiden

    Vandaag zijn we lekker naar balorig geweest kon eindelijk doorgaan.
    Was erg gezellig en martina heeft zich lekker uitgeleefd :)

    Verder heb ik het erg druk gehad van de week vandaar dat ik er weinig was.


    @Gina en hoe is het met je kater?
    Leuk hoor dat beide dochters als pippi gaan :thumup:

    @MissPuma dat is schrikken hoor dat hij uit zn bedje is gevallen.
    alles goed met hem?
    Ik zal op je mannetje stemmen hoor

    @Tweety hoe is het met Rene gaat het al wat beter?
    We hebben nog niet om een tv gekeken.

    @Claudia vind het wel raar hoor dat ze eerst zeggen dat ze het jaar over moet doen en dan zeggen dat ze twijfelen :rolleyes:
    Laten ze dan eerst met elkaar bespreken en dan pas een oordeel vellen.
    Idd erg leuk zo'n overstroming :( niet dus :)
    Hier zijn ze gelukkig allemaal weer beter.

    @Setteke ik was vandaag nog dicht bij jou in de buurt we waren in heerenveen :p we zijn in Balorig geweest.
    Met Agnita is alles weer ok ze had een flinke buikgriep en een verstopping .
    Kan begrijpen hoor dat het je opbreekt die late diensten.
    Kunnen ze je niet anders indelen?
    En we hebben gelukkig geen schade overgehouden van het water.
     
  18. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi meiden,

    Pff wat een week zeg!Woensdagmorgen had ik ze allebij aan gekleed toen Yentl opeens moest spugen ze was hartstikke wit en gelijk koorts dus heb ze toen maar beide bij mijn moeder gelaten.Smiddags toen ik uit mijn werk kwam was het nog niet veel beter.Ze had koorts en was aan de diaree en nog steeds aan het spugen.Vrijdag was het spugen gestopt en ze zag er beter uit heb haar toen toch maar naar school gabracht om carnaval te vieren in haat Mega Mindy pak.Zaterdag was het weer raak en savonds dadden Niek en Vince het ook te pakken.Vandaag dus 3 zieken in huis :(

    @Jacoba,Gelukkig dat het bij jou beter gaat.Leuk he ballorig Yentl vermaakt zich er prima.Ja idd wij vonden het zelf oook een beetje raar tegen ons zeggen dat ze een jaartje over moet doen wij haar er min of meer al een beetje op voorbereid en nu weten ze het toch niet zeker :rolleyes:

    @Silly,veel pezier vandaag met Carnaval vieren!

    @Gina,Hoe gaat het met je kater over?
    Leuk hoor twee pippi's wil wel even een fototje zien :) Veel pelzier vandaag met zijn allen!Lekker hoor naar frankrijk ik denk dat we voor griekenland gaan dit jaar maar weet het nog niet zeker.

    @Misspuma,Jeejt die Keano uit bedje geklommen zeiker schrikken.Gelukkig heeft hij er niets aan over gehouden.Heerlijk toch 16 uurtjes werken heb je tenminste nog tijd over om leuke dingen te doen met Keano!

    @Setteke,Kan me indenken dat die diensten je teveel worden,hoop voor je dat ze er rekening mee kunnen houden.Ik volg ook mijn eigen gevoel maar vindt het nu nog te vroeg om definitief te kiezen ze moeet nog een aantal mnd naar school,ach komt allemaal best goed!

    @Tweety,Gelukkig gaat het weer iets beter met Rene!


    Liefs,Claudia
     
  19. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    @Claudia en hoe is het met de zieken?
    Leuk hoor een mega mindy pak Agnita en Elisa vinden haar ook super.
    heb je ook van haar met het pak aan?

    Ik heb ook nooit geluk heb een flinke slijmbeursontsteking in mn schouder :(
    Dus heb een lekker probleem morgen als ik Agnita weg moet brengen.
    Nou ja maar flink op mn kiezen bijten en ibuprofen slikken :(
     
  20. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Gina: Owjeeh een kater...tja carnaval vieren ;). Wat leuk dat je meiden beiden als Pippi Langkous gaan! Keano was met slaapzak en al uit het bedje geklommen...klimgeit! Ik vind het inderdaad ook heerlijk 16 uur werken.

    @ Silly: Nee, ik heb geen ervaring met een Apple computer sorry. Keano had wel een trappelzak aan dus die is met trappelzak en al uit bed geklommen...
    En lekker carnaval gevierd met zijn allen?

    @ Jacoba: Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad in Ballorig! Ja, met Keano is alles in orde hij heeft niks aan de valpartij overgehouden gelukkig. Owjeeh een slijmbeursonsteking in je schouder...beterschap meissie!

    @ Claudia: Ach jeetje 3 zieken in huis, hopelijk blijft het jou bespaard! Ja, heerlijk hoor 16 uur werken, heb ik inderdaad meer tijd om leuke dingen met Keano te doen.

    Ben al een tijdje niet geweest dus heb even alles terug gelezen.
    Gisteren een drukke dag gehad, spullen opgeruimd huisje schoongemaakt etc 's avonds lekker met mannetje op de bank dvd gekeken heerlijk!
    Vanmorgen kwam mijn zus op bezoek, haar vriend is carnaval vieren (zij houdt er niet van) ze is ook gezellig blijven eten en is net naar huis toe. Vincent is ook in de middag-dienst dus was wel even gezellig samen met mijn zus!

    Liefs, misspuma
     

Deel Deze Pagina