Welke indruk maakt zij op jou?

Discussie in 'De lounge' gestart door Ligero, 1 dec 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Fuddey

    Fuddey VIP lid

    6 okt 2015
    16.382
    12.678
    113
    Verzorging van de lippen? Moet je die verzorgen dan? :D

    Ik draag 100x liever gewoon een basic broek met basic trui dan een 'joggingpak-setje'...
     
  2. lellebel2

    lellebel2 Fanatiek lid

    18 feb 2014
    2.325
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik denk dan aan een moeder die het niet uitmaakt hoe ze er bij loopt als het maar praktisch is en haar kindjes wel goed verzorgd zijn.
    Zo een "geval".. kinderen pico bello en dat telt.
     
  3. Ik denk dat ze velletjes en dergelijke bedoelt? Daar heb ik dus vreselijk veel last van. Ik kan ze verzorgen op tig verschillende manieren, maar ik blijf enorm droge lippen houden met velletjes (die ik zelf ook verschrikkelijk vind en er dus uiteindelijk af trek, met wondjes en kloven als gevolg ;) ). Ik vind dat alleen juist weer veel minder erg dan vet haar. Met vet haar voel ik me echt vies, omdat dat bij mij betekent dat ik het te lang niet gewassen heb. Aan die velletjes kan ik simpelweg niets doen, dus voor mij voelt dat niet 'onverzorgd' of 'onhygiënisch'. Zo zie je maar weer dat dat dus ook echt voor iedereen anders is..
     
  4. Ligero

    Ligero VIP lid

    1 aug 2011
    6.805
    1.516
    113
    Nog steeds allemaal bedankt voor jullie opmerkingen en tips.
    Ik heb vandaag even de tijd genomen voor nieuwe kleding (online weliswaar maar goed), schoenen en lingerie. Laten We beginnen met dingen zoeken die in ieder geval goed passen. Kijk ik daarna wel weer verder.
     
  5. Nikki88

    Nikki88 VIP lid

    29 jul 2008
    11.656
    230
    63
    Depressie, ziek, oververmoeid. 😞

    En dat zit hem dan vooral in de basis verzorging en hygiëne of gebrek daaraan. Vette haren zou ik zelf echt nooit mee rond kunnen lopen, hoe depressief ik ook ben. Vlekken in kleding of niet passende kleding zou ik ook zwaar ongelukkig van worden.

    Make up en soort kleding hoeft an sich niets uit te maken. Ik ken vrouwen die er in een jute zak en zonder make up nog prachtig uit zouden zien, omdat ze goed verzorgd zijn en van binnen uit zelfvertrouwen, wijsheid en tevredenheid uitstralen. Klasse. En dan zijn er altijd de volgeplamuurde hoog geblondeerde zg hip geklede vrouwen die dénken dat ze er mooi uitzien maar verder nul of een onsympathieke domme uitstraling hebben. 😅

    Kortom TS, ik zou beginnen met de basis verzorging en hygiëne. Zorg dat het een gewoonte wordt om schone haren te hebben, verzorgde huid & nagels, kleding en noem maar op.

    Vandaar uit zou ik aan mijzelf gaan werken en proberen te achterhalen waarom je jezelf in dat opzicht zo verwaarloost. Anders is het alleen symptoom bestrijding daar heb je feitelijk zo weinig aan.

    Super knap van je dat je dit topic opent en ook bedenkt wat je aan je kinderen wil meegeven. Zelf probeer ik mijn kinderen mee te geven dat zelf respect óók inhoudt dat je jezelf goed moet verzorgen, maar dat échte schoonheid van binnenuit komt en ze verder moeten doen waar zij gelukkig van worden. 😊
     
  6. Lovely83

    Lovely83 VIP lid

    29 mei 2008
    20.389
    3.259
    113
    Scrubben al geprobeerd?


    @ts knap dat je hier zo open over bent! En het ook aanpakt.
     
  7. MnnW

    MnnW Fanatiek lid

    10 jun 2013
    3.153
    2.238
    113
    Vrouw
    Go girl!
     
  8. merah

    merah VIP lid

    8 jun 2009
    13.191
    4.337
    113
    Vrouw
    Immunologisch analist.
    Tussen de klei.
    Mijn eerste ingeving: de omschrijving is subjectief omschreven door een derde partij. Ik hecht daar nooit zoveel waarde aan.
    Maar als het idd zo is dan is dat niet mijn manier van leven.
    Maar ik ken mensen die varen er prima bij.

    Als je het over jezelf hebt: kijk hoe je je bij deze levensstijl voelt. Als dit ok voelt dan is het prima toch?
     
  9. Lovelive3

    Lovelive3 Bekend lid

    1 sep 2016
    878
    65
    28
    ja dat is een goede. Ik heb wel eens gelezen dat je met olijfolie en wat zout een makkelijke lippenscrub maakt.
     
  10. Lovelive3

    Lovelive3 Bekend lid

    1 sep 2016
    878
    65
    28
    wij hebben ook niet zoveel geld, maar je kunt toch best iets budgets aanschaffen om er toch netjes bij te lopen? Pieces, C en A, H en M, en Hema, action verkopen goedkope basisstukken. Gebruik donkere kleuren dan vallen vlekken ook minder op :)
    Makeup vind ik zelf ook niet nodig. Als mijn haar maar goed zit en ik fris ruik
     
  11. In your eyes

    In your eyes Niet meer actief

    Ik vind het al heel wat als er geen tandpasta meer op zit :D
     
  12. Skyscrapper

    Skyscrapper Fanatiek lid

    11 mei 2013
    2.604
    3
    38
    Ik herken mezelf ook wel in het geschetste profiel.:)

    Ik gun mezelf de stress niet om elke ochtend extra tijd vrij te maken en moeite te doen om mijn gezicht in de plooi (make up) te leggen. "Het is maar school." denk ik dan.

    Mijn kleding zit ook niet goed omdat mijn figuur helemaal uit pasvorm is, daar wil ik zeker nog werk van maken, want ik moet gewoon (ook om gezondheidsredenen) die extra bagage kwijt.
     
  13. lovewinnie

    lovewinnie VIP lid

    13 jan 2007
    16.250
    790
    113
    tilburg
    Ik zorg er voor dat ik smorgens aangekleed ben. Zie echt moeder op school in piama en sloffen. Vind dat echt niet kunnen.

    Zorg dat we smorgens ons gezicht wassen en onze tanden poetsen en de haren doen. Verzorgt dus ja. Vol make up nee. Waarom moet name up om er verzorgt uit te zien. Vind dat echt onnodig net als haren stijlen, föhn etc. Waarom??

    Kleding is schoon. Elke dag een ander setje. Gewoon voor het makkelijke. Oude de was in nieuwe klaar leggen. Hoeft niet duur te zijn. Koop zelf gemengd nieuw en 2e hands. Niet omdat we het echt niet hebben maar koop voor mezelf gewoon bijna nooit nieuw. Vind het een sport er voor weinig leuk uit te zien. Kinderen en man wel nieuw tenzij ik wat leuks zie voor de kinderen.

    Sta elke dag 6 uur op. Tot half 7 luieren met koffie, en tv. Maak dan trommels klaar en mezelf. Pas 7 uur roep ik de kinderen. Niks gehaast dus. Maak gewoon tijd voor mezelf en daarna voor de kinderen.

    Vind er verzorgt uitzien wel belangrijk voor mezelf en partner. Zou het ook niet tof vinden als hij heel de dag in zijn trainingspak rond zou lopen

    Vind verzorgt anders dus dan opgedoft. Jurkje met naaldhakken en vol in de make up smorgens zou ik denken dat je een spannend bij baantje hebt. Ook zit er bij ons op school zo'n moeder en komt ook nog is elke dag te laat. Tja waarom dan al die schmink ipv optijd komen.
     
  14. Juul76

    Juul76 Bekend lid

    20 nov 2006
    768
    297
    63
    :$

    Dit slaat echt nergens op vind ik..... Wat een oordeel. Ik heb elke ochtend hakken en een jurkje aan naar school en heb make up op een mijn haren netjes gedaan. Ik ga nl. meteen na school die naar mijn werk. Een kantoorbaan welteverstaan. Maar in mijn functie moet ik er gewoon netjes uitzien.
    Ik ben trouwens wel elke dag gewoon op tijd;)
     
  15. lovewinnie

    lovewinnie VIP lid

    13 jan 2007
    16.250
    790
    113
    tilburg
    Ja vind dat net zo'n voor oordeel als iemand in slons versie op school komt als flodder bestempelen. Kan ook nacht diensten draaien, ff douchen en daarna de kinderen na school doen. Tja loop je elke dag in flodder outfit en ook met ophalen want dan ben je zelf net wakker. Mensen oordelen nu eenmaal en dat houdt je toch, je weet immers iemand zijn achtergrond niet door iemand te zien . Zolang je zelf lekker in je vel zit, tevree bent met hoe jé er uit ziet is het prima toch.
     
  16. Mams136

    Mams136 VIP lid

    26 jun 2007
    22.837
    0
    0
    achterhoek
    dan komt mij over als een moeder die haar kinderen op de eerste plek zet en zichzelf compleet wegcijfert. misschien omdat ze het niet breed hebben, misschien omdat ze zich niet zo druk maakt om haar eigen voorkomen. dat weet je niet.
     

Deel Deze Pagina